DOUGH D.


Tröttheten tar nu över

Jag var hemma vid sex imorse, Christer hade gått upp innan jag gick och la mig. Somnade vid halvsju och vaknade vid halv elva. Har vart på stan och kollat på Cortegen. Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Ska till pappa imorn. Kanske bloggar mer då. Gårdagen var dock jätteskoj!

DOUGH D.

Jag borde sova

Idag när det är fint väder skippar jag sista dagen på kulturdagarna och modevisningen jag ville se på, men jag gör det för att gott endamål - att jag blir brun och nöjd.  Med tanke på att jag kom hem kl 6 imorse är det strongt av mig att vara vaken redan nu! DoughT

upt.
Jag tänkte snbbt bara slänga in en bild på min otroligt snygga sol-tröja! Den används till lite allt möjligt som att skydda ansiket, som solhatt, att torka svetten med och till att drömma sig bort till varma vatten... Jag slänger också in lite bilder ifall ni undrar varför jag möjligtvis köpte denna fula tröja!? Det var nämnligen fest med temat töntar som jag var på för länge sedan. Tur att jag kan använda tröjan till något iaf. HAHA

Kulturdagarna dag 2

Kulturdagarna på skolan är i full gång. Vi har avnjutit nån slags musikal på förmiddagen, solat, hämtat ut studentmössor, sett kanonfilm av två pojkar i klassen om att vara uteliggare i göteborg och sist men inte minst sett pojkar auktioneras ut till orimlit höga priser på Ungkarlsauktionen. Den som fick mest fick runt tolv tusen tror jag. Det dåliga är att de bara ska spendera pengarna på daten så de kan ju bjuda massa som hellst utan att egentligen behöva punga ut med det. Här kommer alla fall lite bilder från dagen.

DOUGH D.

    
Mössprovning på parkeringen

Mitt Dough D champagneglas
  
Ungkarlsauktion

Lillördag

Ikväll ska jag och Dough och förhoppningsvis några fler flickor roa oss lite smått. Vi börjar här hos mig, tänkte köpa lite pizza som vi förhoppningsvis kan avnjuta utanför i parken med en god cider. Sen ska vi vidare. Låter som en trevlig onsdag för mig alla fall !

DOUGH D.

Ett år äldre

Kan inte säga att jag känner nån direkt skillnad från att vara 18 men det kommer väl. Inte alltid man fyller ett så meningslöst nummer som 19.
Dagen har allafall vart chill till största delen. Inte varje födelsedag man uppträder för hela skolan så det var ju annorlunda. Annars var det mesta som vanligt, sång och tårta och pressenter i morse, favvomaten ikväll. Har till mestadel fått pengar som jag trodde och hade lnskat mig, men oxå ett typ resekitt med massa bra för huden grejer till ansiktet och lite så. Doughs pressent var dock mycket trevlig och oväntad, mycket glad blev jag. Det är den vi ser på bilden här nedan!

DOUGH D.


Kulturdagarna är invigna

Idag invigdes kulturdagarna på Schillerska och få bilder togs även fast jag och DoughD var där redan kl 10 på morgonen. Det var alltså the day idag, då vi skulle sjunga på kinesiska och det gick åt helvete andra gången tycker jag. Första uppträdandet gick helt okej men till det andra hade massa gått och vi stod där bara vi två, kändes det som iaf.. Annars är jag nöjd över att vi som var med fick coca cola och gifflar. Vi tyckte vi kunde ta så mycket vi ville , men jag antar att man ej fick det, haha! det var såklart inte bara kenesisk sång idag utan också, tango-uppvisning, rytmisk gymnastik/dans, folkmusik, orientalisk dans, kenesisk dans och teater.




DoughT

mumsfillibabba


Dubbelt upp i grattis !

För nu är det min födelsedag och jag kom åtta i en pokerturnering med ca 450 deltagare. Aldrig fel med lite extra cash. Nu ska jag sova för snart kommer de insjungandes här.

DOUGH D.

Tonårsliv

Dagens höjdpunkt nu - tonårsliv börjar på ettan ! Jag kollade på de första 5 avsnitten igår och blev typ berörd. Det handlar om tre 18 åriga tjejer, en som har anorexi och har haft i sex år, en som har dyslexi och en svikande pappa, en som har en dotter och har tidigare knarkat osv. Kanonbra ju ! kollade igår och grina lite då och då men jag var ju allmänt PMS-ig igår så kan vart det. Men nu måste jag kolla ju ! :D

DOUGH D.


Hon till vänstrer är min favvo, verkar jättesöt !

Vad ska man välja?

Imorn fyller jag ju år, vilket det känns som om jag har nämt några gånger för mycket idag. I alla fall så är det ju alltid trevligt på många sätt men en favvo är ju att man får bestämma vilken mat man vill och det händer ju inte alltid på en tisdag ! Det svåra är ju bara att bestämma sig. Jag har ju teckenspråk imorn så maten blir ju efter det. Jag är sugen på my all time favorite - tacos, men det åt vi i helgen. Pizza funkar ju alltid. Men sen har jag typ inga fler förslag. Helt tom. Så himla tråkig nu när jag väl får välja.. Brukar ju ofta få välja men då bli det mest tråkiga saker eftersom pizza ej brukar accepteras i veckan.

Nån som har nått förslag på nått smarrigt?

DOUGH D.

CHASING DOROTA

Helt otroligt, varför har ingen sagt att Dorota i Gossipgirl har en egen serie? jag upptäckte det nu och det var verkligen lägligt eftersom jag sitter här med chips framför mig. Kolla in serien här.
DoughT

Gamla favoriter

Det är inte ofta jag pluggar i hörlurarna och lyssnar på min iPod men idag var en sådan dag. Så när jag satt fast i spårvagnen i ca 30min eftersom det var något krångel i Brunnsparken så hittade jag en massa gammal musik som jag inte hört på evigheter! men idag bjuder jag bara på några fravoriter av Tegan&Sara.

where does the good goes

walking with a ghost



FASIKEN, sen finns resten av låtarna bara live på youtube och dom är crap. Men andra favoriter är I know I know I know, Take me anywhere och You wouldn't like me. DoughT

Frisören

Var precis och boka tid hos nån frisör mamma rekomenderade nästan nere vid avenyn. Ska klippa mig samtidigt som jag fixar håret innan balen. Ska vara där 15 och balen börjar 19.30 så har ju ett tag på mig alla fall ^^Hela kalaset skulle gå på 700 spänn så får hoppas jag får mucho dinero i födelsedagspresent imorn ! Har inte önskat mig nått annat så hade vart otippat annars iofs. Nu ska jag äta ett äpple och sen godiset från igår !

DOUGH D.

        
        

Googlade lite bilder på fina frisyrer

Collage ifrån helgens besök på Lager157


DoughT

Min sista dag som artonåring

Än så länge har jag spenderat den i skolan, framför datorn, lagat min klänning, slickat ur bunken som mamma gjorde sockerkaka i och beställt skor till studenten plus två till och två armband från hm. Nu kollar jag på Ellen, idag ska hennes fru vara gäst, spännande !
Jag provade även klänningen när den var fixad med skorna som som tur var passade. Mamma hade även en sjal som var mormors som passade bra till klänningen. Ska ha den om det är allt. Nöjd är jag !

DOUGH D.


Liseberg och födelsedagsfirande

Det var alltså Liseberg som var dagens överaskning. Jag fick tillslut ihop lite cashmoney så det ordnade sig som tur var! Det var lite kul att min man fortfarande inte hade nån aning vart vi skulle när vi stod utanför Liseberg, men det var för jag gjorde en luring och gick en bit till..HAHA! Vi besökte Ben & Jerry cafét och tog en glass och milkshake som var lite väl annorlunda, gick på Pandavision och vann på Chips-hjulet, båda två faktist! Sen krävde jag revanch i luftskytte och vann!! Hela 45p fick jag och för att vinna ett pris krävdes 49, men jag är nöjd iaf!

Just nu är vi i Kärra och firar Andreas som fyller år idag! Han fick en fet kinderägg-gubbe, stor klubba från lisse och en Diesel tröja av oss. Det har vart en mycket trevlig dag idag..
DoughT


Godismonster

Kom precis hem från 4Gott där jag köpt godis för 45 spänn. I mitt försvar kan jag säga att det är till två personer för Jonathan kommer hit senare då vi ska kolla på Söndagsparty. Hoppas det är bättre denna gången.
Nu ska jag bara chilla för mig själv med mitt godis och kolla på massa bra saker. Typ den där grejen på ettan om tonårsliv eller vad det heter. Det var slitsamt på jobbet idag, vi var ute en hel del, bakade kakor i sanden, cyklade, lekte pirat och lena från peter pan, byggde med lego och kollade Disney chanel. Som sagt, slitsamt ! därav massa chill och myws nu.

DOUGH D.

Uppe i ottan

Today is the day, min och hjärtats dag.Fan bara att mina planer går i kras eftersom jag bara har18kr på kontot!!! Hur fan ska jag få ihop dethär?Men jag messade mamma och frågade ifall hon fortfarande ville betala mina klänningar som hon så fint har erbjudit sig. För övrigt är jag fortfarande sur för att en lillpojke igår trodde att jag var 8 år och när jag väl avslöjade min ålder jämförde hans pappa mig med handväsketanten i Madagaskar...Hmmf
DoughT


Early morning

Nu ska jag iväg och jobba, börjar elva.. Det är tidigt på en söndagmorgon om man haft för sig saker dagen innan.

Igår åkte Dough och jag alla fall till Emma, hon hämtade upp oss sen åkte vi och handlade massa god mat. Efter det åt vi och kolla Robinsson, fixade oss och sen kom Dough's pojke och hämtade oss. Vi¨åkte till nån pojke och satt där på hans uteplats och lyssnade på lite halvdan musik om jag får lov att säga det själv, vilket jag får. Sen vara bara att hoppa in i bilen igen och åka till nån fest. Där var det lite tveksamt oxå eftersom vi hade kommit så mkt efter de andra och inte verkade känna så många :P
Kvällens joke var att Daniel hade gått upp och funnit en tjej däckad i sängen och lagt dit massa böcker så det såg ut som om hon hade läst innan hon somnade typ.. Lagom omtyckt.

Nu måste jag springa iväg till bussen. Buhu orkar ej jobba idag men vad gör man inte för lite casch !

DOUGH D.

Home again

Kom just hem från stan, den andra gången idag. Var nämligen hemma en sväng förut för att hämta mera pengar och äta lite. Sen åkte jag tillbaka för jag hade nämligen funnit skor till balen ! har kollat i verkligen varenda affär nu. Hitta aldrig nått som skulle passa och om jag gjorde fanns ej min storlek. Men nu har jag då köpt ett par, de sista i min storlek. Tror nog att de ska passa till klänningen. Det som är lite segt är att jag ju aldrig mer kommer använda dem efter balen, de är inga vardagsskor direkt..
Har även köpt mig en mascara och deodorant.

Emma sms:ade för att tag den och frågade om jag var på att hitta på nått skoj och de säger man ju sällan nej till. Får se vad det blir om det blir nått alls, hoppas alla fall :D

DOUGH D.


I heart ROSETTER

Nu är det dags för mig att fara ner på stan. Lite senare än tänkt men vad gör det. Förövrigt så har jag på mig mitt diadem som jag köpte igår, mums på rosetter !

DOUGH D.


Fail

Ååå det har ju vart massa inne sen jag skrev det sista inlägget, men INGEN har sagt vem de är... dåligt!

Nu ska jag duscha och sen åka ner på stan, jakten fortsätter idag.

DOUGH D.

Vem e du?

För en stund sen ringde en "vän till familjen".. Han skulle ej tala med mig men jag svarade så han var så illa tvungen. Då sa han att han läste bloggen ibland! Skoj skoj, alla är ju välkomna.
Detta medför ju dock väldigt mycket nyfikenhet. Det kanske är fler sånna otippade som läser som jag inte har nån aning om. Det är ju ännu svårare att veta när vi är två som skriver. Vems bekanta som läser och så vidare.
Därför ber jag er nu att skriva ert lilla namn och vem ni är om vi ej redan vet det. Det vore snällt !

Samtidigt vill jag hälsa Mats Gabrielsson välkommen till bloggen. Han och Julia är de ända som slipper presentera sig ;)

DOUGH D.

Pimpa din tröja med en paljettrand

Det är just precis var jag gör just nu! Dock har jag inget fiffigt paljettband utan få sy mig en egen lite rad. Jag har lite kvar och funderar ifall jag ska göra lite smådetaljer också men jag har noll insperation just nu.. DoughT


Utelåst

Är äntligen hemma ! var nämligen så att jag var hemma för en timme sen men hade ej några nycklar för de har Jonathan. Ringde runt lite och folket var på Avenyn och åt glass så det var bara att vänta. Behövde ej göra det så länge men vi har vart och storhandlat oxå. Tacos ikväll ska bli mums. Vär ganska länge sen.
På stan fann jag massa söta festklänningar på MQ faktiskt. Är aldrig inne där annars men de hade massa söta klänningar från PARIS KATE & I, kruxet var bara att de var lite stora, tillochmed st 34.. hmm de hade ej 32 heller men ska kolla lite mer innan jag bestämmer mig. Hittade ett par jättesöta högklackade skor oxå, men de var bara FÖR osköna, skulle bara förstöra hela balen för mig typ :P Jag köpte dock ett jättesött diadem med rosett !

DOUGH D.


Testade bland annat denna som var jättesöt på

brr

Nu kom jag in efter en lång tupplur i det sköna. Jag fryser en aning eftersom jag råkade hamna i skuggan av parasollet så jag ska värma mig med lite te och se den bruna färgen sakta men säkert komma fram genom det röda. Imorgon ska jag upp tidigt och ladda inför körningen till Dalsjöfors, vi ska åka till Guldfynds outlet och sen titta studentskor i Borås. Det ska bli en trevlig dag! DoughT

Fredag

Om nån vill veta har jag lite svårigheter med att skriva just nu för jag ligger ner i sängen och har datorn på magen... Plus att jag har ett armband som bara är i vägen oxå...

Var som sagt på den Diesel grejen i morse men där fanns inget att ha som jag misstänkte. Knallade lite på stan efter det oxå, köpte tråd till balklänningen. Nu ska jag tillbaka och kolla balskor och studentfestklänning tror jag. Var tvungen att gå hem först bara och byta skor för hade världens skoskav. Jag var i skolan emellan asså :P
Ikväll blir det av att försöka sy då, sen kolla lite Så ska det låta. Hoppas nån bra är med bara !

DOUGH D.

Suck

Jag åkte till skolan i onödan! VAD JAG BLIR IRRITERAD!! Jag hade glömt att bara tvåorna skulle ha slutprov i körkortsteori och att min tur är om några veckor.. Förövrigt fick jag är kanonidé om vart jag ska ta min man på vår dag som är på söndag. Däremot blir det problem ifall jag ska sätta ögonbindel på honom för han måste se vart han kör. Men det löser sig hoppas jag :) DoughT

Kinesiskt pyssel

Idag på kinesiskan gjorde vi massa skojiga grejer, utöver skönsången då...

  




Lätt dagens roligaste.. Kolla den nere i vänstra hörnet, dubbelt så liten som alla andra, attans ! :D

DOUGH D.

Nattskrivning

God kväll/natt allesammans. Har vart en väldigt lång dag. Slutade skolan vid halv fem och åkte direkt och jobbade. Var hemma vid halv elva. Har alla fall hållt mig sysselsatt och sluppit tänka. usch

Imorn på förmiddagen ska jag möta Jonathan vid Järntorget och gå på nån slags Diesel-utförsäljning eller liknande. Var på samma grej fast med Filippa K förra året. De hade endel så får väl se om jag kommer hem tomhänt eller ej. Måste kolla balskor i helgen oxå så kanske tar det imorn med.

DOUGH D.

Old Geisha

Min mamma och hennes vänner skickar typ roliga bilder till varandra och dessa var bara sjuka! det är alltså en pensionerad Geisha som har hela livet har gått i pytteskor.. Jag varnar för äckliga bilder. DoughT


Nu närmar det sig..

Idag har jag inhandlat både studentklänning och festklänning! Jippie, jag har gått och dragit på detta allt för länge men passade tillslut på att kolla runt lite på en håltimma. Feta minuset var att jag inte hann hem och äta innan jag skulle vara tvungen att åka tillbaka till skolan så jag fick äta själv på donken för första gången i mitt liv. Jag kan seriöst inte minns nån gång jag ätit där själv, men det kanske inte är så annorlunda? DoughT


Dough's sjunger kinesisk sång


Njut bara njut för dethär bjuder vi på. Jag antar att det bara är våra sköna stämmor
som hörs eftersom ingen sjöng någonlunda högt ens. Denhär låten ska vi alltså framföra
på kulturdagarna. Så denna är ägnad till er som ej kan se den live nästa onsdag. DoughT

:(

Två begravningar på en månad var inget jag hade hoppas på...
Den sista är den värsta, var ej berädd på det.

Kommer sakna den bästa mormorn någonsin, <3

DOUGH D.

Torsdag

Hemma efter min jobbiga morgonlektion. Kollar nu Ugly Betty, samma avsnitt som jag kollade på på eftermiddagshåltimmen igår.. Men va ska man göra? Jag ska söka lite mer på bil för mamma och mig ner till Spanien nu, vi har hittat några som verkar bra. Det konstiga är dock att om man hyr en från Avis eller vad det heter och lämnar den i spanien så kostar det 20 000 för två dagar typ :O men om man lämnar den i sverige kostar det 1500 för fyra dagar typ.. Konstigt konstigt. Därför måste vi hitta nån som kan åka med oss så mor min inte blir så ensam på vägen hem. Kan ju ej vara så kul att fara genom hela europa själv. Förövrigt så är det bara 250 mil dit ! låter ju ej så farligt ^^

DOUGH D.


Kvällshunger

Jag hatar att bli hungrig på kvällen, speciellt vid den här tiden då alla andra sover och det är släckt över allt. Då orkar jag ej gå ut i köket och börja skrammla med massa mat. Ändå kurrar det som aldrig förr nu så misstänker att jag kommer bli tvungen att göra det ändå. Men för tillfället har vi kräm hemma så får nog bli lite kräm och mjölk!

DOUGH D.

Oops, hehe

Har precis tryckt i mig chipsen som Jonathan köpte till igår, det som var kvar vill säga... Opps.. Hoppas han ej ljuger när han säger att han läser bloggen så han ser detta nu då ;P Törstig blev jag oxå, funderar på att hämta ett till glas saft.
Jag ångrar inget, mums var det ändå ! ^^

DOUGH D.


Polisen

Det här var den mest pirriga övningskörning jag någonsin gjort! Efter att ha virrat omkring i evigheter över hela Göteborg (och spårvagnar!!!) så mötte vi en polis i en korsning. Jag såg den inte men det gjorde pappa, sen kör den slugt efter mig vid 2 trafikljus och vis det sista log dom feta leendet mot mig. Jag mådde riktigt illa och trodde dom skulle sätta dit mig för bra körning eller nåt. HAHA
DoughT

Work work work

Har jobbat hela eftermiddagen och det var chill som vanligt.. Stekte på några köttbullar till busfian och kolla lite på Disney Chanel. Sånt gillar vi. Sen kom Sofia hem och vi pratade om hur sommaren skulle bli. Jag kan tydligen jobba där mycket i Juni vilket är gött för då kommer jag ej ner helt pank till España. Sen la jag in ett gott ord för Jonathan oxå för Johan kan tydligen kanske fixa jobb som fastighetsskötare. Mycket bra min lilla "extrafamilj," generösa som bara den. Lånar ut bilar och hus, bjuder med en på resor, lånar ut kläder och allt man kan tänka sig. Fixar jobb och lägenheter. Tänk sicka kontakter jag har, det var ju trotts allt jag som fixade denna lägenheten kan man ju säga. Därav fick jag oxå det största rummet ^^ nån belöning måste man ju få !
Nu har jag engelska läxa att göra, sen kolla massa tv och serier.

DOUGH D.

Be happy!! Mallorca


HAHA, kolla vad som trillade in i brevlådan! Ett vykort från Mallis, sweet! DoughT

Busigt busigt !

På vägen upp till fjärde våningen där vi har spanska stannade KIm och jag idag halvvägs för att bestämma oss för att inte gå på lektionen alls.. Vi knallade ner till bibblan och skickade iväg ett mail till vår kära lärare där vi skrev att vi var på skolfotbollsmatchen som pågår just nu mellan massa skolor i innerstan. Man får nämligen lovlig (?) frånvaro om man är där... Efteråt hade vi jättedåligt samvete och tyckte synd om vår lilla söta lärare, hon skulle ju nästan bli alldeles ensam däruppe :/

Jag knallade alla fall hem sen. På hemvägen började jag tänka på nått som jag hatar otroligt mycket, nämligen råttor. Fick massa bilder framför mig, tänkte på det att man aldrig är typ mer än 10 m från en råtta i en storstad osv. Så kunde jag inte sluta tänka på att en stor fet råtta skulle vänta på mig i hissen när jag kom dit.. En sån riktig feting på typ 50 cm... Jag hade ingen aning om vad jag hade gjort om det verkligen var så..
Väl framme vid hissen sen öppnade jag dörren vääääldigt sakta och som tur var var det tomt där inne.. Men man kan ju aldrig vara försiktig nog när det gäller sånna äckliga saker...

DOUGH D.


Den lilla losern



Igår var jag lycklig, min man kom hem igen! Dessvärre sitter jag nu ensam och ska kolla på The hills, men det gör inget för det är ett måste och han tycker inte att programmet är någon höjdare direkt. På tal om ingen höjdare ska han ut och glida med en vän som har fått körkortet idag och nu är det bara jag, den lilla losern kvar som inte har körkort bland alla jag känner!!! Okej, kanske inte alla, inte ens nära alla. Men det känns så... Jag ska iaf. vänta tills jag slutat skolan för just nu kan jag inte ägna någon tid åt det mer än att övningsköra.
DoughT

Stort fett smile

Det finner man på mina läppar efter varje The Hills avsnitt. Hat precis kollat på veckans och längtar redan till nästa ! Så hiiimla bra är det ju ^^ spännade med massa intriger och så.. Så himla kort bara, tar alltid slut för snabbt. Jag älskar när man får se vad som ska hända i nästa avsnitt oxå, mums !

DOUGH D.

love

Idag är en bra dig, en riktig bra dag!
DoughT


Sådärja

Jag löste det på ett bättre sätt. Slutade läsa, skrev recensionen efter det jag redan visste. Nu är den inskickad och jag ska börja med spanskan. Jag är så stolt över migsjälv ! ^^

DOUGH D.

Freeze

Just nu har jag så mycket att göra att jag blir helt paralyserad och inte gör nått alls. Ska läsa klart min bok, har ca 100 sidor kvar nu och det är segt som in i helvete, jag ska skriva recension på boken, förbereda nått muntligt om filmen Volver på spanska och sist men inte minst göra en reklam på spanska. SNÄLLA skjut mig någon ! Min lösning som jag har kommit fram till är att jag skiter i allt annat, läser boken hela kvällen och skriver recensionen på spanskalektionen imorn så slipper jag göra spanskaläxorna.. Ingen bra idé jag vet. Men ändå den bästa just nu.

DOUGH D.

Aldrig fucka upp

Efter massvis med reservationer har jag äntligen släpat mig iväg till bibblan för att hämta ut Aldrig fucka upp, uppföljaren av Snabba cash..
DoughT

Ledig måndag

Idag är vi lediga av nån anledning okänd för mig. Det passar mig ganska bra eftersom jag har ca 200 sidor kvar i min bok som vi ska lämna in nån skriftlig grej om imorn. Jag ska verkligen försöka att läsa hela utan att somna hela tiden som jag gjorde igår. Verkar som en omöjlig uppgift dock. Jag har dessutom massa verkligen vuxna samtal att ringa. Sånt gillar vi ej men ibland är de måsten. Därför kan jag ej dra ut på detta mer, hoppas ni får en trevlig dag alla fall !

DOUGH D.

Armband

Klickade av nån anledning in mig på en sida som säljer massa söta armband, jag gillar. 

  
                                                       
DOUGH D.

Söndagsparty

På tal om New York får man ju ej missa Fredriks och Filips Söndagsparty ikväll... Har sett fram emot detta en lång tid, skoj ska det bli!

DOUGH D.

Fest @ Berg 211

Igår var det som sagt Revyfest som om jag har fattat det rätt min vän Simon och hans kompisar som hade ordnat det. Dom hade alltså hyrt värsta fräscha lokalen bredvid Area 51 som ligger vid Bellevu och på kvällen skulle några band spela. Vi förfestade lite hemma hos idag och jag fick slurpa i mig mina äckliga päroncider men det var massa andra spännande drycker flickorna hade köpt på Mallis så det var kanon! Dock innan vi begav oss till Ida tyckte jag mig se två transor på redbergsplatsen och sa det till en pojke som var med oss, tydligen kände han dom, och det var inga pojkar! HAHA. Riktigt pinsamt.

Självklart var det trevligt att träffa flickorna men festen var ingen höjdare direkt. Visst det var jättemycket folk och någonlunda bra musik ifall man bortser från att var tredje låt var Botten Anna och att mer än hälften som var där var födda -93. Inte för att det spelar så värst stor roll, men det gjorde det faktist sämre.. Synd att det inte blev donken som vi hade tänkt oss men jag fick ju som sagt käka lite pommes till frukost! Själva festen får 2/5 toasters
DoughT

       
       

New York City

New York har alltid vart den staden i världen jag fascineras mest av, alla har en sån stad, många har Paris tillexempel. Men NY är min sån. Jag har alltid velat åka dit och nu när jag har vart där vill jag bara bo där föralltid typ. Tittar på hur många serier som hellst därifrån och blir bara mer sugen hela tiden.
I sommras var jag där med la familia. 8 dagar i Juni/juli och det var kokhet, man behövde bara gå utanför hotellportarna så kände man klibbigheten komma smygande. Men det var alla fall hur skoj som hellst, kolla lite bilder nyss och längtar tillbaka. Tänkte bjuda på några här. Min kamera var dock trasig så jag använde mobilen och snor några av mammas bilder nu.

DOUGH D.

  
Utsikten från hotellet, the naked cowboy och times square och mitt lilla huvud längst fram i bussen


Jag i Central Park med mina nya skor, nya favvoshortsen och massa Ralph Lauren påsar

  
Pride-parad, la familia @ Hard Rock Café och Dylan's Candy Store


Studentklänning

Nu är den ÄNTLIGEN inhandlad, efter många om och men. Hade ställt klockan imorse så jag skulle vara där precis när butiken öppnade, de hade nämligen bara EN enda kvar ! Jag var där igår oxå men då hann jag ej prova för de stängde precis. Så knallade jag till nästa affär, den är från Sisters alltså, så var den helt slut där. Jag deppade ihop och trodde att jag ej skulle få min kära studentklänning som jag har gått och sucktat efter så länge. Det var nämligen så att den som fanns kvar i den första butiken var en 34:a och jag hade provat och tänkt mig en 36:a innan. Men så åkte jag då dit imorse och den satt som ett smäck ! Jag tror iofs tyvärr att många kommer ha lika dan eftersom man har fått reklam om den och den har sålt slut överallt. Men det skiter jag i, den är verkligen som gjord för mig. Älskar den, speciellt för rosetten. Allt med rosetter faller jag pladask för. Men alla fall så kan jag ju nu visa bild eftersom jag redan köpt och den är slut nästan över allt.

DOUGH D.


Orkade ej hämta kameran så det fick bli en dålig mobilbild... Man ser en glimt av balklänningen där till vänster oxå :P


Pommes med skummad O'boy

Nu har jag fått i mig lite frukost, pommes med bearnaisesås och skummad O'boy! Låter mums va? Jag återkommer om gårdagens festligheter efter Robinsson..
DoughT

4,5 / 5 toastar

Filmen var ju kanon bra ! Varm i magen nu ju, älskar sånna filmer. Skoj var den, och mywsig. Han är ju för söt han Zac, pallar bara inte när han ska dansa runt i High School Musical så detta var much better !



DOUGH D.

17 again



Detta skriver SF om filmen:

"Mike, 37, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.
En sen kväll när Mike är på väg hem i regnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike över räcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen."

Ska se ikväll !

DOUGH D.


I'm off


"Man vill ju vara brun och inte vit så klart"

Sämsta texten ever men samtidigt skön melodi.. Älskar den ! ni måste verkligen lyssna.. Så kul ! :D


DOUGH D.

Ny kategori


Nu har jag fått nog!



Klar för idag! Att sola är egentligen ingenting för mig, jag klarar inte av att sitta stilla för länge. Inte heller klarar jag av att sola framsidan av kroppen för det är för varmt, uuäh. Nää vad jag bara klagar.....
Jag hoppas det blir bättre för nu kom mamma hem med sushi, gottgott!
DoughT

Godmorgon

Godmorgon! Nu sitter jag här nyvaken och väntar på att mina rostade mackor ska bli klara. Efter frukosten ska jag rusa upp till balkongen och sola sola sola!! Ikväll väntar Revyfest..
DoughT


Shopping



Idag var det shopping som gällde! jag tänkte först och främst leta efter ett par glasses eftersom jag aldrig klarar av att använda samma par 2 år i rad. Det är samma veva varje år, jag förstår mig alltså inte på varför jag köpte just det paret och lovar mig själv att köpa ett par som är riktigt dösnygga som håller år efter år. Men som vanligt när man går på stan köper man mer än vad man från början hade tänkt. Denna gången fick jag hem ett par glasses, skärp, spetströja och ett flätat hårband.

Redbull, ja tack!

Imorse när jag satt på spårvagnen påväg hem ifrån körkortsteorin börjar det plötsligt lukta massa sprit & öl. Det sitter då två killar snätt bakom mig som antagligen supit hela natten och är påväg hem.. När jag alldeles nyss var på väg hem för andra gången idag och ca 7timmar senare sitter samma killar på spårvagnen! Helt sjukt. Den ena killen bar på en stor slagsäck eller vad det nu heter full med Redbull och frågade ut några småkillar hur ofta dom drack det. Stackars småpojkar som knappt visste vad det var men de tackade och tog emot. Småkillarna undrade hur kan kunde få tag på så mycket för det kunde väl ha vart typ 50 redbull och han bara flinade och sa -bry er inte om det, om ni inte vill ha dom kan jag ta tillbaka dom. Varför frågade han inte mig? :(
DoughT


Balklänning

Äntligen har jag funnit den ! Den är lila som jag ville och har en fin knytning där bak.. Måste knåpa lite med den nu innan jag kan använda den men det blir nog bra. Har tagit lite bilder men har ändå bestämt att det ska bli en överraskning, speciellt för min kavaljer (?) som kanske smyger sig in och tittar om jag lägger upp. Jag är nöjd alla fall, man ser en aning bred ut på nederdelen och mina små hamburgebröd är ju inget att tala om.. Får väk köpa sånnadär grejer som fastnar på...

DOUGH D.

Äntligen fredag

Veckan har gått väldigt fort, antagligen för att man var ledig i måndags men ändå. Var uppe rellativt tidigt idag och hjälpte en vän fixa lite saker. Snäll är jag ^^
Idag börjar skolan halv två, chill. Har religion och sen prov i engelskan. Ordprov så man slipper plugga, sånt gillar vi. För övrigt har jag inga planer alls för helgen, ska jobba på söndag bara. Trååkigt ju. Men har mkt att se fram emot så det gör ej så mkt. Borde läsa min svenskabok som ska vara klar på tisdag nu men, orkar ej riktigt...

Just ja, ikväll ska jag prova ännu en balklänning, hoppas den är fiinfin.

DOUGH D.

Livsnjutandet fortsätter...

Med glass med jordgubbs grej i och banan samt saft och nya avsnittet av 90210...

DOUGH D.

Riktig livsnjutare

Det skulle jag kalla mig själv just nu, eller ganska ofta egentligen. Jag gör det jag vill även fast jag har saker jag borde göra. Just nu lyssnar jag på Håkan och spelar poker för det tycker jag är skoj.
Jonathan intervjuade mig förut till sitt PA som handlar om tid. Jag märkte då genom mina svar att jag chillar för det mesta, är aldrig stressad och känner ingen tidspress eller så. Jag är ej rädd för att bli gammal eller känner att jag vill leva i nån annan tid än den jag är i nu. Chilldill ju !

DOUGH D.


1 och ett halvt år


Det börjar närma sig ett och ett halvt år med min man och jag kollar runt efter en fin present, jag har hittat en jättefin grej men jag får fundera vidare lite...

Bara så att ni vet...

...Så var Jonathan den bästa pojken man kunde få och jag har aldrig varit så lycklig som när jag var med honom. Därför är vi nu oxå vänner, jag vill ej att han inte ska finnas i mitt liv längre bara för att vi ej är tillsammans. Vi har jättekul ihop och förstår varandra jättebra. Vi har samma humor och kan lita på varandra till 100 %. Så känner alla fall jag. Jag kommer älska honom resten av mitt liv, inte bara för att han var min första kärlek utan för att han är en underbar människa. Så! nu vet ni.. om nån trodde nått annat !

Nu ska jag göra nått busigt.... lägga ut en bild som han är med på vilket är heeelt förbjudet. Detta är ett undantag tycker jag ! ^^

DOUGH D.


Jag som lyckligast, i Köpenhamn

hjälp

Nu är det andra gången det händer! När jag precis hade satt mig ner för att äta gårdagens macka ringer telefonen, när jag har tryckt svara så spelas en liten truddelutt. "Jaa, skulle du kunna släppa in mig för jag ska laga tvättmaskinen"  Åh, hur skulle jag svara utan att han tror att jag är helknäpp men det var lika bra att säga som det var, att jag bor i hus och inte i en ägenhet. Han hade alltså tryckt på nån porttelefon som sedan hade kopplat hem till mig...


Fråga Olle

IIiwwwh min favvo från Ballar av stål är gäst i Fråga olle ikväll - Bitterfittan ! Gillar ju hon som lurar män oxå men.. IWWWH ! :D

DOUGH D.


Studenten

Den 1:a Juni sker det. Jag är fri föralltid... Nästan alla fall, känns ju så. Vi talade lite om det idag vid middagen. Vilka som ska komma, vad vi ska äta och hur vi ska få plats. Om alla kommer blir vi 25 pers.. I vår lägenhet, som visseligen är ganska stor men inte fan får vi plats med ett långbord för 25.
Jag ser alla fall fram emot det väldigt mycket nu, har ej gjort det innan. Ska köpa klänningen i helgen *peppar peppar att den finns kvar... Bara en och en halv månad kvar nu och det kommer gå snabbt ! :D

DOUGH D.


teckenspråk


Nu är jag hemma från teckenspråket, det var utmärkta mackor denna gången med och jag fick tom. ta med en macka hem, mums! Nu är det snart dags för slutprov då vi ska filma in varsinn berättelse och jag har spenderat hela lektionen åt att klura ut vad jag ska berätta.... Emma skulle berätta om sina grannar som försvann och sen låg i handfatet och badade men jag tänkte mera action i min historia. Lite mera miner och effekter att teckna då juu. Så då kom jag på att jag kanske kunde berätta om när min pappa krockade med James Bond (Roger Moore) och lite annat skoj! Så nu är vi lediga till vecka 19, wiiiiie!
DoughT

Avundsjuk

Det är vår och vart man än vänder och går ser man söta par hålla handen. Jag vill oxå ! Känns så konstigt för förra våren och våren innan det gjorde jag ju oxå det. Men nu är händerna tillbaka i fickorna. Jag är avundsjuk! Saknar nån att hålla i handen i vårsolen, nån att åka ut till havet och grilla med och nån som noterar hur brun jag nästan har blivit...

Att vara singel är inte alltid fel det. Har verkligen sina fördelar ibland. Men jag är verkligen en förhållandemänniska. Men jag vet ej om jag vill göra alla dessa saker med en spanjor?! För innan jag åker ska jag ju bara chilla. Men om ja ej finner kärleken där nere, vilket jag tvivlar på att jag kommer, kommer jag ju vara singel i ett och ett halvt år minst. Tänk vad avundsjuk jag ska hinna bli då!

DOUGH D.


När vi grillade vid havet för första gången. Jag hade till och med mig efterrätt :)

Pool

Jag vet att det kanske blir lite mycket av detta nu men jag är bara så pepp !

Här ska jag spendera hela juli och halva augusti, sen har jag nog tröttnat.. 


Utsikten är ju inte helt fel den heller!


DOUGH D.

HAHA

ååååhåå vad jag har skrattat! Jag skulle kolla in veckorevyn's hemsida ifall det stod något om konspirationerna dom har med i den senaste tidningen men hittade något mycket roligare :) Det enda svåra var att hitta en bild som är framifrån och den enda jag hade var typ den jag använde mig av här där jag fular mig, men det blev bara extra roligt! Det roliga är att jag ser mycket bättre ut som man, haha!
DoughT


Dagens

Dagens roligaste: ...så ringde hon till den senast uppringda, Mary-Kate Oslen.

Ny reseplanerare

Bara jag som hade missat västtrafiks nya reseplanerare? De har tydligen en ny som ser ut så.. Vad det nu ska vara bra för ?

DOUGH D.


Tecknande apor

Hur sött som hellst ju, satte på tv:n och det var en apa som tecknade att han hade hemlängtan på Providence. Älskar sånt ju, i tvåan fick vi se en hel film om en stor gorilla typ, som kunde prata fast med teckenspråk då. I love it !




Stackan gråter ju :/

DOUGH D.

The Hills, nu nu nu !

Iwwwwh, äntligen !

'
 Måste ju erkänna, även fast det är lite piinigt, att denna bilden befinner sig på mitt skrivbord på datorn :$

DOUGH D.

putt putt putt

Tydligen kommer putten bli testad redan idag, wish me luck!
DoughT


Hela varvet runt

Igår kollade jag på sista avsnittet på säsong 6 av Vänner. Vilket betyder att jag har gått hela varvet runt, på minder än två månader ! Jag började ju på sjuan, så ska nog fortsätta ett varv till nu. Är verkligen beroende. Kan typ inte somna utan.

DOUGH D.


Hemma och vänder

Första dagen back to school idag. En låång jävla svenskalektion och matteprov bjöds det på. Gick ju ej mer än sådär får jag lov att säga. Men nu är jag hemma en snabbis, har tryckt i mig en pirog och ska snart iväg till teckenspråket. Såg i min lilla kalender i skolan idag att det är en jävla massa krockar på G i framtiden. Begravning samtidigt som mattenationella och kinesiska prov när jag är i spanien. Får se hur jag ska lösa allt det...
Men nu är det lite försenad teckenspråksläxa som gäller. Sen sticker jag !

DOUGH D.

Kopiatorkatapulten


Här kommer ett klipp på kopiatorkatapulten som avfyrar sin första kopiator. Idag kom dom första tävlande ifrån en hästklubb i Kungälv och dom var rejält trötta på deras kopiator eftersom allt papper fastnade hela tiden..    DoughT

Logroño, La Rioja

Jag lääängtar !







    

DOUGH D.

Surprise

Jag kan meddela att utväxten blev fläckig och gul medan resten av håret blev aningen ljuusare så som jag ville, men utväxten finns fortfarande där, hmmf!
Sen skadar det ju absolut inte att min man kom hit med en surprise i form av en PUTTER! iiiiwh. Men han ska börja jobba inom kort så den ska testas om 2 veckor, pirr pirr! Jag har världens bästa man <3
DoughT

slingor

Åh, nu äntligen kunde jag klura ut varför jag har haft såå många olika hårfärger! Allt från rött till grönt. Jag har aldrig färgat bara utväxten utan har alltid kört på en ny färg men nu är det ändring på det. Eftersom mamma skulle färga kunde jag passa på att färga min utväxt snäppet ljusare och lägga in lite mer slingor. Det är bara jäkligt synd att färgen inte tar ett jävla piss utan det är bara lite fläckar i hårbotten :(
DoughT

More About Dough | The hottest fucking sauce



Den starkaste såsen/röran jag har smakat är typ tabasco och det tyckte jag inte var så värst starkt eller gott för den delen, sen tål jag ganska så mycket och kan därför krydda huur mycket som helst typ, dock är det inte så gott. Så när jag grillade i söndags togs the hottest fucking sauce fram och jag var tvungen att testa!

Fyfasiken alltså, det rann tårar och snoret forsade ner, jag hade ingen känsel i benen och inte hjälpte det att dricka och hålla det kvar i munnen heller för då svämmade det över med saliv, nää fy! Såsen går nog inte att köpa i Sverige utan kommer från USA, så när ni åker dit kan ni ju alltid ta att testa. Jag måste påpeka att jag bara tog ytterst lite sås på nageln men trots det dog jag nästan.

    DoughT

Topshop


Det finns å jäkla söööta klänningar finns på topshop nu! Jag hade egentligen tänkt att gå en sväng på stan idag men eftersom dagen är röd hade Panduro stängt och det var dit jag ville mest, för jag är också sugen på att fixa till lite, miiihi! Sen hade det inte vart fel att svänga förbi topshop och kolla ifall dessa fanns där. Det är inte direkt den första affären jag går till men jag ska banne mig ta mig en titt där! Sen vill inte solen titta fram idag så därför klistrar vi på övningskörsskylten på bakluckan! DoughT

Sista lovdagen

En trååkig dag för mig. Ska plugga massa idag med för det har ej blivit av så mkt de senaste dagarns. Sen träna lite ikväll oxå. Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till skolan och få lite rutin på saker igen. Känns som om det var en evighet sen jag var där sist.
Nu längtar jag massor till balen och sedan veckan efter det när jag ska till Spanien. Ska stanna där i 10 dagar ! Sen åker jag förhoppningsvis tillbaka i Juli och stannar ett år. Ska ju hem på jul och sånt men... Mamma och jag planerar att göra en roadtrip ner när jag ska börja i Juli, så jag kan packa en bil full och ta med mig så mycket som möjligt. Skoj med roadtrip ju ! iiwwh tänk alla bilskivor jag måste göra innan :D

DOUGH D.

.

Idag har det vart en bakisdag, jag var inte ens sugen på äggmacka och då är det illa..haha! Jag lyckades bli bjuden på en cider som var två år gammal så jag skyller på den! Annars har dagen vart kanon och lovet fick en bra avslutning med grillning på min mans altan, myse! Nu hade jag tänkt att bjuda han på MAX så vi får se hur det smakar, jag har ganska höga förväntningar :D
DoughT

Rastlöshet

Har äntligen tagit tag i matten nu. Gjort endel tal... Men med datan framför finns det så mkt annat som lockar. Orkar ej fortsätta så länge utan unnar mig en hel del pauser...

DOUGH D.

27 dresses

Kollar på 27 dresses på tv:n nu. Har sett den en gång innan på planet till New York, men den tåls att ses igen. Bra ju !
Passar på att ta en andra "portion" av glass med fruktcocktail. 

DOUGH D. 


LIVRÄDD !

Hur stor är sannolikheten att TVÅ ENORMA humlor eller getingar eller vad det är ska hitta in hit på samma gång?! Det har det nu alla fall gjort och de surrar som fan. Vägrar hitta öppningarna på fönstrerna som jag skapat för dem... FLYG UT !

DOUGH D.

 

Påskmat ?

Jag knallade ner till det lilla torget för ett tag sen för jag skulle köpa mig en sallag från Paprika, var assugen. Som jag hade misstänkt var det stängt. Jag gick därför till Coop istället och köpte mig en stor köttbit och bearnaisesås. En riktig favorit, men alltid godast när pappa lagar det. Nu ligger det i magen och jag är nöjd som aldrig förr !

DOUGH D.


Påskafton

I min familj firar vi påsk på det vanliga hederliga sättet. Hela släkten samlas och jag är allmänt elak mot mina kusiner som trots det följer efter mig och vill leka... Idag har vi spelat fotboll med den nya superstjärnan Emil på 7 bast, druckit björksav genom sugrör, promenerat i skogen, ätit en helvetes massa grejer och sist men inte minst målat påskägg. Det nya för i år är att min man är med! Vi har tillsammans pyntat ett ägg med Jurassic Park-tema och det var verkligen inte min idé.

Snart blir det tårta och sen hemfärd för min del...

                                                                                                                              
DoughT

Gratis är godast !

För ett tag sen blev jag medlem på Gratisgodis.. Nu har jag samlat ihop lite godis och ska beställa hem de såhär i påsktider :P Jag får ju oxå lite extra om NI oxå blir medlemmar och det är väldigt lätt, man får godis bara genom att registrera sig ! :D Dessutom får man ännu mer nu för att det ör påsk, DO IT !

DOUGH D.
 


Chill påskafton

Idag är det påskafton och jag ska chilla som aldrig förr. Ensam hemma idag och rädd som fan kommer jag vara ikväll. Men jag ska passa på att chilla, sola lite på balkongen, kolla massa på tv och äta massa glass och fruktcocktail och påskäggsgodiset. Måste dock ta tag i plugget oxå, her ej blivit mkt matte av plus att jag måste googla massa tecken till min teckenspråkshistoria !

DOUGH D.

Date

Har precis fixat mig färdigt inför kvällens date jag ska på här hemma... Jag har oxå vart på affären och inhandlat fruktcocktail och glass och chips och dipp. Men först blir det pizza ! muums. Riktig svullokväll kommer det bli. Vi ska även kolla på film och Singing Bee med kändisar, får ej missas. Nästa år ska ju jag vara med så att.... ^^

DOUGH D.

 

Påskäggsjakt

Innan min kära mor for iväg gömde hon ett påskägg till mig. Jag fick egentligen ej leta för ens imorn men hon var sneeel och gav mig ledtråden redan nu. Den är "fågel"... Just typiskt eftersom vi har så himla många överskåp över allt..Men jag SKA hitta det ! det brukar alltid bli jag som är sist men.. Idag är det ju bara jag här så behöver ej känna stressen ! Och nej jag är ej för gammal för att leta påskägg!

DOUGH D.




UPDAT.
Jag hittade det ! och som vanligt låg det ett tuggumipaket i med... Nått som är bra för tänderna måste man ju ha bland allt sött !

Tadaaa !

Älskar när jag ej har plattat håret på ett tag för då ser det alltid så mkt längre ut när jag väl gör det ! :D

  

DOUGH D.

Sticky

Det senaste dygnet sammanfattas ganska bra med det ordet - sticky. Det var som Dough nämner nedan dit vi gick igår... Men allt annat var oxå sticky kan man säga - man fastnade på golvet för det var så mkt dricka, luggen fastnade i pannan för det var så varmt, kläderna fastnade på kroppen på folk för de var så svettiga.. Vissa pojkar hängde efter som klister.. Och sen idag då - dagen efter slasket för mig, det var minst sagt sticky.. Massa kladd överallt. Men det är undanröjt nu alla fall, känns skönt.
Till skillnad från Dough skulle jag nog ej ge det 4/5 toasters på grund av det som jag nämner innan. Jag har sån klaustrofobi och hatar att bli inklämd i trånga ytor och ej få luft. Speciellt om det är i en trappa eller nått sånt. Okej om det är på dansgolvet, men om man bara vill därifrån snabbt pallar jag ej sån trängsel och knök. Fick tala med mig själv i huvet för att ej få värsta panikanfallet typ :P inte ofta man gör det lixom. Men jag skulle nog ändå ge själva stället en 3/5 toastar eftersom man märkte att det kunde vara mkt bätter om det ej var så mkt folk.. Ett STORT FETT MINUS får de dock för de tog Doughs och min lilla tub med Absolut Rasberry ! FY!

Innan var vi ju som sagt hos mig, Sabine fyllde nitton och det skulle ju firas. Vi spelade lite GH och Intim...Det blev ej så många bilder därifrån, inga alls snarare.. Så bjuder på de få jag klickade innan!

DOUGH D.



   


Godmorgon


DoughT har nu internet och en liten reminder huuur jag ser ut skulle kanske passa bra, Haha!

Jag kom just precis in eftersom jag inte är ett fan av den brända lukten av hud direkt. Jag har nämnligen ätit pannkakor i det fria och solat. Det kanske är bara jag som känner så men det är verkligen pinsamt att sola när man är vit! Jag matchar garagedörren som är vit och spräcklig, hej å håå. Nu ska jag kolla på the hills och sen får vi se vad vi hittar på idag. Jag vill på cykeltur till Kärringberget men min man sitter hellre utanför och njuter utav solen...

Jag antar att dough kanske slänger in ett inlägg om sticky igår eftersom hon har lite bilder fast endast hemmabilder tror jag. Kvällen igår var jättekul tyckte jag och det var skoj att testa något nytt ställe, dock var det inte så kul att det var knökfullt och att alla trampade på varandra. Det var heller inte så kul att man badade i sitt egna svett, mums! Men trots det blir det 4/5 toasters
DoughT


 


Kopiatorkatapulten @ Mix megapol


bilden är snodd men eftersom jag idag har agerat kameraman tycker jag att denna kan lånas ut :)

Hör och häpna, jag och min man vaknade i ottan för att kolla in när Mix Megapol avfyrade det första kastet med deras katapult. Självklart är jag inte den som åker och kollar på en katapult helt random utan Andreas hade vart med och byggt den och själv konstruerat den så det var askuuul. Jag och min man har varit stammisar på Chalmers nu det senaste och tittat på mästerverket så jag känner mig delaktig i projektet för att jag har tillfört min goa humor, HAHA! Ni som vill höra lite av hur det gick kan säkerligen gå in på mix megapols hemsida och lyssna, Erik från morgonsoffan var lite småkul faktist vilket jag aldrig kunde tänka mig eftersom programmet är sisådär..
Just det jag glömde att nämna att katapulten ska vara med i en tävling där man ska skjuta iväg sin egna kopiator och det som under några veckor kommer närmast ett viss mål vinner en helt splitter ny! galet.
Annars har dagen vart kanuuunmysig och vi har spenderat mestadels av dagen på Marstrand och nu ikväll blir det utgång som sagt!
DoughT

Soowl och röda kinder

Har suttit en stund på balkongen och solwat mig lite. Passade på att äta lite lunch oxå. Det tråkiga var att mina fossingar var i skuggan och blev jättekalla. Nu sitter jag under täcket med sockarna på. Ska ta itu med matten nu. Wich me luck !

DOUGH D.

Spotify

Just nu städar jag rummet för fullt och lyssnar på lite najsig musik på spotify som jag ladda ner idag . Kanon ju ! Kommer ju massa människor ikväll och då vill man ju ha lite ordning på rummet alla fall. Mor och co. åkte för en stund sen så nu är det lugn och ro. Ska passa på att plugga lite sen oxå, måste bli av idag. Har ju några timmar på mig alla fall, folket kommer inte för ens vid sju så... 

DOUGH D. 

Ja visst gör det ont

Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan 
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
och det som stänger.

Vila i frid.  <3

Årets miss !

Hur i helvete kunde jag ha missat att The Hills började igår !? Två nya avsnitt har kommut ut på säson 5 på mtv.com !!
Ska kolla dirre ju ! qw

DOUGH D.



Skärtorsdag

Imorgon är det skärtorstag, men bara i andra hand för det vi ska fira är Sabines födelsedag ! Massa flickor ska forst komma hit sen ska vi ut, destination unknown än så länge. Har dock skrivit upp oss på massa ställen som vanligt men jag hoppas på att få testa nått nytt.
Förövrigt så har jag precis målat naglarna påskfina i nån sorts korall röd färg, I like.

Idag har jag ej gjort så mkt, hämtade Charlie på dagis vid fyra och knalla hem och lagade pannkisar. Är trött som fan så det plugget som jag lovade mig själv att göra får tas hand om imorgon. Som vanligt har jag ångest över vad jag ska ha på mig imorn, men denna gången ska jag inte köpa nått nytta alla fall. Ska ta mig en titt i min lilla garderob. En av de 40 kläningarna jag har borde väl duga alla fall? :S

DOUGH D.

Godmorgon

Vaknade precis och sitter nu här med datorn i sängen och blickar ut över mitt väldigt stökiga rum... Det ska jag fixa idag och även matten som måste göras inför provet på tisdag. Sen blir det till att åka ut till Hovås ikväll och jobba. Så ser dagen ut, tråkigt men sant. Som tur var är det inte mycket som kan få ner mitt humör i tider som dessa ! Ikväll ska pappan ringa igen när de har bokat mina biljetter. Åker antagligen den 17 maj och flyger från Landvetter till Bilbao. Sedan hämtar de mig med bil där. IWWH !!

DOUGH D.

Det går bra nu, kompis det går bra nu !

Vilket flyt jag har, som en kär person sa till mig: Saker och ting bara fixar sig för dig verkar det som, vilket flyt. Det stämmer nog. Men det är min tur att ha lite flyt nu tycker jag så jag tackar och tar emot ! Hoppas på det bästa.

DOUGH D.

Påsklov

Inte mycket uppdateringar på senaste, men har ej varit hemma. Var på stan med Jonathan och Daniel nästan hela dagen i dag och pojkarna kollade på kostymer till balen, mycket skoj. Detta var fjärde gången jag har kollat med Jonathan och idag köpte han äntligen en ! Mkt fin och mörkgrå från Zara. Jag hatar verkligen att typ vartenda plagg på herravdelningen där är snyggt, men jag hittar aldrig nått till migsjälv.

Ikväll ska jag chilla och kolla lite tv, är trött som fan av nån anledning. Tror det är att jag sov för mkt inatt, somnade vid tolv och det har ej hänt på flera månader. Så kan det gå då.
Resten av denna påsktlovsvecka ska jag alla fall jobba en del i veckan sedan åker la familia till Oxelösund och jag stannar här själv. Blir kanske utgång fredag och lördag, men får se. Chill med lov alla fall, det gillar vi !

DOUGH D.

Händelserik söndag

Hola todos ! en häktisk dag har det vart idag. Jobbade på dagen, var med lilltjejen på barnkalas. Det ver ju lagom kul att leka med föräldrarna medans barnen höll på... Men jag överlevde och vi knallade hem i den kalla vårsolen. Sen tog jag bussen till jonathan där jag är nu. På bussen hände det roligaste av allt idag. Pappan från familjen i spanien ringde ! MEN det var svindålig mottagning, jag satt på bussen och han hade en väldigt bred dialekt så jag hörde ungefär 10 % av vad han sa, så det blev en hel del "aa okej" "aa det är ju bra".. Men han lät förövrigt jättetrevlig och så. Det jobbiga var att de hade ändrat sig och ville nu att jag sulle börja 1:a juli... Jag skulle ju jobba i norge i sommar och tjäna storkovan !! :/ men men, det är ett val jag måste fatta.
Det possitiva var att de sa att jag låg just nu högst upp på deras lista och att min referens bara hade sagt jättebra saker om mig så, jag är nöjd ! Jag ska ner dit i maj och hälsa på.

DOUGH D.

Sunny Beach 2007

Just nu är jag sugen på sol, bad och billiga drinkar !

   

   




Favvochirren åts varje dag !

DOUGH D.



Old times

Hittade en skiva med massa gamla bilder... Denna är på min söta vän Dough efter vi hade kissat vid vägkanten vid bron innan marstrand. En mycket bra kväll detta förövrigt. Vi hade tältat med klassen dagen innan och jag hade sovit noll timmar eftersom vissa i tältet brevid höll på som kaniner.... Dough däremot snarkade som aldrig förr. Denna dagen, dagen efter, var vi med våra dåvarande pojkar och julia och massa kungälvsmänniskor och firade att det var sommarlov någonstans innan Marsstrand alltså.. Några minuter innan denna bilden blev tagen hade fru polis tagit vår dryck och vi hade snällt berättat vem som sålt den till oss... Denne samma polis gav lite senare Jonathans mamma böter för vi åkte för många i bilen... Säga vad man vill men det var en av de bästaste kvällarna nånsin !

DOUGH D.


: *

Lördagsgodis

Någon som ser nått de gillar? Jag gör alla fall för jag var nyss iväg och köpte ju ! :D det ska jag knapra på när jag kollar på film tonight !

DOUGH D.


Pink Party Pictures , PPP :P

Igår då, så kom Dough och emma hit och vi fixade oss lite och blandade drinkar med smarriga jordgubbar. Denna gången tog jag faktiskt massa bilder.. Sen iväg till BLVD då där vi fick goodiebags innehållande: ett smycke, en näcken-kondom, två glidmedel, en rosa drink-shaker, och... SNUS ! :S det bjöds på rosa välkomstdrinkar och man kunde få en ögonskuggesminkning som både dough och jag fick men blev inte alls nöjda, men de var ju trotts allt från make upp-studion eller vad det heter..... Sen vare sminkmodevisning och pannkisar med rosa grädde, mkt gott ! :D Kvällen i övrigt var lite galen men skoj, avslutningsvis ser vi en dough som ammar lite vid mamma-ammnings skyllten denna gången med.

DOUGH D.

    



   

   



 


Sv. Au Pair

"God kväll Fredrika   Vi har under ett par dagar närmare utvärderat de ansökningar vi har mottagit och kan med glädje meddela Dig att Du är en av de få som vi skulle vilja lära känna bättre. Du har verkligen övertygat oss med Ditt personliga brev, Dina erfarenheter med släktens barn och arbete som barnflicka i Sverige"

IIIIWWWHH!! Fick svar på det au-pair jobbet jag har sökt i spanien i höst !! Asglad är jag, hoppas verkligen jag får det !! Jag kanske ska ner dit i maj och provjobba i två veckor ! ÅÅÅÅÅ jag är så glaaaad ! :D

DOUGH D.

PINK PARTY

Är precis hemkommen från stan som var knökad av folk. Jag handlade en klänning, ett par strumpbyxor och ett hårband tills ikväll. Vi ska nämligen gå på Pink Party BLVD. Denna gången ska vi vara där i tid så vi får en Googiebag ! :D Det är Dough jag och emma J som ska ut, det ska bli skoj har aldrig varit ute med emma i GBG innan, bara Edinburg :P
 Fan nu ska jag tydligen tillbaka till stan och kolla balkläder till Jonathan...

Men idag ska jag alla fall ej glömma kameran hemma så bilder kan väntas imorn !

DOUGH D.


Alla vill väl på party där det utlovas pannkisar eller? :D

Utgång

Imorgon skulle Dough och jag gått ut med nårga vänner men som förra gången övergav de oss i sista sekunden så nu är det bara vi två igen, men jag klagar ej för förra gången var mkt skoj och vi ska nog komma på nått upptåg denna gången med. På kinesiskan gjorde vi en lista var över vilka ställen vi ville eller kunde tänka oss gå till för att se vilka vi båda ville gå till. De stämde inte riktigt överrens om man säger så, fast båda hade Park Lane som trea så :P Min lista såg ut nått såhär:

Trägårn' (som jag ej kan stava till...)
Berså
Park Lane
Bryggeriet
Kungsgatan 19
Deja Vu
BLVD
Key Bar 
Gretas ....


Det var nog alla tror jag.. Nu ska jag ta och skriva upp oss på några listor och se om vi lyckas bättre med det än förra gången !

DOUGH D.



Söta Dough's vid förra utgången.. Alltid tveksamma bilder då...


Bara för att

Bara för att idag är en bra dag har jag nu tagit mig lite glass med banan till efterrätt. Fiskburgarna blev förövrigt kanongoda !




Nu måste jag ju gå och fixa lite grädde oxå... Marängsviss måste vara den godaste efterrätten som finns !

Med lite fantasi så...

Ví hade ingen smarrig mat hemma och pankaka åt jag igår. Därför steker jag nu några firrepinnar och ska göra fish-burgers ! :D älskar ju sånna på donken och vi hade bröd hemma så.. Vi hoppas på det bästa !

DOUGH D.

Sexual education

Torsdag morgon och jag lyckades komma i tid till min klockan åtta lektion idag med... Trots mycket övervägande att skippa det hela som vanligt¨.. Nu sitter jag här och peppar för om en timme ska vi ha sexuelkunskap ! haha verkligen nödvändigt sista året på gymnasiet. Men det ska bli kul att se vad de har att lära oss.
Nu måste jag gå och borsta tänderna för eftersmaken av mjölk är inget jag gillar...

DOUGH D.

Ooops

Det är alltid ett nöje att följa med pappa till jobbet för då kan jag äntligen kolla bloggar!
Olyckligtvis råkade jag just spilla ut en stor kopp te över hela skrivbordet så alla papper blev blöta!!!! AAAGH
DoughT

Solen skiner och livet leker

Kom precis in från balkongen där jag har suttit och riktigt steekt mig medan jag läste nyaste Veckorevyn.. Fick pyttepyttelite färg på kinderna men lite mer på magen men så är det ju alltid för mig. Mitt anikte är vitt hur länge jag än har vart utomlands och magen är alltid det som är brunast. Slutade rellativt tidigt idag efter att ha kollat på Volver med spanskan. Vi var i nått datarum som jag aldrig vart inne i tidigare med typ 20 asfräscha Mac-datorer. Varför kan de ej ha sånna i rummen jag har tillgång till för?!
En annan sak som är förjävla bra med denna dagen är att jag äntligen köpt mig mina balbiljetter och det var på tiden.. Nu ska jag bara se till att ej tappa bort dem oxå...

Snart blir det träning, har ej bestämt mig för vad jag ska gå på, men Funk eller Afro är alternativen. Sen blir det till att plugga inför provet på fredag.
Förövrigt är jag nöjd för ingen har lyckats lura mig än idag ! :D

DOUGH D.


RSS 2.0