Pjuh

Nu sitter jag ner för första gången på läänge idag. Har härjat runt som bara den å packat upp kartonger, ställt allt till rätta, vikt ihop kartonger.. You name it. Har dock hunnit med en sväng till 4Gott med systeryster. På vägen såg vi självklart råttan. Det är nästan så att jag inte blir livrädd längre, nästan normalt rädd nu bara ! Framsteg framsteg.
Nu ska jag unna mig min stora godispåse å en cola medan jag kollar på antingen Australia eller Bride Wars, har ej bestämt mig om jag är sugen på nåt deep eller skojit än, lär väl kanske bli båda två. Mannen min har nämligen "killkväll" ikväll med massa tv-spel, chips och bärs kan jag gissa :P manligt ! det unnar vi dem tycker jag !

Enjoy you nights folks !

DOUGH D.


Bride wars...


... eller Australia ? svårt val där

Liseberg

Nu är min ansökan till Liseberg avklarad! Det är barar att pusta ut...
Jag hoppas jag blir en bunny eller en clown som målar barn till fjärilar.
Nu blir det filmen om Benjamin Button, good night!
DoughT


Svartvitt

Har precis fixat lite med mina bilder från Foto A förra året. Köpte en sån "negativ-ram" typ på ikea sist, å jag är hur nöjd som hellst, kan inte hänga upp den dock för den har bara krok där uppe, så den får stå fint på mitt skrivbord !

DOUGH D.





Som aldrig förr

Min man är här och vi testar att bada fotbad samtidigt som vi kollar på en utav filmerna vi hyrde till våran myskväll igår som vi inte hann se.. Mina fötter kommer efter detta nog bli som aldrig förr, jag längtar! haha
DoughT

Galen kväll

Igår var vi då hos Fredrik my loves kompis och åt lite å spelade Guitar Hero. Vi började med att köra ner en sväng till kungälv där jag var den enda som ej nöjde mig med thaimat utan ville ha de friterade kycklingbitarna från kinastället.. Så många stop blev det på vägen innan vi äntligen kunde äta. Efterår avr det då dags för GH där jag kan säga att jag utklassade killarna faktiskt, van över både bejb, daniel och sebastian ! (vi beöver ju ej lägga till att jag inte spelade på samma nivå som dom men...). Fredrik hade oxå sånna trummor som vi alla ville testa på.. Det var inte riktigt min grej, antingen vad det bebislätt eller supersvårt. Får kanske pröva på andeas version med att göra dem till bongotrummor istället.

Lite senare bar det av ner till Combi som vanlig, som var lika mediokert som vanligt. Vi försökte prova på nått nytt och knallade iväg till "Tre kockar", nån sorts "nattklubb" tydligen.. men där blev det flash.backs från förra helgen eftersom det bara bestod av en enda lång kö.. Då fanns det bara ett alternativ kvar i lilla kungeelf - O'learys som för kvällen körde med 28+. Inget annat att göra för oss än att knalla tillbaka till Combi, vilket var tur för daniel eftersom han hade snott med sig sin drink ut därifrån. Som tur var hade vi innan träffat Julia och company så det lättade upp lite på stämmningen. Nått som däremot tog ner på stämningen lika snabbt efter var att en av deras kompisar fick ett slag på käften och dropapde blod på hela gatan utanför, herr polis kom och senare besökte de tydligen sjukhuset..

Grädden på moset måste ändå vart inatt när jag vaknade upp med världens magont och gick till toan för att spy. sedan tillbaka i sängen igen gjorde jag allt för att inet tänka på saker som fick mig att villa spy, typ mat och sånt. Försökte fokusera mig på SNÖ, SNÖ, SNÖ ! men det funkade ej. Somnade däremot efter ett tag och som tur var var det borta när jag vaknade igen. JÄVLA FRITERADE KYCKLING säger jag bara! Men den var ju verkligen to die for, så kommer antagligen ta den nästa gång ändå :P

Nu ska jag äntligen försöka göra klart i mitt stackars rum. Soffan och de nya bokhyllorna har anlänt, så nu ahr jag inga ursäkter längre. Ska försöka klicka några bilder på det hela oxå.

DOUGH D.


Som vanligt, jag och massa pojkar


Här ser ni min förklaring till varför jag ej kan spela på nån annan nivå än easy -
mina fingrar är så spända att lilliset krampar sig och vägrar göra nått


Fredrik bjöd på Mojitos och annat smarrigt !


Andreas på bongos


@ Combi


Haha där nicklas spillde ut sin drink för 100 spänn.. Vad ska man göra? :P


BLOOOODIG GATA @ KUNGELF

"Tandläkaren"

Så vitt min kära engelskalärare Hans Moberg nu vet är jag hos tandläkaren just nu. Men det är jag ju inte... Ville bara gå tidigare så vi skulle hinna hämta min soffa å det innan jag ska till Kungelf ikväll för en mysig hemmakväll hos fredrik med lite Thaimat och Guitarr Hero. Är så pepp på GH va? beställde trean idag, för att få med en extra gitarr, om man skulle råka tröttna på låtarna på fyran kan man ju alltid variera lite. Slängde dessutom med mitt favvospel i beställningen - nämligen Tony Hawk, nått nyss som jag aldrig provat heller. Kommer sitta hemma å tönta mig med att göra hela karriären där med antagligen ^^

DOUGH D.

Rakad klänning

Kom precis ut från badrummet där jag rakade min klänning! den är stikade och hade en miljon små bollar på dig, så bejb tipsade mig om att jag skulle raka den, och det gjorde jag. Funkade kanoon ! kan tipsa om det !

Nu börjar jag om trettio minuter och har inte alls gjort mig i ordning, så det är dags att ta tag i det !

DOUGH D.

Wokade skaldjur

Idag när jag vaknade upptäckte jag att mitt halsont bara kändes av mer, så jag besämde mig för att stanna hemma idag då det inte blir värre. Jag har haft mina stunder idag när jag talat som en man, och det räcker för mig! Snart hade jag tänkt att ge mig på att woka lite mat, en soppa ska det bli hade jag tänkt.. Hur ska detta gå kan många tro och jag måste erkänna att det är första gången jag tillagar riktig mat. Vi hade inga räkor hemma så jag tänkte ta mig en tur till mataffären nu...
DoughT


Martinshop @ Ullared

HAHA, jag vet inte ifall jag är heelt efter nu, men tydligen går det nån klashig melodi på radio som nynnar på att Martinshop har öppnat i Ullared nära Ge-kås! Herrgud...Vad ska detta leda till? Outlet där man kan köpa billiga dildos, porrfilmer och latexkläder? Det ska bli spännande att se hur det går för dom.. Jag och DoughD var inne på martinshop här i Göteborg en gång och dit går jag aldrig igen! När vi kom dit såg vi att de hade sånna bås som man kunde stoppa in mynt i och så kunde man sitta där och kolla på p-rulle dag in och dag ut, vi såg också en massa äckelgubbar som frågade efter latexkläder, så sprang vi snabbt ut!


På tal om ingenting, minns ni när man fick erbjudandet att blogga om linser och så skulle man som belöning få ett par utan styrka? Självklart gjorde jag det och nu har jag klickat hem ett par bruna linser som jag hoppas på ska ligga i brevlådan om några dagar, helt gratis var det väl inte heller utan 39kr gick kalaset på...
DoughT

Sälja korv @ sisjön

Våran klass hade tänkt att samla in pengar till en klassresa eller liknande, några bakade och sålde på kulturdagarna, några hade ett bord på nån marknad medans jag och DoughD sålde korv på bilia i sisjön! Det måste varit i oktober förra året eftersom jag samma dag hade kommit hem från min första resa med tysklandsfärjan. Jag var skabbig som tusan och håret var som ett fågelbo eftersom jag hade glömt min plattång hemma.. Vi hämtade upp DoughT och begav oss som sagt till Bilia, när vi kom dit avlöste vi några ifrån vår klass som hade stått där i x antal timmar och fick lära oss hur man stängde av och satte på gasen eftersom korvarna kunde spricka ifall det var varmt för länge. Vi fick mumsa i oss några korvar var och när det började ta slut kom det huur mycket folk som helst på en gång och bara några ynka korvar fanns kvar eftersom vi hade ätit upp nästan alla...uuuuups


Det var kul att de kunde stava rätt på Schillerska iaf....





korv korv mera korv

DoughT


Halsfluss?

Imorse vaknade jag av en hejdundrande torr hals + lite slem på det ifall nån undrar, haha! Så jag bad min man att leka doktor. För att pressa ner tungan använde vi en smörkniv och för att kika en ficklampa...Tydligen fann han en massa små vita prickar, halsfluss kanske? Let's hope so..
DoughT

Mini bebisfötter




Jag är en ganska känslig flicka som grinar för det mesta, men det finns en sak som alltid lyckas knäcka mig - bebisar på tv ! Alltid när jag kollar på typ Grey's Anatomy eller Private Pracitce och de visar nyfödda bebisar börjar underläppen darra på mig. Speciellt om de är födda för tidigt och är extra mini. De har ju så små fötter å händer.. ligger där i en sån kuvös eller vad de heter, helt hjälplösa ! Man vill ju bara ta upp dom å hålla dem så försiktigt det bara går så att de ej krossas !

DOUGH D.





Chinese movie

Guten Morgen ! Kom precis hem från första lektionen, tänkte jag skulle hinna med att göra läxan innan dagens filosofilektion, vilket är halft avklarat by now.

Idag ska Wei Do Li Ja och Fei Dier gå på en kinisisk film med kinesiskan. Ska bli intressant att se för tydligen hade de textat på både engelska och med tecken, typ ovanför varandra. Måste ju bara se till att vi hinner köpa nått snacks innan filmen oxå, annars klarar man ju sig ej !

Sov förövrigt som en stock första natten i lägenheten. Vaknade upp och försökte känna efter så mkt jag kunde om jag inte faktiskt hade liiite ont i halsen och var tvungen att stanna hemma. Men icke ! inte idag heller alltså. Så det vara bara att dra sig ner för backen till lektionen som började omänskligt tidigt när man är van vid sovmornar !

Ikväll kommer bejb hit oxå för första gången, ska gå och möta honom vid hållplatsen för annars hittar han ju ej. Då kanske vi ser råttan igen om vi har tur. Jag försöker undvika det så mkt det går genom att ta en annan väg till skolan, det funkar ju det med, för en råtta i bright daylight är iunget jag vill se!

DOUGH D.


Dough's på upptåg !


More About Dough | Orgasm




Min absoluta favvodryck är orgasm,ingen dryck är i närheten av dess godhet, mums!

DoughT & Evelina @ Grekland. De 2 vita är självklart orgasmer.haha!


En annan dag men samma plats, och doughT har återigen några orgasmer på bordet
denna dag fick det bli en screaming orgasm också, det är som en vanlig fast med lite chokladsås
DoughT

Finsmakaren DoughT

Medans jag antecknar lite om dövas historia som jag och Emma ska redovisa i senare på teckenspråket så provsmakar jag det sista nya teét som mamma inhandlade för nån dag sedan..Jag lovade som sagt en recension och här kommer den..All sorter är inhandlade på Kahls och är i lösvikt. Jag fick inte veta vilken sort det var innan jag testade så jag har utgått ifrån min lilla näsa och mina feta smaklööööökar.


Chai Masala, 2/5 toasters

När min mor gjorde iordning teét doftade det gudomligt i hela huset, jag fick en julig känsla och ville återigen plocka fram julpyntet. Det min näsa uppfattade var kanel och en smula av äpple, alltså äppelkaka! Men jag måste säga att den var lite tråkigt att det bara var kanel som smakade, så det var ett stort minus! Jag ville ju ha en drickbar äppelkaka..


Jordgubb & Vanilj, 4/5 toasters

Hur mycket jag än försökte så kunde jag inte sätta något ord på vad det luktade eller smakade. Godis tänkte jag först, men det var inte riktigt som godis...hm men det närmsta jag kom var godis eftersom den har en väldigt söt doft och var ovanligt söt att dricka, jag har alltså vanligtvis inget socker eller mjölk i mitt te..


Apelsin te 4/5 toasters

Eftersom jag hade sagt till min mor att inhandla ett te med apelsin i så visste jag egentligen vad detta te skulle smaka. Jag gjorde iordning det själv och såg att det var bautastora bitar av apelsin i blandningen och det doftade en massa massa apelsin, mums! Visst det var lite tråkigt att det inte var något mer än bara apelsin men detta var min favorit!

Jag har också smakat apelsin/choklad och det är kanooongott det med!

DoughT


Äntligen hemma !

... I mitt nya hem vill säga. Fick en fin invigning på det hela. det var nämligen så att den råttan som alla i familjen har talat om och tydligen sett massa gånger viswade sig för mig oxå ikväll ! vill tacka för det varma välkommnandet, de flesta vet ju hur mkt jag äälskar råttor. Så söta är de ! NOOT ! finns kanske en anledninga att de tecknas som TAND + GUL på tackanspråk, äckliga jävlar !


FAN FAN FAN nu hände nått med min dator, hela skärmen är roterad typ 90 grader !! hur fan ficar man detta?! nej jag bryr mig ej för nu ska jag böra packa upp å fixa ! så de så.


DOUGH D.



UPPDAT. Bra som hag är fixade jag såklart skärmen.. genom att trycka på massa knappar samtidigt.. inget jag kan tippsa om för det kan gå lika mycket åt helvete som det kan gå bra !

Mjauuuuuuuu

I förrgår när jag var tidigt till bussen hoppade en kissemiss upp bredvid mig på bänken inne i busskuren. Jag klappade och kliade den huur länge som helst, eftersom jagvar tidigt till bussen somsagt. Den kurrade och smekte sina läppar mot mitt ben och när bussen kom gick den hem..

Idag på Niklas busshålplats möts jag av en kissemiss som har likadant mönster som en kossa. jag mjauuade lite åt den och självklart böjde jag mig ner för att klappa den! (tro inte att den hade skabb eller nåt, den hade halsband och då brukar de oftas vara renliga och har någon som tar hand om dom ;)) Med detta vill jag säga att jag tror katter älskar mig, att jag har levt ett annat liv som en katt? Jag måste ha vart en jävel på att vara katt eftersom jag har stigit i rang och blivit en människa.


updt.


Här är kissikatten från imorse..Ignorera mitt mjauuande!
DoughT

Godmorgon

tänkte bara slänga in ett godmorgon & nämna att min data nu funkar kanooooon

Äntligen färdig !!

Pjuh, efter en håård dag med massa slit är jag äntligen klar ! Alla mina saker ligger i kartonger eller är ihoptejpade med varandra, har ingenting kvar på väggarna, lådor är tejpade fast på sina byråer och min rygg är helt sjutkörd. Nu ska jag unna mig själv lite njutning i form av det godiet jag köpte efter teckenspråket och det nya the City avsnittet, inget Gossip Girl eller One Tree Hill idag tydligen. Kanske tur de för jag kommer nog däcka vilken sekund som hellst ^^

Gonatt för sista gången från vår kära lägenhet, mycket bra minnen härifrån - de flesta med bejb men oxå några med Dough och andra peeps. Ska nog fälla en vemodig tår innan jag somnar inatt.

DOUGH D.


Farvär kära rum, du har vart mig trogen i mer än två år och vi har fått många fina stunder tillsammans...

Urkund

pirr pirr, min man kom på en toppenlösning till mitt recensionsproblem. jag langade dok. i mobilen och tog med min sladdisen till skolan så nu sitter jag har och är just klar med inpillandet av å,ä & ö och nu är arbetet inskickat till urkund! Huuuur ska detta gå? Hur mycket tror ni att jag har kopierat från internet?
DoughT

Bloggar värda att läsa

Jaa, självklart kommer jag också med mina favvobloggar! Jag har nog haft runt 100bloggar jag följt men sedan tröttnat på, men dessa är de jag följer nu for tillfället. En del läser jag oftare än andra men jag kan ända säga att jag är väl insatt i dom allihopa, hehe! Jag får väl också ta att skriva upp dom i den ordning som de brukar poppa upp..

Filippalund.se, en grymt söt tjej som alltid har humöret i topp och som också är bästa vän med min gamla bästis, hittade hennes blogg efter att hon hade vart med på stinalees bloggfest
Kenza.se, jaa jag följer ocksa "kinzas" blogg!
Stinalee.se, bloggen brukar jag för det mesta följa, men ibland är den lite väl tråkig eftersom jag ogillar hundar, men den har blivit mycket intressantare sedan hon flyttade till kära Göteborg
Juliasbullar.blogg.se, barndomskompis till DoughD som vi reste ihop med till Sunny Beach sommaren 07
Dollyblond.se, en riktig bloggdrog måste jag säga!!
Blondinbella.se, inga kommentarer
AnnaCornelia.se, en riktigt bra blogg, mycket spännande att följa hennes kamp till ett friskt liv..
Kissies.se, HAHA! Nu skäms jag, men jag följer denna dagligen
Stilmedsara.blogg.se
, väldigt inspererande blogg som har riktat in sig på dagens outfit, skön stil helt enkelt!
Gynning, en blogg jag nydligen började följa eftersom jag har förälskat mig i hennes bok

och lite mer bloggar...
Amanda Berg,Natacha Peyre, nelson, Emsedge, Jonnaa, Lauren Conrad, UltimateNicole
(inlägget ville aldrig publiceras igår, länkar ville inte heller funka, men jag hoppas ni hittar iaf)


DoughT


Stress Stress och åter Stress !

Jag har alltid tyckt att jag är en ganska lugn person som inte hetsar upp mig för mkt och aldrig stressar över nått så att jag mår dåligt av det. Visst ibland är jag tidsoptimist när det gäller bussar och så och får därför stressa lite extra mkt, men det är inget jag har känt att jag mår dåligt av. Som sagt, har aldrig lidit av nån större stress !
... förutom nu.. Det har vart så jäkla mycket varenda dag nu sedan söndag (okej det är bara tisdag men jag räknar med imorn oxå) Den enda lugna stunden jag har är precis innan jag går upp typ, kan oftast chilla då eftersom jag börjar så sent. Men sen drar allt igång, till skolan, hem å plugga, tillbaka till skolan, till nya lägenheten å fixa, eller till jobbet, hem igen å försöker hinna med både läxor och att packa.. Dagen efter ser precis lika dan ut. Matteprov kommer inom kort och jag är efter som fan. Gårdagens svenskarecension blev den sämsta någonsin. Halvfulla kartonger står över hela golvet och har massa kvar. Till råga på de måste jag iväg på teckenspråk ikväll i tre timmar, är hemma runt nio.. MÅSTE då packa resten eftersom lasset går i morn bitti, då jag är i skolan och sedan jobbar.. Kommer inte kunna komma hem för att fixa iordniong i mitt rum förens vid åtta..  BAAAHH!!! jag är stressade för första gången i mit liv, går på högvarv och kan ej chilla ner.
Hoppas det blir bättre efter helgen när flytten alla fall är över.. men då har jag ju iofs matten och städningen kvar i denna lägenheten. SNÄLLA SKJUT MIG NÅGON ! eller ge mig den kontrollen han har i filmen Klick eller vad den heter så jag kan trycka på slow-mo...

DOUGH D. 


2/3 kärleksdagar



Sedan första gången jag träffade Jonathan har jag gjort det till en vana att göra ett litet hjärta i min kalender på de dagarna vi träffats. Jag kollade nyss i min kalender från 2008, där vi tydligen träffades 259 dagar av 365.. Det måste väl vara mer än 2/3 va?! jag tycker alla fall.. Även fast jag har räknat de dagar då vi tex bara träffades på morgonen för han sov över:P mys ändå !

DOUGH D.

HJAALP

Brandlarmet har gatt en massa massa ganger! pappa haller pa att dona med trappan ner till kallaren med en varmluftspistol medans jag viftar for fullt med en kudde under brandvarnaren..Hur ska detta ga?

Nu nar vi anda har kudden i beredskap kan jag passa pa att testa att stryka for forsta gangen i mitt liv. Sjalvklart har jag pillat lite pa strykjarnet nar jag var mindre da jag hangde och flangde efter min mor man jag har kommit ifran det stadiet nu och ska nu testa det helt sjalv..Pappa ar ingen hojadare pa det heller, men han trodde det fanns knappar med bomull, linne osv sa jag vet hur hog tem. jag ska ha. Wish me luck!

BTW, VAD E DET FOR EN DAG? VAD E DET FOR EN DAG? JAG DET AR INGEN VANLIG DAG FOR DET AR NIKLAS HEMFARDS DAG, HURRA HURRA HURRAAAA  ♥
DoughT

Iwwwh !

Såg precis att New Moon, den andra Twilight filmen, kommer ut i november i år !! Den måste ju bara ses, hellst på premiären ;) Pepp till tusen !!

Nej gott folk nu måste jag ta itur med dagen... Gick upp tidigt för att packa, ligger fortfarande efter och imorn bitti går lasset.. det sega är ju att jag idag ska vara i skolan från 11.45 till 21.00 ! segt till tusen är det, men men.. Måste man så måste man.

DOUGH D.

Dough's kollar på Melodifestivalen

När vi kollade på melodifestivalen i ettan klädde vi ut oss till transor/fjortisar/glam-divor, haha patetiskt!


DOUGH T


DOUGH D

More About Dough | Cirkusapa






En gang i tiden ville jag bli en riktig cirkusapa..
Det borjade under min konfirmationstid da en kille som hade ADHD alltid gick omkring och flamsade med jongleringsbollar, han var val ganska sa kass om jag nu minns ratt, men ibland klarade han av 3 bollar i nan minut faktist! Jag tyckte detta med ballsen var valdigt utmanande och jag skulle banne mig klara av att jonglera med tre bollar.. Sen var det ju att fixa balls ocksa, jag tror att det ar Kajsas gamla bollar jag har for jag har inget minne av att jag nagonsin kopt nagra, sa det maste nog varit Kajsa som vart lite generos, haha! Jag tranade dag och natt och larde mig till sist att jonglera med 2 bollar i en hand och sjalvklart bemastrade jag nu ocksa 3bollar fast med bada handerna och hade lart mig nagra trix.

men detta var inte nog! En tid senare fick jag for mig att jag skulle lara mig att cykla enhjuling sa en dag akte vi till en cykelaffar dar jag skaffade mig en for 1000kr. Detta visade sig att inte vara lika latt, men jag larde mig att cykla ca 6m innan jag foll till marken. Jag tror att det ska finnas en video som bevisar detta pa mammas gamla mobil, sa jag ska se ifall den finns kvar och ifall den finns aker den sjalvklart upp har!

DoughT


Räddare i nöden

När man gör nått så tråkgt som att skriva en bokrecension på Hemsöborna av Strindberg behöver man nått för att peppa, i mitt fall blir det idag ett glas saft, en plopp och denna låten, sjukt bra. Jag vet att jag är lite innsnöad på brittan just nu, men albumet är sjukt bra !




DOUGH D.



P.S. Grattis till oss för detta är det hundrade inlägget ! :D D.S

Bloggar

Här kommer en lista på alla bloggar jag läser mer eller mindre regelbundet, i den ordningen jag oftast läser den, vilket oxå betyder den ordningen de ligger på mina favoriter !

Blondinbella , lite pinsamt men ändå sant...
Juliasbullar , min kära bandomsvän Julia
Kenza , alla vet väl vem flickan är, å vem läser inte är min fråga?
DOLLYblond , min bloggdrog hehe.. nerå men verkar vara en chill tjej, Doughs och min "förebild" haha
The Hills Gossip , ett måste - massa skvaller om bästa serien ever och dess karktärer
Emily , en typ 21 årig mamma till värdens sötaste unge som hon  tar massa bilder på, båda jobbar typ som modeller
Rosa och Fluffigt , Lina i våran klass blogg, hon skriver väldigt underhållande måste jag säga !
Anna Cornelia , flicka med lite problem med maten, annars verkar hon söt å så :P
Lauren Conrad , Blogg med gossip om Lauren från The Hills:P
Tjuvlyssnat , här kan man hitta en hel del skojjiga och konstiga saker som folk har hört när de tjuvlyssnat på folk
Jennie , en vän till en vän till en vän typ :P bra blogg dock !
Storstadspojken , blondinbellas pojkvän. Skriver mest om hajar å bella så läser den inte så ofta...
Natacha Peyre , inte nån favorit direkt men funkar när man ej har nått annat för sig :P
van Semyan , nån kille som har jävligt mkt att säga. Läser mest för att han stör mig så mkt, plus att han är lite snygg ^^
Angelica , en tjej från Göteborg som har en unge fast hon är i min ålder typ, gillar sånt ! 
Silverfisken , detta var den första bloggen jag läste. Han skrev krönikor i Vecko Revyn innan och tyckte han skrev så sjukt bra ! han kommer från Göteborg men bor nu i Australien. Läser den ej längre så mkt, men älskade den förr !

Japp där har vi hela listan med alla bloggar förutom en, som jag ej ville skriva med :P
Jag vill tacka alla bloggare ovan för de var dem som fick mig att vilja starta denna emenenta blogg !! haha nerå, men de e väll så egentligen antar jag :P

DOUGH D.

P.S. Nu får ju ju hoppas att Dough ser detta som en uppmaning att göra detsamma kanske ;) D.S

sköönt som tusan

Jag har just slutat spanskan men tog en sväng förbi bibblan för att kolla in en grej DoughD skickat till mig, jag finner inga ord helt enkelt..

SEN ÄR DET FÖRJÄVLA SKÖNT MED Å,Ä & Ö MÅSTE JAG SÄGA!! ♥ Nu skickar flintisen ut mig, tydligen är detta inte okej.
DoughT

.

Jag tycker synd om dig lilla lilla människa.


DOUGH D.

Dom maste racka lange!!

Nu ar jag hemma en svang mellan lektionerna, jag har en hejdundrande haltimma sa det ar onodigt att sitta och hacka i skolan tycker jag!Efter religionen gickjag och DoughD och inhandlade lite soup och vi beklagade oss over att vi aldrig blir sjuka som alla andra i var omgivning blir. Under den tiden jag vart tsm med Niklas dvs. 1ar och 3mandader idag faktist, sa har jag aldrig vart sjuk. Inte ens haft feber en dag, suck! Jag kopte lite chillinotter, extra starka som jag nu sitter och tuggar pa.

Jag hann aldrig kolla pa National treasure igar eftersom min man ringde och storde sa den ar pa tvn nu. Jag funderar bara over ifall jag ska byta till top model eftersom jag hetsater nar det blir spannande...Jag vill ju att de ska racka sa lange som mojligt! Sa jag testar nog ifall det funkar med top model idag, det ar inte alltid min data vill ladda nagot darifran, grr!

Sen nar min kara mor kommer hem ska vi fa hela 3nya tesorter, jag ska sjalvklart komma med en recension, spannande! iiiwh
DoughT

Vinterkräksjukan

Godmorgon alles !

Tydligen så har 3/5 av min familj insjuknat i vinterkräksjukan i natt.. Jag sa precis till mamma att jag är den enda i både min och Jonathans familj som har hållit mig frisk under hösten och vintern, *peppar peppar*. Jag måste ha nått slags super imunförsvar... Men ändåså vill jag ju bli sjuk ett tag, ligga å chilla å kolla på serier !

DOUGH D.

poppisar med smor

Den senaste halvtimman var det jag som stod for underhallningen i min familj. Jag hade tagit ner mitt playstation2 for att spela mitt favvospel crash, jag tog mig egenom nagra banor pa mitt senaste crash, Dr. Gortex eller nagot skulle jag tro.. Min familj har skrattat nar jag dott och appladerat nar jag klarat mig undan fiskar och Nitrolador och jag har varit ursinnig! Jag har under dagen skrivit klart min recension sa nu kan har jag all tid i varlden for min man nar han kommer hem.

Nu har vi satt pa Nationel treasure som vi fatt fran lovefilm, sa jag sitter har jag smatittar och kladdar ner tangentbortet med mina smoriga fingrar..
DoughT

Klänningar



Jag äger 35 st klänningar märkte jag nu när jag packar mina kläder !

DOUGH D.

Lyckad Pizza !



Har jobbat större delen av dagen och verkligen pressat mig för att inte äta nått så jag ej skulle vara hungrig  till min pizza som jag var så sugen på.. Å vad får man för de? jo nämligen detta, en botten å massa fyllning i hörnet.?! TIPS: bär aldrig pizzan i påsen de ger dig !

Men men, annars så har dagen å gårdagen vart toppen. Har ej hunnit med vår lilla blogg men som tur var ser jag nu att min kära vän Dough har varit duktigare !
Får väl skylla på min kära pojke som diistraherade mig hela dagen igår, å jobbet idag då.
Var myws till tusen igår, pojken öppna dörren i kalsongerna, sånt gillar vi ! ;P Vi lagade lite mat å for ner till kungelf, as always, för att kirra lite godis på Hemmakväll. Skulle hyra en film oxå men som vanligt blev det ej av eftersom vi ej kunde komma överresn om vilken vi skulle se.. De blev lite allt möjligt istället, Vänner, Eyes Wide Shut , plus nån ny serie på MTV om en player som ej ska ha sex på 50 dagar, interssant ! Efterlängtat måste jag säga, mysa med mannen alltså !

Nu ska jag äntligen ta tag i packandet av mitt lilla rum.. Har allt kvar och vi flyttar på onsdag. men ska ej klaga, gillar att packa å så.. nej just de, det var ju den där jääävla Strindbergboken som skulle bli klar oxå....
Just de ja, kommer med lite goda nyheter för första gången på länge ! Vår lägenhet är såld ! haha till en snubbe med sex lägenheter å hus i Dubai och London, sånt gillar vi !

Nej nu måste jag skynda på med mina sysslor, för snart kommer pojken för vi ska se trollkarlsgrejen sen. Kan vara sista gången han sover här i denna lägenheten, sorgligt :/

Adios, DOUGH D.


YES!

Hurray! Jag har antligen last klart Hemsoborna, det ska firas med aggmacka! Nu fattas bara en recension med svenska bokstaver och jhag har ingen lust att klippa/klista in..Min mejl funkar inte heller sa det blir svart att fixa den pa annat hall eftersom jag redan har borjat skriva den men det ar tur att min man har lamnat en extra harddisk har som jag kan spara det pa och fixa in bokstaverna hemma hos honom pa tisdag for da kommer hem hem! Jag har saknat honom som en tok sa det ska bli skont att han kommer hem.

For ovrigt kollar jag pa reprisen av Lets Dance och jag maste saga att jag ar forvanad over att Bella var den som fick aka ut denna gangen.. Inte for att jag tycker hon dansar bra, for hon ser verkligen ut som bambi pa hal is men jag ar forvanad for att det finns de som dansar samre och som inte har nan vidare kul personlighet men trots det ar kvar i tavlingen..
DoughT

More about Dough | en svaghet för vimmelbildernå

Något jag tycker är extremt kul är att kolla på vimmelbilder, mest för att det finns men hel del människor som man kan få sig ett gott skratt av! Men, alltid när det finns en vimmelfotograf i närheten när jag är någonstans dras jag till den! extremt pinsamt ibland eftersom man inte direkt kan säga till när man tycker bilden är ful eftersom de oftast efter bilden är poff borta.. Mannen igår nämne ju djungeltrumman i farten var jag självklart där inne och kollade och fann denna:


Klara, DoughT & sofia @ Rio Rio



 


All the single ladies..

HAHA, detta är ju det rooligaste på länge, tack kajsa!

DoughT

Gårdagens utgång


klara


kul att man kan lyckas med att se ut att väga 150+


mintu-shoten som försvann! @ Queen


DoughT


Och sofia @ Rio rio

Som sagt var det en lyckad kväll, vi var sammanlagt 10personer som gick ut men Victoria och hennes pojkvän stack iväntan på att komma in på Queen. Just det, Victorias pojkvän blev utsatt för en fylletant påvägin till stan som grabbade tag i hans öl och slängde en tia åt honom, haha! När jag hade kommit fram till vakten och langade fram mitt id sa han till mig att vänta tills den andra vaken hade pratat klart med en, sen sa dom att de inte trodde det var jag på fotot så jag fick visa kontokort osv, palla att det alltid ska vara så, jag kan visa bilden nån dag så kommer ni nog fatta varför dom inte trodde mig..

Direkt när vi steg in kommer fredrik aka. seth cohen gående framför oss, går fram till en random tjej och strular med henne och sen lämnar henne! haha, inte trodde jag han gjorde sånt..

inne på Queens tog jag och ida oss varsin mintu-shot som jag inte fick ha alls länge! den var så himla god så jag ville smutta lite på den (fast jag ogillar sånna som spar på en shot egentligen, haha!) så jag ville iaf spara lite på den och rätt som det var var den poff borta! jag trodde först det var nån som ville ge igen på mig efter att ha läst More about dough där jag berättade att jag hade snott en shot, men så var det inte! Städmannan hade tagit den och ställt den bland alla tomglas, så jag tog tillbaka den! Sen tog vi oss som sagt till Rio rio som är en båt vid fiskekyrkan om jag inte minns fel..Vi chillade för en stund vid ett bord då en vimmelfotograf tog kort på oss och skrek djungeltrumman djungeltrumman, vad har jag nu gett mig in på?

nu ska jag hjälpa min kusin för hennes klass är med i en tävling som IKEA har, de ska samla så många "tomma värmeljus" som möjligt, väga de och skicka in så de kan återvinnas. Den klass som samlar in mest vinner 10000kr, 5000kr får klassen resten går till välgörenhet. så nu ska jag sätta igång med att rensa bort allt gammalt stearin!
DoughT

God eftermiddag

Gårdagen var jättetrevlig och bra och jag kom inte i säng förräns halv 3! Men mer om det senare då jag hade tänkt att ladda upp några bilder också...

Jag var uppe redan i ottan eftersom vi idag ska fira min farmor och farfar som nyss har fyllt 66år båda två. Så det var bara att stiga upp och ta en dush för att sedan åka iväg och nu är min familj här, mina kusiner och farbror. Vägen hit var galen, vi tog vår lilla lupo, en miljöbil som nästen brakade ihop när vi körde hem den pa autobahn (stavning?) och ää, nu änär vi kom till rödljuset efter tingstadstunneln hamnade vi bredvid en splitterny poshe carerra eller nåt liknande och pappa racade med honom! Vi hade ingensom helst chans, när vi hade kommit en meter var Poshen redan ur sikte, Haha!

Nää, nu är det dags att ropa in alla som är ute och testkör min kusin emils nya 4hjuls racerbil me 3hästkrafter för nu är det mat!

DoughT

En enda jävla lång kö...

Godmorgon allesammans !  Vaknade presis upp efter en kort (!) kväll igår. Snacka om misslyckat va ! Det började helt ok, (förutom att vi tvingades ut till utby...). Jag å Clara å nathalie satt och samtalade lite på golvet i nathalies pojkes kök. Väldigt intressanta samtalsämnen där... Clara hade slukat liiite för mkt dricka på liiiite för kort tid :P Sen bar de alla fall iväg in till stan, där nathalie kom på att hon hade glömt lägg.. Bra bra ! vi skulle fejka hennes stempel, men först skulle vi stå i den inte så korta kön till Park Lane, för att inte ens veta om vi skulle komma in eller ej. Så, efter att vi hade stått där i närmare en timme utan att ´komma in gav Clara och jag upp och knallade ner till Key Bar.. Som sög donkey dick.!
Vi gick därifån efter tio min å satte oss och tröståt lite på donken ^^ en till besvikelse kom där att det hade höjt priserna till typ 65 kr / meny !! bara för att man fick stor dricka och stor pommes ! de vill man ej ha, å man vill ej betala 50 spänn för lilla menyn heller !!

Men men, du är det över och snart ska jag äntligen få träffa min prins för första gången på en vecka !! pepp till tusen, jag som har en liten överraskning till honom oxå ^^

DOUGH D.


UTGÅNG

jag blev just sjuuukt lockad av att skriva ett inlägg när jah äntligen är nära en fungerande data! haha Men jag hade väl inte så mycket på hjärtat, vi är mitt uppe i firandet av Sofia och ska snart ta oss till Queens där vi drar några shot och sen antagligen kommer att bege oss vidare...

Jag har fått ett flashigt rosa glas med esmeralda och gänget. Wish me luck att jag inte kommer ramla med mina högklackade!

DoughT

Helluu !

Vaknade för några timmar sen av ett sms från Dough där det stod: Du behöver ej vakna dough... osv...! haha de var ju precis det jag gjorde ! men man kanske var bra för att har endel att fixa med idag, ska städa rummet inför sista visningen, ta tag i några av mina massvis med läxor och handla födelsedagspresent till min kära lossaspappa.

Ikväll däremot blir de vev för hela köret, ska ut med Clara och hennes vänner. Det ska bli kanoonkul! Fyra toastar !

DOUGH D.


Clara som är minimänniska brevid jätten jag !

In need of Therapy...



Detta fenomen som jag nu ska berätta om har utvecklat sig de senaste året ungefär. Det är nämligen så att jag har blivit LIVRÄDD för att åka bil. Det finns många undantag för denna rädsla. Det är tillexempel helt okej när jag kör själv, då känner jag mig oftast tryggast för jag känner att jag har kontrol. Oftast när bejb kör går de oxå bra, förutom när han är sur eller vill styla lite å brassar på som fan, speciellt i kurvorna.
Däremot när Christer min låtsaspappa kör, då är det som värst. Han har visseligen haft körkort i typ 30 år vilket borde göra mig lugn, men så är det tyvärr inte. Han kör alltid allderles för nära bilen framför, och om han blir sur eller nått på nån i trafiken visar han det alltid, genom att tex. köra ännu närmre den bilen å hetsa den i baken.
Nått annat som oxå är hämskt för mig är vinterkörning! Sist jag åkte långt var när vi skulle till Oxelösund, vilket är ca 38 mil. Det var på jullivet och det hade snöat massa och var halt på vägarna, det inbillade jag alla fall mig. Jag verkligen såg och kände framför mig att bilen skulle åka av vägen å rulla några varv i diket, att jag var den enda som överlevde och skulle behöva ta hand om mina syskon som inte var med i bilen själv... :/ Det var oxå tidigt på morgonen så min kropp ville självklart sova lite.. Jag försökte verkligten men varenda gång bilen bromsade in lite satte jag mig upp med stirrande ögon.. 
Sen ska vi inte ens tala om att köra om stora långtradare när det blåser eller när två vägar blir en som ett Y typ, då känns det ju alltid som om bilen brevid ska köra in i sidan på en med en hisselig fart...

Jag tror jag får skylla denna galenskapen på halkkkörningen ! Den genomgången innan, om alla faror å hur viktigt de e att inte göra vissa grejer och så vidare.. Det var droppen !

Som nämde i överskriften; jag behöver serriöst terapi....

DOUGH D.  

8.00 korkortsteori

Jag har verkligen lyst med min franvaro (eller som var laoshi sager "varo") idag. Behover jag ens saga varfor? Tror inte det... Jag kanner verkligen inte sug alls for detta nu nar det tar 10min for att komma in pa blogg.se, 10min for att klicka in sig pa nytt inlagg, jag kan inte skriva å, ä eller ö ifall jag inte har lust att klippa och klistra in i varannat ord och alla bilder vagrar att visa sig..

Daremot ar jag helpepp infor imorgon! Min livs levande vackarklocka vacker mig 7.30 for att jag ska kunna sitta och medverka pa korkortsteorin kl 8.00 pa skolan. Jag har alltsa valt det som en kurs och far darmed hela 50p! Det kan val inte sa sa illa kan man tro, men jag har hort att det iaf ar lite knepigt..Pa kvallen blir det som sagt middag at Sofia + utgang pa det, eftersom DoughD ocksa ska ut kommer vi forhoppningsvis ses i minglet.

Sen maste jag fraga kare DoughD varfor inte vara veckans tecken har kommit upp!? Det ar namnligen sa att vi filmade in lite snuttar med tecken forut, det var galet, det var vacket! haha
DoughT

ÄNTLIGEN !!

NU är mina väggar klara ! har tapetserat HELA kvällen.. När jag säger jag menar jag självklart Christer:P Jag säger att det där hade jag aldrig klarat själv, ett jävla pysslande var det ! Har en dån typ pelare i rummet oxå, så skulle ju tapetsera runt den å allt. Men men, nu är det bara golvet kvar, som de antagligen kommer och fixar imorn ! Så pepp på att flytta in alla mina grejer och så ! qw

DOUGH D.

Kan bjuda på en liten förhandstitt:


Målarfärgen skulle ju egentligen har vart beige, men som ni ser är den mest grå !
får väl duga de med...

Chinese

Idag hade vi en mkt roande kinesiska lektion.. Vi har fått en ny lärare.. hon är 25 år, 1.50 lång och hur söt som hellst ! Hon flyttade till sverige för ca 2.5 år sen så hennes svenska knakar ibland på vissa ställen...

Vi har alla fall fått kinesiska namn eftersom hon har lire svårt för att uttala våra svenska.. Fredrika blir tillexempel feddeliikaa för henne. Mitt nya namn på kinesiskalektionerna är därför Fei Dianr, som betyder fjäril ^^ Victoria heter typ, Wei Do Li Ja, (du får gärna ändra dough om jag stavat fel.)

En annan sak som vi märkte idag, förutom alla R som blir L, är att hon har svårt för att säga "bla bla bla".. Hon skulle förklara nått.. Typ: Hur? var? när? vem? bla bla bla.. Men det blev istället; Hur? var? när? vem? balla ballaballa balla ..
Haha så kul..

Det bästa var noh ändå när vi hade uttalsövning typå.. På kinesiska kan man uttala samma ord olika beroende på vilken "ton" den har ovanpå.. Exempelvis Shi då kan uttalas på fyra olika sätt.. Å vi skulle säga den som var såhär idag; Shí, men istället sa vi tydligen Shî eller nått istället.. Å gissa vad de va vi satt å sa?? istället för tid + nått mer sa vi BAJS + nått mer... "Ni fål inte säga shî föl de betydel baaiis!"

I'm loving it !

DOUGH D.


I heart Ikea mat !

Idag medan det var visning på vår kära lägenhet, igen, tog vi en liten tripp till ikea. Det var mycket efterlängtat från min sida. Hade fått presentkort där i julklapp som jag längtade efter att få spendera. Jag inhandlade några kuddar till min nya soffa, gardiner, en lampa och en jättesöt flodheest.. den ska oxå vara i soffan. men mitt i allt handlande kommer man ju till det bästa - maten ! jag brukar iofs oftast handla från café avdelningen, men ändå. Kanongott e de ju, idag delade mor och jag på en grillad... aa sån macka !! å sen blev det hallontårta till efterrätt ! ^^ En annan favvo är ju oxå att man får fylla på så mkt dricka man vill ! Flera gånger ! sånt gillar vi..

DOUGH D.







Hippoooo !


More About Dough | Fast av civilpolisen



Jag skulle egentligen kunna ha 2 prickar i mitt register, helt forjavligt men jag har haft tur och slingrat mig ur det hela... tro nu inte att jag har gjort inbrott eller kopt knark eller liknande, det ar bara sma obetydliga saker som nog alla har gjort men bara inte ha rakat vara pa samma plats som en civilpolis..

Nar jag var nyss fyllda 15ar tog jag alltid min feta silvriga vespa till innebandytraningen. Min pappa hade kopt den till mig och nar han skulle tvatta av den for forsta gangen kollade han innuti dar alla slangar och sant sitter och hittade en liten kontroll, en black box ett sorts trimm som man klickar pa en knapp och sa gar moppen genast mycket fortare..

Sa efter en traning skulle jag och Cissi ta oss hem, jag hade olyckligtvis glomt att ta med min extrahjalm sa hon fick helt enkelt vara utan eftersom hon inte heller hade sitt busskort med sig. Vi brummar pa pa cykelbanan eftersom jag har en gammal vespa som bara far ga i 30km/h men nu gick i 75, vi hade kommit halvvags och skulle just svanga av hem till henne da en svart volvo bakom oss satter upp en en lampa pa taket och kor upp pa cykelbanan och korsar var vag..

Vi bonade och bad men det gick inge vidare, Vi ljog ocksa ihop en massa om att hon hade brutit benet och skulle hem sa att hon kunde aka till sjukhuset. De skrattade at oss och ringde vara foraldrar, men som tur var svarade ingen..de sa ocksa att vi skulle fa varsinn prick, men vad jag vet sa finns det ingen dar. Den andra pricken tar vi nog upp min min och doughs galna upptag!
DoughT

Top model cycle 11

Hemma hos mig ar oftast kanal 5 pa och nar vi fick skaffade box fick vi valja mellan 3:an och 5:an.. Det var inget svart val men nu i efterhand vill jag mer an allt ha bada kanaler, detta bara for att jag kan kolla pa top model ifall datan rakar krangla och jag inte kan se det dar. Ar det inte sa att det ar cycle 11 som visas i Sverige ocksa? Jag har for mig att kanal 3 tjanade sa lite pa det att visa det ett ar senare eftersom alla redan hade sett det och fick darmed inga tittare nar det visades pa tv, hmm.

Heeela dagen har jag kollat pa Top model och jag har sjalvklart min favorit, Analeigh! Vilken ar eran? The shemale?


INSPECTOR GADGET TIME

Detta är riktigt pinsammt vill jag lova..

När jag precis hade blivit tillsammans med min kära pojke var jag lite svartsjuk på en flicka i hans klass. Jag tyckte att hon var lite väl på honom och sa bestämt att hon ville ha honom.. Han höll självklart inte med, men när jag och Dough såg att vi skulle ha en håltimme varje fredag, bestämde vi oss för att ta saken i egna händer. Vi ritade in en liten ruta på schemat som vi kallade "Inspector Gadget Time". Under denna tiden skulle vi bege oss till hans skola och spionera på honom.. Och den där flickan som från och med kommer kallas "Fienden".

Första gången vi skulle dit var den 31 augusti 2007, vi drog med oss Anna och gav varandra kodnamn för att vi inte skulle bli avslöjade. Jag: Big D (dahlström), dough: Little C (collin) Anna: Dubble L (fråga mig ej varför).

Vi hade med oss ett anteckningsblock som jag nu har här brevid mig. Vi antecknade allt som skedde, och angav tidpunkt. Detta är ett utdrag ut blocket:

Spaningstilfälle nr 1: fre. 31/8 -07

12.31 - spaningen inleds
12.32 - buss 19 till brunnsparken
12.35 - vagn 3 till Svingeln
12.47 - går varv runt skolan
13.01 - vi anländer till spaningsplats nr 1. *
13.07 - VI SER OFFRET; svart jacka, mörka jeans, rödrutig skjorta, gympabag - vid spårvagnen
13.09 - VI SER FIENDEN!! : leopardtröja, svarta byxor, högklckat...
13.13 - uppdrag utfört :)
13.14 - vagn 3 tillbaka till skolan

*spaningsplats nr 1: telefonkjosken

Spekulationer :
Skulle han hem? ja
Varför så tidigt? han slutar så tidigt ...?
Väskan? gympakläder
Varför själv? ??

Spaningstillfälle nr 221/9 -07

12.35 - problem i kassan på hemköp
12.38 - spaningsföda inhandlas
12.42 - vagn 3 till svingeln
13.00 - vi anländer
13.02 - Dubble L letar efter spaningsplats
13.04 - vi anländer till spaningsplats nr 2*
13.05 - Little C äter första snickersen
13.11 - FIENDEN ANLÄNDER: slitna jeans, boa, hög toffs
13.15 - jag är sugen på födan
13.25 - OFFRET ANLÄNDER: Svart jacka, mörka jeans, hoodtröja väska, EJ ENSAM, med en pojke
13.26 - han åker med 3:an?
13.29 - HAN HAR EJ ÅKT ! Little C upptäcker honom!
13.34 - Big D går lång ifrån för att ej bli upptäckt, väntar på att han ska åka. Varför åker han ej?
13.37 - Offret går på 1:an
13.40 - Vi signar ut och åker tillbaka till huvudkvarteret (skolan)

*Spaningsplats nr 2: bakom en bil på parkeringen mittemot bamban


Detta upprepades några gånger, varav en gång vi åkte till centralen för att spana där när han skulle åka GRÖN hem.. Det var nog det ända tillfället vi inte såg honom...

Ni är säket nyfikna på om han nån gång kom på oss? Nja.. det kan jag ej påstå, det var mkt nära en gång. Han tittade åt vårt håll, och vi var trots allt ganska nära, men nej. Däremot jagade mitt samvete ikapp mig efter några månader och jag berättade allt för honom.. Hen blev ej glad, tyckte det var barnsligt. Men det gör han ju med stort sätt allt som Dough och jag gör så, de var jag berädd på !

DOUGH D. 


BIG D och DUBBLE L,
det fanns mer bilder från början,
men de var bevismaterial som jag var tvungen att förstöra, för allas bästa !


Fodral by Monki

Jag har traskat runt pa stan i ett tag och nu ar jag hemma. Jag skulle egentligen bara byta skarpet som Niklas fick i present till en storre stl men det var tydligen slut sa det fick bli ett annat lite storre och det var fortfarande snyggt aven fast det inte blev samma modell. Jag vill inte saga att min man ar fet eller nat eftersom jag bytte till en stl storre, jag hade tydligen inte tankt pa att pojkar faktist har skarpet runt stjarten sa det far ju ta o bli lite storre da. jaja, nu ar det fixat iaf!

Sen inhandlade jag en present till Sofia som fyllde 19ar forra veckan och som vi ska fira nu pa lordag, middag plus utgang skulle jag tro att det blir. Sen kunde jag inte motsta ett skimrande svart fodral fran monki sa det fick folja med hem denna dag.. Det ar fortfarande krangel med bilder fran min sida, jag som tog kort pa mitt stackars trasiga majskolvshandtag som jag sa garna ville visa! hahaha

DoughT

4 av 5 toasters | Benjamin

hahaha, dessa ar ju sa kuul! Sag de senast pa baten dar nagra klipp var med i Bjorn Gustavsson ett livsverk. 4 av 5 toasters, hahaha! Liknar han inte veckans–macka-patrik som ar med i Boston Tea Party? De skulle kunna vara broder juu.. Har kommer 2 klipp men det finns nagra till som ni kan spana in pa Youtube, vilken ar eran favorit?





DoughT

Törstsläckare



Jag älskar mjölk, dricker det väldigt ofta till vädligt mycket, de är nog en av min favvodricka.. Efter Cola då kanske.. fast jag föredrar Zero eller light...
Alkohol däremot, har jag väldigt svårt att få i mig.. Det är nog sedan vi var i Sunny Beach, var ute alla kvälar i sträck första dagarna i veckan... Sen kom min lilla "magsjuka" eller vad de nu var.. hade feber, ont i halsen, spydde.. Ja allt möjligt... När jag sedan skulle smaka på lite alkohol en viss tid efter, hemma igen.. Gick det bara inte, de lilla jag fick ner gjorde att jag fick världens gåshud och gjorde de fulaste grimarserna ever...
Det har blivit lite bättre med tiden, kan dricka cider öch ta en och annan shot då och då.. Men absolut ingenting som smakar för mkt alkohol eller är för starkt...

Så, nu vet nu vad jag föredrar att dricka, vilket kan vara mkt givande !

DOUGH D.

Det kommer bli en lang cykeltur..

Vi slutade skolan for inte alls lange sedan och jag ar redan hemma. Otroligt var snabbt bussarna gar nufor tiden kan ni tro, men sa ar det icke! Rally Emma har vart i farten och det ar hejdundrande skoj att folja med pa turerna! Vi lyckas alltid hamna lite fel och vilken vag man ska ta ar svart att klura ut och idag skulle vi testa en ny parkering men vi hittade inte dit och en annan var full. Sa det fick bli hederliga heden idag igen. Allt detta velande gjorde att vi blev 10minuter forsende, men det var nog lugnt eftersom Anna sa till lararen att jag och Emma hade handledartid, haha!

Nar jag mumsat i mig min macka ska jag ta mig en cykeltur till apoteket for att hamta ut nya piller eftersom jag har glomt det men jag orkar inte ata de, de suger! Nar perioden kommer avlider jag nastan och kan inte rora mig, inte kul alls! Sa jag ska nog ta o byta snart.. Sen ska jag ocksa ta mig en svang till bibblan och till mataffaren eftersom mamma tydligen hade glomt att kopa majskol som vi skulle ha till middag idag, jag vagrar allt annat!
DoughT

Mer sexleksaker till folket !

Kom precis hem från apoteket, var där å handlade lite ipren. Vär där får jag se något väldigt överraskande. En ny hylla har ställts dit, med massa färggranna askar. Jag blev nyfiken och såg att det var massa olika sexleksaker..! Allt från glidmedel och penisringar till klitoris vibratorer och massagestavar. "massagestaven" kostade runt 800 om jag ej minns fel, så om nån är intresserad är det ju bara att knalla iväg till apoteket ! :D

DOUGH D.


Askarna var ju alla fall väldigt smakfulla måste jag säga ;)



Virgin School

Det måste vara bland det stördaste och äckligaste jag någinsin sett !! En kille på typ 30 bast som är oskuld och går i en oskulds skola. Först kommer han till en typ 60 årig gråhårig tant som masserar honom med oljor och pillar på han lilla lilla paket... Sen kommer han till den äckliga kvinnan som ska ta hans oskuld å då könner han sig äntligen redo att komma tillsammans med nån annan.. Så pillar hon å han kniiper med tårna till tusen å sprätter upp med bena i luften å gaaapar samtidigt som hon pussar honom när han äntligen kommer...

Några möten senare ska han äntligen få kännapå lite muuws.. Så slutar det typ.. han ser asnöjd ut...

Det stördaste är att jag tror jag sett det innan !! haha

DOUGH D.


James och den gammla tanten som pillar lite

idrottsgalan

Mitt huvud sprangs snart men jag kampar for fullt for att idrottsgalan ar pa tv nu. Familjen borjade kolla lite smatt och nar klockan narmande sig 21.00 och det var CSI pa tv, vilket vi alltid ser pa mandagarna. Men nej, vi skulle tydligen kolla pa idrottsgalan och nu ar det antligen slut! Visst, det var helt kalrt spannande att kolla vem som vann och Bjorn Gustafsson ^ Robet ar ju alltid nagot att hurra over. Jag masta erkanna att jag grat en skvatt da ett hederspris av nat slag gickt till en kille som hade vart med om en tagolycka om jag inte minns fel och hade numera inga ben och bara en arm. Han tavlingssimmade och hade ocksa vunnit nagra OS guld. Hela globen stallde sig upp och appladerade for fullt och da sprutade tararna pa mig!! Helt otroligt att killen kunde overleva men det var tack vare hans starka hjarta som inte slutade sla som gjorde att han levde an idag.

Nu ska doughT ga och lagga sig. Jag far stalla klockan pa halv 7 eftersom jag fortfarande inte har nan aning om kinesiskan kommer vara 08.00 imorgon bitti eftersom tanten vi pratade med inte skickade ett mejl till oss som hon lovade! grr

DoughT

För att reda ut saker och ting...

Jag har förstått att det är många som inte riktigt förstått vem som är vem av mig och Dough, vilket är förståligt.. Som jag har skrivit innan kallar vi ju varandra bara Dough, ingen bokstav efter. Men här fick vi ju lägga på en bokstav så man skulle kunna skilja oss åt. Jag, Fredrika fick D som i Dahlström och Victoria fick T som i Turunen, våra efternamn alltså. Hoppas det gjorde saken lite tydligare?!

DOUGH D.


Dough T och Dough D aka. Victoria och Fredrika

Älskade dikter !

Nu har den tiden kommit som jag längtat allra mest efter, nämligen den tiden man sysslar med dikter i skolan. Det är ju helt underbart att läsa dessa dikter och sedan analysera varenda litet rim på varenda liten rad, för att sedan börja den spännande sökningen efter det dolda budskapet och metaforen..
Nej nu ljög jag ! för dikter är en av de delar av skolan jag hatar mest .. De är såååå tråkigt och sååå svårt för mig att förstå hur människor kan få den enkla lilla dikten att handla om döden eller att den är en metafor för prövningar i livet.. Jag hajar verkligen inte sånt, jag kanske kan uppskatta nått roligt rim, men längre än så går det ej, tyvärr !

Nu lämpar det sig också så väl att jag inte bara ska läsa och analysera en dikt utan två, på engelska, och sedan jämföra dessa två.. på ett A4..... SNÄLLA SKJUT MIG !

DOUGH D.


Detta är lagom för mig, kort och fint. Det stod skrivet på en bänk på slottet i Edinburg.

"Smaka god måltid :D"

Var precis å handlade lite lunch på saluhallen Briggen. Hur billigt som hellst, sallad, bröd, dressing och dricka för 55 kronor !  sånt gillar vi.. Så när jag hade plockat ihop min lilla sallad själv, räcker tanten, som ej är född i sverige, över mig påsen å säger "Smaka god måltid !" haha sött !

Nu ska jag mumsa innan jag stressar iväg till matten...

DOUGH D.


The city, finally!

Hmm, datan verkar inte funka som den ska aven fast vi har donat med den ett bra tag nu..Niklas som minman heter var har i fredags och fixade ljudet sa att jag antligen kan kolla pa The city! iiiiwh, Sa det ar vad jag ska gora nu, sen har min mamma var snall nog och lagt svenska recension pappret har vid datan, tack men nej tack! Som sagt funkar inte datan som den ska igen och bilder tycks inte vilja dyka upp pa bloggen, vi far se ifall det blir battre med det senare for da kan jag visa mina smarriga cupcakes jag bakade, min nya bikini och ett nytt armband fran baglady!

Jag funderar pa att ta en promenad eller tur med cykeln men jag kommer inte pa nagot stalle som lockar mig. Mojligtvis till biblioteket da jag kan kolla efter hemsoborna/skiva eller film..Hm
DoughT

More About Dough | old people



Nu ar jag hemma fran min weekend pa Tysklandsfarjen..Det blev inte riktigt som jag hade tank mig men det var helt okej! Nar vi var framme pa sondagen hade vi tankt att ata pa resturang, men sa vitt jag vet har jag inte sett en enda som varkar vettig forutom den vi firade var forsta manadsdag pa..Men vi ville testa nagot nytt och nar vi gar pa Kiels gator upptacker vi att allt ar stangt. Typiskt! Men subways var var raddare i noden sa jag at en god chicken breast pa Subways medans min man at en chicken teriyaki, att han inte har kommit ifran det stadiet..

Men nu till det vettiga...More About Dough!

Pa bussen hem fran skolan upptackte jag att jag hade satt mig bakom ett gammalt par pa ca70ar, bakom mig satt det ocksa ett aldre par. Nastan omedvetet stangdes min nasa av och jag andades endast med munnes for att sa lite lukt som mojligt skulle na min nasa..Min puffiga jacka och min feta vaska gjorde att det blev svarare och svarare att bara andas med munnen sa nar jag val gick back to normal satte det sig en gamal pensionar pa satet bredvid mig!! Han luktar nagot forfarligt och satt pressad mot min jacka.

Nu ar min jacka ute pa vadring och jag tanker numera inte flytta pa vaskan nar aldre kommer nara mig. De flestar luktar sa illa sa jag vet inte vad, uuuah! Detta ar nagot DoughT inte klarar av, old people.

God förmiddag !

Kom precis hem från veckans första lektion. Har nu håltimme till halv tre. Har redan hunnit med att skriva i projekt-loggboken som var länge försenat... Men men nu är det gjort, bara alla andra läxor kvar.. Får väl ta å börja med den lilla boken "Don Quijote de la Mancha" som vi ska läsa lite i tills på onsdag i spanskan.. Ingen höjdare direkt..
En annan sak som verkligen inte är en höjdare är att vår skola suger, speciellt rektorn och schemaläggarna ! De borde ta å satsa på nått annat, istället för att flytta min och Doughs kinesiskalektion från torsdag eftermiddag till tisdag morgon KLOCKAN 8 !!! Sen får man en till jävla lång håltimme där istället för att ha en lång jävla go sovmorgon till tolv !!!

GAAAAAH !!

DOUGH D. 

Slut som artist!

Hi my name is Bob and I work at my job, I make 40 some dollars a day.. Haha nerå, skön låt ändå, har vart på endel när jag kämpat under dagen. Justin Timerlake, Losing my way. Gammal jag vet men jag gillar början och gosspel grejen.

Jag är nu alla fall hemma nu, och jag är så slut som en människa kan bli tror jag. Kunde ej ens titta rakt på vägen hem. har kämpat från 12 till 20 idag, men fått en hel del gjort. Nu är det bara fondväggen kvar.. Tapetsering är ju ej riktigt min grej så får ju se hur det går.

Tyvärr så har jag massor massor med läxor denna veckan så får väl se till att klara av lite av de medans jag kollar på Trollkarlens Hemligheter. Så ful e han kommentatorn, för att inte tala om "trollkarlen" sen då. Jag försökte förövrigt lyssna på "Hemsöborna" medans jag målade oxå, vi ska läsa den i svenskan, men det gick ju rent åt helvete om man uttrycker det så. Jag har lyssnat på mer än halva boken, men lyssnat å fattat i kanske 1.5 minuter sammanlagt ! Suck...

Gonatt på er!

DOUGH D.

Våga vägra löss !



Har just nu en liten paus i mitt målande, sitter mitt i rummet med datorn och en liten godispåse från 4Gott som har öppnat precis här brevid typ. En sak som man numera ej kan finna i min godispåse är röda godisar...
Jag läste i Gp för nån vecka sedan vad alla dessa E-kombinationer betyder.. E120 som är den röda färgen i godiset, och även E904, innehåller ryggmärg eller nått liknande från skallusen ! Sånt vill man ju ej äta så klart, synd bara för röd har altid vart min favvosmak på godis :/ men men, della lär väl hålla i sig ungefär lika länge som alla andra hysterier å sånt, ungefär nån vecka..

DOUGH D.


Livrädd !

Dough D här ! lite dåligt med uppdateringar fråna bådas håll i helgen, men jag har målat för fullt å dough är på sin mans båt ..

Inatt vaknade jag upp av att mannen min låg och vibrerade intill mig.. jag trodde först att han hade haft nån mysig dröm av nått slag så jag kände mig för lite.. så var ej fallet, men vibrerandet fortsatte, hela sängen darrade.. Så trodde jag han drömde nått läskigt å var rädd typ, så jag väckte honom.. Han var tydligen redan vaken och kunde ej sluta skaka.. jag sa åt honom att slappna av men då blev de bara värre.. jag skojjar ej det var som ett brummande av skakningarna i hela rummet.. Till saken hör oxå att han var kokhet, jag brände mig bokstavligen när jag tog på honom.. Han trodde det var för att han hade rökt så mkt vattenpipa på kvällen och blandat det med massa alkohol.. Jag blev då livrädd å trodde han hade blivit förgiftad av nått slag.. Å inget kunde jag göra heller.. han bara låg där å darra...

Lite senare somnade jag om, vaknar sedan av att han ber mig gå upp å hämta lite iskallt vatten.. så nuddade jag hans rygg lite typ å brände mig igen... Det visade sig sedan att stackarn hade fått influensan och hade 41 graders feber..
Jag hatar verkligen när han blir sjuk, bara ligger där å lider å jag kan ej göra så mkt åt saken :/ så idag när jag ska spendera ytterligare en dag i mitt nya rum och måla går mina tankar lite extra till hjärtat mitt <3

Snaart kommer mer bilder, för idag ska jag måla på den riktiga färgen, inte allt sånt grundmålar tjaffs som jag sysslat med innan !

DOUGH D.




Heart and cupcakes


Dough's målar

   

Såhär ser vi ut när vi jobbar för fullt...Jag DoughT till vänster och min vapendragare DoughD till höger. Vi har nu gjort klart endast en vägg, vi skyller det på att vi tog en sväng till pizzerian, haha! Herrejävlar vad god kebabtallrik dom hade där! DoughD som inte riktigt är van vid smarrig kebab tog sig en Hawaii. Efter det målade vi klart taket och rollade en vägg. Vi var som levande dammvippor när det var klart och vi hade färgfläckar i hela ansiktet och som tur var förstördes inte våra I love Seth Cohen tröjor!  Vi hann också kladda lite på vaggen som nu kommer synas för alltid (läs: om potatisfärgen inte täcker det). Nu ska jag bege mig hemåt, håll tummarna att jag hinner se blondinbella i Let's dance! Stackars DoughT som ska upp tidigt och jobba vidare på hennes nya rum, själv ska jag baka cupcakes och åka till tyskland och kommer hem på måndag...
DoughT
 

DoughD's nya rum

Nu är det full rulle här! Vi är i doughD's nya lägenhet och fixar med hennes rum. Är det inte typiskt att hon ska få det största rummet av dom all!? Vi har iaf slipat som fasiken nu så mina blåa byxor är nu vita...nästan! Dough och jag tankte fuska lite och mala dirre efter vi slipade nu, vi orkar helt enkelt inte spackla, haha!
DoughT

Bejbs substituter



Detta kan ju ses som lite barnsligt å generande, men jag har två små substituter till min älskling när han ej är här.. Först har vi apan.. Alla tror att det är en björn men kan säga bestämt att det är en apa.. fördelarna med den är att den kramar tillbaka om man kramar den, alltså, typ alla fall. Det känns som de eftersom han har så mysiga armar.
Sen har vi Love, uttalas alltså som det svenska namnet.. Det är min lilla nalle som jag fick av bebj innan jag skulle till Sunny Beach.. Den tar jag alltid med mig när jag reser utan honom, även fast det kanske bara är över helgen..

Barnsligt å töntigt jag vet.. men vad gör man inte när ens pojke är borta?

DOUGH D.


Carolina Gynning

Skjut mig. Fodelsedags smset blev lite far kansligt for mig och det slutade med att jag storgrinade for jag verkligen ville vara med pa hans dag men det skulle inte ga eftersom jag skulle ha korkortsteori idag, forsta lektionen ocksa. Jag trodde inte att det kunde bli mycket varre an sa, men det kunde det tydligen... Nar jag kom till skolan kl 8 efter att fatt utbrott pa bade mamma och pappa for att jag inte kunde hitta min troja nagonstans och pga. det nastan missat bussen sa upptacker jag att lektionen ar installd!! Om jag bara hade kollat pa den forbannade tvn igar sa hade jag vart med min man nu och atit tarta.

Men nog om det, jag blir bara sa irriterad! Igar borjade jag pa Ego girl och den levde verkligen upp till mina forvantningar. Sa jag ska ta mig en kopp te, ta ner mitt tacke och lagga mig i soffan och fortsatta lasa den. Det ar sa himla spannande att lasa om alla hennes aventyr, modellande osv. man far en helt annan bild av henne nar man laser den..Ni som inte har boken kan ju alltid lasa lite av hennes blogg ifall ni ar intresserade.
DoughT

Happy Birthday my love

Kvallen borjar lida mot sitt slut men jag ar pigg som bara den! Det ar sa extremt trakigt pa dagarna nar inte min man ar hemma sa jag brukar ta mig en nap for att sen orka ha lite egen tid som alla verkar tycka ar sa extremt viktigt. Jag har altid hatat att vara sjalv men jag brukar utnyttja tiden till det basta iaf. Mina naps maste vara ett undantag eftersom jag inte lyckas somna forran halv 3 pa natterna samma dag. Jjag funderar over vad jag ska spendera natten med och det star mellan Ego girl (fuck hemsoborna) eller O.C, men jag tror det blir Ego Girl eftersom jag brukar somna lattare efter jag har last lite....

Tanderna ar borstade och om 1min ar det min mans fodelsedag, tur for honom att jag jobbar vid denna tid sa att jag inte vacker honom med mitt GRATTIS!–sms.
DoughT


Baksidan med mitt jobb...

Haha ibland tycker jag att jagsjälv är allt för rolig, med tanke på överskriften och det jag snart ska berätta....

Kom precis hem från "jobbet" efter en låååång dag, har bara vart hemma ca 20 min för lunch på hela dagen, åkte hemifrån vid åtta, kom hem nu.. Jag har ett slitit liv ibland.. NOT för jag har bara gjort skojjiga grejer nästan, förutom skolan.. Intervjun gick kanonbra, de var hur snälla som hellst och jag känner verkligen peppheten för att i framtiden bli översättare !

Jobbet då, det är klockrent tycker jag på alla sätt, föräldrarna är aschill, lånar ut bilen å föder mig med massa godis å annat skit. Charlie, flickan som jag passar är för de mesta assöt med sina små kommentarer och frågar förövrigt ALLTID om Jonathan kommer idag..Han var nämligen med mig en gång å som jag föll hon direkt för honom ^^
En annan positiv sak är att hon oftast somnar ca en timme efter jag kommit, lägger sig frivilligt å somnar lätt, så att jag kan spendera de resisterande timmarna där framför tv:n, datorn eller vad som behagar - och samtidigt tjäna pengar på de. De kan ju ej bli bättre...
Men kanske ska komma fram till punkten med detta inlägg, nämligen den söta lilla baksidan ;P Ibland, ej ofta men ibland, drabbar det sig så olyckligt att Charlie gör nummer tvåan, alltid i blöja oxå eftersom hon föredrar de så.. Då står jag där sen, äcklad till tusen och försöker att inte andas in när jag drar av dendär blöjan å allt har kletat fast sig på den där lilla rompan.. Bara att börja torka å låtsas som om de e chokladpudding eller nått.. Men, kvälningarna kommer alltid ändå.. Det är baksidan med mitt jobb !

DOUGH D.


Charlie å jag i somras i slottskogen ^^ hon var lite rädd


Bambas chokladpudding....

Mark in the park ♥

Vi skulle nagon gang under forsta aret av gymnasiet ha simprov pa Valhalla. Jag tycker val att det ar helt okej med simprov, eller inte att simma en viss stracka lixom utan att man far bada lite fritt efterat, haha! Jag har alltid gillat att bada och mitt behov har val blivit stronger nufortiden eftersom vi inte langre har ett badkar (i borjan att mit forhallande tex. tyckte min man att jag var irriterande som skvalpade omkring i badkaret langt efter att vatten blivit kallt). nar vi satt utanfor Valhalla for att vanta in resten av klassen ser vi nagra killar som spelar fotboll vid bowlinghallen och en var skrammande lik Mark in the park! Vi tar oss over till ganget pa darriga ben och just da missar mark bollen som de passar till honom sa att han fick springa efter den. Det slutade med att han stod bend over med byxorna nerdragna en meter framfor oss. Vi fnissade lite och fragade ifall han var Mark in the park och ifall vi kunde fa hans autograf & ifall han kanske kunde rappa lite for oss. For att han skulle rappa skulle vi vara tvungna att beat boxa och langa beatet. Vi ville ju inte direkt skamma ut oss eftersom ingen av oss ens hade testat pa att beat boxa forut sa vi fick noja oss med en autograf pa armen som sedan gick bort under simprovet....
DoughT

Dubbelliv

Could I call you later? I'm at work...
Sa sa mannen ett sate bakom mig nar han svarade i sin mobiltelefon pa bussen. Vadda at work? Han var juuu uppenbarligen pa vag nanstans eller? Inte at work.. Mina tankar for ivaag och jag borjade fundera over att just denna man kanske lever ett  dubbelliv!? Han kanske hade arvt en formogenhet av sin bortgangna far och nu slapp jobba, istallet lever han med tva olika fruar och har 3 barn med varje fru, till den ena frun sager han att han jobbar natt pa sibylla och till den andre att han ar saprvagnschauffor..Blondinbella tjatar ju alltid om ditt dubbelliv sa varfor skulle inte denna man kunna leva det ocksa?  Mannen namnade ocksa att han skulle ringa tillbaka om en timma, for da hade han slutat jobba for dagen. Jag tror att han hade tankt hinna med en snabbis med fru nr 2, sen "sluta jobbet". Vad tror ni?
DoughT

hemma en svang

Nu sitter jag har o mumsar pa min andra pannkaka for dagen. Pa finns det bade Nutella & gradde, mums! Jag har ocksa gatt en svang pa stan da jag kolla efter en fodelsedagspresent till min man som fyller 21imorgon. 21AR LIXOM!? herrejavlar, det har inte gatt upp for mig att man snart ska maste bete sig som vuxen, snart ar det min tur, hur sjutton ska jag klara mig alldeles sjalv? Tur att jag har min man som vet hur det hela gar till.  Ordna bankpapper, ta lan och betala tillbaka, kopa bil, diska & stada mitt rum sjalv. Jag kommer avlida. 21ar ska det iaf bli for hans del och jag har en present kvar att kopa, jag ar ute efter en speciell box men tror jag gjorde misstaget att inte bestalla hem den fran ginza da jag inte kan hitta den i nan affar.. Tur att vi ska ses pa lordag for da har jag lite mer tid pa mig att finna denna present.

Snart mast jag ta bussen till skolan, orkar verkligen inte! Jag och DoughD har fatt en ny kinesiskalarare som gor prov till varje lektion, uuuuuah.
DoughT

More About Dough | Kissekatten



Min katt ar ca 7ar, sa det betyder att jag skaffade henne nar jag var ca 11ar. Jag hade lange var sugen pa att skaffa mig ett litet liv som jag kunde ta hand om och kom da att tanka pa en katt! Da bodde vi i en lagenhet pa andra vaningen och hade aldrig haft nagot djur hemma, inte ens fiskar sa det skulle bli en stor skillnad ifall vi skaffades oss en katt, men det brydde jag mig inte om...

Min bror som brukade vara uppe hos min farmor & farfar titt som tatt hade manga kompisar dar pa landet och Markus som en kille hette hade en massa nyfodda kattungar hemma hos sig som dom gav bort. Da sag jag min chans, om inte min enda chans! Jag fragade min bror om han inte kunde ta med en hem till mig, och visst det kunde han eftersom det hade blivit en kattunge over, en svart ilsken katt med skabb, haha!

Sa han och en granne akte till andra sidan av sjon Anten pa flakmoppe och hamtade den lilla kissekatten till mig, De fardade henne under trojan sa hon inte skulle hoppa av moppen och nu nar jag hade henne fattades det bara att tala om for mamma & pappa att jag hade skaffat en katt till oss..

Pappa fick reda pa det sa fort katten kom innanfor dorren, men med mamma var det andra bullar. Vi akte hem sent fran farmor & farfar och bilturen med en radd naken kattugen var inte det roligaste, hon hoppade hejvildt omkring i bilen och lade sig under korarsatet och rev pa satena. Jag plingade pa dorren hem till oss och mamma oppnade med ett skrik, VAD AR DET DAR??, en kissekatt svarade jag, jag ska uppfostra den och lara den saker var mitt argument for att hon skulle fa stanna och det fick hon tillslut. Jag kan meddela att jag skaffade min msn vid denna aldrer da jag heter
[email protected]. Vi dopte katten till Lollo..
DoughT


Skuula

Sitter här @ schillerska i bibblan å kikar mig över axeln var tionde sekund för att se om bibblotekoriern ska komma å skälla på mig för jag göra "icke skolarbetes grejer".. Får hoppas på det bästa !

Tidig morgon idag, upp med tuppen eftsrom jag började åtta, som tur är torsdager den andra dagen jag göra de, sedan är det allt från 10 till 13, såånt gillar vi ! Hade egentligen tänkt åka hem nu på hålisen men hade bara hunnit vara hemma i en halvtimme typ, sånt pallar man ju ej.

Snart ska anna å jag på intervju oxå, sött var de de mailade å frågade om de skulle beställa lunch till oss med.. jag tackade snällt nej, hatar sånna situationer lixom, ska vi betala, ska vi erbjuda oss, tänk om de var svindyrt... OSV :P

Ikväll ska jag å jobba för första gången på typ en månad, ska bli skoj har saknat buwsungen lite ^^

Ha en bra dag todos !

DOUGH D.

Klump i halsen

Jag sitter här med en klump i halsen å en ledsen känsla i magen.. Läste precis en blogg om en pappa och hans fyra åriga dotter. För mindre än ett år sedan hade han en fru och ett nyfött barn. Nu har han bara sin tyraåring kvar, eftersom de andra omkom i en bilolycka när han körade. De brann upp när han bara kunde ligga brevid och se på, han hade räddat sin andra dotter som oxå brunnit.

Om jag hade upplevt nått liknande hade jag inte kunnat vara så stark som hen verkar idag. Jag tänker ofta på att det värsta som kan hända är att min älskling eller nån annan nära mig dör. Då får man aldrig se den människan mer, inte för att man gjort slut eller nått, utan för att det är helt omöjligt. Det skulle vara det värsta som kan hända, att man ej valde det själv. Människan bara försvann utan att man han säga hejdå.
 
Här är hans blogg, jag rekomenderar verkligen att ni läser den !

Gonatt,

DOUGH D.

Photoshop CS

Jag sag pa  Filippas blogg och hon hade gjort en ny snygg header med hjalp av Photoshop CS och ag blev sugen pa att pilla med bilder jag sjalv, sa jag kollade runt lite ifall jag mojligtvis ocksa hade photoshop pa den nyinstallerade datan, och vips sa hittade jag det! Men jag maste erkanna att det kommer ligga dar o skrapa eftersom det ar omojligt for mig att lara mig hur jag man ska fixa & trixa..Men jag vill sa garna kunna. Tank vad man kan gora, snygga till sig, andra fargen pa kladerna, snygg bakgrund eller photoshopa in en riktig snygging, mums!

Men denna gang tankte jag ta mig i kragen och lara mig det men jag maste saga att det inte gar nan vidare bra, haha! Varfor ar jag inte forvanad? Just nu forsoker jag dona bort bakgrunden sa att jag och dough senare efter var photoshoot kan skaffa oss en riktig snygg header, iiiwh, jag blir helt till mig!


En halv photoshopad doughT

Projektarbete med mera..

Jag finner mig lite nervös såhär på kvällskvisten när jag sitter å läser alla bloggar... De har inget med bloggarna att göra, utan det faktum att jag imorn ska göra nått jag ej är så komfortabel med. Jag och anna ska besöka ett översättningsföretag och intervjua några av deras översättare "över en fika".. Det är så att anna och jag nästan har samma projekt, vi ska nämligen översätta lite grejer. Innan vi börjar med detta ska vi intervjua ett antal översättare för att få lite kött på bena och tips om vad man ska tänka på.. Återigen, detta gör mig lite nervös eftersom jag aldrig har träffat människorna förr och vill visa mig från min bästa sida när vi ställer våra frågor osv.. Det är alla fall tur att anna ska med så jag slipper göra detta ensam vilket var tänkt från början..

Det som skilljer våra projekt åt är att hon ska översätta nått från en bok medans jag ska översätta ett The Hills avsnitt ^^ Det är väl kanske inte så otippat eftersom jag har tjatat endel om serien här.. Ska bli skoj å fixa in undertexterna å så i avsnittet, lite komplicerat kanske, men det ska jag nog fixa !

Annars har dagen gått väldigt snabbt. Efter skolan fick jag ett sms av min kära mor som var i nya lägenheten, så jag tog och knalla upp dit jag med. Tog tiden oxå, det tar exakt 4 min och 16 sek för mig att ta mig hem från skolan.. Till skolan går lite snabbare eftersom det är nedförsbacke hela vägen..
Väl där checkade vi läget lite, mamma började såklart direkt skura alla toaletter å så, bacillskräck som hon har å allt.. Sedan stressade vi till måleriaffären för att kolla ut fär å tapet till mitt rum.. Har bestämt mig för en lite mönstrad brun tapet till en av väggarna och en lite ljusare brun/beige (?) färg till resten av väggarna, kommer nog bli bra till den nya soffan. Är så himla pepp på att fixa iordning allt, självklart kommer bilder när allt är klart, den 24:e flyttar vi !


DOUGH D.


Just nu är jag trött och kommer antagligen ångra denna bild imorngon,
men det bjuder vi på ! Med väskan på magen å kjolen som åkt upp liite för långt ..
för att inte tala om ansiktet ;P  Anna och jag på Razzia på Doughs födelsedag  


I'm not a champion...



Idag tänkte jag berätta om en väldigt dålig egenskap som jag har, nämligen att jag är världens "quiter", jag ger upp hur lätt som hellst, har ingen kämparglöd...

Detta gäller för det mesta, men några några exempel som aldrig ändras är:

* När jag spinger, så fort jag känner att det är svårt att andas, någon hejjar på mig, någon säger kom igändå du orkar, eller om benen är minsta lilla trötta. Jag stannar direkt och vägrar springa ett steg till !
* När jag tex. har nån jobbig spanska läxa där man ska översätta, jag märker att jag ej kan den första meningen, och antar att resten kommer vara lika. Jag skiter helt i att göra läxan.
* Det är minsta lilla stökigt i mitt rum, då städar jag inte upp utan låter det bara bli värre och värre tills det ser ut som ett bombnedslag.
* Om jag har bråkat med min käraste. Helt plötsligt orkar jag ej mer och tar mitt pick och pack och drar till bussen. Detta har hänt allt för många gånger. Jag har som tur var aldrig kommit ända hem eftersom han kommit ikapp mig på vägen eller jag har suttit å väntat på att han ska komma ner vilket han alltid tycks göra. Barnsligt av mig !


DOUGH D.


DoughT

Detta ar jag.
Som ni kanske har mark ar det bade jag och min van doughD som skriver har men jag tankte bara presentera mig lite kort kort.

Mitt namn ar Victoria Turunen Collin, 18ar och gift pa deltid. Pa dagarna gar jag sista terminen pa Schillerska och pa kvallarna tittar jag pa en smarrigt tvprogram som En annan del av koping, fargan eller nat liknande eller jobbar som barnvakt. Som jag namnde innan ar jag gift pa deltid, min man jobbar varannan vecka och da ses vi ingenting sa vi forsoker att umgas sa mycket som mojligt nar han ar hemma, vi ar sjalvklart inte gifta pa riktigt men man kan ju alltid dromma... Jag forsoker ocksa ovningskora lite da och da, men jag och kopplingen ar icke sa goda vanner sa det blir inte sarskillt ofta. Jaa, detta var val lite kort men eftersom i bloggen sa kommer en hel del komma fram. Glom inte att kolla under kategorin More About Dough dar ni varje dag kommer fa reda pa en smarrig sak av en dough.


Kvibergs Marknad

Förra våren fick Dough och jag för oss att vi skulle besöka Kvibergs Marknad. Jag hade bara hört talas om det av emma j som sa att man kunde köpa billig mascara där... Men för de som ej vet vad de är så är det nått ställe där alla (läs. "nysvenskar")  kan sälja grejer, stulna grejer ryktas det om.. Vi kom det in tidig lördagförmiddag, Dough var ej speciellt glad på mig eftersom jag var ca en timme sen, inte meningen :/.. Så kommer vi dit å de e nån stor jävla bunker eller tält eller nått.. Fullproppad med massa skit.. allt från VHS aparater till mobiler, billiga parfymer till rostade majs och hemalagat griskött typ. Vi gick ett varv i tältet och fann oss väldigt besvikna, det fanns trots allt bara skit, å det avr ej ens billigt. sedan gick vi utanför där de var som en liten marknad försig med frukt och grönsaker... Där fann vi ändtligen nått värt att lägga våra slantar på, nämligen en varsin TAMA ! (tamagotchi).. De kostade hela 50 spänn styck, vi försökte såklart pruta men kineskillen vägrade ge med sig..

En stud senare åkte vi därifrån eftersom vi tydligen skulle sälja bingolotter åt TUVE-VOLLEY... Vi var lite sena om jag ej mins fel, men nöjda till tusen med varsin tama runt halsen...

Det kan ju tilläggas att mannen min inite
roades det minsta av att jag åkte till kviberg, jag fick lova att inte berätta för nån han kände.. Det roliga var att han lekte mer med taman än jag själv.. för mig dog den bara av nån konstig anledning eftersom jag alltid skötte den bra, men men, den gillade väl ej mig. Däremot så lämnade jag den hos honom en dag när jag skulle å jobba, och fick senare ett sms där det stod att den äntligen hade blivit vuxen under hans övervakning.. Jag deppade såklart sönder eftersom det fick mig att insé att våra små bar i framtiden bara kommer gilla far sin..



DOUGH D.

More about dough | jag snodde en shot


Jaa, da ar det val min tur att skriva lite da, det skulle egentligen blivit ett more about dough igar,
men datan kranglade som sagt sa det kommer ett nu...

Det var ett tag sedan da jag och ett gang andra var pa tradgarn och  vevade vi runt som tusan. Min man hade kommit med diverse drinkar osv men nu skulle jag och Emma fixa eget. Vi funderade vad vi ville ha, och kom fram till att en shot skulle passa bra sa vi snabbt kunde ga tillbaka och skaka rumprna till disturbia..Ratt som det var fick en som stog framfor oss sin shot en fruktig och gron som sag ut som green milk, bade jag och emma tankte samma sak och jag var
snabbt dar med handen och tog den, drack den och sprang dar ifran, hahaha!


hej hej hallaa

jaa, det var ju som sagt en massa massa krangel med datajafeln, jag kunde inte ladda upp bilder, kolla the city, vara inne pa msn osv. Huuuuur trakigt som helst, man kunde bara painta lite typ...Okej inte sa illa, men nastan!

Sen var iaf min man snall att installera om datan i mandags, men det givk at helvete eftersom vi har en ihopbyggd data, alltsa vi har inte kopt den i en vanlig affar...Datan vagrade installationsskivor hit och dit men tillsist funkade det och det blev nan windows installation med nakna flickor som bakgrundsbild, det borjade med Christina Aguilera sen holl for sina boobs och sen diverse flickor som bresade, hmmm...

Igar lamnade min man landet sa jag har fatt installera lite grejer sjalv, vi har ocksa en hejdundrande brandvagg sa det var darfoa jag ej kunde skriva nat inlagg igar, men nu tog jag bort den for tillfallet eftersom vi har anit virus ocksa..
Som ni ser har jag inte heller å, ä eller ö. irriterande..
DoughT

Stressig Tisdag...

Jag förstår ej hur jag alltid lyckas.. Hade ställt klockan på nio idag, tänkte jag skulle gå upp i tid så jag hinner fixa lite å inte stressa.. När jag slår upp ögonen är klockan halv tolv och jag börjar om exakt en halvtimma.. jag vet ej hur jag gjorde det, men jag han i tid alla fall.. Hade två lektioner, sen skyndade jag hem för att slänga i mig lite mat eftersom jag missat lunchen och hade en liten tid på mig att fixa iordning mitt rum innan andra visningen. Sedan bar det av till teckenspråket. Väl där fick jag reda på att lektionen igentligen var inställd men läraren ej hade haft våra nummer så han kunde ha meddelat detta.. det resulterade i en en timme lång lektion istället för tre timmar.. men men.. Nu ligger jag här i sängen å chillar, äntligen, kollar lite på Shear genius å väntar på att min man ska anlända för då ska vi kolla dagens Gossip Girl och One Tree Hill avsnitt. Det är efterlängtat.!


DOUGH D.

Tråkiga nyheter...

Fick precis reda på väldigt tråkiga nyheter av min kära mor.. Det känns som om det har blivit alltför mycket sånt det senaste halvåret, eller snarare året. Människor nära mig blir sjuka, folk är ledsna, människor nära mig blir ej friska, människor är ensamma.

"2009 kommer bli det bästa året någonsin!", "Nystart vid 2009, allt kommer bli så bra!"

Detta har jag hört sägas och skrivas många gånger på senaste. Jag tror ej på det, tycker ej man kan mäta nått i åren, allt förändras inte för att December blir till Januari eller 2008 blir till 2009. Ingen blir frisk för att det är årskifte, ingen blir gladare heller, just av skiftet. De blir va man göra de till kan man ju säga.. Men vissa saker kan man inte styra själv, de bara händer. Och det är bara orättvist.

Jag är redo för lite goda nyheter nu, lite förändring. 

DOUGH D.


More About Dough


Idag hade jag tänkt inviga Doughs och min nya lilla kategori som vi kallar "More About Dough". Här kommer vi varje dag avslöja en konstig (eller vanlig sak) om oss själva som så många kanske ej vet om !

Härmed förklarar jag More About Dough invigen !

Jag har en gång åkt fast för att ha plankat på bussen. Detta var precis innan jag skulle flytta till Göteborg. Skulle ta bussen från Nyköping till Oxelösund för sista gången och av gammal vana sa jag halv istället för hel, vilket symboliserade typ barn / vuxen, av gammal vana. När kontrollanten kom och kolla på min biljett och sedan fråga efter mitt personnummer sa jag de.. Förutom att jag bytte ut 90 mot 91... hon ringde ett samtal och sa att det ej fanns nått sånt personnummer.. Opps BUSTED !

Hon gick bak till nån annan som oxå bluffade, då passade jag på att hoppa av !

DOUGH D.

Lunchmyws

Min älskling kom hit förut eftersom vi båda har håltimme nu.. Vi mywste lite å kolla på vänner, sen bestämmde vi oss för att slå på stort denna regninga tråkiga måndag och unnade oss en varsin pizza, trots pengarbristen.. Jag gjorde nått som jag aldrig annars brukar göra, jag svek näligen min älskade hawaii och bytte ut den mot en Ali Baba ^^ den var kanoongod, 4 toastar ! Lite köttfärs, skinka å vitlökssås.

Nu har han åkt igen å jag mumsar på en appelsin.. jag borde verkligen ha överflöd av C-vitaminer såhär i vintertider eftersom jag smäller i min apelsiner högt å lågt varje dag !

DOUGH D.



Fet som fan var den, tur att jag ska träna ikväll då ;)

Skolskjuts

Just nu är det Ellen DeGeneres show på tv, min personliga favorit...
Men jag måste ta mig en liten powernap på 20min för att orka med min spanska lektion,skolskjutsen är fixad, Emma ringde och frågade om jag ville åka med henne eftersom hon har vägarna förbi, huhuhuuuuu. Det skulle vara extra kul ifall hon hade en egen liten rosa pimpad bil med glittrig rattmuff och en låda med barbies i baksätet, men medans jag väntar får vi ta en extrem pojkig bil till skolan, iof är den ju också pimpad med blommig panel, fräck taklucka osv men en rosa bil hade ju inte skadad? haha.

Förut var det ett såntdär program på 5:an som man kunde vinna 20.000kr om man ringde in och kunde lista ut vilket man kunde bilda av 9 bokstäver som fanns i en ruta. Jag fick det till legoknekt och herregud vad hon pressade mig att ringa ett samtal, hon sa att just jag skulle vinna pengarna om jag lyfte luren och ringde in...Men jag vann inte. Jag var tom. smart nog att vänta i sista sekund att ringa eftersom jag visste att tv-programet var slut 11.00, så jag ringde 10.56, men inte fasiken kom jag med, bättre lycka nästa gång DoughT!
DoughT

God Morgon !

Kom precis hem från första lektionen idag, religion, där jag fick sitta själv för dough var hemma :/ men men pontus anlände efter typ 20 min med sitt bandage och gjorde mig lite sällskap, samt delade med sig lite av det senaste skvallret ;) mkt givande..
sitter just nu å kollar på Jay Leno, pratade nyss med Dough som gjorde den skojiga ansökan till Liseberg.. ska nog ge den ett försök jag med, även fast jag är nöjd med mitt nuvarande lilla jobb som barnflicka kommer det ju ej vara en tillräklig inkomstkälla när sommaren kommer å alla studiebidrag och månadspengar tydligen kommer uppehöra cash-flowet på mitt konto...

Blev ej så mkt skrivande för moi igår, bejb bluggade och jag vägrade låta honom sitta nån annan stans än i samma rum som mig, vilket bettyde att jag ej kunde knappa massa på tangenterna för det tydligen stör lilla söta honom. Men om jag hade skrivit hade jag berättat om lördagskvällen, då vi först tog en sväng ner till kungälv för att inhandla det nödvändiga lördagsgodiset för att sedan återvända hem för att kolla på en av de inhandlade filmerna..



.. Eftersom jag som vanligt ej var jättesugen på The Aviator, en av bejbs favvofilmer, blev det denna.. Find me Guilty med Vin Diesel. I vanliga fall brukar han ju vara ganska mumsig sådär, men i denna filmen hade de sminkat honom lite äldre och han hade lite grått hår sådär, inget för mig det lämnar vi till Sabine. Filmen däremot var kanuun ! verkligen jättebra, lite rolig, men oxå så så man verkligen ville veta slutet å så.. Plus att den var verklighetsbaserad, å de gillar vi ju !! det kan vara vilken skitfilm som hellst vi ska se på, men bejb peppar alltid " den är ju verklighetsbaserad !! :O" 

DOUGH D.

Jag kunde inte bry mig mindre

JAG BLIR GALEN...
Jag kunde nog inte fått en sämre start på dagen, jag vaknade halv 8 och det var kolsvart ute och blåste som attan men det var bara att dra på sig ytterkläderna och gå hem för att göra sig iordning för första skoldagen efter lovet. Så jag beger mig ut i det svarta och traskar genom lera & is och går hela 5km i motvind, uuuuäh! När jag kom hem testade jag att ladda upp den nya headern och får då ett sms av mamma:

hej! Jag tänkte bara säga att datan har virus
pappa ska fixa det i eftermiddag.
puss

ÅÅÅÅÅÅHEÅ, kul! Fast jag visste redan innan att vi hade virus, men allt krånglar nu... Sen var det dags att ta sig till skolan, jag tog på mig ytterkläderna en gång till och skulle bara se till att busskortet låg i plånboken, då kommer jag på att jag när lovet började tog ut det eftersom det var onödigt att ha det skräpandes i plånboken, men det skulle jag få ångra nu! Jag letade överallt men kunde inte hitta det, jag trippelkollade allt men kunde inte hitta det..Jag ringde min man för att kolla om det var där men det var upptaget...Då blev jag fan ännu surare eftersom jag kom att tänka på att han igår raderade ALLA mina the sims som jag kämpat med i evigheter utan att säga ett ord till mig ( det hade tydligen en massa virus det också) men det hindrar en ju inte från att säga att man tar bort det? Pricken över i:et var att han skruvade isär min plattång för att "laga den" men den lyckades han förstöra.....Så det blir helt enkelt en hemmadag idag!

DoughT


Poseidon



Det var en helt vanlig dag då jag och doughD slickade poseidons snopp........

trolkarlens hemligheter

Amerikansk dokumentärserie. Hur bär sig magikerna egentligen åt? I denna fascinerande dokumentärserie får vi svaren på våra frågor. Aldrig tidigare har en magiker vågat avslöjar hemligheterna bakom de otroliga illusionerna. Trollkarlarnas tysthetslöfte är brutet för evigt. Hur har assistenterna förvandlats till tigrar?. Hur kan man såga en kvinna i två delar? Hur kan en person sväva fritt två meter över marken? Svaren på dessa och många andra frågor får vi i den här serien. Avsnitt 1 av 13.

skriver kanal5 om deras nya satsning. Minns ni också att det var ett liknande program när ni var mindre? Jag kommer iaf ihåg att det var en trollkar som inte sa ett knyst utan pekade hit och dit när han skulle förklara, sen hade han också nån typ av mask, silvrig om jag inte minns helt fel..Hmm
Jag kommer iaf sitta bänkad framför tv:n med en skål med chirre, olyckligtvis har jag glömt påsen hemma hos mig, men det skadar ju inte att köpa en ny, då har jag lite chips när jag är hemma också, haha!
DoughT

Bästa Tv-serierna just nu !

Här kommer en lista på mina favvo-serier just nu, i rangordning, bästa först ! Förövrigt kollar jag inte på nån av dom på tv, utan laddar ner...

1. The Hills



2. The City



3. Gossip Girl


4. Lipstick Jungle



5. One Tree Hill



6. Priveliged



7. Dirty Sexy Money




8. Private Practice




9. 90210

10. Gray's Anatomy

11. Prison Break


Sen har vi en liten bubblare som har uppehåll just nu, men annars skulle ligga i top fem;

Entourage




Jag förnekar ej att jag är en tv nörd !

DOUGH D.

Hemsökta hus & hemligstämplade tunnlar

iiwh, jag är helt till mig! Andreas, har just berättat och visat en massa massa läskiga grejer...Det började med att han läste i ett forum på flashback där en kille sa att han och en kompis brukade besöka övergivna hus/tunnlar osv, han berättade om att de hade gått långt in i skogen i orten där de bodde och hittade ett övergivet hus som varit obebodd sedan mitten av 1900talet. När de kom till entrén var dörren förseglad med en pinne så att ingen eller ingenting skulle komma ut ur huset och när killarna öppnar dörren och undersöker huset hittar de 13stycken kistor i olika storlekar ligga uppradade i ett av rummen. Eftersom ingen av killarna hade med sig en kamera trodde inte andreas eller någon annan på historien, men de återvände och tog med sig bildbevis...

Sen var det flera som hade skrivit i liknande forum att de hade vait nere i övergivna tunnlar runt om i Göteborg, det finns tex. en tunnel som går precis under Älvsborgsbron där lastbilar kan köra, en tunnel mellan Östra sjukhuset och Sahlgrenska, en massa tunnlar under Chalmers som går till platser lite här och där och vid angeredsbron är det en dörr rakt in i berget som leder till en hiss som försvinner i ett svart hål rakt ner i marken...

Jag ÄLSKAR allt som är lite kusligt och jag blir som sagt helt till mig....Är det mågon som vet nån bra hemsida eller forum där folk skriver om sånt så får ni gärna säga till. Mer bilder finns att ladda ner här, lösen är klitoris, haha!
DoughT





Sötebild


Tagen till en av Doughs fotouppgifter, söte tycker jag. Dough T, anna, jag och Emma

DOUGH D.

Hata-klubben

När dough och jag började 2:an hade vi kollat upp våra scheman inför den kommande terminen och såg att 3 st nya skulle börja i våran klass. Vi blev huuur nyfikna som helst och jag visste redan hur en av de såg ut, jag blev lite...rädd måste jag erkänna då jag har väldigt svårt för vissa typer av personer...Svårt att förklara och jag tror inte jag ska gå in på det något mer...Men första dagen blev vi riktigt förvånade över en av dessa, inte bara jag och dough faktist, utan ryktet gick runt och nådde till sist också våra öron, folk hade för en gång skull likadan åsikt som oss, men jag väljer att bara visa bild på mig & doughD där vi och några andra just har ingått en pakt om att ignorera denna person totalt för att visa att detta beteende inte är okej!...

DoughD

Gårdagens middag, tuppar & kaniner

Det har blivit lite dåligt med uppdateringar från min sida, men kvällen igår spenderades hos Kajsa som hade middag. Jag vågade stoppa fötterna i mina högklackade skor igen, men denna gången fick fötterna sällskap med ett par party feets. De var inte riktigt lika tjocka som jag ville så jag får leta vidare efter ett nytt par inlägg som kan fylla ut mina 36:or, Haha! Det var ju också tänkt att vi skulle gått ut, men så blev det icke! Vi fastnade såklart för let's dance där vi kollade in bella som för övrigt var hur dålig som helst! Det såg ut som om Nils delade min åsikt också eftersom han knappt kunde hålla sig för garv, hahahahah!

Redan klockan 10 var jag uppe idag och tänkte gå en promenad innan min bakfulla pojkvän skulle ringa mig, men det hann jag inte eftersom han hade åkt hem så fort han vaknade så promenaden fick vara hem till honom..Jag måset bara säga att min nya jacka är asskön men lite väl svettig eftersom den inte släpper in nån luft, nada cirkulation alltså! Annars har jag inte gjort något speciellt idag, vi var en sväng på Tjörn där vi hälsade på tuppar & kaniner, ätit sushi och just nu är det Lilla Jönsson ligan på kollo som gäller.. 

DoughT


Slapp Lördag

Goddagen allesammans ! Ligger här i bejbs säng å slappar, har precis kollat klart på veckans 90210.. de eju ingen favvo så, men de funkar ju när ens pojkvänn är dränkt i plugg.. Jag sparar alltid de bästa till sist så nu ska jag snart dra på The City. Kollade på första avsnittet igår, and I like it ! har alltid gillat Whitney, hon är så socker söt !


Vaknade rellativt tidigt idag annars eftersom bejb ahde ställt klockan för att hinna med allt pluggande.. När vi kom upp märkte vi till min glädje att det ej fanns nån frukost kvar, vi hade tatt all mjölk till pankisarna igår.. Så det fick bli frukt-cocktail och glass. De klagar man ju inte på.. Nått som däremot ej va nått att hänga i julgranen var gårdagens film, American Psycho 2.. Hade rätt höga förhoppningar båda två eftersom my man är besatt av ettan och Patrick Bateman, har säkert sett den 20 gånger de senaste månaderna.. 
 Men de visade sig att tvåan hade en helt annan handling och var allmänt konstig.. Men men, de var ju en uppföljare oxå så de kunde man kanske förstått !

Ikväll kanske vi ska knalla ner till Andreas å se på film med honom och Clara, var ett tag sen nu.. Om hon bara svarar på mitt sms så.. Brukar vara lite problematiskt för dem två :P

DOUGH D.


90210


Earcandy

Just nu är finns det ej plats för nått annat i min iPod exept Britneys nya album Circus. Så fort jag lämnar lägenheten åker hörlurarna in i örona i Brittan spelas på högsta volym. Många bra låtar, en patetisk låt som heter My Baby som handlar om hennes unge, och sist men inte minst min favvo som jag hade tänkt dela med mig av här, Unusual You


Dough D.



Raketer, schwarzwaldtårta och ny jacka..

Idag har datan vägrat ge mig access på internet (läs: jag har inte orkat), haha! Men jag har inte vart slapp på alla håll och kanter, nej nej...jag vaknade tidigt av att min man trodde att vi hade besök därhemma så han for snabbt upp och in i duschen och lämnade mig ensam i sängen. Jag protesterade där med att sätta på I don't need a man högt så han kunde höra det jag tänkte...Sen proppade vi i oss en baguette med nutella, brottades i sängen som slutade med att jag började grina..

Idag fyller min kära mor 51år och min käre man följde med mig hem, vi cyklade och idag hade jag bestämt mig för att inte halka på en isfläck som jag gjorde igår, sen fick jag en flashback från incidenten och insåg att jag hade tappat mitt diadem när jag ramlade, så när vi gick förbi isfläcken så låg mitt stackars diadem där, självklart plockade jag upp det!!!
Så resten av dagen har jag avfyrat raketer så min katt har övergett min familj, ätit Schwarzwaldtårta, och köpt en jacka.
 DoughT

Jag har länge letat efter en puffis och jag såg att cornelia hade hittat en billig och dösnygg!

Oops I did it again ...

Ja, andra dagen i skolan å jag missar självklart bussen ! å om man befinner sig @ kungeelf så finns det ej så mkt att göra mer än att acceptera att nästa buss ej går för ens om en timma och att man kommer missa dagens ända lektion..
Vi låg å kolla på de nya One Tree Hill avsnittet och glömde bort tiden lite, men jag klagar ej, nu kan jag ju chilla resten av dagen.. ska dock åka hem en sväng nu och städa mitt rum, vi har nämligen visning på söndag, om någon är intresserad så finns lägenheten här,  ;)

Längtar tills ikväll för bejb har lovat att jag ska få se på blondinbella när hon dansar i let's dance oxå haha


DOUGH D.


Rea på film !

Idag fick jag hem ett litet paket från Ginza. Jag å bejb hade fyndat lite på deras rea, alla filmer utom två kostade ynka 10 kronor styck ! :O tror de fortfarande håller på så gå in och kolla www.ginza.se !



Mina till vänster, hans till höger

Idol 2007
Idol 2006
Crime Movies, 4 st
Smerican Psycho 2
Förälskad Förvirrad
American Deramz

Al Pacino Collection, 4 st
The Travolta Collection, 4 st
For the Money
The Aviator
Superman Returns
Guilty
Pokerhandboken

DOUGH D.

Försenade presenter..

Idag har jag inhandlat presenter, en till Ida som kommer i efterskott eftersom jag inte visade mig ute hela förra veckan pga. att jag hade en blåtira som var så svullen att mitt högeröga inte fick se dagsljus på flera dagar och en present till Kajsa som vi ska fira nu på fredag . Men det är en annan historia..Men som sagt, imorgon är det dags för mig DoughT att fira ännu ett födelsedagsbarn, Kajsa 18år! Det blir antagligen en middag och sen utgång med min resterande blåtira, förvänta er inga bilder, haha!
DoughT





Sen köpte jag lite grejer till mig själv, annars skulle det inte kännas värt att gå på stan en regnig dag..

¤AVSVÄRNINGSAVTAL ¤

Detta måste vara bland det stördaste Dough och jag har gjort.. Det var i slutet på vårterminen i ettan. Vi skrev på ett avtal, blandannat för att inte äta vissa saker, ungefär som godisuppehåll, men oxå för att vi under den perioden båda var nykära, jag i min kära pojkvvän och Dough i en av hans kompisar. Vi kännde att vi hade problem med att hålla våra små söta munnar från att avslöja massa saker som vi egentligen ej borde för varandra, som var privat egentligen. Här kommer hela avtalets innehåll, från punkt å pricka ;

"AVSVÄRNINGSAVTAL
28/5 - 14/6 2007

HÄRMED AVSÄGER JAG MIG FRÅN FÖLJANDE:

1. GODIS
2. PUBLIKATION AV PRIVATLIVET*
3. FÖLJANDE ORALA NJUTNINGAR: CHIPS OCH LIKNANDE (OLW- SAMT ESTRELLA- OCH ELDORADOSNACKS), GLASS, LÄSKEDRYCKER, BAKVERK, FIKABRÖD, TÅRTOR OCH KAKOR, STORA MENYER PÅ MCDONALDS** ÖVERDRIVEN KONSUMTION AV GRÄDDE OCH SYLT VID T.EX. PANNKAKS-INTAG.

OM NÅGON AV OVANSTÅENDE AVSVÄRNINGSPUNKTER BRYTS SKALL DEN PERSONEN VID ETT TILLFALLE, DEN 14/6 2007, PLATS 4GOTT, ANSVARA FÖR MADPARTNENS KOSTNADER VID INKÖP AV CELEBRATION-CANDY. OAVSÄTT KOSTNADEN.

*förljande är undantag för regeln: Fish-sex, storlek, påkommen av icke godkännd medmänniska (såsom förälder eller dylikt), muntligt uttryckta känslor eller tankar.
**alternativa tillval till stor meny: minimorötter, sidesalad, fruktpåse, juice eller morötter som törstsläckare.

PÅ FÖLJANDE SIDA BINDER SIG AVSVÄRARNA SIG, MEH HJÄLP AV SIN SIGNATUR PÅ DETTA ARK, TILLA ALLA OVANSTÅENDE PUNKTER TILL FULLO.

VITTNENA, MED SIN SIGNATUR, HAR DÄRMED SOM SIN SKYLLDIGHET, OCH RÄTTIGHET, ATT OM SÅ VORE ATT NÅGON AV PUNKTERNA BRYTS, GÖRA ETT OBJEKTIVT UTLÅTANDE TILL DEN ANDRE PARTEN."

sen kom bara signaturerna från bilden :P







Sista sidan, med signaturer från oss och vittnena...



Dough utanför 4Gott, dagen då avtalet uppehörde. Det var efter skolavslutningen närmare bestämt.
Om jag ej minns fel så var det Dough som fick betala eftersom hon hade druckit läsk nån gång :P

DOUGH D.
------------------------------------------------------------------------------------------
Updat.
jag måste få uttala mig om den punkten att det skulle vart jag som fick betala allt...!? Knappast!
Jag skulle aldrig se så nöjd ut ifall jag skulle få betala för någon annans godis.. Sen måste jag tillägga att jag
inte såg så jävla glad ut någon timme senare efter att jag fick i mig en sallad från ICA som matförgiftade mig.
Jag låg över doughD's toalett o langade spyor med jämna mellanrum. haha!

Always a Cookie DOUGH !


Dessa fina pins gjorde vi på kulturdagarna förra året, vi har en varsin Dough-grej, så har hon en med köping fast det står tobbe på ^^ de skulle vi ha med till Köping..

DOUGH D.

Gitarr Hjälte nästa !

I helgen var jag och besökte far min, vi inhandlade då ett Playstation 3 och Guitarr Hero, jag hade nämligen spelat de hos Doughs Nirre dagen innan och blivit helt tagen :P

Mitt nyårslöfte i år ska därför bli att jag ska bli som killen här nedan ! Inte lika galen som han, de räcker med de jag har.. Men jag ska bli lika bra som honom i GH.. Kommer antagligen bli litesvårt eftersom jag fortfarande knegar på Easy nivån... Men men, mål ska man ha, som blondinbella sa på nyhetsmorgon imorse ;)

Man får ha lite tålamod, tar ett tag innan det blir ballt;

Iwwh !

Idag börjde alltså skolan för lilla mig, har ej lika tur som Dough som kan ligga å glassa några dagar till ;P.. Åtta började nämligen min första lektion, så de vara bara att (försöka) vara upp med tuppen imorse.. Problemet var bara att jag innte kunde somna igår, låg å vred mig till tre, vilket resulterar i tre å en halv timmes sömn.. Inte mycket att hänga i julgranen, kan man ju säga. Jag brukar alltid somna så fort jag stänger av datan eller lägger ifrån mig boken, men icke denna veckan. Jag misstänker att det är för att min kära pojk är i Hemsedal, å har lämnat mig i en för stor å tom säng.
Jag hoppas docka detta vändandet å vridandet får ett slut ikväll, för då komemr han ju hem! :D Talades vid med hans mor förut, sa att jag ville vara där när han kom, överraska honom som jag även gjorde förra året ... Hon sa att jag tillåmed kunde få hämta honom ! :O gissa vad överraskad han kommer bli när jag sitter där i hans mammas bil. Iwwh va jag längtar !!

Jag måste ju bara nämna, för sakens skull, att jag håller på att läsa ut den första boken i Twilight serien nu. Jag vet att Dough är klar med den andra så jag är ju lite efter.. Emma J är dock värst för hon är klar med den tredje å har läst nån flera gånger. Kan nästan vara beredd att hålla med henne, de e på gränsen till Harry P. nivå, å då är de bra kan jag lova ! :P
Ne men alla fall, har sett filmen två gånger oxå, den e kanonbra den med, men ej som böckerna ! Jag rekomenderar dock båda starkt !

DOUGH D.


Alla fyra böcker, på engelska. Jag gillar ju framsidorna oxå ! :*


Det skadara ju inte heller att killen som spelar Edward Cullen i filmen, Robert Pattinson
som han egentligen heter, är en riktig gobit ;)

The City

Sedan dough visade ett avsnitt med The Hills för kanske ett halvår sedan har jag plogt igenom alla avsnitt som går att se, förutom "the aftertalk" men det är inget viktigt iaf...Jag blev helt besatt,  jag följde bloggen laurenconrad.blogg.se och satt och väntade på nya uppdateringar med en macka i handen för att stilla mina behov. Men det var helt enkelt inte enough. Nu har hysterin gått över lite men jag kan stilla mina behov ytterligare nu när Whitney har kommit med en ny serie, The City. Jag har sett de tre första avsnitten och kan säga att de är sjukt bra! Snygga människor, fashion, och framför allt bra musik! Visst, det var bra msik i the hills också, men inget slår detta. The theme song är numera min ringsignal, haha!
DoughT






Whitney, Olivia & Erin

SNÖ!!!

Hurray, jag vaknade upp nyss och spanade in mobilen...Vi börjar inte skolan förrän på måndag, och pricken över i:et är att det har kommit förjävligt mycket snö under natten, iiiiiwh. Jag blir helt till mig! Så jag slängde på mig mina termobyxor och öronmuffar för att kunna njuta av snön...Då ser jag att folket ute vandrar i vad som snart kommer bli slask så jag skippar det för stunden, att åka pulka altså....

Jag vet inte vad som är bäst..Skärtis, hederlig pulka, snowracer eller tefat, Jag har haft alla dessa i mina dar och har njutit lika mycket av dessa. Med stjärtis går det extremt fort ifall man bara föjer sig bakåt lite och drar ner byxorna, Med pulkan kan man väja undan när de andra små barnen välter i backen när man kommer men en hejdundrande fart bakom, snowracer finner jag bara ett ord, vilken goding! Sist men inte minst, tefatet, när jag var ca 14år hade jag ett rött tefat som jag och en vän åkta på en massa i en park bredvid där jag bodde förr. Det var huur kul som helst, vi försökte se vem som kunde stå upp längst, åka baklänges, göra kullerbytta på den och så låtsades vi att vi var budda....
DoughT


förjävligt

Godkväll.
Jag och min käraste ´har precis kommit hem och har nu gosat ner oss i sängen, han lirar X-box och jag kollar på denna förjävliga design, haha! Det får bli lite ändring på det nu tycker jag, lite svårt när det inte finns msn på denna bärbara data, men dough får helt enkelt nöja sig med den jag fixar för stunden...Kanske vågar jag mig på lite paint så vi får en tillfällig header. hmm...

Nu under kvällen har vi vart hemma hos Danielsson och kollat in hans nya snygga rum, det är inte riktigt helt klart än, det som fattas är en målning på väggen som Da Vinci (läs Emma) ska måla. Det ska bli spännande att se!
Emma har lyckats ta sitt körkort idag så en massa grattis till henne, käre dough har ju också körkort så jag antar att jag är lite behind!? Vi hade iaf en trevlig parmiddad på bamboo som är en mongolisk resturang som ligger vid hamnen som ´bjuder på det ena och andra. Jag och emma lyckades få i oss en hel tallrik medans resten pressade i sig 3stycken! Fyfasiken vad kul det såg ut när min pojkvän väntade på sin 3:e tallrik, man såg ångest i hans blick och en putande mage, haha! Men sånt är livet...Det har iaf vart en jättetrevlig kväll och det kommer det fortsätta att vara här i armarna på min käraste, ♥



DoughT

God kväll i stugan !

Kom precis hem från träningen.. Hade ju tänkt gå på funk, så kommer jag dit å de e tydligen inställt ! Men de blev Afro Power Dance istället :P de gillar vi ! Kruka på huvet samtidigt som man vickar på höfterna haha... Hann klämma in lite solning oxå, blygsamma 8 min blev de ^^

Tack för mig, nu ska jag gå å raka min grej ! hehe not

DOUGH D.

Sanningen bakom Dough !

Om nån läser detta som inte känner oss, eller antagligen de som känner oss oxå, kan man ju undra; varför just Dough?
Det kanske ej är så lågiskt, men såhär ligger det alla fall till:

När våran kära vän Emma H fyllde sjutton förra året, närmare bestämt den 8 oktober, fick hon en Ben&Jerry's Cookie Dough av sin vän sara, om jag ej mins fel. Hon tog med den till bamba och avnjöt den medans vi andra åt lunch. Dough och jag fastnade för ordet CookieDough och började använda det till varandra, mest som ett skällsord när vi ville poängtera nått speciellt . På volleybollen blev det tillexempel använt väldigt ofta, vi uttalade det väldigt högt med betoning på OOOOO:et, oftast när nån liten störande 13-åring gjorde nått väldigt dumt, vilket hände typ hela tiden. På den vägen är det, och numera går vi vid namnet Dough båda två. Grejen är ju den att det funkar BARA när vi säger de till varandra.. Om nån utomstående säger de vet vi ju ej vem den menar. Men om jag roppar på DOOOOUGH ! så vet hon ju att det är hon eftersom det är jag som roppar ;P smart va? haha nerå.. men det har vart några som under årets lopp försökt sig på att faktiskt kalla oss Dough, (läs Pontus).. de får oftast bara en blick som säger allt.

Detta var alltså den enkla anledningen, för er som kanske trodde att vi hade snott det från Homer i Simpson.


Nej, nu sja jag ta mig i kragen, såhär sista dagen på jullovet, å åka å träna å suwla lite, kan behövas. My man kommer ju äntligen hem imorn !  

                                                                                                              
  DOUGH D.                                                                                                                                            
                                                                                                                                                  

 Cookie Dough !

Finniga dvärgar och iranietränare...

DoughT var det här. Min kära vän har gjort en finfin presentation av oss ser jag. Jag kunde knappat ha gjort en så bra själv måste jag erkänna..Dock är det mycket upptåg och knasiga grejer som inte kom med i presentationen men dom kommer med tiden presenteras här så alla ni där ute kan njuuuuta av dom lika mycket som vi har gjort...

När dough började ettan flyttade hon ifrån den lilla hålan Oxelösund till storstaden. Detta innebar att hon skulle få börja om från noll. DoughD börjar då i volleyboll, rättare sagt Tuve Volly och spelade på basic level med en massa 13åringar.. Så när jag träffade denna underbart sköna människa hakade jag på detta. Varje tisdag och Torsdag spelade vi i lundbystrand och det är det något bland det galnaste jag vart med om.. Jag fick se en dvärg med hemsk acne, blivit tagen för en 13årig, vi blev tvingade att sälja bingolotter 2 gånger, vi hade en iraniepappa som tvingade oss att göra armhävningar som vi vägrade, när extra tränaren hoppade in bestämde vi över honom och sen måste jag tillägga att jag aldrig lärde mig serva och vägrade använda skor eftersom det är så fruktansvärt fult....
Vi fick också vara med på en cup som spelades i Kungälv där vi möttes av lagmedlemmar på ca 10 bast. Mellan matcherna gick vi över till donken för att shotta ur ketchupskålarna och för att ta oss varsinn fet hamburgare...


DoughD och jag var dommare när damlaget spelade match i tighta byxor och för små tröjor...


 


Vi köpte massvis med godis i kiosken, vi blev riktigt förvånade när det visade sig att vara packeterade ollon


@ Kungälv när vi shottar mellan matcherna..





Uppdat.  

Kom precis på en sak som Dough glömde, nämligen plattface som alltid alltid ALLTID skulle komma springandes bakifrån och spanka en så hårt hon kunde, vilket var hårt eftersom hon var stor som ett hus !

DOUGH D.
 

Bienvenido !

Helluu !
Fredrika och Victoria här, aka Dough D och Dough T. Lite efter alla, men å andra sidan har vi ju aldrig riktigt varit som alla andra... Speciellt inte som vår klass eller resten av eleverna på vår skola..


Dough och jag, Fredrika, har alltid haft ett stort intresse för att göra annorlunda saker. Det hela började väl nångång sådär i ettan på gymnasiet, när vi först fann varandra ^^ Det var en lektion i naturkunskap där vi parades ihop och skulle finna fem saker vi hade gemensamt, å fem saker vi ej hade gemensamt. De jag fortfarande minns nu var:

Gemensamt : Färgat hår

                         Harry Potter - nördar

                         Älskar OC, speciellt Seth Cohen, återkommer till de senare.

                        

Inte gemensamt : Hon gillar Fanta, jag cola

                                Vi har olika dialekter, eller enligt henne har hon ju ej nån, men hon     

                             kommer ju härifrån Göteborg och jag från lilla hålan Oxelösund.  

                             Hon hade pojkvän, ej jag


Efter de började vår vänskap sakta men säkert blomma, haha.

Under tiden sedan dess har vi hunnit med mycket tillsammans. Första gången hon sov hos mig, för ja vi gjorde fortfarande sånt i ettan :P, målade vi våra berömda "I <3 Seth Cohen" tröjor. Twisten med de hela var att vi i hörnet hade gjort en liten stjärna från Seth Cohen* till *Fredrik, eftersom vi båda var lite småkära i en viss Fredrik Forsman som då gick på vår skola och var en exakt kopia av Seth Cohan, eller aa Adam Brody kanske.

Efter det gick de bara utför med våra galenskaper. Vi har planerat cykelsemestrar över halva västsverige, spionerat med kikare och andra redskap på min då nyfunna pojkvän i skolan, åkt på "party"semester till Sunny Beach, hyrt bil och försökt hälsat på Linda å Tobbe i "En annan del av Köping", dansat "HardCore" dans på många av Göteborgs uteställen.  

Jag har säkert glömt bort massa men de kommer dyka upp här i bloggen med tiden.


Förutom dessa galna saker vi burkar hitta på kommer vi också skriva om våra "vardagliga" liv med pojkvänner å de vi gör separat på egen hand.


Men men många galna upptåg kan alla fall utlovas !

XOXO Dough D

Utanför hemmet I Köping 
Dough utanför hemmet i Köping


Vår emenenta sovplats i Köping på Malmöns kamping. Tältet köpte vi f
örövrigt innan vår planerade cykelcemester som aldrig blev av..


Den enda existerande bilden på oss båda från när vi var ute å dans hadrcore
första gången, dough fyllde nämligen 18 denna afton.


Min vackra hemgjorde tröja, bilden är från sista dagen i Sunny Beach,
då jag var sjuk som en åsna


RSS 2.0