I helgen flyttar jag hemifrån för första gången !

Japp nu är det då bestämt var jag ska bo framöver. Det blev lägenheten jag kollade på förra gången. Jag ska nu alltså bo med två pojkar i 28 års åldern :P haha men både mamma jag och Elena tyckte det var det bästa valet och fick en bra känsla av det så det ska nog bli bra. I helgen ska jag då ta mina väskor och flytta dit. Ska även innan köpa lite mer vuxna grejer såsom lakan och kuddar, några blommor och kanske nått ljus oxå. På rean på Zara Home, skoj ska det blir!
 Vi har kollat på sammanlagt fyra lägenheter av vilka man kunde stryka två direkt för de var så gamla och schleetna. Den enda som vi övervägde förutom den jag valde var en med tre tjejer, mellan 25-30 år. De var jättetrevliga och sa att jag kunde ringa så kunde vi fika även om jag valde en annan lägenhet för att jag skulle lära känna nån här, sneelt ju.

Resten av dagen har spenderats med att leta efter spanska för invandrare-kurser och glassandes vid poolen. Jag föredrar det sista som var riktigt skönt idag. Skyltar visar runt 35 grader i skuggan här så när vi hade legat ca 10 min var vi helt genomsvettiga igen så det var bara att doppa sig i den lagom varma poolen. Jag varvade med barnpoolen eftersom det var lite varmare där. Kan verkligen se mig själv chilla där en hel del i sommar när jag ej jobbar.
 Nått weard som hände när vi solade var att det helt plötsligt började regn/hagla från den blåa himlen. Stora droppar föll i säkert fem min, men det var mest svalkade. De hade antagligen blåst hit från molnen lite längre bort.

Jobbigt att det blir såhär långa inlägg hela tiden men det hinns ej med att blogga när vi har så mkt att göra. När jag flyttar kommer jag ha lättare tillgång till internet så några fler inlägg kanske jag hinner slänga in...

Buenos Noches !

DOUGH D.


Det händer ju så mkt hela tiden att jag glömmer bort att berätta om hälften. Men ikväll tog mor och jag en sväng förbi donken för första gången här. Det är nämligen så att om jag bara ska äta maten de lagar här hemma kommer alla mina kläder rinna av mig efter ett tag. De äter nästan alltid vegetariskt, vilket jag ej är så förtjust i, när vi som idag åt nån spenatröra med kikärtor, som huvudrätt utan nått till.. En sallad innan bara.. Jag plågade mig genom typ tio tuggor sammanlagt och skölde ner det eller vad man ska säga med en tomatbit till varje. Så illa smakade det. Mamma älskade det så klart men jag kommer som sagt svälta ihjäl efter ett tag.
På donken hade de asgoda klyftpotatisar som man kunde ta istället för las potatas fritas, vilket jag gjorde. MUMS!


Konstigt lösgodis...

Herregud

Igår kväll när jag borstade tänderna och skulle checka läget efteråt upptäckte jag att jag har en spricka i ena framtanden! Alltså i en av dom två därframme, längst upp! Jag har ett svagt minne av att jag har sett sprickan förut men eftersom den sträcker sig från "roten" till en jävla bit ner så undrar jag varför inte tandläkaren har sagt något? Det var ju inte alls längesedan jag var där..Jag får väl gå och skaffa mig löständer snart, jag och pappa upptäckte att morfar hade det sist han var här. Så nästa gång vi träffar honom är vi nog två med löständer...DoughT


Idag blev jag invandrare!

Oj oj vilket dygn. Orkar ej ens skriva om allt, har hunnit med så mkt.
Flygresan gick bra, under omständigheterna kanske man ska säga.. Väskorna behövde vi ej betala övervikt för som vi hade trott. Däremot fick vi väga våra handbagage. Vi hade med tre handbagage, varav en var min datorväska. Man får bara ha ett var och det får väga max fem kg. Alla väskor vägde 7-8 kg var, eftersom jag hade två datorer i dataväskan och mitt ps3 i anda väskan.. Efter många om och men var det OK ändå eftersom en av dem var dataväskan.
Andra problemet uppstod vis säkerhetskontrollen. Denna gången visade jag ej upp magen när det frågade om jag hade skärp, men de tittade dock skepiskt på mig eftersom jag ej hade tagit ut tvspelet ur väskan och de frågade "Har du en TILL dator med dig".. Nej det var det ju ej men den behövde ändå en egen liten låda.
Tredje problemet var väl kanske ej nått problem i sig men det hanlar om själva flygplanen. De var de minsta jag någonsin sett !! både från GBG till Bryssel och vidare därifrån till BIlbao. Jag trodde såklart vi skulle dö eftersom sånna småplan kam man ju ej lita på. Det gjorde heller ej saken bättre när jag satte mig och mitt armstöd trilla av och när jag kollade ut satt vi UNDER vingen, ej ovanför den. Så man såg alla läskiga grejer som försigick.
Fjärde flygproblemet uppstod när vi nästan hade flygit klart och gick ner för landning. En blixt susar förbi PRECIS utanför planet och jag erfarar att vi ska bli det nästa försvunna planet, trottsa att vi som sagt var nära flygplatsen.....
Ja, som sagt, resan gick ändå bra under omständigheterna för vi överlevde ju alla fall.

Idag har vi gjort massa viktiga saker som att skaffa mig ett spanskt personnummer och ID-kort och försökt skriva in mig i kommunen vilket ej gick så bra eftersom jag ej hade kortet än. Sen har vi även kollat på två lägenheter, varav en jag tittat på innan men denna gången var det ett annat rum som hyrdes ut och det gillade jag bättre. Vi har även inhandlat mina första "bo för sig själv" grejr, dvs eget schampo och sminkborttagningsmedel etc.

Nu ligger jag här ensam i mitt lilla rum, förutom Alfie då. Vi var och checkade in mamma på hotellet förut. Om vi har lust kan vi vinka till varandra från fönstrerna. Så nära är det !

Den första dagen har alla fall gått över förväntan och allt är ej så jobbigt som jag trott än... Med betoning på ÄN... Jag saknar så klart alla viktiga reda där hemma men fick idag den goda nyheten att jag kan stanna i sverige till den 16:e istället för den 9:e, dessutom är det betald semester. Gott gott gott!
Detta blev jävligt lång som jag anat. Alla som läst hela säg "I"... I

DOUGH D.

   



What I'm going through is hurtful

Jag är så fruktansvärt sugen på en bikini med volang och har nu hittat en jag tycker är assnygg! Lite knepigt att det är byglar bara, jag har aldrig gillat det på bikinisar, det känns så bh-aktigt. Men jag ska iaf åka och kolla på denna imorgon innan jag ska till arbetsförmedlingen på möte, sen ska jag ÄNTLIGEN träffa min man, lovelove. DoughT


Får man skämta om dom döda?

Jag vaknade ganska så sent idag så jag hann ej blogga lite innan jag åkte till badet. Idag åkte jag ut med mamma och pappa men trots att vi hade massa mackor med oss stannade vi inte längre än till 16.00. Eller rättare sagt jag stannade till 16.00 och dom andra åkte hem lite tidigare.
 
Det hände en liten kul grej idag, pappa skulle berätta ett skämt för mamma som han berättade för mig imorse och så när han hade berättat klart skämtet på standen så skrattade inte bara mamma utan ett äldre par som satt en liten bit ifrån oss. Dom ursäktade sig för att don hade "råkat höra" men visst  tjuvlyssnar man på andra på badplatsen ifall man inte har något att göra! Det händer iaf att jag också gör det men det skulle vara riktigt illa ifall jag skulle skratta åt någons skämt! :o Men det hela var ganska så kul som tur var...Skämtat handlade iaf om Michael Jacksson och om att han inte skulle kremeras utan smältas ner eftersom 80% av hans kropp bestod utav plats så han skulle göra en tjänst för barnen och smältas ner till legobitar..DoughT

´
Jag hade just precis ätit blåbär så vi skulle kolla ifall tungan var blå..

Kompis det går bra nu

jag och pappa slog vad redan innan matchen och satsade på Brasilien och det som jag har gjot ett bra val! HEJA BRASILIEN :D Det vi slår vad om är 10kr men jag kommer antagligen bli lite rikare iaf, matchen är ju inte slut, men snart! :D DoughT

Vilket är ditt favvospel på sommaren?

Jag tycker det är riktigt kul att man har massvis med olika spel på sommaren det kan ju vara allt från tumbrottning till båtrace eller nåt men jag tänkte tipsa om vad jag brukar spela för något på sommaren. Det skulle också vara kul att veta ifall ni har något favvospel eller kanske ett eget? När jag var liten hittade jag nämnligen på massvis med olika spel och gjorde spelplaner av papper och små pjäser av pinnar.

hemma.
krocket
badminton
kubb

på stranden
kortspel
kullerbytta tävling i vattnet
manetkrig
sänka skepp

i bilen
vem kommer på låttitlarna först på radio
vilken tid vi kommer fram
försöka klura ihop ord av regskylten

HAHA, riktigt barnsliga lekar men vissa är riktigt kul, i min familj kör vi alla under kategorin "i bilen". lekarna under "stranden" gjorde jag när jag var mindre men jag har fortfarande än idag alltid med mig en kortlek till stranden :) Nää nu är det finalen i fotboll som gäller, ha en jättebra kväll! DoughT



Här sitter jag och svalkar mig

Vilka tråkiga inlägg det kommer bli nu framöver från min sida. Jag bara solar och solar, och idag har jag inte gjort något annat än att uppgradera brännan! Jag lyckades också med att ta mig i kragen och ta årets första dopp (jag har ju bara badat kroppen innan) och det var riktigt skönt! Så jag har inte bara fått färg idag utan håret har också blekts en aning kan jag se, kul för mig men kanske inte för er, haha!

Förövrigt saknar jag min man något OTROLIGT mycket, helt galet! Förjävla skönt att han kommer hem nu på tisdag och ska stanna här ett tag, hurra för mig!! Det känns nästan som min födelsedag faktist. Nää jag har verkligen varit depp nu när han vart borta men jag får väl avreagera mig med att leta upp forum om långdistansförhållanden, Hm. DoughT


Hejdå sverige, hej spanien

Några timmar kvar nu tills vi ska åka. Jag har ej börjat packa än men ska göra det strax, efter jag har städat mitt bombnedslag till rum. Kollar dokumentären om Michael Jackson oxå. Tänker ej låtsas som om jag är jätteledsen eller så när jag ej är, visst han är bra men tänker ej ägna ett helt inlägg åt det. De lämnar jag över till de som är ledsna på riktigt.

Filmen igår, Baksmällan, var awesome ! Helt sjuk rolig den måste ses verkligen ! 5 av fem toasters.

Nu ska jag som sagt packa... Sen kommer ni hitta mig under "Dough D i spanien" ett långt tag framöver...

DOUGH D.

Tvätt; check

Några av mina måsten är alla fall nu avklarade. Har tvättat och skrivit klart mina tackkort. Nu är det bara kvar att packa allt och städa rummet. Men det blir som sagt imorn för nu ska vi på bio. Vi missade Änglar och Demoner så det blir Baksmällan kvart över elva. Innan det hade vi tänkt att knalla ner till biljardpalatset och växla in våra blackjack-marker som vi glömt innan. Hundra spänn att hämta där, alltid gott.

Skriver kanske nått litet imorgon innan jag far, om tiden finns till det...

DOUGH D.


Inga mer måsten

Det kommer inte upp några bilder från idag för min del, men isåfall hade ni väl sett ett och annat magplask, massvis med blåbär som jag har plockat och lite krocketspel. Jag hade inte tänkt att vara tråkig med att inte ta någon bild men jag vill inte riskera att mina nyfärgade ögonbryn ska komma med på bild! Dom är inte överdrivet mörka men jag måste bara vänja mig först vilket jag i princip har gjort nu men nu är det ju för sent att knäppa nåt kort.

Men nu till det jag skulle komma till. Jag har inte under hela veckan sminkat mig det minsta (förutom när vi var på resturang) jag har inte täckt mina mörka ringar som ni blivit ännu mörkare pga. solen, inte pudrat på lite mer brunt eller ens böjt mina ögonfransar! Det har har gjort så mycket för mig, haha låter rätt töntigt men just nu känner jag att jag klarar mig utan sånt. Förut var ögonfranstången min bästa vän men jag har lagt den på hyllan för tillfället. Frågan är bara när vi blir två igen, antagligen snart. DoughT


Amundön

Helluu här raporterar jag live från amundön där jag är med Jonathan, mamma och Christer. Varmnt som bara den är det och nu är jag sugen på att bada !!

DOUGH D.

Tjuvlyssnar'n

Jag kom just precis upp från badet och måste bara lätta mitt hjärta innan vi sätter igång med grillningen här. Alla vet väl någon myt om dom som bor på landet? Eller fördomar kanske man ska säga och en av mina visade sig vara sann!

Nyss när jag solade låg jag en liten bit ifrån två tjejer som max kunde vara två år äldre än mig och en av dom hade precis gift sig!! Det är inte så att jag bara antog det utan dom båda nämnde det i typ var tredje mening. jag fick grillen (dom höll på att tända en grill) i brölopspresent, "nu när jag är gift", "min ring var alldeles för stor" osv osv.
1-0 till mig, jag hade rätt att människor på landet gifter sig i tidig ålder. sen kan jag ju tillägga att dom inte skulle sola länge till heller för dom skulle på ett till bröllop idag! DoughT

Sista dagen hemma

Imorn bär det som sagt av till Spanien. Denna sista dagen ska jag spendera väl, först åka och bada nu på dagen med Jotha* sen bio ikväll, Änglar och Demoner. Imorgon ska ja gå upp tidigt och packa och fixa allt. Sen vid tre bär det av to the airport!

DOUGH D.

Typ en dag kvar....

Igår när dough och jag badade sa jag typ, aa fan va gött att man bara kan åka hem nu och göra vad man vill, det finns inget man måste göra.. Hon tittade bara på mig och konstaterade att jag om nån har mycket att göra, jag åker ju trotts allt på söndag!! Men inte fan har jag packat eller tvättat eller nått minsta lilla för det. Rummet är ett bombnedslag och jag bara skjuter upp allt så jag ska slippa tänka på det över huve taget tills jag väl står där en timme innan vi ska åka och jag måste ta tag i allt. Men jag vill ju ej ! vill vara hemma och chilla resten av sommarn och resten av året oxå för den delen. Vill ej vara själv i nått främmande land och ej kunna åka hem.. Det suger.

DOUGH D.

Sista måltiden

Tre rätters middagen med flickorna i onsdags, mycket gott och mysigt !

DOUGH D.



men varför blir bakgrunde helt grå?! eller är det fel på min dator nu?!

Dagens solning

Idag har jag vart iväg och badat hela dagen. Jag låg precis vid vattnet på klipporna så det blåste rejält mycket men det var bara skönt för då kan man ligga lite längre än vad man annars hade kunnat. Jag badade två gånger men doppade mig inte en enda gång utan det tar jag lite senare om några dagar eller så, haha! Igår på kvällen såg man hur mycket färg man hade fått och det var ganska så mycket så från och med nu ska jag ligga vid havet och sola om jag har tid. Så nu ska jag bara kolla på tv och invänta färgen..

Jag fick veta nu att jag ska med till landet imorgon eftersom dom skulle basta morfar så jag blir tvungen att följa med. Inte för att jag ska basta honom utan för att jag inte har vart där på huur länge som helst! DoughT

Haha, inte världens finaste bild direkt men ni kan ju se min gula bränna och hur mycket det blåste idag!

Uuäh

Just nu sitter jag här och matchar min morgonrock som är röd, vi har mycket trevligt den och jag. Jag måste bara dela med mig av att jag hatar bloggar som har bakgrundsmusik!! Visst det kan vara kul att fixa och trixa med sin blogg men välj inte nån bakgrundsmusik för i helvete!!! Sånt skrämmer verkligen livet ur mig...

Jag kollade just in lite bloggar på aveny.se och kom in på just en sån blogg men det var tillskillnad från alla andra (som jag har besökt) en skön bakgrundslåt. En låt som självaste dough har skickat till mig a long time ago. Så istället för att bli vettskrämd fick jag en massa memories som jag inte riktigt kunde sätta fingret på. Den enda låten jag riktigt kan sätta fingret på är Step Up med Darin och just därför lyssnar jag ej på den längre.. Jag gillar inte låtar som har nån koppling till något eller någon. Ett undantag är sommardyngor såklart, dom funkar alltid! DoughT


Sol, bad, moppar och gott

Galen dag. Vi tog Doughs pappas MOPPE till Lilleby (?).. Jag var livrädd som vanligt eftersom Dough gasa på i minst 70 på de lilla svängiga vägarna och jag vägrade luta mig åt rätt håll..
 Nån timme senare blev det årets första bad för oss båda, otippat eftersom Dough alltid badar tidigare och jag alltid senare om jag ens gör det. En liten tripp till kiosken blev det oxå innan vi några timmar senare skulle hem igen. Det ända problemet var att moppen ej var så sugen på att starta. Dough ringer pappa harry som ska komma och hjälpa till.. Efter en timmas väntan ringer hon upp igen och han svarar hemma. Han hade åkt typ halvvägs men vänt för att en moppe hade tutat på honom och han trodde det var vi!! så det var bara att vänta en stund till tills han äntligen kom och fick igång fanskapet på första försöket !!

DOUGH D.




Just ja vi hitta ett ostron oxå !! :D


Hemma igen

och sur som in i helvete är jag också!!! Det var över två timmar sedan jag och Dough slutade sola och nu är vi hemma! Helt otroligt, amazing verkligen. Det kommer antagligen upp några bilder senare när dough har kommit hem till sig och slängt sig i sängen så vänta en stund bara så kan ni få er ett litet skratt..Nää, jag känner att jag måste duscha nu på en gång eftersom jag badade idag och det är jävligt ofräscht att ens sätta sig ner på något annat än en trästol så därför står jag upp just nu men ska som sagt duscha. Hoppas alla har haft en bra dag med kanske nåt bad! // DoughT

årets första dopp

Idag är det havet som gäller och också dags för årets första dopp. Jag är sjuukt seg med bad iår, mitt rekord är trots allt februari! DoughT


livsnjutare

Just nu sitter jag här och avnjuter en cosmo, tyckte det passade in just nu när jag kollar på my super sweet sexteen. Men bussen går snart så jag får skynda mig lite...DoughT

I'm late...

Bussjäveln stod still i minst en halvtimme förut, nått hade väl hänt framför. Så nu är jag sen och kommer ej hinna i tid till middagen med flickorna. Måste hem och byta om först innan oxå. Jobbigt jobbigt, men det ska ej få bring me down, jag är pepp ändå ska bli skoj !

DOUGH D.

Hur ska jag klara detta? Bästa att jag stänger av datan

Nu är det bannemig skärpning! Hur kommer det sig att man alltid kommer upp med en massa bortförklaringar för att få komma bort från solen? Grejen är att jag bara lurar mig själv och jag får skylla mig själv som inte tar tillfället i akt så att säga. Så nu bestämmer jag att jag inte få gå in förrens klockan är 17.00 för då ska jag duscha och sen åka iväääg till resturangen. DoughT

Alltid, alltid samma sak

Hur kommer det sig att jag ställde klockan på både 9 och 10 i morse men ändå ej kom upp för ens nu, kvart i tolv? jag tänkte gå upp lagom tidigt så jag skulle kunna chilla tills jag ska GÅ till bussen vid halv två men nej nu blev det ej så. Som vanligt blir det allderles för mycket snooz (?) och jag går upp precis så att jag bara hinner med allt med nöd och näppe.
 Jag ska som sagt oxå gå till bussen idag för pappa jobbar. Det är inte nått jag föredrar kan jag säga eftersom jag har en stor tung väska med från början men oxå hade tänkt ta med mig lite läsk hem.. Fan vad varm och slutkörd jag kommer blir... Pappa säger att det är max 400 meter men jag vet att han kryddar ner. Svetten kommer rinna innan jag är framme!

Ikväll blir det restaurang med flickorna som en sista grej innan jag åker, fyra dagar kvar nu !! :O

DOUGH D.

Dagens sysselsättning

Jag undrar ifall grannarna kommer tycka att jag är knäpp om jag går ut och solar redan nu!?  För det är just precis vad jag ska göra! DoughT

ORÄTTVIST!

åååååh, det hela börjar med att jag blir väckt av att vi tydligen har släktträff här hemma. Farmor och farfar kommer inrusande klockan 8 och eftersom jag får sova på soffan vaknade jag direkt. Det är nämnligen så att dom ska åka till Danmark idag och just nu sätter dom sig i bilen för att åka till terminalen. JAG VILL JU OCKSÅ FÖLJA MED!! Men det är såklart inget dom har tänkt på.. Mamma undvek att säga att dom skulle iväg men en liten fågel (pappa) viskade att dom skulle åka. Jag antar att hon visste att jag skulle tjafsa. Jag har endå förtjänat att åka med, om jag ej skulle vart tsm med med man skulle dom få betala 1000kr men nu endast 300kr. Jag försökte övertala farfar att jag skulle med och att han kunde stanna här hemma och sola, men det gick han ej med på. Buhu, DoughT

Dough D leker med Photoshop, Picasa och Picnik


Haha, INGEN får klaga på att kanterna är konstiga eller nått sånt skit, jag tycker bara det är roligt att hålla på ^^

DOUGH D.

Obligatoriskt!!

Jag hinner ej blogga så mycket nu, jag kom just hem från Öckerö där vi har ätit glass med morfar. han är ju på besök som sagt. Jag köpte chips medan dom köpte glass så jag har laddat upp inför första avsnittet av Morden i midsomer. Det är faktist obligatoriskt hemma hos mig, samma sak med CSI på måndagar, men det hade tydligen uppehåll nu så på måndagar är det istället Criminal minds. Men men, det har ju redan börjat så I'm off. DoughT


Det blir väl inte grå bakgrund nu förresten? Jag såg nämnligen att det alltid blev det med mina collage!?

Fjärillar i magen


Denna låten går på reklam för tv3 här, åå det bara pirrar varje gång den kommer, hur bra som hellst !

DOUGH D.

Fucked up Coke

Öppnade precis en av mina Cola Zero och tog en klung. Sen skruvade jag på korken igen och öppnade den några sekunder senare för att ta en till klunk. Då skummar hela grejen upp sig och sprutar nästan över men jag hinner skruva på igen. Jag öppnat och stänger lite lätt några gånger men det slutar ej skumma. Jag gick in på toan och ställde den i handfatet. Då sprutade den hur länge som hellst ! Jag hann gå och hämta kameran och säga till pappa. Det slutade aldrig heller så fick hälla över lite i ett glas. Nu står flaskan öppen med mindre än halva i men det skummar sig fortfarande högst upp.. Snacka om att nån har tryckt lite för länge på kolsyreknappen där !!

DOUGH D.


Nu har vi hämtat brus!

Eller läsk som man ibland brukar säga på svenska... Pappa får 5 backar i månaden av jobbet eftersom han jobbar på just Coco Cola. Själv dricker han bara cola, ur glasflaska så jag fick ta några andra till mig. Det dumma är ju bara nu att jag ej åkte bil hit så kan ej få med några hem och inte lär komma tillbaka hit på ca ett år eftersom jag bara har 4 veckors semester på ett år.. Så det blir mycket drickande idag óch imorn.. Pappa sa att det var omöjligt att dricka upp fem backar (100 flaskor, 50 liter ) på en månad men jag skulle lätt klara av det. Bara tre flaskor om dagen, sen bjuder man ju med. Men då skulle jag bara ta lightläsk så man ej blir tjockis på kuppen. Men aa man kan ju alltid drömma alla fall. Men läsk det älskar vi !

Jag härmade Dough igår och laddade ner Photoshop till denna datorn med. Lekte lite igår men de bilderna fick tydligen ej publiceras... Så pilla lite idag med men det gick ej så bar med flarrena för de var så oregelbundna....

DOUGH D.


Mina smaker var: Cola Zero, Bonaqua Rasberry och Fanta mandarin ^^

Guess what

Just nu är jag rödare än kräftorna som vi åt på midsommar...DoughT


God Morgon !

Hur kommer det sig att när man vaknar till vid tolvtiden efter att ha sovit lääänge, att man inte har några som hellst problem med att sova vidare? Snarare tvärt om man orkar ej vakna.. Jag skulle ha kunnat sova hela dagen om jag ej hade tvingat mig vakna till. Kroppen borde ju ej ens vara trött lixom? Aja...

Nu ska jag snart ta och göra mig en äggmacka med äggen jag kokade igår och hoppas att solen kommer till balkongen för just nu är den bara över allt runt om. Sen kanske det ej vore fel med en liten promenad? Jag har alla fasll bestämt att när jag flyttar till spanien ska jag börja träna igen. Har betalat feta räkningar på gymkortet i säkert fyra månader nu utan att ha tränat en enda gång. Suck på det. Så när jag flyttar dit ska jag packa med springskorna och börja motionera på det sättet. Det kommer antagligen ej funka för detta är typ 15:e gången i mitt liv jag bestämmer mig för att börja springa och nästan varje gång har jag gjort det två ggr typ sen lagt ner. Men omgivningen där kanske gör det lite roligare? alla parker och så.. Vi lär ju märka.. Det är bara FEM jävla dagar kvar nu tills jag åker! Gosh..

DOUGH D.


Fröken Fräken

Ååååh, jag har fått frossa!! Jag sitter här vid datan och huttrar, det spelar heller ingen roll om jag så skulle sätta mig i solen för att tina upp mig. JAG FRYSER. Det har blivit alldeles för mycket sol idag, det blev bara några pauser när jag skulle iväg och hämta pappa (nej jag har fortfarande ej körkort så ni kan ju gissa vad jag hämtade honom med). Men jag ska ej sitta här och klaga när det är sånt underbart väder och att det dessutom är jordgbbar framdukade där ute just nu. Så nu ska jag mumsa i mig några, sedan ta mig en låång dusch och slutligen färga ögonbrynen och sedan dona med symaskinen :) Hoppas ni har haft en trevlig dag! // DoughT


McFlurry O'boy

Här sitter vi nu far och dotter med varsin dator framför oss som vanligt. När jag kom åkte vi, oxå som vanligt, raka vägen till donken för det kurrade som bara den i magen min.
De hade bilder på massa olika glassar där och jag blev sugen som bara den på McFlurry Cornetto.. Inte riktigt lika mycket på McFlurry O'boy dock.. Vad är det i lixom, pluver eller? nått vi borde införa i sveriga kanske.. eller ej

DOUGH D.


Photoshop


HAHA, jag blev så sugen på photoshop igår när vi testade så jag fixade det idag. jag har haft det på förra installationen av datan men sen installerade vi om osv. Jag kan verkligen nada men man kanske ska ta och lära sig? Vissa kan ju få till helt sjukt fina grejer där. Nää, ut till solen igen, jag vann precis över papi i kubb förresten! DoughT

@ swebus till oslo

Nu sitter jag på bussen och har åkt i ca 50 minuter. Har redan hunnit läsa ut tidningen som jag köpte till resan men har ju massa annat skoj att pyssla med sen. Har ju min bloggdator med mig så får ju passa på, heeeh..alla vi stora bloggare har ju en sån som vi kan ta med när vi är på resande fot. Och nu va jag ej alls ironisk... Men det är faktiskt perfa för batteriet räcker i hela fyra timmar och resan tar ju bara 3.45. Man ska kunna få det till åtta timmar på nått sätt men har ej fixat med det än.

Här på bussen hade jag turen att hamna nära en mamma med hennes två barn som gillar att låta, skrika och gråta väldigt mycket. Och mamman gillar tyvärr att prata med sin väninna mer än att lyssna på barnen så det får vi andra lida för och jag är sugen på att keffa till nån av dom, vet ej om barnen eller mamman. Utan att ha sånna sympatier på nått sätt kan jag väl påpeka att de ej har svenskt ursprung.

Resten av resan ska jag äta min bulle och dricka ramlösa jordgubb-lime, kolla på film, antagligen Marley and Me och kanske läsa i min spännande bok Södermalmsmorden om det finns tid till det. Ska även slå en pling till Jotha* om man vill vakna nån gång.

DOUGH D.


Eftersom jag har en tendens att repa och förstöra saker sitter plasten innanpå och utanför datorn fortfarande kvar ^^


Full rulle

Just nu solar jag för fullt! Jag vill åka ut till havet och ta mig ett dopp men det går icke för morfar ska komma på besök idag och stanna hela veckan ut så det blir nog aldrig ett dopp för mig. Den enda nackdelen med att sola är att jag får massvis med fräknar. UUÄH, jag hatar fräknar. Visst det är lite smågulligt på vissa men på mig är det bara fult. jag har från pytteyttesmå till megastora mitt på nästoppen och det ser bara allmänt smutsigt ut. Jag har googlat lite om foundations som täcker men tänker nog inte köpa någon för på sommaren orkar man endå inte kladd på sig massor.
DoughT

Såhär kan det seut. Bild från midsommar


detdär med sprutor

Jag har suttit här ett tag nu och fixat med midsommarbilderna. Jag var hemma redan vid halv nio eftersom jag var uppe tidigt som ett as för att följa med min man till farbror doktorn. Han fixade sista twinrix (?) sprutan men jag sket i att ta den, jag är så jäkla rädd för sprutor så dom andra gångerna fick jag ta babynålen men nu vägrade jag. Det räckte tydligen med att ha tagit två sprutor och den tredje skulle man ta om man ville att det skulle hålla i 30år. Jag vet att jag är osmart för om jag ska resa om 30år så finns ej vaccinet i min kropp och jag måste ta TRE sprutor till, men just nu struntar jag i det..

Det var lite lustigt för tanten frågade vart vi skulle åka och vi sa att vi hade kollat mycket på Tunisien och det var tydligen rangordnat som det 2:a mest smittsamma landet. Men vi har som sagt inte bestämt vart vi ska åka, time will tell.
DoughT

igår åt jag en hääärlig glass på lejonet & björnen med Evelina

VILKEN SMAK TROR NI ATT JAG TOG?

Tripp Trapp Trull

För någon vecka sen fick jag dessa söta nessesärer (?) från min faster. De inhandlades på Indiska och man fick med fem stycken i minskande storlekar, för det lilla priset av 59 kr.

I mina har jag:

Största: Deo, aniktskräm, hårborste, ögonfransböjare
Nästa största:  2 Mascara, rouge, puder, solpuder, rougeborste, pincett
Mellersta: Ingenting
Näst minsta: P-Piller, ipren
Minsta: Örhängen, 2 armband

DOUGH D.











Ååh visst är det skönt..

... när man har vatten i örat och det rinner ut efter att man kämpat som fan upp och ner och allt?! ^^

DOUGH D.

Nytt och fräschigt

Dom dom dom !! Fint va?! Nu har dough och jag fixat runt i fleera timmar och vi är båda mkt nöjda med resultatet. Har även lärt mig några nya saker på kuppen och får väl därför passa på att tacka Gustav!

Ikväll blir det chill, skulle till Emma men hann tyvärr ej det. Imorgon hoppar jag på bussen till Oslo och pappa tidigt så ska försöka att ej somna för sent.

DOUGH D.

1 vecka, sju dagar

Om EN jävla vecka lämnar jag sverige !!! Kan ej fatta det. Bara EN vecka kvar. Vet ej hur jag känner för det, eller joo.. Det har gått för snabbt !! Dessutom ska jag hinna med mycket på den tiden. Jag ska till pappa imorn tills på onsdag, sen ska jag på lisse med flickorna för att ta farväl av dem. Fredag/ lördag ska jag vara med jonathan och hitta på nått med honom och dessutom anragligen hinna med att säga hejdå till Sofia och Johan och lillungen. Samtidigt ska jag packa alla mina kläder plus massa grejer jag vill ha med mig, inklusive två datorer och ett tungt jävla PS3. Tackkort ska skickas ut från studenten bara och allt får jag fixa själv för mor min är i Oxelösund tills vi åker .... det är synd om mig !

DOUGH D.

Idag och igår

Inte mycket skrivande från någons sida här på ett tag. Min ursäkt är att jag igår var med Jotha* hela dagen. Vi chillade på dan eftersom han hade "sovit" i bilen dagen innan och var minst sagt trött. Sedan tog vi som vanligt en sväng ner till Kungälv och köpte godis, chirre, två cheese att äta i bilen och hyrde film. Jag var lite halvpepp på filmen från början, Taken hette den, men sen ville jag verkligen inte att den skulle ta slut den var kalasbra. Handlade om en pappa vars dotter åkte till Paris med en kompis och sedan blir kidnappad och ska säljas som prostituerad typ. Pappan åker till paris och försöker hitta henne och hela filmen var verkligen jättespännande och bra! Rekomenderas verkligen !

Snart kommer Dough hit och vi ska fixa massa med bloggen och förhoppnongsvis kommer det bli riktigt snyggt !

DOUGH D.


Som sagt var jag ej så sugen från början för gillar ej pojkfilmer men denna var verkligen ej bara för pojkar, se den !

The No. 1 Ladies' Detective Agency

Kollar just nu på den filmen på tv och äter jordgubbar, glass och grädde. Det är en filmserie som grundats på den bokserien om den kvinnliga dektektiven i Botswana. Jag har några av böckerna men har aldrig läst dem. Filmen är bra alla fall !

DOUGH D.


Midsommarfirande

just nu pågår midsommarfirandet. För vissar har det redan gått uför dom stackarna. Det är trevligt och jag sitter här med ett glas bacardi breezer, just nu kan jag inte riktigt hålla koll på stavningen men viktigaste är att jag har skoj! Dough´T

Lunch




Gubbar och vispgrädde, mums !

DOUGH D.

Anti-midsommar

Jag har aldrig riktigt gillat midsommar. Det regnar ALLTID och är alltid jättekallt. Förra midsommarn var lika dan. Jag hade för första gången fått med mig Jonathan till Oxelösund. Allt började bra med fint väder, vi åkte till Julia där massa andra, eller okej två, andra kungälvsbor väntade och vi tog båten ut till Vibäck (?) där man fick massa gott fika. Julia hade även en stuga till vårt förfogande där. Lagon till dansen började det ösregna och det var väl där det gick utför. Det fanns allför mycket kött vid grillningen så allt han bli kallt eller ej genomgrillat typ, julia försökte efteråt supa ner oss med nån sprit/juice blandning.. Det slutade med att vi kollade på Hanibal istället för att festa. Jonathan och jag sov sedan i en ca 50 cm bred säng...

I år av många anledningar ska jag ej fira midsommar över huve taget. Jag sträcker mig så långt att jag lät mamma köpa några jordgubbar åt mig innan de åkte. Men förutom det ska jag spendera hela dagen här i soffan men tecket och datan framför tv:n. Till middag blir det pizza och efterrätt blir nya favvodippen och chirre.
Det känns jäligt bra måste jag säga att slippa anstränga mig över huve taget. Behöver ej göra min fin för att det senare ska regna bort och beöver ej frysa eller bli blöt på hela dagen. Då är jag nöjd!

DOUGH D.


Precis innan det började regna förra året, jag står mellan Jotha* och Julia så man ser som tur var bara skorna...




what to wear?

Nu ligger jag i sängen och kollar igenom Bubblerooms nya tidning (ni har säkert sätt den på reklam), Vad har man på sig på midsommar? blommig klänning punkt. Jag har ej någon blommig klänning, panik. DoughT

kräftish

Det är snart dags att gå och lägga sig, imorgon är det ju självaste midsommar! Jag vaknade tidigt idag för att åka iväg och hämta kräftor med min man. 4kg hade han fixat, helt sjukt mycket och man blir vad man äter så om några dagar kommer det nog finnas en bild på bloggen där jag är röd och har konstiga klor till händer. EHE, I wish..
Det har varit en jädrans massa donande med domdär kräftorna idag, hämta, kolla in dom, koka, salta, frakta iväääg. Jag har aldrig tidigare ätit kräftor på midsommar, det är något helt nytt för mig, men spännande! Sen kan jag tillägga att vi köpte tre olika sorters gubbar idag, svenska, polska och tyska.
Godnatt // DoughT


Jag knarkar just nu...



Men gillar början bäst..

DOUGH D.

Utbrott

Idag hämtade jag lillungen på dagis för antagligen sista gången. På den låga jobbiga svettiga vägen hem somnade hon.... Och vägrade som vanligt vakna vilket betyder pisk för mig för då kan hon ej somna på kvällen.. Jag kämpade som fan och lockade med massa goda saker men när hon väl vaknade efter nån timma var ej hummöret på topp och hon skrek som fan.. Det gick snabbt över när hon väl fick glass. Ett tag senare bytte jag kanal för det vi tittade på var slut. Det fick jag tydligen ej så skulle byta tillbaka direkt. Bara det att deras fjärkontroll är fuckad så man får trycka hundra gånger innan den fattar. När den väl funkade var eftertextrena slut och tydligen var det tydligen de hon ville se och hon flippade igen för hon hade missat dem.

Men nu är jag alla fall hemma och ska chilla på rätt sätt hela kvällen. Får ju passa på för den blir det ju jobb i ett helt år nästan. Det är bara tio dagar kvar tills jag ska åka nu !! fan asså det går allderles för fort skulle ju ha hela juli på mig att chilla.. Tiden bara försvann ! :/

DOUGH D.

Just nu




DoughT

gårdagen

ÅÅH, CP-BLOGG! Jag hade skrivit massor om gårdagen och sen stod det att inlägget var publicerat men icke. Jag har verkligen ingen lust att skriva om det.Jag kan säga att tanten på arbetsförmedlingen var en surkärring, det var förjävla lång väntekö men som tur var kom vi tidigare men Ida fick ta sig en nu kölapp efter många om och men.. Sen träffade jag min käre man och vi solade och stötte varann eller hur man nu säger på studsmattan. Låter astöntigt men man kunde fan inte röra varann utan att få en a-lá-elektriskastolen chock. Eftersom vi endå låg och solade så frågade han ifall vi skulle ta en sväng till hans morfar på Marstrand, and we did! Sen tog vi oss en promenad och köpte glass och korv. min glass var helknäpp, jag skulle egentligen gått in och klagat för det var ej ätbar. jag hade köpt en tiptop och grädden hade typ delat sig till jättemycket grädde/ vatten och glassen var ihålig. Sen åkte vi till kärra för att planera midsommarmat. Jaja. som sagt, orkar ej skriva om allt...DoughT



inlägget skulle egentligen publicerats way earlier men det visade ju sig ej funka


Shopping



spetströja, Lindex
nagellack, Depend
Tröja, JC

DOUGH D tipsar, min paradrätt

Idag var det jag som fixade ihop middagen här i huset. Jag passade på att laga en av mina favvorätter och tänkte oxå tipsa om den här. Jag åt den alltid hos min faster när jag var liten och har nu börjat laga den själv.

Som tur var är det väldigt lätt att fixa men samtidigt mycket godare än vanlig pasta och köttfärssås typ.
Man kokar bara pastan som vanligt, hellst pennepasta. I köttfärsen brukar jag ha i chillisås, tacosås, creme fraise och grädde, plus de vanlige kryddorna. När det är färdigt lägger man allt i en sån form med lite flytande smör i botten. Det kan vara bra att röra om allt lite oxå så de blandas lite. Sen häller man på en skvätt grädde och tar sedan på riven ost eller ostskivor och sätter in den i ugnen. Där inne kan den vara ca 10 min på 150 grader så osten smälter bara.
Pastan blir helt gräddig och god och osten är inte fel den helller - mums.





Haha ser kanske ej så gott ut här, dessutom hade vi bara fjärillar hemma men.. Många kan intyga att det faktiskt är rätt smarrigt !

DOUGH D.

Cocktail

Det blev inga vinglas idag, men dessa skönheter fick vi hem. Det fanns ej rosa dock som jag trodde från början men jag gillar dessa oxå. Inhandlade även en tröjja från Zara för 79 kr och en deo och glansspray till håret om nån är intresserad.

DOUGH D.


Ångest

Det kan man verkligen påstå att jag har för min mobilräkning kom just från förra månaden då jag avr i spanien och hela 1248 kr går den på. Lagom sådär innan jag ska åka tillbaka igen måste jag alltså spendera mina sista slantar på den. Lyckat. Måste verkligen se till att alla skaffar Skype när jag flyttar för såhär kan det ej fortsätta....

DOUGH D.

Ärenden

Jag gillar ej det ordet, låter så vuxet. Men snart ska jag möta mamma på stan och vi ska fixa tackkort från studenten och gå och handla en mycket försenad julklapp - mina cocktail och vinglas. Vi skulle handlat dem från Ikea först men har ej blivit av så nu hittade jag massa fina på Indiska.
Idag kom betygen och massa andra papper som jag ej förstod vad de var till för, typ intyg att jag har gått Bollsport och stresshantering :S I slutändan måste jag ändå säga att jag är nöjd med betygen. Det är ej lika bra som efter nian men det hade vart näst intill omöjligt eftersom jag faktiskt har haft ett liv utanför skolan nu :P

DOUGH D.

gomorron gomorron

åååh vad jag är uppe tidigt!!! Men egentligen vaknade jag nog lika tidigt igår fast det känns mycket jobbigare nu eftersom man har grejer att hinna med. Det är inte alla dagens grejer som är jobbiga, bara den första, arbetsförmedlingen. Jag och Ida ska träffas snart så jag måste skynda mig. Det kommer nog inte bli så mycket mer bloggande för min del idag för IDAG KOMMER MIN MAN HEM! åååh så jag har längtat, överlycklig! DoughT

Äntligen lyckades jag med kolsyran

Jag dricker just nu min första lyckade flaska från Soda Streamen. Jag höll in knapen lite längre denna gången varje gång, helt plötsligt lät det väldigt konstigt och luften i flaskan blev helt dimmig. Trodde jag hade pajjat nått men sen när jag smakade så bubblade de för första gången i munnen ! Jag lyckades !!

DOUGH D.

It's Monday

Sitter just nu och kollar på en dokumenär om typ objektsexuella eller vad det nu hette. De är kära i objekt ocg byggnader och har sex med dem. Het stört vad de säger när de träffar grejerna, typ Eiffeltornet och så. Lol asså.

Idag har jag sowlat på Jonathans baksida en stund och ej gjort så mkt mer. Igår hade han tänkt att överraska mig med en liten grej men det blev så sent efter Marstrand, så vi kanske ska göra det ikväll istället: Gå till The Queen och spela Black Jack ^^

Hahahah nu sa berättade en av tjejerna: Alltid när jag har sex med den (nån karusell typ) hemma så tänker jag på den osv.. sen när jag är nära klimax och precis ska komma säger jag högt: "jag vill ha dina vätskor, jag vill känna dina vätskor" haha så knäppt, skoj

DOUGH D.

Bilder

Utgång med Dough i Torsdags:
  

Det blev inga bilder från vår tjejkväll men på vägen hem lyckads jag få några, bland annat när Dough blev busted med sin gamla sms-bussbiljett:
  

Glassutflykt igår på blåsiga Marstrand:
   



DOUGH D.

ÄGG



     

Äggbert har just vart och kört gocart. Det var asgrymt verkligen, hur kul som helst! Pappa har tjatat på mig i evigheter nu att jag ska följa med honom när han kör men jag har inte riktigt vart sugen på det innan men jag kan lova att vi kommer köra snart igen :) Det var alltså jag pappa och hans vän som tävlade och ja, jag kom sist. Men jag var fan inte askass, jag varken vurpade, snurrade runt eller blev omkörd hela tiden (bara en gång). Mitt bästa varv var på 1min 5sek och pappa och hans vän låg på 59sek respektive 1min 1sek. Inte illa pinkat för min del om jag får säga det själv, det var ju trots allt första gången jag körde om man inte räknar med nåt varv på fårup sommarland. En kul grej för er att veta kan väl vara att jag fick köra en gocart för barn. Eller barn och barn, en gocart för dom korta ;) DoughT

DoughT

Just nu ser dagen ut såhär.
sola + frukost, bibblan, köra gocart.

Marstrand

Igår var min kära Dough på marstrand och prata så mkt om det att jag oxå fick upp suget. Det hanns inte riktigt med att bada förut så nu ska vi ut dit och ta en glass istället jag och Jotha* och gurra. Det ska bli mkt trevligt har alltid haft det väldigt mysigt där de få gångerna jag har vart.

Måltiderna här hos Jotha är alltid lika intressanta med massa historier om förr och massa gamla resor och saker som gått snett och vems fel det var osv. Många goda skratt.. Innan maten dock var jag så hungrig att vi åkte ner och köpte två cheese för att fylla ut magen lite. Mkt gott, nu ser jag fram emot att köpa den nya dippen vi åt hos emma imorn, kanske några chips till oxå...

DOUGH D.



Grey's Anatomy

Just nu kollar jag på sista avsnittet av Grey's Anatomy. Jag har redan gråtit en skvätt och det kommer antagligen bli fler gånger eftersom dom på kanal5 varnade om det innan. Jag kan ju säga att det inte blev mycket till solande förut. Det är alltid samma veva, att jag är först är ute vid havet där det är strålande sol och sedan åker hem till skuggan. DoughT

Här kommer lite bilder ifrån Marstrand där vi var igår..





Suuuwl

Äntligen får jag en stund över till att skriva lite. Jobbade hela förmiddagen igår sen tog jag mitt pick och pack och åkte till Emma. Mötte anna på bussen och vi och emma shoppade loss på Maxi Torslanda. Massa massa ott blev det minst sagt. Efter ett tag när hon hade vilat ut kom Dough oxå och festligheterna kunde börja. Vi kollade på två filmer, 17 again och Bride Wars. Mellan dessa blev dett massa massa massa bilder från våra tidigare sleepovers och massa annat under vår gymnasietid tillsammans. Mycket mysigt måste jag säga.

Idag åkte vi hem tidigt för familjen Högberg skulle till Marstrand. Även jag blev sugen på havet av det fina vädret så frågade Jotha* om han kände för ett dopp i det blå. Han är ej riktigt vaken än så får väl se hur det blir med det.

DOUGH D.

why?

VARFÖR SITTER JAG INNE OCH LÄSER MASSA BLOGGAR?? jag borde verkligen gå ut och sola.
DoughT

DoughT the hottentott



Nu ska la familia iväg till Marstrand för att kolla på segelbåtarna. Vettefan ifall jag vill ha shorts eftersom jag ännu ej är brunbränd, hmm. Tåls att tänka på.. Jag kommer antagligen hinna med ett inlägg till idag ifall jag har något att skriva om annars hörs vi imorgon för ikväll blir det övernattning hos Emma. Ha en toppendag // DoughT

Black Jack. Jag kan meddela att jag ligger på minus 100kr.




Jag kan också passa på att slänga in dagens.
volanglinne, secondhand
armband, Thomas Sabo
Klocka, axcent

Ändrade planer

Jag pratade med min man förut och han kom med dåliga nyheter. Mycket dåliga. Vi har under tiden han var hemma senast kollat på resor till Egypten, Tunisien, Cypern, Turkiet och till Thailand men kollade mest på Tunisien. Det var jättefina hotell och inte fullproppat med ungdomar som super skallen av sig, precis så vi vill ha det. Men med Turkiet och Cypern blir det ju andra bullar ifall man åker till dom största semesterorterna iaf. Men vad jag ville komma till var att hans arbetskollega hade kommit hem för några dagar sedan efter en två veckors lång semester i Sousse, Tunisien och det var det värsta han någonsin varit med om. Folket som bodde där och dom som jobbade på hotellet visade ingen respekt alls och alla dom träffade var helt odrägliga och såg ner på dom. Efter bara en kort tid var dom helt knäckta. Så nu vet jag inte riktigt vart jag vill åka, men till något billigt ställe med massvis med sol och romantik. ehe, vad töntigt det lät, men det blir ju en liten kärlekssemester. DoughT


DoughT är redo för att packa väskan

Dagens köp


Här är dagens köp minus ett linne i volang, det ligger redan i tvättmaskinen och tvättas! det blev alltså en väska i läder med nitar, en sjal och ett linne. Nu ska vi fixa äggmackor här hemma och förbereda lite smått inför talangfinalen. Ha en trevlig kväll! DoughT

Nu var det detdär med hattar igen..


Jag har ju tagit upp detdär med hattar förut och gjorde ett fint collage av det hela. Igår tog jag ner hatten från hyllan och dammade av den och testade den som aldrig förr. Jag fick lite ångest över att jag slösade pengar på en vit och inte en lite mörkare typ grå, svart eller lite brunaktig så jag googlade lite tips på hur man färgar kläder (eftersom min hatt är i bomull skulle jag tro) så jag tänkte färga den svart eller så väntar jag ett tag tills jag fått en bränna och kan använda min vita hatt från France. Behöver jag tillägga att den är från affären Pimpkie, en affär jag får panik av så fort jag går förbi den i Tyskland när jag är där på besök!? DoughT

Bilder från det senaste

Landet
 
Kajsas student
 
den senaste utgången, Sticky fingers
 

DoughT

Shopping

Vilken dag det har vart idag, jag har vart bakis, haft mensvärk, skoskav, blåsor och en förjävla tung väska. Jag vaknade upp hos Dough eftersom det inte gick någon spårvagn till centralen igår så jag kunde inte komma hem och ingen var vaken där hemma som kunde hämta mig men det spelade ingen roll, det skulle bara vart skönare att vakna upp i sin säng och inte behöva gå upp och åka hem, haha.

Efter en mycket seg morgon träffade jag Evelina på stan och målet för dagen var att spana in lite secondhand affärer som sagt. Vi gick till Börsen, Kim's vintage och till röda korset ifall det nu heter så och jag köpte en sak i varje affär faktist. Jag har verkligen inget öga för att shoppa secondhand och jag tycker ärligt talat att det är lite äckligt också men det är väl bara att tvätta tvätta och tänka på något annat. Jag vettefan vad jag tycker är så äckligt med secondhand men det är väl att jag tror att plaggen har tagits från någon död gammal dam. Sen blev det Burger King eftersom det inte gick så bra att äta imorse. Trots alla motgångar (läs ovan) så har det varit en bra dag. Det var trevligt att träffa Evelina eftersom det var evigheter sedan, mycket dåligt detdär! DoughT


på fyllan

Nu sitter jag hemma hos dough och dricker engengjorda drinkar och lie kenpeb eller vad du nu heter har vi smakat också. Det är lite kul att jag slutade klockan 6 idag och doughs kl 8 men vi är inte på sticky än. Det har ju gått några timmar nu men men. Jag öppnade också min champagne (eller mousserande vin infall ni föredraar att man säger så) ikväll och bilder kommer väl imorgon förhoppningsvis. Jag och kameror brukar verkligen inte gå ihop, jag har ju förstört eller tappat bort 2stycker och kameran från min man ska jag fan ta mig ha tills jag dör. NU BLIR DET UTGÅNG! DoughT


Torsdag

Som Dough skrev här nedan är det utgång ikväll. Jag hoppas på lite mindre folk idag än förra gången, vi ska alltså till sticky.
Men innan detta ska jag som dough jobba en stund och innan det fixa min systers hår för flickan ska på bal. Det är en jävla massa hår att fixa där så lär ta ett tag.
 Nu ska jag tagga med favvolåten som jag äntligen kom på imorse hur den gick !

DOUGH D.



 Började fan grina typ när den spelades på ett flak i förrgår, ville så mycket veva med dem

Rusningstid

Nu är det stressigt. Jag ska iväg 13.45 och jobba och kom på nu i sista minut att jag måste tvätta håret eftersom det r utgång idag. Det blir att jag packar partykläderna och allt tillbehör för en utekväll i en stor fet väska som jag får släpa på idag. Jag vet redan nu att det kommer bli en låång promenad som väntar mig strax. Jag ska hämta upp en av flickorna på fotbollsläger, gå till dagiset och gå hem. Om man bara hade en bil (och körkort).

Nu idag blir det som sagt jobb och senare utgång. Imorgon ska jag titta in i lite secondhand affärer med evelina och på lördag blir det antagligen övernattning hos emma med massa mys. Nää nu måste jag rusa! DoughT

Otroligt

Jag läste just en blogg om en hämsk sak och har läst mer på Aftonbladet. En 15 eller 16 årig tjej, minns ej, blev mördad efter en fest. Två personer är anhållna och har typ erkänt - de är 15 och 16 år ! en tjej och en kille, ett par. Killen ska ha mördat henne efter uppmaningar av flickvännen. Hon skall ha varit svartsjuk eller nått liknande. Så han gick ut i skogen och ströp henne 200 meter bort från festen. De skulle precis sluta nian. Hur fan kan sånt hända lixom jag förstår ej? När man är 15 år finns inte sånt på ens världsbild eller? tydligen, helt sjukt. Hon verkar vara en bra skötsam tjej med alla MVG osv. Svårt att tro. Läs här.

DOUGH D.

Uttråkad

Jag började med denna igår natt när jag väntade på Jotha & co. Men så ringde han och jag fick sticka. Gjorde klart nu därför stämmer ej vissa svar om sms och så men orkade ej ändra:P


1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Jonathan och hans friends
3. Hur lång är du? 173 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Hmm.. Supersugen tror jag, eller börja kolla mama mia igår men såg ej hela
5. Vem ringde du senast? Gustav
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Hej! vad heter den låten som spelades på vägen hem förut och när du kom till bilen?:P och om ni vill behöver ni ej äta nått innan jag kommer så kanske vi kan ta drive by på donken?:P är lite hungrig jag med. Ha så kul! Puss" till Jonathan och jag vet att drive by är sånt som rappare gör när de dödar folk men through fanns ej på mobilen ...
7. Vad är dagens planer? Dagens dag är slut. Imorn ska jag chilla
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Igårkväll
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? halv elva, försov mig skulle upp vid nio
13. Har du någon gång hittat en katt? Nope
14. Vilken är din favoritplats? New York tror jag. Och min säng
15. Vilken plats föredrar du minst? Alla som är mörka och läskiga
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas jag jobbar som översättare och har en unge
17. Vad skrämde dig som barn? Mycket, som nu
18. Vem fick dig att skratta senast? Lena jonathans mamma
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej har en, Greas 2
20. Har du stationär eller bärbar dator? Två bärbara
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan, men med trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? fyra plus mina stora mjukisdjur som jag sover på
23. Hur många landskap har du bott i? två tror jag
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nope aldrig och aldrig efter.. Eller jo i sunny b men då var jag ju sjuk på riktigt i flera dagar
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Nej väldigt osocial faktiskt.. Eller snarare blyg kanske.
27. Vilken är din favoritglass? Banana splitt men den finns ju ej längre
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa och handla massa saker och dela med mig
29. Tycker du om kinamat? Jag gillar friterade kycklingbitar
30. Tycker du om kaffe? Nej, verkligen inte.
31. Vad dricker du till frukost? inget eller te eller juice ibland
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, offtast på vänster
33. Kan du spela poker? Jopp
34. Tycker du om att mysa? Klart man gör
35. Är du en beroendemänniska? Nja.. lite kanske
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej känner ej men han Saddam Hussein hade
37. Vill du ha barn? Ja ett
38. Kan du några andra språk än svenska? Japp engelska så klart. Plus spanska och lite chinese, tyska och teckenspråk
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, så mkt äckligt skit i pooler
41. Vad spenderar du helst pengar på? Presenter
42. Äger du dyra smycken? Jaa fick några fina grejer i studentpressent plus min klocka
43. Har du någon gång testat narkotika? Nope och ska aldrig
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Min tandborste
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hmm.. Dough på många sätt men han Jotha* drar endel sköna skämt då och då ;)
46. Välj ett ärr på din kropp?Jaa massa från myggbett när jag var liten som jag pillat för mkt på
47. Vad har du för ringsignal? Here comes the sun - Beatles
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Pappa har sparat några kläningar och skor tror jag
49. Flirtar du mycket? Nej inte alls är som sagt blyg av mig
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På en ö utanför Torslanda nån stans när vi tältade där med klassen efter första skolav
51. Kan du byta olja på bilen? Jaa tror det har ju klarat av spolarvätskan alla fall :P
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej men jag oroar mig lite
53. Vilken var den senaste bok du läste? Hmm, vit flicka svar flicka i svenskan tror jag.. Fast har lyssnat på andra efter, senast Sommardöden
54. Läser du dagstidningen? Jag läser 3:an i GP
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja veckorevyn
56. Dansar du i bilen? Haha jaa av nån anledning taggar jag alltid till lite extra när jag kör så lite vev blir det allt
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning, antagligen nått telefonnummer
59. När var du i kyrkan senast? När Dough och jag undersökte Oscar Fredriks kyrka, mormor begravdes i ett kapell så det räknas väl ej
60. Vilka personer utmanar du? Bara Julia ! Nej Dough oxå ;) och kanske Lina :P

DOUGH D.


Fet Falaffel

Mamma är på bal med niorna på sin skola och resten av familjen är på fotboll på Ullevi. Själv satt jag här hemma själv och tänkte att mamma kunde unna mig lite go fet mat och det kunde hon. Jag gick till pizzerian för att beställa mig en go Hawaii men blev mer sugen på en falaffelrulle. De var ju såååå goda i Edinburg, åt varje dag. Tog ett tag men när jag väl fick den orkade jag knappt bära hem den så jäkla stor var den.. Nej men skämt och sido, jag orkade halva och då var det verkligen pressat i magen, mår illa som fan nu av all sås. Dessutom hade de mosat sönder allt för mkt tycker jag så det var nog första och sista gången jag väljer bort min traditionella Hawaii...

DOUGH D.


Dough D the Destroyer

Jag skämms som aldrig förr... Igår på Jonathans studentmottagning skulle hans morfar ta en bild på honom och alla hans vänner, vi knökade ihop oss i utesoffan och jag fick sitta på armstödet.. I några sekunder för sedan gíck hela armstödet i två bitar av min tyngd. Ett jävla brak hördes och jag skämmdes som fan.
Tyvärr var ej detta kvällens värsta för efter jag hade hämtat pojkarna inatt något förtidigt av vissa anledningar åkte vi till donken vid stig center. Vi spenderade en tid där och skulle sen hem. Jag körde iväg från parkeringen men fick enligt pojkarna ej köra ut genom drivethroughn... Så jag backar, backar, backar sen PAAAAAANG !!! :I jag får panik, andreas springer ut och allt vi hör är aj då.. oj oj oj.. typ.. jag börjar halvt grina och han säger att en lykta gått sönder och det har blivit flera repor !!!! I jonathans pappas bil !!!!!! Jonathan går ut och kollar och säger att det ej är nånting alls, de kan de fixa på volvo där hans pappa jobbar. Jag börjar grina i min tysthet ändå och kommer nu aldrig våga möta hans pappa igen.....

DOUGH D.

Jag fruktar ett beroende på G...

Idag när vi gick för stan för Jotha skulle köpa ny klocka gick vi in en sväng på GAME för att kolla lite bara.. Även idag kom jag ut med ett nytt spel därifrån. Denna gången favvospelet Tony H. Jonathan tyckte jag skulle ha tagit Skate istället för det är så ball osv, men jag känner att jag ej vill svika Tony. 3:an och 4:an var ju verkligen favvospelen på mitt gamla X-box så hoppas på samma för detta. Nu har jag hela sex spel faktiskt!! Asnöjd, har massa och göra i min ensamhet i spanien nu, ska ju försöka få med allt på nått sätt. Antar att jag får lämna en gitarr hemma till GH, kommer vara svårt nog att få med två. Nu är det bara bilspel som fattas sen har jag allt jag behöer. Är sugen på nått Need for speed eller GTA. Har ju 2 GH, två skatespel och två barn/ban spel redan så bara bilarna som fattas ;)

DOUGH D.


Bilvevsången


 Det är ett MÅSTE att lyssna !! ;) vev som fan

DOUGH D.

Hemma igen

Nu är jag hemma från Norrköping. Jag kom egentligen hem igår men hann inte skriva något för Niklas kom hit och det var sista dagen innan han skulle börja jobba igen. Vi kan ju börja med att hurra för vädret! Det ska verkligen bli kul att stå ute i spöregnet i minst en timma och kolla på utspring idag, verkligen kul. Nää men för mig spelar det väl ingen roll, man har ju paraply, hoppas bara att dom på hulebäck för en bra dag även fast det regnar! Det kommer nog vara dåligt med uppdatering idag för efter utspringet blir det studentmottagning. DoughT

Lite bilder från Norrköping

Vi tog en tur till Söderköping där vi gick längs med Göta kanal


Från Oxelösund till Spanien tyckte jag var passande!
Kolla in huset som dom har smällt upp på ett annat! Det ser ut att ha hamnat där efter en storm :s

Fredrika the Driver

God kväll i stugorna !
Kom precis hem efter att ha kört in Jonathans och hans vänner till stan igen. Jag körde hit hans pappas bil så jag kan hämta dem med den senar, snäll som jag är. Men man tar ju bara studenten en gång så snäll måste man ju vara plus att hans stackars mamma som har hållt på hela dagen ska upp tidigt imorn. Jag har ju inget bättre för mig och det finns ju tråkigare saker än att köra runt ett par dragna pojkar. Det var ett jävla vev i bilen hit och på hemvägen från flaket var det ej värre. Pojken hade blivit nersprutad med champagne flera gånger om för att till slut bada i Posseidon. Förutseede som jag är hade jag tatt med en handduk till stackarn som var jättekall. Men glad alla fall.
Resten av dagen har spenderats hemma hos honom med lagom nöjd mamma som sett sin son från sina bästa sidor hela dagen. Inte många nyktra stunder där men charmerande kan man vara ändå ;)

Han fick massa fina pressenter, av mig och la familia fick han en drinkshaker, shotglas och färgglada drinkpinnar. Allt har kommit till användning redan ikväll:P

Nu ska jag sysselsäta mig till tre och förhoppningsvis ej somna. Letar efter favvolåten som kom både på hemvägen och hitvägen men finner den ej. Kommer upp senare förhoppningsvis!

DOUGH D.

   
Schteeker alltid med lilliset i vädret, myser i soffan, nya shakern in action och Knebep vodka från spanien i bakgrunden, och resultatet - en jismdrink

Fy fan vad jag är avundsjuk !!

Just nu åker Jonathan och 90 andra av hans skolkamrater runt i feta flaket med DJ och sprutar champagne på varandra så det står härliga till! Så jäkla bra musik hade de och världens jävla drag. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! JAG VILL IGEEEEEN !!!
Istället fick jag ta hans pappas bil och köra hem den hit för när det är slut på det roliga ska jag skjuttsa hem honom och gurra som fick följa med på flaket och ta kort. När vi gick därifrån var Gurra nersprutad hla han och kameravskan, stackarn ! Det är annat än på Schillerskas flak där alla dricker sin champagne och försöker veva till fransk musik...
JAG ÄR INTE BITTER !!

   


Största bilden blev på moi trotts att jag blundar för pojken gillar ju ej riktigt det där med bilder och bloggar så man får passa sig. Nu tog jag ju alla fall ej med någon bild där han ler så hoppas allt är lungt !

Nu är det bara att vänta på att en lagom dragen Jotha* ringer så vi kan åka och få lite go mat i oss, det kurrar ju redan !

DOUGH D.

España

Om någon undrar vilket många gör så ska jag nu åka till spanien, jag har tackat jag till jobbet efter många om och men. Om jag ej gillar det har jag 14 dagars uppsägningstid så det är ju skönt att veta.
Runt den 28 juni tar jag mitt pick och pack och åker ner. Mamma och antagligen min gudmor ska följa med så vi kan ta många väskor och mycket packning ner åt mig. Just nu står den störsra resväskan jag har sett i mitt rum, och i den resväskan jag fick i studentpressent som är normalstor.

DOUGH D.

Supersugen

Känner att det blir lite dåligt med uppdateringarna nu för tiden. Men det blir väl så när man har sommarlov och bara gör ingenting hela tiden.
Igår kom Jonathan hit vid sjutiden och vi hämtade hem mat från Vino Pasta, alltid lika gott. Sen väntade sista avsnittet av Söndagsparty där Håkan gästade. Superbra tycker jag! Lite senare började vi titta på Supersugen men han bara se halva typ. Jag ska kolla klart idag för den var ju oxå kanon!

Idag har jag äntligen pallrat mig ner till solariet som jag tänkt göra i en vecka nu men har ej blivit av. Efter det blev det pankisar. Nu hade jag tänkt kolla klart på filmen och kanske spela lite poker eller Sonic, har ej bestämmt än.

Måste bestämma vad jag ska ha på mig på Jonathans student imorn oxå ju. Svårt de där tycker jag med andras studenter, man vill ej vara FÖR fin som på sin egen men samtidigt finare än vanligt. Det ser ut som om jag ska agera chaufför imorn oxå så inte allt för opraktisk klädsel får det ju bli heller....

DOUGH D.


Norrköping

det finns ingen data hemma hos morfar så pappa ringde desperat till eniro och frågade efter ett internetcafé och här sitter vi nu. Pappa spelar ett spel på volvooceanrace och måste uppdatera flera gånger om dagen, synd att det kommer gå åt helvete åt honom nu när vi är här, haha! Han ska hit i kväll också men då följer jag ej med, då kollar jag säkert film och äter chirre, jag lever livet!

jag övningskörde ju hit upp också! det gick kanonbra och både mamma och pappa gav mig 5/5 toasters, det ska bli kul att se vad en bilskola skulle tycka, hmm. Nää man kanske ska prova på att spela lite CS eller nåt. Det finns en massa spel man kan spela och en hel drös med småpojkar som sitter bredvid mig som man kan joina. DoughT

I'm stuck...

Framför pokern och The Hills maraton på MTV med avsnitt som jag sett såååååå många gånger innan... Förhoppningsvis kommer Jonathan hit snart och tvingar mig hitta på nått..Annars kommer jag nog sitta här hela kvällen...

DOUGH D.

  

Nu är jag en äkta medborgare !

Tycker jag alla fall... För nu har jag för första gången gjort min plikt och röstat. Det känns bra det, vuxet och allt. Jag behövde ej överväga valet många gånger heller så det känns bra.
 Efter röstningen åkte jag ner på stan igen för att handla klart Jonathans studentpressent. Det gick ej riktigt som jag tänkt så fick knalla runt hela stan för att hitta det jag sökte... Hoppas han blir nöjd nu bara.

Nu  ska jag återgå till mina TV spel tror jag. Sonic var superskoj !

DOUGH D.


äggmacka

Nu är alla vakna här i stugan och äggen kokar. Det blir äggmacka såklart och sen blir det en 4 timmars lång resa till Norrköping. Jag ska övningsköra dit också så jag får se till att ladda lite nu. När jag kommer hem på tisdag ska jag se ifall det finns nån intensivkurs på körkortet för jag vill ha KÖRKOOORT nu!! DoughT

Lite mer från igår

Jag tog massa bilder igår när jag jobbade som jag tänkte lägga upp.. Men sen kom jag på att min lilla dator ej har nått hål för minneskortet som stora datorn så det var lite meningslöst.
Det jag även ville berätta var att jag åkte buss hem med en från årets idol !! kommer ej ihåg vad han hette men han var blond och såg alltid jätterädd ut. Jag stirrade nog som vanligt liiiite för mkt men whatever kommer aldrig träffa honom igen antagligen.

Nu ska jag gå och blanda mig lite ny cola med vår nya sodastream.. Har aldrig gjort innan så denna flarran smakade mest som jättestark colasaft. Mer kolsyra minder smak helt enkelt!

DOUGH D.


festligheter i stugan

Vi har just precis bastat och nu sitter vi inne i stugan och ska korka upp jordgubbschampagne, mums! Snart blir det varmamackor också och det passar väl jätte bra ihop. jaja, man tar vad man har! Ha en trevlig kväll allihopa.
DoughT

Överlycklig


Jag är just nu så taggad som man kan bli tror jag ! Kom nämligen precis från stan där jag inhandlade två spel till mitt PS3, ÄNTLIGEN !! Det har bara stått här och dammat för jag ej har haft nått roligt spel förutom GH: Hela kalaset gick av på närmare 1000 spänn så hoppas de är lika roliga som jag tror. Bolt och Sonic Unleashed fick det blir efter många om och men. Är äve sugen på GTA, Surf's Up, Wall-E, Harry P, Kungfupanda och Madagaskar 2 men så skoj ska vi ej ha det. De är förjävla dyra spelen asså, och inte har de många roliga att välja mellan för PS3, skulle tatt Wii istället ser alltid ut att finnas så mkt roligt ! Notera att båda spelen är för 7+, jag gillar ej vuxenspel !

Nu ska jag vara osocial i några timmar framöver men om nån vill joina mig så är alla välkommna ^^ har bara en konsoll dock :P Godiset är inhandlat så nu är det bara att börja att spela. Vet ej vilket jag ska börja med dock, vill ju båda. Jag kanske skriver sen och avslöjar vilket som var roligast !

DOUGH D.

Just nu

Just nu är jag på landet. jag hade packat med mig bikinin och handduk för att det nästan alltid är badvänligt väder här men så var det icke! Det har småregnat så jag får sitta inne och uggla, men jag har vart ute en sväng för att testa alla funktioner med min nya kamera och den är helt underbar. Synd bara att jag glömde sladden (och mina p-piller) så jag får åka till apoteket imorgon  och hämta ut nya (p-piller alltså, inte sladdar) som jag kan ha eftersom vi inte kommer hem förrän på tisdag. På onsdag är också den sista studenten jag ska gå på, denna gången kajsas. Det ska bli spännande att se hur dom tar sig från Mölnlycke till stan, antingen motorväg eller landsväg, om dom väljer det andra alternativet är det ju bara kossor att tuta på..

Igår jobbade jag som sagt och det blev lite senare än tänkt, egentligen skulle jag slutat 22.30 men kom därifrån 00.30.
DoughT


@work

God kväll!

Sitter just nu och kollar på Färjan 2 som jag missade i måndags. Lillflickan sover sött efter mycket härjande. Nu ska jag chilla fram till elva ungefär. Massa gottgott har de handlat hem; godis, ostbågar, glass osv.
Det roliga är att Dough just nu befinner sig ca 300 m bort i deras bästisars hus och passar deras flickor. Nu vinkar jag till dig dough !! ;P

Det är mycket att tänka på nu, spanien eller inte spanien.. Måste typ bestämma mig tills ikväll. Många säger gör det ej, andra säger tvärt om. Jag vet inte ens vad jag vill....Men måste som sagt bestämma mig.

DOUGH D.

STCC

Min man har just lämnat mig för STCC nere vid hamnen så jag sitter här med papi och spelar bilspel på papper. Någon som har nån aning om vilket spel jag pratar om? Man ska alltså ta sig runt en bana som man sitar upp med hjälp av punkter. Det är också lite verkliget eftersom man ska accelerera och bromsa när det kommer svängar. Nu kallar duschen, sen blir det gränsbevakarna på tv, ett av mina favvoprogram! DoughT

Like old times

Jag sitter just nu hemma hos Jonathan, vi har en varsin dator i knät spelandes poker, chipsskål mellan oss och kollar Entourage. Precis som så många kvällar förra sommaren. Han har tyvärr redan åkt ut turneringen den aggresiva *....*

Imorgon ska jag in till stan och handla studentpressent till ponken sen jobba på kvällen.

DOUGH D.

Massa studentbilder

   
   



    

   

     


Douh T och Dough D


Kvällsäventyr

Igår var jag som sagt hos Jotha*.. Vi började kolla lite på Änglar och Demoner men kvallen var såklart sådär och man hörde ingenting. Vi tänkte att det hade nog vart bättre om vi åkte hem till mig eftersom han skulle till skolan tidigt idag. Så vi knallade ner till bussenlagom sent sådär och självklart så åker bussen förbi innan vi är framme. Så vi överväger våra alternativ och beslutar sen att det mest förnuftiga skulle vara att gå genom Rollsbo industriområdet till en hållplats lite efter Ytterby. Så det gör vi samtigt som vi kämpar med att ringa hon tanten på vasttarfik som aldrig fattar vad man säger, hon är ej en riktig person alltså. Vi fick reda på att vi hade lagom bråttom och fick springa en bra bit för att hinna.. Ingenting jag gillade för det börja klia på benen av kombinationen av kyla/värme.
 Vi hann med bussen alla fall, var framme i stan runt tolv då vi joinade alla som var ute och fyllekäkade liiite för tidigt på Donken.
Mkt trevliga oväntade kvällspåhitt...

DOUGH D.


Dagens jobb

Det var jättekul att jobba igen, jag är alltså barnvakt åt två flickor. Jag hämtade upp dom på fritids och dagis och blev bemött med bamsekramar, skitsöta verkligen! Emelie hade också målat för fullt för jag fick hela 10 teckningar  på snäckor, ett piano en lakritstårta, ett påskägg osv, så himla påhittig är busen! Idag masserade vi med hjälp av  massage-berättelser om sol och vind, jag hjälpte Alice med sims-fusk, tittade på film och fick gå fram och tillbaka till dagiset två gånger eftersom Alice hade glömt sin väska på dagiset som vi inte kom på förrän när vi hade kommit hem. 

Nu kollar jag Grey's och väntar på att min man ska komma hem ifrån Liseberg med en jättenalle (ifall jag har tur, eller rättare sagt ifall han har tur). Imorgon är det tandläkaren som gäller. Jag måste skriva upp detdär med bettskena för annars kommer jag glömma det och då kommer det sluta med ett helvete.. DoughT


UTSPRINGET!!!

KOLLA VAD JAG HITTADE PÅ YOUTUBE! visst, det är julius denna människa vill filma men det skiter jag i. Mig kan man se ifall man vill göra det. Det är jag som har den lilla tutan och studsar där framme till vänster. FYFAN VAD KUL ATT JAG HITTADE DENNA FILMEN <3 Oförglömligt.
DoughT


Universeum den 2/6

Igår var jag på Universeum som sagt. Lite knäppt kanske ni tycker eftersom jag tog studenten i förrgår men jag var inte allt för bakis och jag hade fått i mig en kebabtallrik så det gjorde susen. Sen drack jag mig inte redlös eftersom jag redan var bakis innan jag skulle ut.. men här kommer lite bilder ifrån gårdagen. Det kommer som sagt bli jävligt mycket bilder framöver! DoughT








Mer student


Andra dagen av frihet

Hellu alles.
Sitter här med min mya minidator och har lite svårt att skriva med mina klumpiga fingrar men. Far min ligger här i soffan brevid mig. Som ni såg på bilden igår är hans bil paj så han har fått stanna tre dagar extra. Men idag är den klar, så hoppas han kommer hem oskadd. Den gick passande nog sönder när vi skulle till champagnefrukosten kl 6 på morgonen på studenten. Jag kom en timme sent och fick ingen champagne. Var asopepp hela morgonen tills jag fick i mig lite grön baja.

Igår chillade jag som fan som behövligt. Jag  och pappa köpte massa godis och åt på donken. Idag ska jag oxå chlla, har skickat iväg ett sms till Jotha* och frågat om han vill se Änglar och Demoner så kanske blir så ikväll. Först får jag väl följa med ´pappsen till förlunda och hämta bilen.

DOUGH D.

jobb

Just nu sitter jag hemma hos Niklas och väntar på att han ska duscha klart. Sedan ska vi ut och rasta hans vovve och lite senare idag ska jag jobba, 15.30-17.00 så lite cash-money kommer rulla in :) Det kommer vara full rulle denna veckan för min del så vi får se hur mycket uppdatering det blir.. Men bilder kan jag lova!! DoughT


Bilder från studenten!

     
     
     
     



       
       
DoughT

lovin' my new PC


DOUGH D

Doughs tar studenten


För vi har tagit studenten, fy fan va vi är bra !

Gårdagen var låååång och allderless för mycket hände för att jag ska orka berätta det nu dagen efter. Jag är alla fall super nöjd, speciellt med presenterna och flaket. Sitter just nu här med en liten minidator brevid mig och instalerar massa programm.

Vissa saker går ju å andra sidan åt helvete. Kommer antagligen ej åka till spanien men orkar ej ta det nu heller.

Kan alla fall bjuda på några av alla bilder. Storyn bakom bilderna kommer senare :P

DOUGH D.

    

Första dagen som fritidsforskare

God kväll. Hela dagen idag har jag spenderat på Universeum med min man. Jag har också testat min nya kamera som jag fick av honom i studentpresent. Vi får väl återkomma om studenten med massvis med bilder och text men det blir vid ett senare tillfälle för nu ska det grillas! Ett plus är att jag inte behöver känna mig heelt misslyckad är att jag ska jobba så mycket som två gånger denna veckan, yes! DoughT


DoughT påväg till studentfesten på Deep

Bajs

Kul att en sån grej kan förstöra mitt humör helt. Om tre timmar ska jag gå upp och göra mig i ordning. Nu är jag bara sur och känner ej pepphet för nått.. Men ska ej tänka på det mer. Kanske blir ett år hemma istället för spanien innan skolan igen.. Då blir det så jag tänker ej nöjja mig med så lite alla fall...

DOUGH D.

RSS 2.0