.

Det har vart väldigt mycket idag så jag är helt slut. Middagen på marstrand hos Niklas morfar blev inte som vi hade tänkt oss och slutade med att en ambulanshelikopter och två ambulanser kom. Annars har det vart en fin och solig dag men nu är jag helt slut som sagt och ska snart hem och städa mitt rum som jag har lovat. Sen går jag nog och lägger mig. DoughT

Långa dagar nu

Ännu en lång dag är halvt avklarad !  Alla släktingar börjar droppa in i stan nu, eller alla är här i princip redan. På förmiddagen mötte jag upp min faster och kusse-barn. De har typ aldrig vart här förut så vi knallade runt lite på stan och fika. Sedan gick vi till deras hotell som jag som tur var bott på ca 5 år tidigare så jag visste något sånär var det låg. Väl där fick vi reda på att pappsen redan hade chekcat in så vi knacka på i hans rum. Han var smart nog och glömma sin mobil hemma så det var ju lite så där eftersom han ska hämta mig imorn bitti.
Medans vi satt i den lilla restaurangen och pratar som mest om var farmor och farfar tagit vägen så kör en liten vit bil upp utanför och två genomsvättiga gammlingar staplar ut. De har kört i typ sju timmar utan AC i denna värmen, galet !

Nu är jag hemma för att städa mitt rum och fixa iordning allt inför morgondagen. Sen ska jag till Jonathan och kolla söndagsparty.
En rolig sak är att om 12 timmar kommer pappa och hämta mig och köra mig till champagnefrullen... TOLV TIMMAR !!!! sjukt !

Kommer nog ej bli så mkt bloggande mer nu för ens efter studenten, alltså tisdag om jag är i tillräckligt bra skick för att sätta på datorn, vilket jag kommer vara för då är det en timmes lång säsongsavslutning av The Hills ! :D

DOUGH D.

VI HAR TOTALT GLÖMT EN GREJ

  •  När jag och dough var på stan och köpte min klocka för några dagar sedan så såg vi Kitty
  • Igår när vi gick längs med avenyn så gick vi förbi Bobby, hårfrisören

Haha, kanske inte så kul för er att veta men jag tycker det är förjäkla viktigt. DoughT


Gårdagens festligheter

God morgon. Idag bjuder dagen på en tripp till Marstrand där vi ska fira morsdag, synd att det inte är min mamma vi ska fira. Det kommer antagligen vara skitfint väder där ute också så jag kör väl på nån klänning skulle jag tro.

Såg ni robinssonfinalen igår? Jag som verkligen visste att Anna skulle vinna eftersom hon är arbetslös och inte har några pengar och sen plötsligt förre veckan åkte till Las Vegas och levde livet. Jag tyckte det var lite väl uppenbart att hon hade vunnit men tydligen inte.. Av dom två som var kvar i slutet hoppades jag att Jarmo skulle vinna.

Efter finalen var det dags för utgång, vi var på Bryggeriet där det visade sig vara massvis med 30+ :are men ju senare det blev så kom det mer folk i vår ålder. Jag tycker kvällen var astrevlig och jag känner inte att jag behöver samla ihop en massa vänner för att gå ut utan dough och jag klarar dethär helt själva, haha! Vi träffade på ett jäkla trevligt gäng från Australien vilket var bra för doughs del, hon hade under dagen klagat på att hon kommer glömma bort sin engelska när hon flyttar till spanien men nu fick hon ju utöva den. Det gick mindre bra för mig så jag vände mig bort och så sitter det en kille där som frågar ifall jag känner min man. Det är läskigt att folk man aldrig träffat vet vem man är, jag skyller det på facebook. Kvällen avslutades på donken och sen hemfärd vid halv fyra. DoughT




En mus i vårt hus

DET ÄR EN MUS I VÅRT HUS!!! Kattjäveln kom in mitt i frukosten med lite egenfångad frukost i munnen, en mus. Jag satt som förstenad medan mamma och pappa fick jaga den ur huset. Dom hade inte riktigt någon plan utan viftade mest så nu har muset sprungit ner i ett hål i hallen och befinner sig nu i golvet. Välkommen mus.
DoughT


Flaklakan






DoughT

En glassig dag i solen

I morse gick jag upp skapligt tidigt, tog mina solgrejer och paffade till Dough. Hon råg redan ute i solen när jag kom och där spenderade vi hela förmiddagen. Sedan lagade hennes söta mor en smarrig lunch till oss som åts under parasollet (?)...

På eftermiddagen bar det av ut till Kålered (?) och Albin där några i klassen väntade för att måla banderoller och lakan till flaket. Det var intressant minst sagt.
Dough råkade skriva Douh på lakanet där vi skulle skriva våra namn så hon fick lägga till ett litet G ovanför. Några suckade som vanligt åt våra barnsligheter men det är ju upp till dem. Mer störande var dock när folk suckade åt våra partylåtar till flaket. Inte fan vill man ha downtempo/sadsongs då!?

Ikväll blir det utgång efter Robinsonfinal och Baja Päron och Bailys (?) drickande ! qw

DOUGH D.



Varför har jag ALDRIG vunnit mer än 3:e vinst?

Jag har lite svårt att sova nu eftersom jag vaknade där vid kl 6... Men då passar jag på att uppdatera mig på The Hills fronten, haha! Jag var också inne en snabbis på facebook och såg denna bild som min utbytesstudent laddade upp. Bilden är tagen hemma hos mig (i mitt rum som vi just höll på att fixa iordning) efter att vi hade spenderat en heldag på Liseberg. Jag blev sjukt sugen på choklad men vi har ingen hema just nu. Jag kanske går ner och köper en lite kaka imorgon som jag kan gotta mig med medan jag och Dough solar imorgon. Imorgon kommer hon hit och förhoppningsvis kan vi moterna upp min studsmatta ifall pappa vill klippa gräsmattan.. DoughT

Helvete oxå !!!

Jag sitter just nu med toningen i håret. Mamma klagade hela tiden på att det var så tort och att färgen ej räckte till..Inte så jävla konstigt för jag glömde blöta håret innan !!!! :( det ska vara blött när man tonar och nu var mitt snustort.. Har ingen aning om hur det kommer bli :S Jättestarkt eller jättesvagt eller så faller hela håret av :/ Bäst att skölja ur nu direkt, fan vad det svider ....

DOUGH D.

Fix inför studenten

Medan Elin Kling bleker sina ögonbryn färgar jag mina.. Jaghar tänkt göra det ett jäkla bra tag men inte riktigt kunna passa in det. Men nu är det helg och färgen som kommer sätter sig på huden kommer förhoppningsvis försvunnit till studenten på måndag, det måste försvinna! Annars idag har jag frossat efter en heldag i solen och jag solen har verkligen sugit musten ur mig och jag sov i två timmar och vaknade vid kl 6. Jag har också funderat på vilken typ av sminkning jag ska ha på studenten. Det verkar inte som om någon lägger nån större tid på det men vem orkar göra det kl 6 på morgonen? Jag vill iaf ha lite färg, inte mörk dock men lila som ovan skulle vara snyggt men tvek ifall jag kommer få till det snyggt. DoughT

Iwwwh sneelheest !

Det är min far det för han gick precis med på att gå upp jättetidigt på sin lediga hotellsovardag och skjutsa mig till champagnefrukosten på måndag. Klockan sex på morgonen börjar allt, gäller att vara redo !

DOUGH D.

Okej då jag erkänner..

.. Jag kan ej hålla mig här ifrån så lika bra att bara skriva lite :P

Idag trodde jag att vi hade religion och klassgrej men när jag väl kom dit så visade det sig att vi hade ingedera. Jag passade ändå på att ränsa ur mitt skåp och lämna böcker.
När jag satt där och vänta och kollade på alla fula gula skåp slog det mig att detta är sista gången jag kommer sitta här och vänta på en lektion, sista gången jag halvspringer ner för backen för avståndet gör mig till tidsoptimist. Det kändes väldigt konstigt, lite sorgligt men mest skönt. Nu är det helg och när den är över tar jag studenten. Det går ej att beskriva hur jävla kul det ska bli och jag tror många förstår.

Efter skolan åkte jag ner på stan och köpte mig lite hårtoning och ett glansspray typ, kan verkligen behövas. Hoppas färgen blir bra bara för den var pyttelite annorlunda från den jag har haft innan. Men å andra sidan kan inget vara sämre än hur det är i dagens läge så...
Sen träffade jag jonathan och vi åt mjukglass i solen i brunnsparken :)

DOUGH D. 
 


Nån som har provat sprayet?

All the single ladies

Minns ni videoklippet jag visade för några månader sedan? Annars kan ni kolla på det här.
Det verkar vara jättepoppis att göra parodi/dans till beyonces låt "Allt he single ladies" och här kommer ett till klipp.
DoughT


Fredag

Dough D här efter en liten tid av frånvaro. Men det är så mycket nu, så jag kommer tillbaka och skriver när jag känner att jag vill skriva nått eller orkar berätta. Så länge får ni njuta av Dough T !

Just nu känner jag bara för att göra nått skoj, umgås med massa vänner eller dela min Baja päron med nån. Men alla har mycket att stå i så jag får leka för mig själv. Det får man ju ha förståelse för !

DOUGH D.

25+

Nu hade jag egentligen kunnat följa med pappa och hans jobb och köra gocart i Torslanda men jag känner att jag vill ta vara på det UNDERBARA vädret och bara vara ute i solen och inte vara inne. Jag känner ju som sagt också att jag inte vill gå i samma färg som min studentklänning och det är också en orsak till att jag stannar hemma. Senare på dagen är det simon som tar studenten men jag vette fasiken alltså. SÅ JÄKLA FINT VÄDER!! Vad jag tjatar, det är bäst att jag går ut igen. DoughT


En underbar dag så jag bjuder på en gammal bad-bild från Smögen

...lägg er på rygg...

Jag kom hem för en stund sedan men jag var så himla trött så jag slängde mig i soffan och fastnade där ett bra tag. Det har varit en lång dag idag men mycket trevlig! Jag träffade Ida och Sofias släkt på Redbergsplatsen och efter det åkte vi till Angered. Utsläppet var väl inte riktigt som gårdagens, det var ingen musik utan det var lärare som spelade trummor, triangel och marackas typ, haha! Men det var lite kul det. Vi fick plats längst fram denna dag också men sen kommer det helatiden nån gumma som ska skrika och vifta med blombukett på sitt barnbarn, dom borde förbjudas. Dom hade verkligen inget vett! Mitt i allt började det regna men det hindrade ingen från att ta studenten så det fortsatte att rulla på.

Eftermiddagen spenderades hos Sofia med massa god mat, dricka och efterätt och framför allt ett trevligt sällskap. Det var en massa presenter som öppnades och det kliades verkligen i mina fingrar!! ÅH VAD JAG VILL TA STUDENTEN..

En kul grej bara lite snabbt. När jag satt på bussen inne i stan hör jag en massa tutande och det är flak ifrån Bräckegymnaiet som rullade på vägarna. På ett flak stod det "Tjejer, lägg er på rygg här kommer pojkarna från bräcke bygg" HAHA. Förövrigt stod Daniel på detta flak ifall det inte var flaket efter han stod på, hmm.
DoughT




Festligheter

Snart är det dags att gå på den andra studenten för iår. Denna gången är det Angereds gymnasiet som springer ut sen efter det blir det studentmottagning hemma hos Sofia. Det ska bli askuul men tyvärr kan jag icke köpa en blomma för då blir det väl en skruttig maskros eller nåt för 16:-, haha. Ikäll skulle jag och dough egentligen gått ut men jag känner att man inte kommer långt med mina småmynt. JAG HATAR ATT VARA PANK!

Så snart ska jag iväg, jag ska bara dricka upp mitt chokladte och käka upp mina skorpor. Ha en underbar dag!
DoughT

Resa

Just nu kör jag många flugor i en smäll, jag kollar på debatt, bloggar och samtidigt laddas det fusksidor. Jag satt och tänkte på hur det kommer bli i sommar och jag och min man har pratat om att åka utomlands. Det gjorde vi förra sommaren också men jag kände att jag inte hade råd att åka på två resor men nu känns det för jävla skönt eftersom jag har sparat alla mina pengar som jag har tjänat nu under året som barnvakt. Sen har jag inte riktigt koll på sommarens hotspots fast å andra sidan behöver jag inte det eftersom vi inte hade tänkt åka till något partyställe. Jag vill åka till thaithai men det skulle vara knäppt att bara vara där i en vecka sen tar det alldeles för lång tid att åka dit.. DoughT


Arbetsförmedlingen öppet 10-16


Utspring för Polhem



Klippen ovan är tagna med min kassa mobil men vi stog allra längst fram så det ska väl inte vara så värst farligt endå. Ååååh vad jag är avundsjuk på att dom tog studenten idag och inte jag och sen är jag för jävla förbannad för att vi har en sån kass låt att springa ut till!!!!! Jag tror jag hellre springer ut med klassen efter eller nåt. Alla klasser på Polhem hade feta remixer med asbra låtar men det är väl för mycket att begära att vi också ska ha...Åh vad jag är värsta bitterfittan men jag bryr mig inte just nu jag bara tänker att en av dom bästa dagarna i ens liv kan börja med något bättre.

Men nu tillbaka till utspringet. Varken jag och dough hade varit på Polhem förut så vi fick go with the flow så att säga och hittade tillslut. Vi fick mycket bra platser, precis vid sidan av scenen men sen kom ett idiotiskt par på två meter och knödde sig så att dom stog precis framför oss. Jag som hade stått där lungt och sansat i 20min... Lite efter ett blev den första klassen utsläppt medan resten av eleverna stod och tittade ut genom fönstrerna i väntan på att bli utsläppta. Det var riktigt kul att se faktist och jag är ännu mer pepp på att ta studenten, nu ska jag bara googla studentsånger och öva i min ensamhet. DoughT

090527

 DoughT

Polhem

Godmorgon, jag har just vaknat och vilket gött väder det är ute idag! Jag behöver verkligen lite sol och har tyvärr upptäckt att jag bara har 16kr kvar på kortet så det är omöjligt att solariesola. Idag bjuder dagen på studentutsläpp för Polhem och jag ska dit, dough följer också med. Efter det blir det förhoppningsvis en tur till stan ifall vägarna tillåter det med tanke på att det kommer vara massa flak osv ivägen.

Det känns helt knäppt att vissa tar studenten idag, jag skulle inte riktigt vara jätte pepp, eller pepp skulle jag vara men eftersom dom är först är det nog lite tråkigt eftersom det är dom som får sätta ribban. Nu blir det rostad macka i solskenet, ha en bra dag! DoughT


Om man bara hade ett jobb...


Det skulle vara så himla skönt att ha ett jobb så man får in lite pengar. Om någon ser detta så kan jag berätta att jag kan hålla många bollar i luften (som ni kan se för er själva..) DoughT

Med ett leende på läpparna...

... sitter jag här och kollar på de avsnitt av Söndagsparty som jag missade när jag var på resande fot. Jätteskoj när de gjorde om Johan Palm och Charlotte från SATC var där ^^ Nu över till nästa avsnitt!!

Just ja när jag gick ner till tvättstugan förut så hade nån tagit ut all min tvätt från torktummlaren och lagt den i min korg. Det vill säga alla mina underkläder hade nån annan rört vid ! :O plus att den personen hade skruvat upp timern och tänt lampan i torkrummet fast jag hade lagt ner nyckeln lite gömt i min korg! kreepy !

DOUGH D.


Nytt från Gina


En förjäkla snygg klänning som min kusin hade på sig idag. Den ser inte så märkvärdig ut såhär men det satt skitsnyggt på henne. Därför inbillar jag mig att den skulle sitta lika fint på mig men jag brukar ha fel. Det skulle inte skada att testa klänningen eftersom jag ändå ska in till stan imorgon och köpa min klocka.. DoguhT

Gårdagens hemfärd och dagens upptåg



Igår körde ju Hasse mig till flygplatsen i Bilbao. Bilfärden var minst sagt omväxlande! Som ni ser på bilderna ovan gick det från solsken till regn och åskoväder på några sekunder. Vi fick köra jättesakta och blixarna slog ner titt som tätt runtom oss. Som tur var hade vi checkat in dagen innan på internet så det var bara att lämna in väskan som förövrigt vägde precis 23 kilo som var gränsen...

Båda flygresorna gick bra och när jag landade i Göteborg stod Jonathan där och väntade, mkt trevligt !
Idag tog jag mig en liten sovmorgon men inte alltför lång eftersom jag var tvungen att springa ner till skolan och köpa festbiljett. Som tur var sålde de precis när jag gick ner så hade tur där. Sen for jag till Emma och vi såg massa One Tree Hill, mys mys,

Nu ikväll håller jag på och tvätta alla mina kläder från resan. Är ensam hemma eftersom mamma och de andra redan är i Oxelösund. Begravning för mormor på torsdag ser jag inte alls fram emot. Ush fy och blä!

DOUGH D.


Snäll mor :)

Inatt när jag kom hem hade mamma gjort en jättegod tacopaj till mig och köpt rosor och ett kort som väntade på mitt lilla bord. Sweet !

DOUGH D.


kusinvitamin

Just nu är min kusin här och hälsar på. Vi har nyss ätit rabarberpaj och druckit te. Jag har fått jättefina studentblommor utav henne och hennes pojkvän Bobby, jag slänger in en bild på buketten senare. Efter hon har åkt funderar jag på att lägga mig några minuter i solariet .DoughT



update.

Klockan

Såhär se klockan ut som jag tittade på idag fast den jag vill ha är i andra färger. Jag ville ha en enkel klocka och det fick absolut inte vara en massa krimskrams på, jag hatar det! Sen fanns det en för jäkla snygg klocka ifrån DKNY som dough har fast den jag kollade på var vit och lite annorlunda men den var alldeles för ljus för min smak. Klockan jag vill ha är pärlemovit i mitten och har en silverkant runt om.


Betyg & studentpresent

Nu är jag hemma igen efter mötet med handledaren, VI FICK MVG på projektet! Jag är helt överlycklig. Tydligen hade båda bedömmarna varit överens också och jag är nöjdare än nöjdast. Jag och Emma har alltså gjort vårat pojektarbete tillsammans och det handlade om hur döva har blivit behandlade under dom senaste 100åren.

Efter mötet åkte jag till Linné för att kolla in Kim's vintage ifall det skulle finnas någon snygg hatt men dom öppnade tyvärr inte förrän kl 12 så jag var lite väl tidig. Sen kom jag på att jag hade lovat min farmor att kolla på en studentpresent till mig ifrån henne. En klocka skulle det vara och absolut inte kläder, men vem sjutton önskar sig kläder i studentpresent? Jag tänker mig att det ska vara något fast och stabilt som kan hålla hela livet iaf. Jag kan visa er klockan som jag hittade lite senare ifall jag hittar en bild på den. DoughT



Idag

Nu ska jag snart iväg till skolan. Jag funderar bara på vilken väska eller påse som är så stark att man kan bära runt på 2kg. Jag ska alltså lämna tillbaka alla skolböcker eftersom detta är det sista dagen jag är i skolan innan studenten, möjligtvis åker jag in till filosofin imorgon (men jag måste hinna sola, haha!) Jag och Emma ska också ha ett möte nu kl 10 med vår handledare ang. projektarbetet. Jag tror att dom har velat mella två betyg om jag har rätt, eftersom vi inte bara har vår handledare som sätter betyg utan en till man som jag är tvek på.

Efter mötet ska jag gå på stan och möte upp min kusin Isabelle, hon har bott här i Göteborg ett tag nu men det blir aldrig att vi träffas. Hon har olyckligtvis skaffat sig ett jobb i Norrköping och börjar samma dag som jag tar studenten. DoughT

Poppis

En del bloggare har börjat använda sig utan hattar har jag märkt, helst ska det vara svarta eller i leopard. Jag har själv börjat bli sugen på en svart men är riktigt osäker på ifall jag skulle passa i en. Det är inte riktigt min stil men till fest skulle det vara riktigt ballt!  Vad tycker ni om hattar och liknande? Här kommer några bilder ur arkivet som visar hur jag har prydt min hjässa. DoughT




Avslutning



Idag hade vi en liten klassavslutning hos en av våra studiehandleadere, Nicolas. Han bor i Stora Höga och vi tjejer som åkte bil trodde att det skulle ta ca 1timme att åka men ack så fel vi hade! Vi var där en halvtimma tidigare och letade desperat efter en McDonalds för att fördriva tiden men hittade ingen så vi kom lite tidigare endå. Fyfasiken vad avis jag var på hans hus! Verkligen ett av dom finaste hus jag sett och det var riktigt snyggt där inne också. Han bjöd på kycklingspett, coscos och pasta sallad och kladdkaka till efterätt, mums!

Så idag har vi suttit ute på hans baksida i solen och haft det mycket trevligt. Vi fick också hjälpa till att fixa en bra spelningslista till hans Spotify, haha. Vi röstade också om vilken utspringslåt vi skulle ha och det var mycket jämnt mellan Looking for freedom och Walking on sunshine och när det var den avgörande röstningen bestämmer sig vissa som röstade på Looking for freedom att inte rösta alls. Så det blev det andra alternativet... DoughT


Mario the puppy

Igår var det första dagen jag spenderade hos Niklas under dessa fyra dagar han har varit hemma. Hans mamma hade varit i Haga för några dagar sedan med en väninna och hittade väärldens sötaste och mjukaste lilla voffe och köpte den till mig!! Hur gulligt är inte det på en skala? Voffen fick följa med mig hem och sitter nu bredvid mina andra djur ifrån älskling.. DoughT


Dag tio - hemfard

Sitter med Elenas dator nu for har packat ner min, darav inga prickar over bokstaverna. Jag ar nu fardigpackad alla fall och vaskan vager bly. Fick tva vinflaskor av elena fran deras bodega och var nyss nere och kopte lite annat oxa, plus det jag har shoppat i veckan. Mkt tung vaska indeed.

Runt fyra ska vi aka till flygplatsen i Bilbao jag och Hasse. Hoppas ej pa pinsamm tystnad eftersom det kanns som om vi har pratat om det mesta i veckan redan.
Klockan 23.45 landar jag *pepparpeppar* pa landvetter i kvall dar Jonathan forhoppningsvis star och vantar om han ar i tid :P

Ses i sverige gott folk !

DOUGH D.


Say cheeese! Glada flickor pa hasses fodelsedag

Dag nio - sista dagen

Får ser hur detta kommer gå för det trådlösa internetet lägger ner typ varannan minut men....

Imorse somnade jag kl sex och gick upp vid nio av olika anledningar. Borde vara trötare nu men är ej.. Vi gick en låååång promenad på fm till en sjö en bit bort.. typ 6 km sammanlagt vilket är mkt för mig :P solen stekte på rejält på vägen dit, funderade på att låna Inez solskyddsfaktor - 50 !! oj. Men gjorde ej :P

För en stund sen var jag och elena och kollade på en lägenhet. Den låg kanske 20-30 minuter här ifrån om man går. Helt okej lägenhet, fräscht kök och badrum. Mitt rum not so much though... Själva rummet var bra och lagom stort med stor garderob och stooor spegel som jag trodde var en ingång till ett annat rum :P Möblerna dock, inte min smak riktigt. Man måste ju ha kvar de möbler som finns där men isånna fall ska vi ta oss in tripp till Ikea i Bilbao när jag kommer tillbaka för att frächa till det lite. Den andra saken var att jag i sånna fall skulle bo med två killar. Det kan ju bli... Ja vad fan kan det bli? Bra hoppas jag, killen vi träffade var 29 och jättetrevlig och hjälpsam. Den andra är i min ålder så det var ju bra, slipper jag umgås med 30 + hela året :P Vet dock ej om han är normal för han var ej hemma.

Dagens fail moment var när min plattång pajja efter halva håret var platt.... En platta bara ¨låssnade där uppe :S Ska försöka laga nu för skulle ju ha platt hår på studenten ju !

Snart ska jag börja packa för imorn kl 18.45 går planet hem. Känns bra, men kommer oxå kännas bra att komma tillbaka sen i Juli.

DOUGH D.



Gårdagen

Nu är jag hemma hos Niklas och slappar, vi ska snart kolla på Robinsson eftersom vi missade större delen av programmet igår eftersom vi var hemma hos Robin. Men lite hann vi se och jag såg att Ellinor hade vunnit en tävling, helt stört eftersom hon i princip har kommit sist i alla andra. Så det ska bli spännande att se...

Igår kom Emma hem till mig först och gjorde iordning sig, sen åkte vi ut till Robin för att grilla. Vi var väl några stycken och senare på kvällen kom också Elin, Kristoffer och Sten över efter att dom hade varit på en utställning med Stens pinuppa-bil. kvällen var trevlig och vi såg lite på Schyffert så jag fick mig allt några garv natten spenderades hos Daniel och jag har knappt sovit en blund för jag fick dela på en 80-säng. Bilder kommer imorgon! DoughT



update.






Puesta del sol en Logroño

Det är fina solnedgångar här i Logroño.


DOUGH D.


Andra delen dag 8 - vi tog en liten utflykt

Buenos tardes guapas!
Det blev ingen bilkörning för min del idag men däremot tog vi oss en bilutflykt till en liten by uppe i bergen som heter Laguardia. Mkt kringelkroksvägar må jag säga. Väl där parkerade vi på spanskt vis (det vill säga hur vi själva kände passade just oss) och gick in i den lilla byn. Den var lixom omringad av väggar.. Lite svårt att förklara men.. Husväggarna var som en skyddande vallgrav som gick i en rektangel typ. Där inne var det som en ... just nu kommer bara ordet pyramid upp :S just ja laburint heter det! Vi åt tvårätters lunch där.. Jag tog, inte riktigt mitt eget val, nån vit fisk som kom in bara den på tallriken, som en fillé asså. Men inget att äta till :S Sen knallade vi runt lite och smart som jag var hade jag glömt kameran och hade knappt några battisar på mobilen.

Nu på eftermiddagen tog vi en promenad till köpcentet här brevid och köpte lite slime-igt, spanskt godis. På vägen hem krockade en buss med en bil i rondellen. Hela framdelen av bilen lossnade ! inte konstigt för här använder man sig tydligen bara av innerfilen, vart man än ska, så kör man bara ut därifrån.. Bra där!

DOUGH D.

  
Godis, ett asballt hotell som designats av samma kille som gjorde goggenheim(?) mussét där bla. Brangelina har bott, jag i nån park

  
Liten gata i laburint, fin utsikt men dålig kamera och vingårdsbrandsrök som vi körde rakt igenom...


Konstig godisaffär, allt godis kostar ej samma så man måste ha typ 5 olika påsar om man ej nöjjer sig med det billigaste (som kostar 10kr/hg...)

Snart grillníng

Nu sitter jag här och driker iskall saft och smyger med kameran. Jag tänkte att det skulle vara på tiden att slänga in en outfit. Något som jag inte brukar göra eftersom det inte riktigt är min grej. Så istället för att skapa en kategori med "outfits" säger jag att jag helt enkelt visar upp mina senaste köp en gång till.

Jag har ett probelm, efter att jag har handlat kläder, accesoarer eller liknande bestämmer jag mig alltid för att sprida ut plaggen på olika dagar och under en liten längre period än bara en dag. Detta håller jag aldrig brukar slänga på mig allt på en och samma gång. KATASTROF. Ibland passar det inte ens, haha! Men som sagt här kommer en outfit och mamma är överlycklig för hon fick agera fotograf och hon kom på massvis olika poser men jag vägrade. DoughT



Grillning ikväll

Jag är fortfarande lite illamående från igår men får se till att bli bättre under dagen. Ikväll eller i eftermiddag ska vi grilla och min man har fixat kött som han la i marinad redan igår så det ska nog bli gott. Idag får jag se till att ha lite bilder som jag kan visa för er men det blir inte lätt att ta kameran eftersom jag och pappa bråkade om den imorse. Han tycker att jag ska lägga in alla hans bilder i datan men att jag inte får använda kameran så det tycker jag är orättvist. Nu ska jag kolla på gårdagens Talang-avsnitt och äta vindruvor. DoughT

Fest

Igår var vi hemma hos Robin och jag besökte det riktiga björlanda för första gången. Jag trodde för länge sedan att jag själv bodde i björlanda eftersom björlandavägen är precis nedanför mig men jag hade fel. Det ligger iaf huur långt ut som helst. Där chillade vi och drack lite medans vi tittade på massa knäppa klipp på youtube. Sedan åkte vi 5 pers i Daniels bil som har ett nytt avgassystem som min man och han har svetsat ihop och det satt lite väl lågt så vi fick åka i typ 10km/h eller nåt, galet. Antagligen släpade det i marken för jag satt pressad mellan två män i baksätet så det blev lite väl tungt.

Själva festen var ute i Björlandakile, där spelades det Håkan Hellström, tjejer satt och pratade matscheman och ångest, glas krossades och ägaren flippade, jag tog slut på isen och vi fick höra att det fanns en knullvänlig toa. Nu tog jag ingen bild igår så jag får bjuda på en gammal. DoughT


Dag 8

Idag är det dåligt väder och jag ska få köra bil ! berättar sen hur det gick, om jag överlever ;)

DOUGH D.

Dag sju - un fotmassage pår favåår

Hejsan sverige, här sitter jag nu nyduschad på mitt eget rum för jag har hittat ett trådlöst nätverk här! Funkar sisådär men har alla fall lyckats ladda ner alla veckans serier :D nu har jag nått att kolla på på vägen hem oxå. Har hört att detta avsnittet av one tree hill skulle vara det bästaste bästa på länge så ska bli spännande minnsan.

Imorse vaknade jag lagom sent. Efter frukosten frågade Elena om jag ville lära mig att stryka lite eftersom det är en av grejerna jag kommer göra mycket sedan. Så det gjorde jag en lång stund, inte så att jag inte kunde innan lixom.
 Sen åkte vi till universitetet för att leta efter nån som hyr ut rum på anslagstavlorna. Vi hittade endel lappar och såg även mkt folk i min ålder för första gången. Har undrat lite vart de har hållt hus hela veckan.
Senare var Elena och simmade så jag var ute med gullungen lite själv och promenerade, eller snarare satt på en bänk och sola medans jag körde vagnen fram och tillbaka ^^
Anledningen till att jag ovan nämner att jag är nyduschad är att jag och Hasse nyss var nere och spelade paddel som det så fint heter. Det är som tennis, fast i en bur typ. Bollen frå stutsa mot väggen osv. Riktigt skoj men lite för varmt för min smak. Motionera i denna värmen. Är fortfarande röd om kinderna. Den del av min kropp som har tagit mest stryk är nog ändå fötterna. Alla dessa promenader osv. Idag fattade jag även det dåliga beslutet att ta ett par skor som jag inte gått in än och som är jätteobekväma, bara för att jag ville använda alla sex skor jag har med mig. Det får jag lida för nu för jag har numera en liten blåsa på varje fot, inte på hälen men där skon skär där framme om ni vill veta. Antagligen inte, de flesta har nog slutat läsa vid det här laget, blev lite långt idag :P


För övrigt så såg jag en ödla idag oxå när jag kom in på gården. Nått svichade förbi mina fötter jättesnabbt, och gömde sig bakom en pelare. Jag fick några bilder alla fall (Y)


DOUGH D.

  
 Min nya klänning och ödlan

Inez som jag fortfarande ej vet om hon stavas med Z eller S


Golfrunda

Jag tänkte slänga in några bilder jag tog under golfrundan igår. Dom spelade sammanlagt 7 hål och jag noll. Detta beror på att det var ett par som följde med och jag skulle sacka allas tid någon otroligt mycket så jag avstod. det var däremot askul att gå runt på banan och se hur dom spelade, det var också kul att leta bollar som dom sköt in i skogen, HAHA! :D Här kan ni också se hur frissan blev, men jag kan säga att den var mycket bättre idag och det var inte alltför mycket korkskruvs-varning. DoughT


Äntligen!

Idag har jag inte hunnit blogga något för imorse kom farmor, farfar och min bror på besök.  Efter en stund fick jag ett sms av Emma där hon frågade om jag hade lust att följa med till stan. Jag har läänge velat ha en jeansjacka och Dough var snäll häromdagen och frågade ifall hon skulle köpa en till mig (en likadan som hon har) Men jag tyckte det var lite väl mycket härmapa på det så jag bestämde mig för att ta tag i det hela och leta efter den perfekta. Så jag följde med till stan och kom hem för en stund sedan. Med mig hem hade jag en jeansjacka, tack gode gud! Jag hade ju faktist tänkt mig en studentoutfit och i den ingår en jeansjacka så det var verkligen på tiden att jag hittade en. Sen fick jag med mig en klänning hem också ifrån en mycket annorlunda affär kan jag säga.. Nu ska jag spela sims 3 och slappa.. DoughT



Jackan hittade jag alltså på Zara kidz och är i stl 5-6år ifall det skulle intressera någon.

Mucho dinero

I min ensamhet surfar jag runt lite på en the Hills blogg, tydligen den största ?! Massa kul att läsa alla fall eftersom den the hills bloggen jag läste sluta uppdatera för ett tag sen är jag ju lite efter nu. Där fanns det alla fall en lista på hur mkt alla tjänade per avsnitt. Det är sjukt, både summan pengar och skillnaden mellan allas betalningar.

Lauren Conrad: $750,00 per episode.
Heidi Montag: $65,000 per episode ($1.25 million per year)
Spencer Pratt: $65,000 per episode ($1.25 million per year)
Audrina Partridge: $35,000 per episode ($665,000 per year)
Whitney Port: $20,000 per episode ($380,000 per year)
Brody Jenner: $10,000 per episode ($190,000 a year)
Lo Bosworth: $10,000 per episode ($190,000 for The Hills Season 4)
Stephanie Pratt: $8,000 per episode ($152,000 for Season 4)

DOUGH D.

Vad ska man göra?

Ikväll är det klassfest hemma. Själv sitter jag barnvakt till en tre månaders bebis i spanien. Que se va a hacer? Kanske äta lite av tårtan som blev kvar...

DOUGH D.

Jordgubbstårta

Intresserar förmodligen ingen men jordgubbarna här är jättegoda. En bytta, typ 3 ggr så stor som de i sverige, kostar 1.90 euro ! Jättebilligt ju ^^

Denna härlighet väntar nu på oss i köket. Jag kommer komma hem, lika blek som vanligt men 10 kilo tyngre som vi äter här !

DOUGH D.


Dag sex - vi firar födelsedag !

Hola buenos dias, idag fyller Hasse år så vi har fixat med lite överraskningar för honom medans han jobbade. Vi var ner och köpte grejer till tårta, ljus mm. Ikväll ska ju jag passa Inez när de går ut och äter men han vet inget om det. Igår sa han aa imorgon fyller jag då får jag bestämma vad vi ska göra på kvällen. Vi ska göra detta och detta osv. Elena bah: nee de ska vi inte. Varför? Jag vill inte Hasse! haha han typ, nehe okejdå. Aja överraskad lär han nog bli för tårtan oxå för nu när han var hemma vid lunch hade vi ej gjort den, han blev lite ledsen men Elena sa förlåt osv. Så åt vi glass istället och han fick en svensk flagga i. Han misstänker nog inte tårtan alla fall.
 Vi hann även med en sväng på stan på förmiddagen, hoppade in på Zara och köpte en klänning jag provade igår. Sen träffade vi en av Elenas kompisar och fikade. Jag fick äntligen träna min spanska lite.

Nu ska jag hjälpa till med tårtan!

Hasta luego !

DOUGH D.


My day

Min käraste har kommit hem men ligger just nu helt utslagen på soffan så jag har spelat sims nu den senaste timmen eller mer. Tiden går så jäkla snabbt när man spelar, helt galet! Spelet är hur kul som helst och det är en massa nytt man måste lära sig. HATAR bara att dom har ändrat vissa helt självklara grejer.. Sen är det off till golfbanan som jag nämnde igår och på kvällen blir det antingen klassfest eller mys, Time will tell. DoughT

Prompicture


Jag vågade mig in på baltv ytterligare en gång eftersom jag hade ett minne av att dom fotograferade oss när vi skulle in. Och tadaa, detta är bilden dom knäppte på mig och min dejt. Det ser ut som jag är aningen rädd och blir omruskad. Sen var det en mingelfotograf som tog bilder under kvällen men jag var inte med på någon, däremot var niklas det när man minglade med cigarr på balkonen. DoughT

Ny design

Nu har jag fixat och donar här som ni kanske ser. Vi har ju valt en liten annorlunda bas (?) om man säger så och det är ett helvete att få headern i mitten. Den gamla headern var inget att hurra över, kanske inte denna heller men den är mer enkel, stilren så det får bli denna tills vi tagit studenten för då ska banne mig våran lyckligaste dag dokumenteras och troligtvis blir det en header utav det. Det är lite ovant med den nya desigen men vi kör nog på den ett litet tag.. Dough kommer självklart få göra ändringar och så men det blir kanske när hon kommer hem och inte behöver pringa och mata bebbe helatiden. NU ska jag spela sims 3 som jag har fixat. DoughT

Mer shopping !

I eftermiddags när de andra hade siesta tog jag mig en promenad till ett köpcenter som ligger max fem min promenad härifrån. Där ligger stadens ända donken som jag senare nog kommer använda flitigt !
Jag knalla runt en lång stund på Zara igen och nån kvinna kom fram och fråga om jag ville vara med i nån undersökning typ :S jag sa nej så många gånger jag kunde tills hon fatta att jag ej ville typ :P Elena berättade innan att zara har en typ systerbutik med liknande kläder. Var inne där och det fanns mkt sött, typ en blandning av dam och ungdomsavdelningen på Zara.
 Nu på kvällen skulle vi ha åkt till nån lite by i bergen utanför men det var lite dåligt väder så vi hamnade på det stora köpcentret istället. Där handlade jag en till topp på den Zara-liknande butiken. 15 euro, mkt bra !

DOUGH D.


Fram med hårfönen!


Pappas vän steg in och hälsade innan dom skulle iväg till träningen och slängde samtidigt iväg kommenteren 'ååh har du skaffat dreads!?' nej det har jag inte. Jag bara förbereder mig för imorgon då jag hade tänkt att vara ena brodern fluff för en dag. Dom som läser Mini's blogg kanske förstod vad jag skulle göra, jag skulle alltså testa att locka med en penna för att få affroliknande hår, men det funkade inte för mig så jag antar att jag gjorde något fel. Det var verkligen huur klurigt som helst men jag behåller håret såhär tills imorgon för då ska jag ut på golfbanan och spela min första golfrunda. En sak är säker och det är att mitt hår kommer vara fluff. DoughT

Meet Leo the Lion

                 
Detta är Leo, vi köpte honom när hela familjen var i London. Efter det hade vi med honom till New York. För ett tag sen var han med mormor på sjukhuset och nu är han nere här med mig. Mamma packa ner så jag inte skulle känna mig ensam. Kan behövas ibland!

DOUGH D.

Dag 5

I förmiddags skulle Inez och Elena på babysim och jag kunde ej följa med sp jag solade lite och handlade tuggumin :P sen träffades vi och gick ner till stan, jag ville kolla lite på Zara. Det var mycket bättre än i sverige tycker jag där jag aldrig hittar nått till mig själv. Jag köpte en present till Jonathan eftersom han kanske ska hämta mig på flygplatsen mitt i natten när jag kommer hem, och en jeansjacka och ett vitt typ linne/tunika till mig själv.
Ikväll ska vi ringa på fler lägenheter, ska bli spännande. Men det verkar som om det är lite äldre folk som hyr ut bara, typ 30 bast :S

DOUGH D.


Ledig dag

Nu ska jag klä mig varm och sätta på mig på balkongen med Änglar och demoner. Senare kommer pappa med en rundstav och ni som läsaer Mini's blogg kanske ska gissa vad som kommer hända härnäst..
DoughT

Nästa - chokladbollar

Nu har jag sett Änglar och demoner, filmen var väl bra men boken var ännu bättre! Nu var det ett jäkla bra tag sedan jag läste den så det var lite roligare att kolla på filmen när man har glömt vad som kommer hända. Jag funderar på att läsa om boken under dom lediga dagarna jag har framför mig men jag kommer antagligen vela så mycket om ifall jag ska läsa någon av dom andra böckerna som jag för den delen också redan har läst. Men men.. Nu ska jag göra chokladbollar, eller det kanske bara blir en smet och så ska jag kolla på The Hills och det senaste färjan-avsnittet för det missade jag i måndags, KATASTROF!

Förresten, jag vet inte om jag har klagat över det här på bloggen men jag är i stort behov av en bettskena eftersom jag nästan hackar sönder tänderna när jag sover. Men lat som jag är har jag inte ringt till tandläkaren och ordnat en tid men idag ploppade det ner ett brev från tandis som meddelade att jag hade en tid nu på torsdag. YES! DoughT

Festbiljett - check!



Idag hade dom börjat sälja festbiljetter, jippieee! Så jag köpte mig självklart en. Jag blev dock väldigt förvånad för alla har sagt att studentfesten ska äga rum på Storan men det visade sig att den skulle vara på Deep. Det var också på Deep jag och dough var på sist när vi var ute och kom hem kl 6 på morgonen. Så jag är väl glad antar jag eftersom jag hade en feeling av att det skulle vara dålig musik på storan men den oron har jag inte nu. Men, det kan ju vara så att festkommitén på vår skola fixar dj's och då går det väl åt helvete som på balen. ÅÅH! Men jag antar att det inte kommer spela någon större roll eftersom man kommer vara för lycklig för att klaga.

När jag köpte biljetten slängde dom med en liten "Du vet väl att.."
Fasiken, jag som trodde det var en drinkbiljett..
DoughT


 


Dag fyra

Idag var vi på Elenas jobb. Mkt mkt fint. Hon jobbar på en bordega - vingård typ. Asmycket vin fanns i feta tunnorna.. Typ 100000 st. Jag har passat Inez lite själv idag oxå. Har gått bra.

DOUGH D.



   


HURRA HURRA HURRA

Idag har jag inlämning av mitt allra sista skolarbete och jag har mitt allra sista prov! Provet kommer gå åt helvete men det är en annan sak... Ett stort plus är att jag sedan är ledig resten av veckan för om jag minns rätt är det omprov i filosofin imorgon som jag slipper och på morgonen är det buffertdag. Det kommer inte bli mycket till skola nästa vecka heller, om ens någonting alls. JIPPIE
DoughT

Buenos noches

Har precis ätit middag här, lagom sent men får väl vänja mig :P Jag var så jäkla trött i eftermiddags att jag gick för att ta mig en liten siesta men den blev två timmar lång. Ändå är jag trött nu förstår ej. Efter det tog vi en liten bilutflykt till floden eller vad det är där vi promenerade lite. Mkt fint var det.
Nu ska vi nog chilla lite. I dagarna hoppas jag på lite shopping men blir nog ej imorn för då ska vi testa på hur en normal dag kan komma att se ut när jag väl börjar. Vet ej om jag skrev det innan men vi har ringt på några lägenheter idag oxå, kommer antagligen ha en roomate. Billigare och för att lära känna lite peeps i min ålder.

Nu blir det chilla som sagt, igår såg vi en film som var rätt bra faktiskt, lite konstig men. Handlade om folk som åkte nått tåg frpn Kina till Ryssland. Transibiria eller nått sånt hette den. Kan rekomenderas.

DOUGH D.



  

Som Polisen sa - ta mer er en banan!


Idag samlades alla treor i aulan för att bestämma utspringsordning. Vi hade blivit tillsagda att vi skulle ropa och stohoja när vår klass blev uppropad och vår representent gick upp på scen men det var inte så mycket att hurra för. Vårt hurrande alltså. Men vi lyckades iaf knapa ihop till en 5:e plats i lottordning och när vi drog lotten så stod det (som jag hade på känn) NR 1!!!! Våran klass kommer alltså vara den första som tar studenten iår ifrån Schillerska och vi kommer förhoppningsvis vara det första flaket på stan, IIIIWH. Sen fälldes några tårar, men inte av mig. Jag sparar dom till the big day och jag misstänker att det kommer forsa floder. Stackars Sp1a som vann heja-tävlingen med hästlängder, dom drog lott först och fick utspringsnr. 11, den sista klassen alltså, lite småkul faktist. I aulan befann sig också vår skolpolis som verkligen var något att hänga i julgranen. DoughT

Dag tre

Idag tog jag mig en liten sovmorgon till tio. Efter frukosten skulle Elena till vårdcentralen så jag följde med. Sedan skulle de på babysim och jag gick hem och solade vid poolen. Det var lite mycket spindlar och myror för min smak så gick ganska snabbt upp och bytte om. Vi uträttade sedan några ärenden och köpte en tidning för att hitta lägenhet till mig. Nu har vi nyss ätit lunch och vet ej vad vi ska göra härnäst, kanske åka till köpcentret?

DOUGH D.


Chickencar


Inatt drömde jag en sjuk dröm. Rätt som det var åkte jag och mina småkusiner på en motorväg i full fart med en kycklingbil. Den var inte riktigt som på bilden, utan kycklingen var gul och hade inte plåtfjädrar utan riktiga. Bilen styrde av sig själv lite som Herbie och vi kom upp på Älvsborgsbron. Där åker vi egenom räcket och ner i vattnet. Plötsligt har jag tre bikinisar över varandra och ett lila transparent nattlinne som går ner till fötterna. Plötsligt dök mina grannar från landet upp och vi hade dykartävling där vi skulle simma genom en massa små hål..

Det var en liten del ur min dröm. Det är lite lustigt att vissa aldrig minns vad dom drömmer medan jag nästan alltid gör det. Jag tycker också det är jättekul att berätta mina drömmar för Niklas men det är lite besvärligt för honom antar jag eftersom jag måste fortsätta blunda och lura mig själv att jag sover för att inte glömma bort vad jag drömt vilket resulterar i ett jag chockerar honom med massa babbel alldeles för tidigt på mornarna (?).
DoughT

Upp till bevis


Haha, rubriken påminde mig om mitt favvoprogram när jag var mindre som jag alltid satt bänkad framför, alltså Upp till bevis. Men men, jag vet inte vart jag fick denna idé men jag ska lära mig att gå ner i spagat. Först fick jag googla vad som var split respektive spagat men jag har redan poff glömt bort hur det låg till...Men jag hade alltså tänk lära mig det och efter massa google sökningar ska det inte ta mer än 10veckor eller så. Ifall man stretchar när man är varm, HÖG ANTALET VECKOR TILL 30, jag tränar ju nada så jag får köra kallstretching och det tar antagligen lite mer tid..
Jag tror däremot inte jag har orken att vänta 30veckor efter ett resultat. Jag får återkomma med hur jag lyckas när jag kommit en bit. DoughT

Oops, he

Stod och spolade några bestick nyss, så säger hasse att jag ej behöver göra det så noga. Jag är van att höra att inget blir rent om man ej sjöljer noga men det fick man ej här. Tydligen är det brist på vatten och varmvatten är svindyrt. Kännde verkligen att det var en liten antydan åp min ca 25 min dusch innan då jag inte var speciellt sparsam. Spegeln var helt igenimmad och hade ej stängt av vattnet eller nått när jag shavade. Men det ska vi tänka på härdan efter !

Annars är allt bra, vi gick en liten promenad i solen på eftermiddagen, stannade för en cola/kaffe på en uteservering där det förövrigt senare anlände ett sällskap på 30 pers från ett bröllop och ville sitta tillsammans :S Sen gick vi vidare och hyrde en film som INTE är dubbad som all annan skit. Har nyss avslutat en väldigt smarrig middag. Lillflickan sover, i sitt egna rum och hela natten, imponerad är ju bara tre månader !

DOUGH D.

 

Andra dagen i spanien

Andra dagen här, en söndag så vi har gjort lite traditionella söndagsgrejer här. Var och köpte nån kruka till balkongen först sen åkte vi tillbaka till stan där vi träffa massor massor med folk de kände. Som tur var hälsade de flesta bara på mig och sa ej så mkt mer. De paret som vi knalla runt med pratade jag alla fall lite med men det är ju trotts allt bara andra dagen så jag får skylla på det.
 Söndagar i Logroña spenderas tydligen i gammla stan där man knallar runt från en liten bar/serviering till en annan och äter olika tapas och grejer. Tydligen tar man oxå ett glas vin vid varje sån här grej, men jag gillar ju ej och 50 % av sällskapet ammade så det fick bli vatten :P Först åt jag nån macka med spansk skinka, vilket jag ej var så förtjust i. Konstig smak. Nästa ställe bestämde Hasse och det blev nån liten fylld boll med skinka och nått mer. Den var god. Sista stället tog jag kycklingspett på en macka med guacomole (?) på.. Den var min favvo. Nu är jag förövrigt ganska proppmätt och illamående efter att ha sett alla konstiga maträtter. Jag tyckte skottland hade vissa vidriga grejer men detta levde nästan upp till den nivån med tarmknyten osv.
 Det blev alltså mycket knallande idag med och dagen är ej slut än men jag är ganska (slut asså). Folk chillar ej på samma sätt som jag gör :P Men alla är snälla och trevliga alla fall och Ines som jag ska passa är jättesöt.
 Nu funderar jag på att gå och lägga mig vid polen men det ser lite molningt ut å andra sidan.
Här är lite bilder från dagen:

    
Dagens sällskap, jag vid en staty av pilgrimsvandrare och utsikten från mitt fönster

DOUGH D.

Fotografering

Bilderna som togs innan balen är upplagda på någon sida. Emma ska skicka en länk efter hon har jobbat klart antar jag. Ifall det blev nån fin bild slänger jag nog in den här. Det kanske blir lite tjatigt med balbilder men det är ju bara bal en gång (eller två för dom som hade det i 9:an). DoguhT

Vilket land tycker du skulle vunnit?


Jag nöjd med Norge som vinnare men inte mer än nöjd. Jag hade gett låten en 5:a, men jag hade också gett en 5:a till Island.Jag lutar nog mer åt att Island skulle ha vunnit, det är en jättefin låt som kommer spelas många gånger här hemma.
Godnatt // DoughT

@spanien

Är framme nu sen länge... Allt har gått bra men jag är nu helt slutkörd efter tre timmars sömn och en hel eftermiddag  och kväll promenerandes runt stan. Skriver mer imorn då jag har mer ork. Men jag lever alla fall ! :P

DOUGH D.

For the very first time

Eftersom jag är påväg ännu en gång ska kolla på mellis hos emma tänkte jag langa in en bild från föra året eller året innan för då var vi också där om jag inte minns fel. Vi var iaf på någon deltävling, det vet jag. Men jag lyckades inte hitta någon bild på det..Däremot en massa andra knäppa bilder där nån är massmördare och jag är buddha. HAHA!

Men bland alla knäppa bilder hittade jag denhär. Bilden är tagen första gången jag och Emma träffades, sommar -06 innan vi började gymnasiet. Det är egentligen helknäppt att det gick från att inte ha träffats nån gång till att prata varje dag på msn ocg träffas några gånger under sommarlovet.Det var nämnligen så att när man sökte till franska sektionen så skulle man komma på intervju på Schillerska dom sista dagarna innan sommarlovet och emma rusade in under min intervjun (eftersom jag var sen och drog över på hennes tid) så då kände hon igen mig och skrev till mig på LUNARSTORM!! HAHAHAH. Skrattretande jag vet, men jag är ändå glad för det! DoughT

Min välförtjänta rast



Denna helgen blev ju tillslut en jädrans plugghelg men idag hade jag lite rast när jag hade lärt mig alla ord på kinesiska. ord, inte tecken! Min hjärna vägrar att lagra tecken, det är heelt omöjligt så jag har gått över att att plugga spanska som jag har prov i på måndag. Min lilla pause i pluggandet bestod av, köpande av en 112-skylt där pappa krävde att få tillbaka pengarna ifall dom någonsin skulle byta nummer, vi kollade på fiskar som var 80bast och levde i en damm (våra stenläggare brukar tydligen åka dit och brottas med dom..) och så målade jag en dalahäst på Hornbach. Det blev visst en lång pause, men den var jag värd!

Snart ska jag iväg till Emma och kolla på Melodifestivalen, jag är inte så säker på vem min favvo är men det beror väl på att jag inte är så insatt. Vi hörde små snuttar på radio förut, vissa lät bra men framförandet kommer säkert dra ner det hela. Hoppas att emma har köpt godis för snart kommer chipsen! Ha en trevlig kväll // DoughT

@ flygplatsen

Jag sitter nu vid min gate och väntar på ombordstigningen. Allt har hittils gått bra *pepparpeppar*. Jag fick ha med mig två väskor och det funkade även fast det stod DAHLSTOM i biljetten. Det som är mindre bra är att jag har fått en ny ovana - jag gnisslar med tänderna så fort jag ej har nått annat att göra.. Eller då oxå oftast med det är asstörande och jag kan ej sluta. Inom kort kommer mina tänder vara nermalda till några platta saker typ. Inte bra, ska försöka sluta men gör det utan att märka. Bettskena kanske?

Packar för fullt

 

Jag håller just på att packa för fullt... Eller jag är nästan klar, mamii har hjälp till lite så inget glömms. Nu är det bara nessesären (?) kvar. Ska även lägga in några ljudböcker på iPoden bland alla serier som jag la in innan. Handbagaget har jag heller ej packat men jag oroar mig lite över det. Jag måste ha datorn som handbagage och kollade hemsidan där det stod att man bara fick ha ett handbagage med sig.. Jag vill ju ha massa andra grejer med oxå i andra väskan, tidningar, godis osv. För att inte tala om passet och alla de grejerna. Får väl slänga in de i nått fack på dataväskan i värsta fall för sånna finns det ju gott om.
Det är nu nästan precis 6 timmar innan vi ska åka och jag ska väl gå upp en timme innan det för att duscha osv. Vilket betyder att jag borde lägga på ett kol och försöka sova nu. Inte alltid lika lätt sagt som gjort när man sovit till halv tolv på dagen men kan ju alltid försöka.

(I) kom just på att jag måste sätta över pengar oxå!! förde ju över alla pengar jag hade till mitt sparkonto för att jag inte skulle spendera dem innan resan. Kan ju vara bra om jag nu har dem på samma konto som kortet är kopplat till, annars kan det bli lite svårt att handla!

Jag måste säga att jag är förvånansvärt lite nervös. Brukar alltid bli det inför sånna hära grejer men känner mig mest pepp!


Jag hoppas att de har nått bra bredband där nere så jag kan upptatera er om vad som händer och vad vi pysslar med. Annars tror jag Dough räcker som underhållare. Det brukar hon fixa bra !

GONATT !

DOUGH D.


Låt till utspringet

Idag skulle klassen försöka bestämma vilken låt vi skulle ha till utspringet, men det gick inge vidare kan jag säga.. Inte för att jag kom med ett eget förslag, men jag måste säga att jag inte skulle vara så nöjd med att ha kräm, nån fransk låt, were not living in america. Däremot kan jag tänka mig, Jerk it out eller Looking for freedom, det sistnämnda kom jag på nu! HAHA, hur kul på en skala skulle inte det vara att sprina ut till den? Låten säger allt. Den är skrattretande, överdriven och skriker lycka just nu. Vilken låt ska ni springa ut till?  DoughT


Satan

Laoshi ringde nyss. ÅÅÅÅÅÅH, min dag är förstörd!!!!! Vilken satans plugghelg det kommer bli. Jag som hade sett fram emot tjejmiddag, utgång och eurovision.. / En arg DoughT

Allie från The Hills

HAHAHAHA, riktigt sjukt! Jag trodde hon var en helt vanlig modell, inte att hon gjorde sånnahär grejer..DoughT

Dagen börjar bra!



TUMMEN UPP, det blev ett MVG på teorikursen. Jag gjorde ju provet på Stora Holm för nån dag sedan och det var vissa frågor som jag var sjukt osäker på, en som jag visste jag skulle få fel på. - får helljus användas med dimljus?- YES! Så på slutprovet fick jag 53/60, jag får skyrta i dethär läget, det är inte ofta det händer. JIPPIE

Nu funderar jag bara på om jag ska göra teoriprov snar eftersom jag känner att jag har koll på läger så att säga. Det är bara knep med att man ska gå alla jävla kurser (läs: narkotikakurs), + att några körlektioner skulle vara bra så att jag inte har lärt mig något fel.. DoughT

"...och så två mjölk, en med lite kaffe i"

Är nu framme i min lilla "hemstad" Oxelösund. Bilresan gick bra, alla fall andra delen av den för då körde jag ^^
Nu är allt klart i skolan och jag har skrivit mitt sista prov på några år. Känns gött. Har ej hunnit packa än för dagen var väldigt stressig.
På vägen upp nu stannade vi McDonalds och Christer skulle för typ första gången prata in i den lilla luckan och beställa. Mamma brukar alltid göra annars. Det gick väll lite halvbra sådär. När han slutligen skulle beställa två kaffe en med mjölk blev det lite fel, som rubriken visar.
Nu ska jag snart sova, på nedervåningen där det nu bara finns ETT spöke kvar ;).....

DOUGH D.


Vart var färjan-Håkan?


Idag övningskörde jag lite. Det var as störande med solen rätt i ögonen och kort som jag är hjälper inte den lilla saken man kan fälla ner heller, hmf. Idag fick jag bestämma alldeles själv var jag skulle köra, och det blev Öckerö = köra på en färja. ÅÅÅH VAD SKAKIS jag var! Helt galet. Jag trodde jag skulle meja ner hela högen men det gick galant. Det känns bra att jag har gjort detta innan jag har tagit körkortet för då är det risk för att jag skulle ha gjort detta helt alone.. Ett extra plus idag var att papi bjöd på glass. DoughT


@ Ramberget


En ledig dag förra veckan spenderades på Ramberget. Min moppe som har stått i typ ett år fick ta sig en sväng eftersom det inte var säkert ifall bilar fick åka upp och vi ville knappast gå upp, bara chilla. Så där satt vi och solade (läs: jag), Niklas tyckte det var roligare att döda myror med min vita sko. Efteråt blev det glass på triumfglass där jag tog mig en marängswiss-glass som jag ej kunde uttala, bara peka på! DoughT

Oh, please


Bik Bok, 299:-

tonårsliv - bloggar


Jag vet inte ifall det var någon annan än jag och Dough som följde tonårsliv som var en dokumentär i åtta delar på 1:an!? Jag var verkligen helt såld och tjejerna i serien var asballa! Det var väldigt modigt av dom att våga bli filmade även fast allt inte var tipptopp. Mina absoluta favvo var Cecilia, en tjej som gick sista året på gymnasiet och hade dyslexi och en pappa som var alkolist eller nykter alkolist, jag minns inte vilket.. Tänkte bara länka till deras bloggar ifall nån också kollade och ville läsa vidare eller så.. DoughT

Cecilia - My life as a rockstar
Monica - Moncans
Joanna - Jooanna

Resfeber?

Svar nej ! Det har ej kommit än även fast jag om 48 timmar sitter på ett flygplan just nu, om jag ej har mellanlandat redan... Jag måste börja packa nu egentligen men det är som vanligt så mkt annat. Måste plugga mer till kinesiskaprovet i eftermiddag för det har ej gått så bra hittills. Och äta frulle hann ej det innan den tidiga lektionen imorse som vanligt. Så sjukt idag asså på engelskalektionen.. Så är våran klass nu uppdelad i två grupper, en som övar inför ett stort prov man kan betala för att göra och min grupp som jobbar som vanligt.
Imorse kom jag då dit, nyss uppstigen och fortfarande jätteblöt i håret från duschen 20 min innan. Så säger läraren som egentligen inte är min lärare och som jag ogillar starkt att vi ska göra nått jävla nationellt prov ! Helt oförberätt ska vi nu skriva en lång jävla uppsats, åtta på morgonen ! Dessutom slipper den andra klassen för de har annat för sig. Gissa om jag blev sur.. Sen hade hon även passat på att stryka över den tiden man egentligen skulle haft på sig och skrivit dit 60 min istället. Sjysst där !
 Ne som sagt, packa var det.. Måste nog langa packlista om jag ska klara av det. Brukar vara bäst så.

DOUGH D.

                         Snart är jag i sooolen och slipper detta halvgråa regnblask !

Schillerskas bal

Nu har det kommit ! Baltv, koden är 109022 om nån är sugen på att se ! :D

DOUGH D.

jag hade rätt. Jag tror inte folk skulle förstå vår ironiska intervju så jag väljer att inte ge er koden, muahaha. Annars var det skoj at se niklas hälsning, han trodde han hade hälsat till "mina svärföräldrar" men hade i sista minut kommit på att det bara heter victorias föräldrar, haha,. DoughT

Todelooo

Är hemma nu efter en kväll av pluggande och pizza ätande @ jonathans place. Nu ska jag snart sova men innan kolla massa the hills !

DOUGH D.

studentmottagningar

Åh, nu när det närmar sig studenten är det dags för studentmottagningar. KUL! Ett perfekt tillfälle att gå in mina nya skor innan det är dags för the big day, min student. Jag trodde att schillerska brukade springa ut först men tydligen går både porthälla och angered ut innan..
DoughT

Polyvore.com

.
iiwh, det var superkul att fixa och trixa med kollage på polyvore.com! DoughT

G

Imorse fick jag vakna extra tidigt och fick skippa min sovmorgon eftersom jag skulle till Stora Hom och göra mitt slutprov i teori. Det gick väl helt okej men jag var inte direkt beredd på att sitta bland massa elever som äter mat samtidigt. Sen var det dags för dam dam dam, att få tillbaka filosofiprovet! Jag fick iaf godkänt på ena delen och har sammanlagt skrapat ihop ett G. Nu är det dags att plugga inför nästa prov som är imorgon, blä. Jag känner bara för att skippa allt. Som tur är kan jag se fram emot någonting iaf, denna helgen är det tjejmiddag + utgång och melodifestivalen hos Emma.
DoughT

Mycket på schemat

Buenos dias todos ! Har slutat skolan för dagen efter en mycket lyckad filosofilektion. Ser ljust ut för min G nolltollerans ^^ Idag är det dock mycket som står på planeringen, tur att jag ej ska jobba alla fall. Kinesiskaprovet imorn som jag serriöst funderar på att skita i bara att så mkt hänger på det. Måste dessutom tvätta hela kvällen och packa för imorn dirre efter provet åker vi till Oxelösund. Hem igen sent på fredag kväll för att åka till flygplatsen tiiidigt lördag morgon. ska bli spännande att se hur många skor jag lyckas packa med mig, gissar på runt fyra fem alla fall. Ett par sandaler, ett par sköna skor typ tygskor, två ballerina och säkert ett par till sandaler...

DOUGH D.


Matchy matchy

Såg precis att baksidan på bågarna på mina nya solbrillor passar med min dongel ! ^^



DOUGH D.

Check !

Då var matte nationella avklarat, check ! Bara resten kvar då.. men för att jag var så duktig ska jag nu unna mig en tripp ner på stan och lämna tillbaka väskan från balen och köpa mig ett par solglajjor istället. Väskan kommer jag aldrig mer ha användning för så ska säga att den ej passade till klänningen :P och sist jag var på stan fann jag ett par solbrillor på Brothers där jonathan köpte fluga. De är visseligen för pojkar men sånt har aldrig stoppat mig innan ! Hoppas de går med på att jag lämnar tillbaka bara :P Jag irrade förörigt runt här nyss som en galning och letade efter påsen som väskan var i för där låg kvittot.. Men det var som bortblåst.. Leta över allt, tillochmed alla papperskorgar om nån hade tatt den som skydd typ.. Men icke.. Till sist kollade jag en andra gång i klädkammaren pch där låg den under en säck.. Jag hade väl antagligen tyckt att det var en bra idé att lägga den där just då för har ju alltid tänkt lämna tillbaka väskan. Synd att man bara inte kommer ihåg sånt i efterhand !

DOUGH D.

Iiwh kom precis på att det är tisdag vilket betyder The Hills dag! :D
usch nu pirrar det på alla mäjliga ställen.. Bland annat där det brukar göra på min kära vän Dough när hon är nervös :S

Språkkaffé

Kom precis hem från den udda upplevelsen av att vara på ett kaffé där man bara pratar spanska. Vi möttes där spanskagruppen och läraren och två elever som hon hade haft förra året. Nervös som fan var jag så jag köpte en asstor muffins så jag kunde hålla mig sysselsatt med den så ingen pratade med mig. Det funkade sådär för den var ej jättegod och när vi fick tillbaka provet från förra veckan frågade nån kille typ vad det var.. Som alltid när någon pratar spanska med mig oförberätt så frös mina öron och mitt huve så jag absolut ej uppfattade vad han sa.. Han frågade om jag kunde spanska och jag svarade typ sådär.. Så frågade han om jag  bara var blyg och då svarade jag JA ! och då log han och pratade med de andra istället. Smart lösning där ! Jitka, läraren, gick efter ett tag och lämnade oss ensamma där med alla spanjorer men det gick hyffsat det med för ingen pratade med oss :P
Nu tillbaka till matten !

DOUGH D.

Panik

Helvete vad mycket jag har nu. Det bara väller över mig, mer och mer hela tiden. Inget roande för mig denna veckan. Bara plugg plugg plugg.

To do :
Möte med spanskan ikväll på språkkaffet.
Nationella i matte imorn
Inlämning av filmgrej i engelskan
Kinesiska avslutningsprov på torsdag
Inlämning av svenskauppgift om tvåspråkighet eftersom jag är borta nästa vecka på redovisningen.
Inlämning av alla terminens läxor som jag ännu inte lämnat in i kinesiskan...

Allt detta ska alltså vara klart innan jag somnar in på onsdagkväll eftersom sista provet är på torsdag och efter det åker vi direkt på begravning i Oxelösund. Hem igen på kvällen på fredagen sen till flygplatsen vid fem typ på lördag... Jag tycker synd om mig själv.

DOUGH D,

Innan balen

Det var som sagt en väldigt hektig dag. Jag höll på att bryta ihop när jag kom hem från frisören för alla lockar hade typ blåst ut i stormen även fast jag kämpade med att gå under paraply i solen. Jag fixade alla fall i ordning mig rellativt snabbt och sen kom Jonathan, vi tog några bilder och förfestade lite för oss själva för de andra bestämde sig för att möta oss där istället. Här kommer alla fall bilderna som utlovat :

  
allt smink som krävdes för att jag skulle se någolunda ut, close-up och klänningen bakifrån (äldre bild)


   



    DOUGH D.

Jag lever

Dough D här efter en liten tid av frånvaro. Har haft mycket för mig så har ej hunnit blogga. Igår vaknade vi upp rellativt sen men smärtor lite här och var efter en helv kväll och natt i högklackat. Inte mycket att göra åt för jag skulle och jobba sen vid två. Var där hela eftermiddagen och lekte med busungen. Efter det körde jag mig själv hem för att vända och åka till Jonathan. Vi inhandlade chirre och dirre och åkte sen till Andreas där vi kollade på American Pie - The wedding med honom och Clara. Trevligt, det var dett tag sen.
Hittills idag har jag pluggat lite matte vilket jag är stolt över, har nationella på tisdag och paniken börjar komma smygandes. Ska plugga mer snart nu efter min lilla paus. Just ja Jonathans mamma har gjort en smarrig blåbärspaj som vi snart ska få avnjuta oxå, älska paj och vanilsås ju ! 

Tycker ej jag behöver berätta nått om balen för det har Dough gjort så bra innan. Favvodelen av kvällen var ju när jag smuggla in min plunta mellan brösen dock.. Hon ville typ klämma lite på mig men jag klarade mig som tur var. Jag hade ju lixom disat kameran för att få plats med den så då kan man ju inte bara ge upp utan fight så att säga. Har ändå några bilder hemma som vi tog innan som jag kan lägga upp i kväll..

Nu ska jag ladda på med resefeber för om 6 dagar drar jag till España !

DOUGH D.

En vinnande latmask


En personlig favvobild! Här se man hur mycket kämparglöd jag har.
Dataspel passar mig nog mycket bättre..


ÅHÅÅ vad jag är grym på robinsonspelt man kan spela på blip! Ingen slår mig. Man får spela 4 små spel innan det är dags för plankan, antingen suduko, stressa krabba, kasta kokosnöt, gå labyrint i mörker eller massa andra som jag säkert inte har spelat. Jag är dock förvånad att jag klarar alla galant, någon som vill möta mig? :D DoughT

Slappisdag

Idag är det en riktig slappisdag, jag hade tänkt att gå ut på promenad men efter att jag kom på att vi hade tappat bort stegräknaren blev jag inte lika pepp. Inte för att jag brukar gå men den, men det skulle vara mycket roligare.. DoughT

Balen del 3.

Efter middagen var det dags för festligheter. Dj'n lirade vals och vi snurrade runt på golvet tills jag blev illamående och var tvungen att sluta valsa. Man märkte att vissa hade smygövat innan och det var så kuul att se dom stolta över det också. För min var det mest en skoj grej. Om man ville kunde man fotograferas men vi hade som sagt redan gjort det på dagen, pojkarna rökte cigarr, folk hade sex på toaletten, vissa var fulla så att dom spillde ner min klänning som jag nu måste fixa fläckborttagning till och dansade tills fötterna inte klarade mer.. Ett stort minus var alla dåliga låtar som spelades under kvällen, när en bra låt kom och man skulle iväg och dansa kom nån random låt som förstörde allt.

     


Balen del 2.

Efter alla hade blivit kroppsvisiterade gick man upp en våning och fick välkomstdrink samtidigt som man fick säga skål till filmteamet. Vi fick mingla runt och vänta in alla innan vi kom in till den stora salen där vi skulle äta trerätters middag och det var mycket trevligt. Danielsson fick erbjudandet att intervjua mig och Anna om våra klänningar och jag la väl en till pinsam kommentar skulle jag tro...

Under maten höll festkommitén tal och sedan fick andra personer göra detsamma ifall dom kände för det. Vissa var riktigt pinsamma, jag fattar verkligen inte varför man skulle vilja skämma ut sig så!? En tjej skrek att hon hade legat med en massa pojkar i trean när hon gick i ettan osv bara för att dom var snygga, hon skrek det inte bara en gång heller...åh! En annan hängde ut sin klasskompis som hade blivit dumpad på själva baldagen efter att ha varit tsm med sin tjej i 3år.
Men men, bordsplaceringen var jag faktist nöjd med! Jag hamnade inte bredvid Dough dock, men jämte mig och min man satt Emma, Danielsson, Elin och Kims pojkvän. Det var trevligt ifall och maten var mycket god! DoughT

       
  
   
  

Balen del 1.

Jag tänkte att jag kör med några inlägg om balen, med bilder osv men jag delar upp dom eftersom det annars skulle ta heela dagen.

Efter att jag hade fixat iordning sminket och håret körde pappa mig till Emma där vi skulle ta kort utomhus. När jag kom dit hade dom redan börjat så jag fick rusa in och slänga på mig klänningen så jag glömde sätta på mig örhängerna, lösnaglarna och smörja in ryggen. Men som tur var fixade jag det till parbilderna! Dom kommer ju trots allt antagligen hängas upp på väggen här hemma bredvid konfirmationsfotot, blivande studentkortet och porträttfotot ifrån 1:an.

Efter fotograferingen som var för jäkla kul "Victoria-leendet" HAH, så skålade vi i skumpa. Strax därefter var det dags att bege sig in till Valand och Emmas mamma körde, det blev lite One tree Hill på vägen in i baksätet.. När vi väl kom fram var det en skön lättnad när jag såg att alla hade shiny dresses, nästan. Vi fick ett åkband som tydligen gällde för inträdet till liseberg också, men jag antar att hon bara var ironisk när jag frågade, vi blev filmade och jag sa att Niklas mest såg fram emot grönpepparsåsen, fotograferade och kroppsvisiterade. Dough hade dock hört ryktet och lada fickpluntan  mellan brösten. DoughT

       
       

BalTV

Nu gäller det bara att trycka på enter. www.baltv.se! HAHA. Vi får väl se hur det gick med gårdagens hälsningar...
DoughT


upt.
Dom hade tydligen inte lagt upp några klipp än så jag får hålla utkik under dagen :)

Ögonskugga

guld -> sotat -> lila.                                              DoughT

Det blir alldeles för mycket att tänka på..

Dagen började med uppsvällda ögon men de har som tur lagt sig tills nu. Just nu har jag duschat klart och funderar i vilken ordning jag ska fixa mig. Jag börjar nog med att smörja in mig, ta bort gammalt nagellack, fönar håret, googlar frisyrer (jag hade nu tänkt mig lite inbakat på sidorna också), göra klart håret, sminka mig, fixa naglar. Perfa skulle jag tro. Problemet kommer bara att vara hur jag från mina vanliga kläder med fixad frisyr ska komma i klänningen utan att förstöra för mycket!? Hmm. Jag antar att jag får vara naken tills dess..
DoughT

Vi kommer alla avlida pga. dåligt väder !

Har serriöst alldrig sett nått liknande. När jag skulle hem från stan regnade det inte utan himmlens allt vatten typ hinkades ner. Det var mer vatten än mellanrum för luft om ni fattar. Och blåser som in i helvete göra det oxå. Fan i helvetes jävla skit ! Jag frös lixom i jacka och kofta nu, ikväll ska jag ha en klänning och en sjal över axlarna - jag kommer avlida ! och håret kommer bli helt förstört. Bajs på allt !!

DOUGH D.


Så var det...

Dagen D, BALBALBALBALBAL !

Nu är dagen här som vi väntat så länge på. Äntligen bal och jag vaknade innan väckaklockan vilket aldrig händer annars. Hade ju iofs drömt en nasty mardröm så kan ju bero på det oxå. Mycket att stå i med idag. Nu ska jag börja med att städa mitt rum och byta lakan. Sen fixa mig snabbt och åka ner på stan och panikkolla på vit skjorta till Jonathan som inte hittat nån än. Sen hem och duscha och äta snabbt för att sedan knalla till frissan vid tre. Efter det hem och sminka och fixa, sen kommer Jonathan och hämtar upp mig. Om vi hinner ska förhoppningsvis Dough och Emma och deras nirrar titta förbi en stund oxå så vi kan skåla in balen ;)
  Frågan är ju bara sen hur man ska ta sig ner till själva balen. Det är inte alls för långt att gå, några hundra meter kanske, men samtidigt så vill man ju inte knalla i klackskor och feta klänningen. Vagnen känns lite halvsegt, hoppa på där och stämpla och sen sätta sig ner där med finkläderna. Jonathan insisterar på taxi men de kommer typ garva åt oss om vi ska åka så kort. Vi får se hur vi löser det. Hoppas kvällen blir perfekt alla fall, med det är kanske att hoppas på fömycket...

DOUGH D.


:'(

Vila i frid älskade mormor <3

Balsmink


DOUGH D.

SHOES

Idag har det varit en lång dag. Jag vaknade inte förrän vid 12 och då var det äggmacka som gällde! Sen skulle kostymen hämtas upp idag och jag skulle kolla på skor. Balskor, men det blev studentskor istället. Men det gör ingenting för mamma hade frågat sinna vänninnor ifall dom hade några passande skor/väskor som kunde passa till min klännig och det visade sig att ena paret skor var i min stl. Jippe, det är lite småkul att det är verkligen inte min stil på skorna men på något sätt tycker jag om dom. Kanske för det finns en fet rosett där framme eller att klacken är sliskigt genomskinlig. HAHA! Men jag fick som sagt med mig ett par studentskor hem ifrån Bianco. Jag visste att det skulle finnas några snygga skor där! Alla andra affärer kunde ta sig nånstans. För att fira åt vi på Pizza hut och åt tacotallrik med suupersuuperhot jalapenos.

Nu när jag har målat mina tånaglar i glittrigt lila tänkte jag dra iväg och sola, men jag skulle säkert pressa i massa kronor så jag blir bränd så jag skippar det, smörjer in ryggen i BUS och drar istället till Torslanda. DoughT

VARNING FÖR SAXMANNEN!

Igår eller nått berättade Jonathan någonting som gjorde mig typ skräckslagen för det mänskliga släktet. Han hade läst i tidningen om "Saxmannen" som tydligen håller till på buss 60, min föredetta favvobuss i andra lägenheten. Han åker tydligen runt på bussen och klipper av tjejers hår. En tjej har anmält honom. Hon satt på bussen och när hon skulle klia sig i håret åkte stora tussar av. Hon vände sig om och samtidigt hoppade mannen av bussen. Han hade typ keps och en stor väska med sig. (Låter förövrigt som mannen som dough och jag stötte på som smekte ben men det lämnar jag till henne om hon vill berätta om ;P) Polisen tror typ att det är samma man som för flera år sen anföll kvinnor på natten/kvällen och klippte av dem håret istället för att våldta dem. Vet inte vilket som låter värst serriös. Ne men allvarligt, livrädd för sånt är jag ! Kryper längst hela kroppen när jag får höra. ush !

DOUGH D.

UPDAT. Tydligen så stod det om det i tidningen idag igen och fler hade drabbats och anmält som "Anonym" kommenterade här.


Operation dagsverket

För första gången har jag dagit mitt strå till stacken när det gäller operation dagsverket, de andra åren har jag tänkt jobba men det har ej blivit av. Idag går alltså lönen från att vara barnvakt till fattiga barn i Afganistan eller vad det nu var i år. Egentligen är jag för snål för sånt här. Jag vet att det låter hämskt men jag är för snål och egoistisk för att ge bort mina pengar. Typ alla i min klass tycker det är egoistiskt att ge bort penagar till välgörenhet för att man gör det för att man mår bra med sig själv i efterhand. Jag håller ej med nån stans, de pengarna jag skänker vill jag hellre behålla själv även fast jag vet att de gör bättre om jag ej behåller dem. Som idag, funderade jag på att behålla pengarna för mig själv bara för att jag har tjänat ihop dom och behöver pengar själv. En stor egoist är jag, men fan inte när jag ger bort mina pengar. För det svider som aldrig förr !

DOUGH D.

Naglar

Har precis format till mina naglar. Nu är det bara lacket kvar. Vet dock inte vilken färg jag vill ha. Kan inte ta lila för verkligen allt utom mina skor är det känns det som. Funderar på nått ljust diskret bara typ. Det jobbiga är ju att jag måste göra tånaglarna oxå för de syns och det hatar jag för har så fuckade tånaglar. Usch hatar sånt asså. Men får väl göra mitt bästa. Blir nog samma färg på båda alla fall om nån vill veta.

Tog en väldigt lång och skön sovmorgon imorse, vaknade vid tolv. I eftermidda ska jag jobba men innan dess måste jag städa undan lite och så. Funderar även på om jag borde färga håret tills imorn men känner ej att jag har tid att åka ner på stan och köpa färgen så, utväxt får bli min look imorn!

DOUGH D.

Kvällstips

Om du som jag inte har så mycket annat för dig så kan jag tipsa om vad jag just gjorde. Hela lägenheten är tyst och svart, alla sover. Då smyger jag mig in i klädkammaren, rotar runt bland alla saker jag ha samlat på mig inför balen och studenten och beslutar mig för att ännu en gång prova balskorna. Jag tog på mig dem tillsammans med mina mjukisar, väldigt bra kombination för övrigt, och borstade mina tänder. Bra att öva lite inför balen ju. Dilemmat jag ställs inför är nu hurvida mina fötter kommer ta mest skada och plågas under balen om jag har övat mig mycket innan med skorna hemma då jag riskerar att trötta ut och slita ut fötterna innan balen ens börjat, eller ska jag spara mina fötter tills balen och riskera att utsätta dem för världens chock när smärtan väl kommer? Dagens ungdom ställs inför stora problem minst sagt !

DOUGH D.


Klaad dag igen ! :D

Hellu alla peeps. Har äntligen kommitt hem och gjort det som jag alltid gör när jag kommer hem (efter att ha tvättat händerna, alltid det första jag gör spelar ingen roll vad jag har gjort ute eller om jag ej ens tagit i nått.. känner smutsheten direkt jag kommer in och måste tvätta) - nämligen att bytt om till mjukis så klart. Orka chilla i jeans hemma. Idag har jag som sagt haft två prov, det första gick käpprätt åt helvete och de andra rätt bra. Deppheten över proven vägdes upp av att min kära spanskalärare Jitka sa att alla vi som var där skulle få MVG ! :D i spanska lixom, det har jag inte haft sen nian och då hade jag kämpat som fan. Känns ju lite konstigt att jag fått vg i alla steg 3-5 förutom sex nu då. Men jag tackar och tar emot för jag känner mest att det betyget har jag fått genom att glida räkmacka på de andra för att de är så bra typ. Mina betyg är inget jag brukar prata om så nu skiter jag i om folket tycker jag skryter eller nått sånt. Är ej meningen vart bara så glad!

På eftermiddagen gick jag och Jonathan på stan, jag skulle ha balväska och han vit skjorta och fluga till balen. En liten rosett hittade vi till honom och det var jättesött. Sen köpte jag även en balväska som jag tittat på innan men var lite tveksam över. Jag köper knappt stora väskor nån gång för jag tycker de är så dyra. Denna lilla som jag köpte nu kostade 200 spänn och är hur enkel som hellst. Inte alls värt pengarna men har ju ej hittat nått annat så. Pluntan min får platts oxå och då är jag nöjder ^^

Den tredje roliga saken med dagen var att mitt H&M paket äntligen anlände. När jag hade öppnat det frågade mamma om jag hade en skofetisch (?) eftersom jag äger ett och ett annat par men nej nej så är det ej. Fick dock ge ett par till mammsen för de var lite små för moi. Fick även bikinin som jag beställde för ca 5 månader sedan och två söta armband.

Imorn är vi lediga, sen är det baaaal FFS! :D

DOUGH D.

 





teckenprov

Nää, det hanns inte med en bild idag. Iaf inte att lägga upp den, bilder har jag men den får som sagt vänta för nu har jag bråttom.. DoughT

Back to the beginning

åååh, vad det pirrade till i hela kroppen. Guess what I'm doing? DoughT


Varför alla dessa klädombyten?

Nu är jag hemma ifrån skolan för andra gången idag och ska iväg på lektion lite senare. Prov igen, fast i teckenspråk och som jag sa för lääänge sedan ska jag berätta om när min kära far krockade med Roger Moore. Men nu till the point.
Varannan vecka byter jag kläder minst två gånger per dag.,det beror helt enkelt på att jag har en outfit (ifall man ens kan kalla det så) / röra och senare på kvällen byter om igen antingen till mjukis för att mysa lite eller till kläder dagen efter eftersom jag inte vill skapa a mess hos min pojkvän med att lämna kvar gårdagens kläder. Det kanske blev lite komplicerat, men men. Så idag har jag gått från mjukis -> en enda röra -> morgondagens kläder (fast det kommer senare). Ett plus är att vi är lediga imorgon så jag kan egentligen byta om till mjukis igen bara för att, men det känner jag inte för direkt, jag är redan sliten så det räcker..

Senare kanske jag slänger in en bild på min nyinköpta klänning på weekday. Jag blev förresten väldigt glad när Klara meddelade att hon också kommer ha långklänning, you made my dag ;)
DoughT

Jag unnar mig



Jag hade cravings och sprang ner och handlade en glass för 22 spänn. Den var inte lika god som den lät med brownie och vit chokladbitar. Som vanligt var chokladen på godast. 3/5 toastar.

DOUGH D.


Det är mycket nu

Inom de närmsta 20 timmarna har jag tre stora prov. Det första är nu avklarat, och gick rätt bra faktiskt. Men det var ju nästan det lättaste av de tre. Imorn kommer det värsta - först filosofiprov som kommer vara katastrof sen direkt efter det spanskaprov. Det är som sagt mycket nu!

DOUGH D.

The pressure is on

Jag får lite smått panik när jag på förmiddagen går in och kollar statestiken.. Alltid massa besökare innan vi har hunnit skriva nått. Nu på förmiddagen har vi haft nästan lika många besökare som på hela dagen igår. Då får jag ångest och känner att jag måste skriva nått även fast jag inte har nått att skriva om. Sitter lixom här och pluggar tecken inför teckenspråksprovet i kväll. Inte så jätteintressant lixom. Som tur var har ju Dough skrivit lite innan redan, då känns det lite bättre alla fall.. Nu tillbaka till tecknena, wish me luck !

DOUGH D.



prostituerad, läder, skinn - mask i pannan         hehe inside joke...

We can runaway


VILKEN ÅNGEST JAG HAR. Jag blir galen, jag fattar inte varför det inte är ett måste att alla ska ha balklänning på balen? Nää, cocktailklänning får man också ha. BLÄÄ. Min klänning är ju inte direkt en vanlig klänning och det skulle kännas mer än okej ifall alla hade tjusiga, glansiga långklänningar men nu när alla kommer ha korta känns det bara så jävla överdrivet med min.. ÅÅÅÅH. Men, och ett jäkla bra men är att Dough, Emma och möjligtvis Anna också har shiny dresses så det lugnar mig litegrann.Det är alltid samma veva när jag ska sätta mig ner för att plugga, jag kokar en kopp te, dricker upp den medan jag tänker på annat och sen går jag och gör något annat.... Så jag har spenderat morgonen till att försökt fixa nån kaluffs som jag hade tänkte ha till balen. Nu lutar det mot nån frisyr som denna. En enkel uppsättning med lite lockar som hänger fram här och där. DoughT



upt.
Till anonym ang ifall jag skulle betala 800spänn för denna kaluffs. Det hade jag inte tänkt att göra, har aldrig sagt det heller..Men däremot ska fredrika klippa sig samma dag som balen och passar på att fixa frisyren där och det är inte direkt uppsättningen som kostar, utan att klippa håret :)

Frukosten väntar..


Jag har just vaknat och jag måste säga att det känns bättre men halsen gör dubbelt så ont. Så jag antar att det jämnar ut sig till att det är lika dåligt som igår..
Idag är det en ledig dag och jag hade bara tänkt att plugga filosofi och lite kinesiska, det känns sjuukt meningslöst med kinesiska eftersom jag har omprov, mitt första omprov på gymnasiet skulle jag tro. Jag är inte riktigt säker, men jag tror det! Så jag är inte så pepp på det helt enkelt. Sen antar jag att min man svänger förbi senare eftersom han är hemma nu och ett måste för mig är att inte tala om att jag är krasslig för då är det tveksamt ifall vi kommer ses.

SEN MÅSTE JAG JU BARA BERÄTTA! Jag vaknade ju som sagt nyss, och gissa utav vad? Jag vaknade utav att stenläggarna som är hemma hos oss trodde dom var rockstars och sjöng hårdrock så högt att jag som var på andra våningen och på andra sidan huset vaknade :|
DoughT

Klaadheest

Idag har vart en bra dag av nån anledning. Jag har massa att plugga men belöningen i slutet av veckan är ju balen. Jag längtar massor, ska bli så himla kul ! Nu har jag bara väskan kvar att fixa men jag har hittat några stycken bra. Vill ej lägga pengar på det egentligen men är väl ett måste antar jag om jag ska få med mig allt jag vill. Har utlovat massa bilder till pappa så kameran måste med den med.
Ska bli skönt att klippa mig på fredag oxå innan frissan fixar håret. Det är välbehövligt har ej gjort det sen innan nyår. Jag hoppas bara att hon inte säger att mitt hår är ett sånt hopplöst fall att hon tänker klippa av allt typ :I

DOUGH D.


Det får bli den vanliga gladbilden, men den är ju å andra sidan glad till 100 %, en av de bästa dagarna nånsin

 
haha denna bilden är ju oxå lite lagom glad och lullig så, från första dagen i Sunny B. Nu kommer
dough bli glad oxå ;) min lilla krya på dig hälsning till henne !

Artificiell sol


På den korta vägen hem från skolan nyss bestämde jag mig att jag för en gång skull skulle hoppa in på Meddo och sola lite. Det ligger i princip 10 m från min port men ändå har jag lyckas undvika att sola där ända sen vi flyttade in här i januari typ. Det blev alla fall tio hela minuter vilket vanligtvis är mycket för min bleka taniga hud men jag tänkte vafan, jag får ju passa på nu när balen är inom några dagar och allt. Dessutom hade jag ett av de svaga solarierna (?) så så farligt var det inte. Som vanligt är jag nu mkt brun på magen och vit/röd i ansiktet. Får hoppas det blir bättre med tiden som det brukar.

DOUGH D.

Svininfluensan

Imorse strejkade jag lite med att ligga kvar i sängen i en kvart, allt pga. att jag är förkyld, snorig, svullen i halsen och för att ögonen sved. Min första tanke var att mina föräldrar hade smittat mig tillslut fast det var en vecka sedan dom var sjuka.. Då kom jag att tänka på att jag har vistats utanför sverige, dvs Tyskland och att när jag kom hem därifrån blev jag sjuk! TÄNK OM NÅGON HAR SMITTAT MIG MED SVININFLUENSAN!? Jag är seriöst orolig. ag känner på mig att jag skulle vara en sån som har ett klent imunförsvar eftersom det inte används så flitigt. Eller det kanske är tvärt om, att det används flitigt eftersom jag knappt aldrig är sjuk..Hmm
DoughT


Vino Pasta

Jag glömde ju berätta om gårdagen. Jag kom hem från pappa och för att göra en lång historia kort så fann jag en lapp där det stod att jag skulle möta jonathan på cafe cava i linné, han väntade där. När jag kom dit hade han suttit där i två och en halv timma för han visste ej när min buss skulle vara framme. Vi pratade där en stund sen knallade vi ner till min favvorestaurang Vino Pasta. Som en lite sen födelsedagspresent bjöd ham mig på middag. Vi blev inte besvikna för det var lika gott som vanligt. Kan aldrig gå fel. MUMS !

DOUGH D.

Otrohet

Imorse försov jag mig och blev sen till vår förberedelse inför dagens religionslektion som jag, Dough, Emma J och Sabine skulle hålla i. Vi håller på med etik och har diskussioner varje lektion nu. Vårt ämne var otrohet. Massa smarriga frågor hade vi, bland annat om man hade en skylldighet i ett förhållande att vara trogen mot sin partner vilket inte jag och Dough tyckte. Vill man vara otrogen kan man inte stoppas men man får ju ta konsekvenserna för det efteråt. Typ ingen höll med men ändå. Jag kan inte tvinga nån att vara trogen, jag kan ju förutsätta det men han har ju sin egna vilja och gör sina val. Så ser jag på det. Tycker dock det är annorlunda om man är gift men det är ju ej många i vår ålder så :P
Våran lärare dock är för skön asså. Hon berättade massa om att hennes dåvarnde man hade varit otrogen osv. Ballt att hon berättade ändå tyckte jag.

Nu hade jag tänkt skita i min matteläxa och spela lite poker istället !

DOUGH D.

dropp dropp

Klockan närmar sig nio och i köket poppas det popcorn. Jag tror att min familj smittade mig med förkylning tillslut eftersom mina ögon / näsa rinner för fullt, nu får jag se upp så det inte droppar i skålen bara. Nu är det dags för mord och inga visor, haha
DoughT

Bilder | onsdag




DKNY - BE DELICIOUS - FRESH BLOSSOM


Vilken ljuvlig doft. Jag har för ett jäkla bra tag sedan haft den gröna och den doftade helt underbart så jag tog en sväng förbi parfymhyllan på färjan och fastnade för denna. Jag tog med mig ett prov hem till min kära mor och hon tyckte också den luktade gott så chansen är stor att jag kan övertala henne till att sponsra mig lite i utbyte att hon får lite doft hon med..
DoughT

Hemma igen



Nu är jag hemma igen efter en helg i Kiel, Tyskland. Det var mycket trevligt att spendera tid med min man i det fina vädret där på andra sidan och vi tog en låång promenad och åt sushi som smakade lite väl annorlunda. jag har under resan lyckats bli beroende av ett spel på hans data, tittat på låt den rätte komma in, spelat bort mina pengar och varit allra längst ner i båten! Snacka om vilken panik jag fick när jag kom att tänka på att det var vi som skulle dö först ifall skrovet gick sönder. En mycket trevligt resa helt enkelt och jag har fått med mig lite torkad skinka till pappas födelsedag som är idag, hurra hurra!! DoughT

Sex on fire

Denna låten spelades när vi för ett tag sen var på Sticky.. Det var dessvärre på nedervåningen där dough och jag avskydde all musik. Jag hörde låten igår igen dock på MVT och tycker nu den är asskön !

DOUGH D.


iiwwh älskar rösten så typ... hes och gnällig :P

Nu far jag hem

Idag är det hemfärd vilket känns rätt skönt, alltid trevligt att hälsa på far sin lite men oxå skönt att komma hem igen. Hann inte riktigt städa mitt rum innan jag åkte så kommer hem till ett bombnedslag men får väl ta tag i det senare. Har fixat lite nya låtar till iPoden för den långa resan, men känner starkt att jag måste plugga lite filosofi oxå. Har typ 3 prov i veckan och ännu fler nästa.. Suck.. Som tur var är många av dem sånna som man ej kan plugga till så mkt.. Nationella typ. Men men.

Pappa håller på att visa mig alla finesser med hans nya tv, högtalare, dator osv. Blev väckt av skithög musik för ett tag sen och det har ej skruvats ner än. Så himla onödigt tycker jag bara för han har sin dyraste och fräschaste dator brevid tv:n endast för att ha med musik och koppla in till tv:n. Sen har han en annan här vid vardagsrummsbordet för att hålla på med, typ internet och så. Själv sitter jag här med det som brukade vara hans tredje bärbara datorn men som han snällt gav mig i avslutningspresent förra sommaren. Den börjar bli lite lagom schleeten nu, skärmen guppar fram och tillbaka och har ingen kontroll över sig själv, blir bara lösare och lösare för var dag som går typ... Försöker övertala honom att göra ett byte med mig men jag lyckas ej så bra. Har iofs önskat mig en sån minidator av honom i studentpresent så får väl se hur det blir med det innan jag tjatar lite mer.

DOUGH D.


En sån söt liten sak hade ju ej suttit fel...

Snopet

Har spelat pokerturnering sen 20.00 nu och kom tia av 460. 120 jävla spänn vann jag på det istället för typ 2500 som ettan får. Så stora skillnader... Men passar väl bra för denna dagen har vart föjävlig. Massa dåliga saker och tråk. Imorn åker jag hem och hoppas det gör saker och ting lite bättre. Annars vet jag ej vad jag gör. Balen är om mindre än en vacka och jag vet inte ens om jag sak gå längre.. BLÄÄ på allt.

DOUGH D.

Var tog solen vägen?

Jag som hade blivit utlovad sol på balkongen från 13 till 18, gick upp i lagon tid för att bara kunna lägga mig därute. Men nej nu är det molnigt istället. Då gick ju hela planen i kras, har inget vättigt att göra på hela dan. Pappa kommer vid sju ikväll lixom. Kanske får plugga lite Filosofi istället, låter ej alls lockande men...

DOUGH D.

Fet middag

Är nu framme i Oslo och pappas nya lägenhet. Mycket mysigt här. Vi var nyss och handlade världens nyttigaste middag såhär lagom sent - en fet jävla Big Mac från donken. Pappa gotta till det ännu mer och tog en big tasty meny och då får man med stor dricka, pommes och en extra cheese. Det roligaste var att jag fick köra, det var tydligen en automat han hade köpt och sånt gillar vi ju. Gasen i botten bara på motorvägen, pappa tvingade mig att känna lite på turbon. Som sagt - sånt gillar vi !
 Imorn ska jag chilla tror jag, pappa erbjöd mig bilen men då fick jag gå upp halv åtta och köra honom till jobbet. Lite för tidigt för min del, så jag tar sovmorgon för typ 5 gången denna veckan och ligger ute på balkongen och steeker lite tror jag.

DOUGH D.

Oslo here I come

Har solat en stund nu i den lilla parken utanför, hur gött som hellst. Var dock tvungen att gå in och packa ner det sista, inklusive datorn innan jag beger mig av till bussen som tar mig till Norge och min käre far. Ska bli spännande att se hur han kommit in i den nya lägenheten och hans nya bil. Nu kan vi glida runt hela helgen. Är ej van vid detta eftersom min far tog körkort efter mig...
Nu lägntar jag till min subway-macka som jag ska köpa och äta på bussen, mums !

DOUGH D.

Cortégen

Här kommer lite bilder ifrån cortégen igår eftersom det knappast kommer bli så mycket fler inlägg idag. Just nu är det solning som gäller, sedan grillning och sist men inte minst ska jag hoppa på färjan till Kiel idag. jag vet inte ifall det är så lätt att fatta vad vagnarna handlade om på cortégen men jag kan säga att det var bla. somaliska pirater (som var bland mina favoriter), en söndrig rainbow, bilpool, p-piller gladiator, bobbycar, Island säljes!, hål i väggen, radiobilar osv.

       
     
     
DoughT

RSS 2.0