Skrapar mina slantar

Det är knapert pengarmässigt nu! Balbiljetter och massa dyra räkningar..Jag skrapar så mycket jag har och tjänar just nu ihop mina pengar på poker. Alla sätt är bra utom de dåliga !

DOUGH D.


Ledig dag

Idag ahr jag vart ledig eftersom båda mina lektioner var inställda. Har ej vart produktiv för det utan bara chillat as usuall och jag skäms inte ens ! haha jo lite kanske men.... Jonathan var här och vi kollade på One Tree Hill och Gossip GIrl vilka han tycker har tappat as mycket och blivit tråkiga.. Jag är ännu nöjd ändå. Nu ska jag iväg på teckenspråk - har precis skrivit klart min lilla berättelse om när jag och Dough var i köping så det ska bli kul att teckna sen ! Ikväll blir det den rätte för Rosing hoppas jag, om vi ej slutar så sent.

Just ja fick hem nån reklamlapp från Sisters idag med tanke på studenten och det var en svinfin vit klänning med en liten rosett där. Jag bara måste ha ! men eftersom de antagligen skickat den till alla som ska ta studenten lär jag ju inte ha sån stor chans eftersom jag ej har pengar nu heller. :/ tänker ej visa den här bara för det, måste ju tänka smart!

DOUGH D.

Ostkaka

I säkert fem år nu har jag med jämna mellarnrum varit hur sugen som hellst på ostkaka.. Tänker alltid på Emil i Lönneberga eller Mysteriet på Greveholm, där äter de ju alltid. Men av nån anledning har jag ej kommit mig för att köpa nån - tills idag. Jag tog mig i kragen och la ner en liten i vagnen när mamma och jag handlade. Hon gillade idén så vi köpte en stor istället.. Nu ligger den i magen tillsammans med lite hallonsylt, mums !!

DOUGH D.


D-kändis

Mor och jag var och prövade dedär klänningarna för ett tag sen. De passade inte alls, suck. Båda var jättestora och en var så delad i en kjol och en överdel.. Gillar ej sånt riktigt.. Det var ju synd men hon skulle skaffa fram några fler korta, dessa var långa. Vi får hoppas på det bästa för ska ju köpa biljetterna nu och då är det ju ej så kul om man ej har nån klänninng.
Efteråt handlade vi lite och köpte en sallad från Paprika, och jag är ganska säker på att tjejen bakom disken var en livs levand D-kändis!!! :O Jag misstänker att det var en av co-driverna från Sveriges sämsta bilförare, eller vad det heter... Ska googla en bild...

DOUGH D.

Det var hon !!! fan va pinsamt att jag sitrra så mkt... Fanns dock massa bilder på google.. Här är hon ju med den som var dålig på att köra och nån mer snubbe i mitten.. Det är hon till vänster asså.. Haha kul ändå !

Namn: Ellen Mellberg
Ålder: 21
Familj: Mamma Lotta, pappa Mats, lillasyster Klara, lillebror Anton.
Bor: Göteborg
Yrke: Jobbar på salladsbar


Hoppande räävisar

Måste kolla på detta så jäkla sött !

Måndag morgon...

...och jag är pigg för en gångs skull ! Ska ner på religion snart, sista lektionen innan provet. Efter skolan dock vet jag ej om jag ska träna eller åka ut till sofia och deras hus (där jag jobbar), och pröva några balklänningar som hon har lånat åt mig... Är ju lite mer sugen på klänningarna måste jag erkänna ! Så det får nog bli så, så kan jag börja plugga till provet när jag kommer hem ! Så ser dagen ut, inget speciellt att berätta.. Men vem har på en måndag?

DOUGH D.

Köpenhamn

För exakt ett år sen befann jag mig i Köpenhamn med Jonathan, jag bjöd dit honon i födelsedagspresent. Det var jättemywsigt och vi gjorde massa skojiga saker. Sisda dagen dock hade vi ej några stålars kvar eftersom vi brännt allt på kläder och dricka dagen innan. Därför knallade vi till en jättestor och fin park med massa mysiga grejer som typ vattenfall och ett slottliknande hus. Det jag försöker komma fram till har inget med parken att göra, egentligen inte ens med köpenhamn utan bara den söndagen för ett år sen. Det var ju nämligen så att man skulle ställa fram klockan även då, och det gjorde vi som tur var för annars hade vi missat tåget hem. Väl hemma dock var jag så trött att jag ej orkade ställa om min väggklocka, som förövrigt är typ ½ meter bred och hög. Jag orkade inte ställa om den senare heller för den delen så i ett halvår gick den en timma försent. Jag vänjde mig och fattade ju ändå, blev lite förvirringar när andra såg den bara. Jag ställde aldrig om den igen utan lät det vara till det blev vintertid igen. Där kan man snacka om höjden av lathet ! I år ska jag ta itu med det direkt istället. Ska fixa det när jag städar. Men det är ju liiite jobbigt eftersom den är så stor.

DOUGH D.


Misslyckat försök till en hoppbild i parken. Jag är ju nöjd ändå som man kan se ! :D

Chilldill söndag

Vaknade lagom sent idag och blev glad när jag tänkte att jag kan ju sove en timma till eftersom man ändå ska ställa tillbaks klockan.. Men ack så fel jag hade i mina sönmtankegångar för det var ju tvärt om och jag hade redan sovit för länge istället :P Somnade iofs vid fyra typ så.. Det var befogat !

Idag ska jag göra massa söndagsgrejer men det känns helt okej ändå; städa, tvätta och plugga. Ikväll kanske jontahan kommer dock så ska ju ej trååka hela dagen.
Haha igår på earthour så tänkte jag ju gå mot strömmen och ha allt tänt iställer för jag är så trött på allt jävla tjat. Men så när klcokan slog halv nio var allt släckt i mitt rum och massa ljus lyste istället. Mamma hade tydligen kommit in och fixat men jag hade vart så fast i datorn att jag ej lagt märke till det :P Så jag (mamma) drog mitt strå till stacken ändå !!

Chilla en kvart till nu, sen ner i tvättstugan och dra igång med allt annat,

Ha en trevlig dag folks !

DOUGH D.

Nervöst till tusen !

Här sitter jag och väntar på att klockan ska bli typ fem för då kommer facit till provet ut !!! fast egentligen vill jag ej veta för jag kommer bli så besviken.. Prov är ej min grej, alla fall inte sånna med massa likadana svarsalternativ. Men men vi får väl hoppas på det bästa.. Vem vet kanske sitter här, omedveten, med typ 1.8 och har en enkelbiljett in till de flesta utbildningarna lixom?! kanske återkommer sen, det beror helt på hur det går !

DOUGH D.

Rast

Är hemma på lunchrast. Förmiddagen har väl gått... typ som förväntat.. Vet ej om det är bra eller dåligt, så svårt att veta. Har slängt i mig lite tacos och kollar nu på vänner, chill dill.. Nu är det bara den tråkigaste delen kvar av provet - svenskan. Men när det är över ska jag gå hem igen, byta om till mywskläder och chilla gärnet av mig.. Kanske inhandla lite godis och kolla massa bra filmer och Robinsson ikväll. Jag gillar att chilla för mig själv ibland.

DOUGH D.

Wish me luck !

Nu ska jag snart knalla iväg för att skriva prov i 8 h... Därför har jag vitagit åtgärder som exempelvis: klivänlig mascara så man kan pilla i ögonen, sköna men lagom varma kläder, satt upp håret så det ej stör, gått på toa, snytit mig mm... Så nu är jag nog så redo jag kan bli efter att ha sovit 5 h... Oj nu börjar det om 25 min och jag ska springa förbi 7eleven och köpa massa näringsrika grejer innan ju.. Jonathans mamma rekomenderade saltgodis, det skulle tydligen få fart på hjärnan. Kan behövas !!

DOUGH D.

Nu borde jag sova !!

Det är nämligen så att jag ska upp vid sju imorn och skriva Högeskoleprovet mellan halv nio - fyra. Då behöver man sömn tror jag ! men måste ju hinna med att blogga lite innan, har varit en häktisk dag.. typ :P
Började skolan lagom sent vid halv två och hade skönt nog bara en lektion idag. Efter den möttes jag upp av Jonathan som häckade så lång utanför skolan som möjlig eftersom han typ vägrar att komma i närheten av den.. efter mycket tjat följde han med in och vi skrev ut massa gamla högskoleprov. Sen gick vi på stan och kolla på kostym till honom till balen/studenten. Eftersom han ska vara min "dejt" som det så fint heter så hade jag tydligen nått att säga till om, men skulle absolut ej tro att jag hade nån veto-rätt... Vi hitta två (akta ordvitsen nu !!) smoking-hot på Zara. För övrigt tycker jag det är orättvist för de har bara fina pojk och barnkläder typ, och de är ju hur snygga som hellst ! Sen åkte vi till kungälv där vi åt Thai/Kina-mat och gjorde massa gamla prov. Kom hem för ett tag sen. Nu ska jag göra nått snabbtestprov inför imorn som bara kommer göra mig ännu mer nervös eftersom det ej kommer gå bra... smart där !!

Tänkte visa mitt "nya" hår oxå.. Det ser faktiskt ännu mörkare ut på bilden... Men idag har jag vant mig och är rätt nöjd faktiskt. Det bleknar ju snabbt oxå så.

DOUGH D.

 
Före - efter

Oj då !

Håret blev jättemörkt :S Jag fattar ej hur en färg som har ordet blond i sig kan bli närmare svart!?

DOUGH D.

Slickat hår

Det sitter jag nu med eftersom jag håller på att färga håret. Hoppad det blir bra det var första gången jag gjorde utväxten först, brukar alltid ta allp på en gång :P nu vet jag ej hur länge jag ska låta det sitta i :S men men, efter det blir det mumsig sallad som mamma nyss var och köpte från Paprika. Vi är nämligen "ensama hemma".. De andra är på hockey och det kunde jag ju inte vaera mindre intresserad av. Men nu ska det sköljas, kanske langar upp en bild sen om det blir bra !

DOUGH D.

Torsdag

Är hemkommen från stan där jag inhandlade hårfärg, eller toning rättare sagt. Mörk kastanjeblond hette den typ, men det är samma som jag hade förra gången så hoppas det blir bra. Då var jag ju nöjd alla fall. I nordstav var det även nått jippo, typ modevisning eller nått. Jag stod och kolla en stund då det var massa dansare som uppträdde. Sånt gillar jag. Nu ska jag ta och laga lite mat, packa träningskläder och sen knalla ner till kinesiskan, vi ska få tillbaka proven idag :O gulp säger jag bara ! Efter det blir det afro och idag ska jag åka till rätt gym oxå !!

DOUGH D.

Björn Gustavsson

Är nu hemkommen efter att ha sett Kenny med dough och nirre som sagt. Den var bra, men ej mer tycker jag. Den var lite kort och de unga skådespelarna sög. Men Björn var klockren i det lilla han var med tycker jag, så tummen upp för björn !

DOUGH D.


Kenny Starfighter

Talade nyss med Dough som är snäll nog att ta med sin stackars singelvän på bio med henne och nirre imorn. Det vankas ju premiär för Kenny Begins ! Ska ta med mitt biokort och köpa massa popcorn så jag får bonus. Det är ju spännande på många sätt; först självklart för Kenny, sen för att Björn är med, men sist och inte minst för att jag för första gången i livet ska agera tredje hjulet ! :D haha det blir skoj !

DOUGH D.


Köping

Redan hemkommen från teckenspråket eftersom Anders var halvsjuk, vi hade bara lektion i en halvtimme istället för tre. Vi fick dock en läxa - att skriva en berättelse som vi ska teckna som en del i slutprovet. Jag tänkte direkt att jag skulle berätta om när Dough och jag var i köööping och letade efter En annan del av kööping gänget. Det ska bli spännande !

Nu har jag hela kvällen framför mig och ska bara chilla och njuta av ledigheten.

DOUGH D.


Dough T utanför hemmet, vi vågade ju aldrig knacka på...

Här har vi vårt lilla tält som vi skippade sista kvällen och körde hem mitt i natten


Solig men kall tisdag

Kanondag idag igen ju, solen skiner som aldrig förr. Därför tog jag på mig vårjackan igen när jag knalla ner till skolan, vilket visade sig vara ett misstag för det blåste även massor. I skolan redovisade jag mitt projekt och opponerade på en annans. Det gick bra för mig men stackars Anna fick bara massa ris, orättvist tycker jag.
Jonathan kom och väckte mig imorse för hans lektion var inställd så nu har jag redan kollat på dagens OTH och GG avsnitt. Däremot så har jag laddat ner massa bra filmer oxå: Confessions of a Shopaholic, Vicky Cristina Barcelona, He's just not that into you och Marley and Me. Nu har jag massa bra filmer att fylla mina rasslösa kvällar med. Har nämligen INGA läxor denna veckan !!! Däremot högskoleprovet på lördag... Får se hur det blir med det. Nu ska jag chilla och sen dra mig iväg på teckenspråk.

DOUGH D.


Cola vs. Fanta

Suck, jag tog med sex stycken flaskor fanta hem från pappa, för han hade tatt hem en back från jobbet, 0,5 liter alltså. Nu är redan hälften uppdruckna, inte bra det. Dessutom så gillar jag ej ens fanta, är en typisk cola människa, eller cola light typ. Man kan ju verkligen ej vara båda.

Vad är ni, cola- eller fantamänniska? Den drycken som får mest röster vinner och blir föralltid den godaset. Cola leder alltså nu med en röst, från mig :P

DOUGH D.



Cola, förhoppningsvis min framtida arbetsgivare ;)

Rasslösa jag

På senaste tiden har jag blivit så rasslös (hur det nu än stavas).. Jag kan inte göra bara en sak i taget för då blir jag uttråkad. Oftast har jag så mkt att göra att jag ej hinner med allt. Då klagar jag på att jag har för mkt.. Jag kollar på tv samtidigt som jag gör läxor samtidigt som jag läser bloggar tillexempel. Jag måste hinna med allt. Men sen helt plöttsligt kommer dagar som denna då jag ej har mkt att göra alls. Jag kollar just nu på Familjen annorlunda och är redan klar med läxorna. Jag har sorterat på datorn och flyttat över massa till min externa hårddisk. Nu har jag inget kvar att göra, men jag måste ändå hålla på att pilla massa på datorn fast jag inte har nått mer att göra på den. Har redan läst alla bloggar massa gånger och vart inne på alla sidor dubbelt upp. Jag måste lära mig att chilla. Jag klarar mig verkligen ej utan min käraste ägodel - datorn.

DOUGH D.


Twiggy håller med mig

Spanien

Skolan är slut för dagen. Nu sitter jag här och lyssnar på en ljudbok - En plats i solen, av Liza Marklund. Äter godiset från igår, ska läsa en projektrapport inför opponeringen imorn. Men först ska jag läsa genom tidningen om att jobba i Spanien, börjar ju snart bli dags att anmäla sig. Man åker dit och går lite kurser först inom yrket man ska jobba med och allmän spanska. Sen fixar de jobb inom restaurang, hotell, affärer osv. Hoppas även att de ska fixa bostad, men har ej läst så noga än. Spännande ! vet ej vart jag vill bara. Madrid lockar ej, Barcelona mycket mer, eller nån annan stad vid kusten.. Pepp tänk va bra jag kommer bli på spanska ! :D

DOUGH D. 


Barcelona har ju det bästa av båda delarna, det är en storstad, men ligger ändå vid vattnet så man kan bada.. Problemet är ju bara att de patar mer katalanska än spanska, det vill man ju ej lära sig. På bilden ser vi Parque Güell som jag en gång har besökt när vi var i Barcelona med spanskan i nian


Men varför inte Malaga, ser ju inte helt fel ut....


Eller  Alicante?


He's just not that into you

Hemma från första lektionen ass always på måndagar. Skillnaden idag är att jag är på kanonhumör, främst pga. att solen skiner och jag kunde ha min vårjacka för första gången i år - och jag frös inte ens. Känner mig alltid så himla mkt snyggare när vårjackan kommer fram, inte som en stor klump med en fet vinterjacka längre :P

Gårdagen var mkt lyckad. Det vankades som sagt överraskningar och nöjder till tusen blev jag för jonathan tog med mig till Vino Pasta, min favvorestaurang, och vi åt drägglande god mat. Sött tycker jag. Sen gick vi som sagt på bio och den var oxå jättebra, massa kända människor med och rolig och mysig handling, jag kan alltså rekomendera den (gillar det engelska namnet bättre :P) He's just not that into you. Jag störde mig dock lite på Jennifer Aniston. Har alltid tyckt hon är söt och så, och var jätteglad när hon var med i fimlen för ingen har väl undgått att jag har kollat väldigt mycket på Vänner nu för tiden. (har sett minst tre avsnitt varje dag sedan jonathan och jag gjorde slut för över en månad sen, vilket blir mer än 7 säsonger !).. I alla fall så var hon helt stel i ansiktet såg nästan ut som en transvestit - helt opererad och ej söt alls :/ Men annars så, var allt kanon.

DOUGH D.

Before:

  

After:

   

Lite stelt på de sista eller vad säger ni?

Home again

Resan hem gick kanon, tog bara tre timmar jämfört med ditresan som tog fem... Jag åkte förbi Kungälv på vägen och hämtade upp Jonathan, vi ska nämligen gå och se Dumpa honom ikväll.. Tydligen vankas det nån överrasking innan oxå?! :O jag är nyfiken i en strut ! Nu har vi spelat lite GH oxå, var länge sen för min del.. Ska gå och fixa mig nu !!

DOUGH D.


Robinsson och glass med grädde och mandariner

Kollar på Robinsson just nu, missade första delen för vi kollade på American Idol. Man blir ju verkligen nostalgisk av detta programmet om nått. Men jag har alltid gillat det så varför ej kolla när man ej har så mkt annat för sig?! Nu ska jag dock ta och vispa grädde för vi ska äta glass med burkmandariner, en favorit. Det jobbiga är att pappa har tagit med elvispen till nya lägenheten så jag måste tydligen vispa förhand eftersom pappa stekte korv till mig innan.. Jobbigt jobbigt. Om nån är intresserad så kan jag även berätta att detta var 4:e gången denna veckan som jag har ätit korv med bröd av nån anledning. Gillar det ens så mkt men det har bara blivit så :P

Nu börjar det igen!

DOUGH D.

LOVE LOVE LOVE

DoughT & far







Jag och far tog oss en tur i skogen för att se på solnedgången. Påväg hem frågade pappa om jag ville se ett lik! Nu är det dags för sauna och sen blir det våfflor till Robinsson.
DoughT

Örongodis

Denna låten hörde jag igår på radion på vägen upp hit. Ni måste bara lyssna - hur bra som hellst !


DOUGH D.


Slut som artist - igen !

Äntligen hemma efter en lååång dag. Vi har farit runt till minst fem möbelaffärer och provsuttit minst 50 soffor. Man kan ju tänka sig att det ej är så jobbigt att provsitta lixom.. nej det är ej jobbigt.. det jobbiga är att ta sig upp igen, soffor är ju så låga nu för tiden ! verkligen utslitande. Det roligaste var ju som förväntat IKEA.. Pappa har ej vart där så många gånger så jag som självutnämt ikeaproffs berättade för honom hur det går till.. först kollar man på möblerna där uppe, sen kommer man till restaurangen där man ska äta (vi fikade bara idag) sen ner till det roliga - självplocket där man alltid plockar på sig mer än förväntat, för att till sist hämta den platta vagnen och åka på den som en sparkcykel till hyllorna med möblerna.. Inget annat sätt funkar enligt mig, måste vara precis den ordningen - speciellt med maten.

Bilen jag hyr däremot är ju ingen höjdare.. Den är fin och snabb, men det är bara utsidan. Som jag berättade innan var det ju ingen olja i igår. Och nu har jag pumpat däcken två gånger för de blir helt tomma hela tiden. Livrädd att jag ska få punka på vägen hem imorn typ. Alla fall så ska mamma följa med och lämna den och skälla lite på dom så vi får rabatt.. hoppas ej den söta pojken som jobbade när jag hyrde den är där bara, vore ju lite pinsamt typ :S

DOUGH D.


är det jag som har dålig humor eller är detta sjukt kul?! låten är ju asbra oxå

More About Dough | Nyårsafton

Nu när jag endå är inne på näsblod så kan jag följa det spåret och skriva om min senaste olycka...

Den senaste nyårsafton firade vi hemma hos min man och vi hade ätit en jättegod middag och vid 12 slaget skulle vi ut och smälla våra fyverkerier och kolla på alla andras.. Jag var verkligen överlycklig för att äntligen få fira nyår med Niklas eftersom han jobbade året innan och jag firade det med att grina i luren. Det kunde bara bli bättre helt enkelt! Tyvärr blev det inte så..

När det närmade sig 12 slaget gick alla ut för att kolla på fyverkerierna och eftersom alla flickor hade högklackat så satte vi oss ner på ett räcke. Alla pojkar smällde smällare och när skumpan väl hade öppnats fick vi ta hand om den och efter det gick det fick jag min nyårskyss. Strax efter det var vi påväg in igen för att fortsätta festen, jag och emma gick armkrok men rätt som det var trillade jag framstupa rakt in i en gatusten och smällde i ögonbrynet. Blodet rann i ansiktet på mig och ambulansen ringdes. Dagarna efter kunde jag bara ligga i sängen och bli matad, mitt högeröga fick inte se solsken på några dagar och nu idag har jag ett ärr som gör ont när man nuddar det. BUHU

innan: doughT, Emma & Elin


efter:
DoughT's öga efter några dagar då jag vågat ta mig hem för att visa min blåtira

@landet

Just nu är jag på landet hos min farmor och farfar och idag fick jag köra hela vägen hit. Tydligen tyckte pappa att det inte nog att köra de 7mil som det är hit, utan jag skulle köra en jävla massa omvägar! jag hamnade i älvängen sen stod det karlstad på en massa skyltar men sen stod det äntligen alingsås som tur var!

För er som kanske inte har riktigt koll på läget kan jag meddela att kenny begins har premiär på onsdag 25:e. iiiiwh

DoughT


Chaufför

Idag ska jag alltså agera chaufför och smakråd åt far min när han ska köpa möbler och annat till nya lägenheten.. Jag förstår inte varför eftersom jag igå fick reda på att den jäveln har gått och fått körkort utan att berätta för mig. Kanske låter konstigt att en vuxen människa ej har haft körkort innan.. Men aa har ingen förklaring till varför..
Men Ikea är första stoppet tydligen.. de har typ öppet dygnet unt här... alla fall till 23 på kvällen !?

DOUGH D.

Varför lyckas jag ALDRIG?!

Nu är jag framme, efter fem timmars resande... Men det SKA inte ta så lång tid ! anledningen till att det gjorde det är att jag som vanligt hamnar i trubbel på vägen - om jag inte kör fel så tar spolarvätskan slut... Men dagens händelse var den värsta någonsin.. Mitt uppe i min skönsång till min nya skiva börjar OLJELAMPAN LYSA !! :o.o livsfarligt typ ! :O läste ju i boken innan jag fick körkortet att man måste stanna DIREKT om detta händer, annars kan motorn skära och massa skit. Vilket betyder att bilen exploderar i mitt huvud.... Men nu var jag ju mitt ute på mototvägen och kunde inte bara köra av, så fick krypa mig fram till en avfart där jag stannade så snabbt som möjligt. Efter massa samtal i panik fick jag veta att jag skulle köra till närmsta bensinmack... Men vart fan ligger den då? jag kryper fram igen.. en lååång bit, livrädd.... Kommer fram till en mack - den är självklart obemannad.... Kör vidare en till låååång stund.. Stanna vid en öde mack i nån liten by - som är bemannad men stängd ! som tur var var mannen som ägde den kvar och kunde hjälpa mig.. Han sa att det var väldigt tur att han var kvar där för oljan var HELT slut.. som sagt: LIVSFARLIGT !!!! Var hur skakis som hellst...
Efter det gick allt som tur var bra... förutom vid första tullen där jag koncentrerade mig så mkt på att hitta pengarna att jag körde för lång och för långt ifrån grejen man lägger ner pengarna i.. Jag fick KASTA i dem istället eftersom det var kö efter och jag ej kunde backa... Missade en krona men som tur var hade jag en extra :P

Nu kollar vi på Så ska det låta som pappa spelade in åt mig, sneeeelt ^^

DOUGH D.

Fredrikas bilskiva 3

Efter en lång och skön sovmorgon har jag nu duschat och ätit frulle. Har även hunnit med att fixa ihop en bilskiva till dagens långa resa. Det är lite av en konst detdär att få ihop det på ett bra sätt. Några saker man måste tänka på förstår ni. Det jag brukar ha med i bakhuvet när jag gör mina små bilskivor är att: Ha med en eller två vevlåtar, så man riktigt taggar till och vaknar upp lite ur dvalan man hanmar i när man kör. Däremot får det inte bara vara massa upptempo crazy låtar för då blir man bara stressad efter ett tag, så jag brukar varva med lite gammal eller lugn musik. Sen är det alltid kul med ett litet överraskningsmoment, en låt som inte riktigt passar in, det gör oxå att man blir glad och taggar till lite. Förövrigt är det bra om de flesta låtarna har ett sjönt gung oxå, så man kan trumma med lite på ratten eller så...
 Detta är några av låtarna jag tog med denna gången:

Knowing me, Knowing you - Abba
Lay all you love on me - Abba
We can work it out - Beatles
Losing my way - Justin Timberlake

Love lockdown - Kanye West
Something Pretty - Patrick Park
Your smile is a drug - Patrick Park

Loveology - Regina Spektor
Breakin' Dishes - Rihanna
A hazy shade of winter - Simon and garfunkel
Jo-anna says - Per Gessle
Lost! - Coldplay
Girls just want to have fun - Cindy Lauper
Hips don't lie - Shakira
Dead and gone - T.I
Let it rock - Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne

En jävla mix skulle man kunna säga.. Men den har lite av varje, sånt gillar jag.. Man kan inte riktigt säga att jag har nån exakt musikstil precis..

DOUGH D.


More About Dough - Enandergården



Jag tänkte köra med en More About Dough eftersom jag inte har något annat för mig och är livrädd eftersom pappa har lämnat mig ensam på sitt jobb för att jag inte var klar med filosofin när han slutade. Jag hoppas han kommer inom några minuter men då kan jag passa på att göra detta eftersom det var ett jävla bra tag sedan. ;D

När jag var 14år och åkte på konfirmationsläger på Enandergården som ligger utanför landvetter så var jag med om det värsta! Dagen började säkert fint med att man sprang och tog de fräschaste sängarna som möjligt och sen lekte vi antagligen kristna lekar som krama trädet eller kedjan typ. På kvällen skulle vi gå ner till en krypta som fanns under det stora huset vi skulle sova i och det var fan bajsäckligt! Det kändes typ som om en gravkammare och jag var nära på att skita på mig medans alla andra hade det helmysigt. Väl uppe på rummet så hade inte min rädsla lagt sig utan förvärrades bara utav att prästen sa till oss flickor att en man hade hängt sig i just det rummet vi skulle sova i och sen lämnade hos oss i mörkret.. En stund senare hör vi ett gnisslande ljud uppifrån och senare ett kastrullock som faller till marken ovanför våra huvuden. Vi skrek som bara den och jag trodde döden skulle hämta mig! det slutar med att vi bankar in till våra grannar för att vi är så rädda och helt plötsligt började mina rumskamrater att gallskrika.....
Jag blödde näsblod av rädsla! HAHA

DoughT

Hjärndöd

Jag var länge benägen att hålla med Dough här under, men nu är jag äntligen klar och har skickat in det. Gick faktiskt snabbare än förväntat, var klar vid nio (med lite hjälp), och sprang då iväg till 4Gott för att fira att den här helvetesveckan (schoolwise) är över !! inga jobbiga prov eller inlämningar kvar. Provet innan gick hyffsat, hemtentan inte alls men jag skiter i det för tillfället är bara glad att det är över.
Nu sitter jag här med min godispåse, pepsi max och kollar lyxfällan. Nu vill jag bara hämta bilen och köra upp till far min, ska bli skönt att komma bort lite.

Nu ska jag bara vara allmänt livsnjutig ! (ja jag hittade precis på ordet själv, vet att det ej finns men det lät fint)

DOUGH D.


Nej jag dregglar ej, jag är bara klaaaaad ! :D

"Är det alltid rätt att vara uppriktig?"

AAAAH, jag vill bara skriva ett fett jävla NEJ på pappret och sen skicka vidare det till urkuuuuuuuund
DoughT

Är det bara jag?...

... eller är 1120 kr väldigt mkt för att gå på bal två personer? det är sjukt... Jag får väl gå själv ändå då. Eller skippa det helt, jag menar då slipper jag ju alla fall denna paniken över att hitta en klänning, vilka skor jag vill ha och hur jag ska göra med håret.. Jag känner verkligen ingen pepp för det hela.. Det blir ju lixom minst 3000, för en jävla kväll!? stört

DOUGH D.

Solen skiner över götet

Kollade just på termometern som visade hela 19 grader !! :O i solen så klart men ändå, sånt gillar vi ! har precis smällt i mig några pankisar och ska nu springa ner och göra kinesiskaprovet. Vi hoppas på det bästa där.. Kommer ej orka göra filosofin hela kvällen om detta går åt helvete ... Men snart är det helg och denna jobbiga veckan är över !! PEPPHETEN kommer smygande !

DOUGH D.

High five !

För första och antagligen sista gången fick jag rätt på alla tecken tills provet tills imorn. Jag har skrivit/ritat upp alla på en varsin post-it lapp för att lättare kunna förhöra mig själv, lite som memory. Denna gången kunde jag alltså alla, vilket är 75 st. Det betyder dock ej att jag kommer kunna alla nästa gång jag övar eller imorn på provet. Denna gången var ett undantag, ren tur....



DOUGH D.

Bilunderhållning

Efter mkt tjat av far min så har jag bokat en bil upp till Norge på fredag. Jag tar mitt pick och pack och kör upp efter sista lektionen, vilket betyder mkt mörkerkörning, men det är jag van vid. Denna gången ska jag dock se till att det finns mkt spolarvätska i bilen så det ej blir som förra gången då jag ej såg nånting. Ska försöka att ej köra fel denhär gången heller..
Men nu till ämnet, bilunderhållning/musik. Jag har två skivor hemma med de fina namnen"Fredrikas Bilskiva 1 och 2." De har spelats allderles för många varv nu känner jag. Borde bränna mig en egen skiva, men saknar inspiration just nu. Nått som jag oxå älskar att lyssna på i bilen är ljudböcker, det är avslappnande och tiden går fort. Problemet är bara att jag har lyssnat klart på alla Twilight-böcker och vet ingen bok jag är sugen på.. Nån som har nå tipps på en bra, underhållande bok, eller musik oxå för all del?

DOUGH D. 


Jag saknar... :/

Jag välkomnar våren med öppna armar

Dagen har vart kanon, det är ju vår här ! för varmt för vinterjacka och folk sitter och solar mot bilarna på skolgården igen ! Jag älskar det, man tillochmed känner vårdofterna ju. Det första jag gjorde när jag var ute och gick idag var att sätta på Håkan på ipoden. Det känns som en naturlig grej att lira Håkan när första vården kommer. Har undvikit att göra det av några anledningar på senaste, det väcker så många minnen och känslor. Det låter töntigt men det är verkligen så. Har alltid vart så mkt glädje blantat med låtarna, speciellt eftersom jag lyssnade så mkt på dem när jag var nykär och allt. Därför jag jag inte velat minnas, både håkan själv och texterna betyder ju så mkt. Men nu tar vi nya tag och jag hoppas att jag ska lyssna på Håkan även nästa gång jag är nykär !

Nu kopplar vi för stunden ur den ljuvliga musiken och återvänder till den stressiga vardagen. Var så glad idag när jag levde i drömmen om att jag skulle få hoppa av filosofin och slippa göra hemtentan tills imorn. Den drömmen krossades snabt då jag inte kunde hoppa av... Så det är bara att bita ihop nu!

DOUGH D.


... och till sommaren !

Zhong wén

Har nu pluggat kinesiska hela kvällen verkligen. Visserligen har jag gjort andra saker vid sidan om, men ändå. Jag har ändå bara lärt mig precis hälften av alla tecken till detta provet, vilket betyder ca 40 st, bara resten kvar nu då ! Plus allt gammalt... yes !
Vill inte ens tänka på filofofihemtentan som ska vara klar på torsdag som jag inte har börjat på än :/ fy fan vill så himla gärna hoppa av den kursen, har ju 150 poäng extra eftersom jag har läst så mkt språk... Men vi får se hur jag gör, ska se om jag kan tala med någon i den utmärkta ledningen på vår skola imorn.. Nu var jag ironisk om ingen förstår för ledningen på vår skola är allt ifrån utmärkt !

DOUGH D.

Lost

Älskar början på denna låten, blir allderles glad !

Bra där!

Eftersom teckenspråket börjar vid sex gick jag hemmifrån vid halv, tog vagnen till scandinavum och eftersom jag var framme tidigt köpte jag mig en paj från McDonalds som jag skulle ha på lektionen. Så kommer jag dit och allt är kolsvart. Då minns jag att vi bestämde förra gången att vi inte skulle ha nån lektion denna gången eftersom många skulle vara borta. Bara att knalla mot vagnen igen. Jag var hemma vid sex, alltså när lektionen egentligen skulle ha börjat. Det gick ju gaska snabbt men hag slösade bort en halvtimma av my very busy day, som jag egentligen kunde ha spenderat med att kolla på en av de fyra sakerna jag vill kolla på idag, nämligen; One Tree Hill och Gossip Girl som äntligen har kommit med ett nytt avsnitt, säsongsavslutningen av The City och Den rätte för Rosing. Massa saker att se alltså, som jag kommer kolla på även fast jag ej hinner pga av alla läxor.. Suck, har redan ont i huvudet, det bådar ej gott !

DOUGH D. 


Tisdag

Såg nu att det var 10 timmar sedan jag skrev förra inlägget precis innan jag somnade.. Sedan dess har jag alltså sovit, vaknat och gjort mig i ordning, åkt till läkaren och hem igen. På tio timmar ! jag brukar sova längre än så...

Allt var okok igen hos doktorn och han berättade för mig att det var de platta födelsemärkerna man ska kolla efter... Jag har alltid trott tvärt om :S men men, alltid lär man sig något.

Nu kollar jag på Jay Leno, älskar den delen som är nu "Headlines", skoj skoj. Skolan snart nu och som vanligt på tisdagar står jag inför dilemmat om när jag ska äta lunch. Jag börjar för tidigt för att göra det innan och slutar för sent för att göra det efter. Ingen rast har jag heller. Det blir väl som vanligt att jag kommer hungra ihjäl på svenskan vilket gör den två timmar långa lektionen ännu längre... Sicka problem jag har va?!

DOUGH D.

Godnatt

Den här dagen började bra, hoppas resten oxå blir det.. Det är jag väl märka när jag vaknar, för nu ska jag sova !

Gonatt , DOUGH D.


17:e mars för ett år sen, det var oxå en bra dag - trotts snö när jag bara hade ballerina skor. Jonathans födelsedag

Help please

Jag dör, har så mkt att plugga ! Hur mkt som hellst i kinesiskan och har inte ens börjat med bokredovisningen tills imorn.... Nån som har läst Utvandrarna och har lite lust att berätta lite för mig??

Det ringde nån kvinna förut oxå och sa att jag hade fått en remiss till en hudläkare och ska dit imorn. Hårda puckar här så det är väl bara att knalla dit. Sen ska jag träffa Jonathan efter skolan och ge honom sin present. Jag är nöjd, men mest med inslagningen ^^ Finfint, hoppas han gillar det med, men det tror jag.
Ska till pappa i helgen igen oxå, han tjatar som bara den på att jag ska åka upp.. Han behöver en chaufför till Ikea, och ikea har jag ju aldrig tackat nej till innan. Hoppas jag får skruva ihop allt efter oxå, det är ju höjden av lycka ! okej där överdrev jag lite, men det är ju skoj alla fall. Då får jag ju se hur ikea ser ut "utomlands" oxå, har aldrig gjort det förr. Okej att Norge ej kanske räknas som utomlands men om det står utlandssamtal på mobilräkningen får jag banne mig oxå säga utomlands, så det då !



DOUGH D.

Fy Dough D!

Idag har jag varit olydig, och dagen har knappt börjat. Men jag skippade alla fall religionen i morse och sov istället. Det får ej bli en vana, även fast det var skönt som attan !

Nu ska jag alla fall slänga i mig lite frulle en åka in till stan och köpa en liten present till min bästa killkompis som fyller imorn ! ;)
Sen blir det mattelektion och jag får ta mitt straff över att jag inte pluggade någonting alls idag genom att plugga dubbelt så mkt idag. Har hemtenta i filosofi, bokredovisning på en bok jag ej läst och enormt stort och omfattande prov i kinisiskan denna veckan. Grattis mig, kommer ej ha nått liv i veckan !

DOUGH D.


Bryggeriet


       


           
Här kommer en salig blandning bilder ifrån gårdagens upptåg @ Bryggeriet..
4/5 toasters, med tanke på att det var fullt med äldre med glasögon som jag så fint demonstrerar på en utav bilderna ovan och att ett gäng snortade inne på toaletten och att det var some battle on the dancefloor och att jag fick feta blåmärken under fötterna så jag fick traska hem barfota..annars var det en kanonkväll! som sagt, 4/5 toasters
DoughT

Kärleksbål



Den var mumsmums !

Dagen efter

Idag är det dagen efter och jag mår därefter. Kunde ej sova längre än såhär fast jag minns att jag kolla på klockan vid sju sist. Jag kom hem tidigare än så alltså, men så typ halvsov jag / drömde marddrömmar om massa killar som kladda fast jag ej ville.. Kunde verkligen ej få bort dem, ville bara sova ju.

Gårdagen var mycket lyckad måste jag säga (förutom melodifestivalfjaskot som jag inte ens tänker nämna). Dough och jag var på (måste kolla mobilen för jag glömmer alltd bort vilket ställe på B det var...) Barsidan. I början var där lagom med folk, och ungefär så många som såg ut att få plats att dansa på det lilla dansgolvet gjorde det. Sedan visade det sig att det fick plats mååååånga fler än så, men trångt var det. Efter ett tag träffade vi på Pontus och hans vänner, mkt trevligt ! orkar ej berätta allt och tror ingen bryr sig såå mkt..

Jag glömde tydligen kameran hemma - så typiskt. Men Dough hade far sins så bilder kanske kommer upp från henne, vem vet...

uppdat. det var tydligen Bryggeriet vi var på

DOUGH D.

Peppar peppar

Sådärja, en av dagens sysslor är klara - sängen är renbäddad. Inatt när jag ensam och rädd åker hem till en tom lägenhet, oskadd - peppar peppar - kan jag alla fall se fram emot att sova gott i en ren och fräsch säng ! Hoppas jag alla fall är i ett tillstånd där jag uppskattar det oxå...

Annars är jag förjävla besviken på kvällens partyutbud - om det inte är 20-års gräns så är det baltisk afton. Jag tror vi satsar på det näst bästa/värsta ikväll och går på gayklubb med schlagermusik istället.. Eller?

DOUGH D.


Golfaren Rune

Tydligen hade sladden varit här helatiden, typiskt! Men här kommer några sköna bilder på liraren Rune @ Golfbanan.

DoughT & Rune


Schtekare med truckerkeps



Love med racerpulkan

DoughT

Lördagmorgon

Uppe i skapligt tid idag, vilket är skönt eftersom jag har massa att göra, främst städa ordning innan flickorna kommer, men oxå massa plugg.
Just nu kollar jag på "Are you smarter than a fifth-grader" på trean.. Det är ett tvillingpar med, och de svarade att Mount Everest ligger i Aplerna, haha. Amerikanare och geografi alltså :P
Gårdagen var mycket trevlig annars, vi kolla lite på Let's dance, inte utan protester, åt massa gott och chillade för det mesta. Men ikväl är det party som gäller, alla fall för Dough och mig, vi ska ju göra bål och allt. Ska försöka ta massa massa bilder, som kanske kommer upp här beroende på vad de visar. Juste jag måste ju skriva upp oss på några ställen oxå, Dough vill ju mest chilla men jag ska försöka dra med henne på lite hardcore vev ! ^^

DOUGH D.

Godissug

Det kommer alltid vid fel tillfällen känns det som. Nu när 4Gott stängde för tio minuter sen kom vi på att vi är sugna på godis.. Vi tänkte gå dit förut när vi var ute, men nej då orkade vi ej.. Tji får vi för det nu för nu ska vi gå ända till Hemmakväll i linné istället.. Men vad gör man inte för att stilla suget !?

DOUGH D.


Firar

Nu firar jag att helgen är här med en färsk bulle, en dröm yoggi och en liten chokladbit ^^ var och handla och när jag gör det själv slinker det alltid i lite gosaker...

Ikväll kommer som sagt Jonathan och jag har hadlat lite grejer till Tacos, mums..

Nån som har smakat? Den är ju hur god som hellst, riktigt krääämig - smakar mer som nån efterrätt typ

DOUGH D.

Äntligen helg !

Yes, nu är det helg ! jag har ju iofs två lektioner kvar innan jag är ledig men det går fort, sen kan jag chilla !
Nått som inte är så chill däremot var att min mobilräkning för förra månaden tydligen ligger på 1000 spänn.. fattar ej hur jag lyckas, massa utomlandssamtal, sms utomlands, plus de där jävla samtalen jag ringde till det där programmet :$ men utomlands och utomlands lixom, det var Norge - så lite utomlands det går att bli men fortfarande hur dyrt som hellst. Fattar ej grejen för när vi var i Skottland konstade det precis lika mycket som hemma. Men men, Norge ska väl alltid vara värst och dyrast antar jag, vad skulle de annars ha att komma med? inte bra låtar till eurovision/melodifestivals grejen alla fall !

DOUGH D.


Här ser ni ju själva, anledningen till att jag är så nöjd är ju enbart att jag ringer hem så billigt... eller?

Håkan - inga konstigheter

iiiiwh, ingen kan ju möjligtvis ha missat att ingen mindre än Håkan från programmet Färjan har startat en blogg!? han var min favvo i serien och självklart kommer jag följa hans blogg. Är ni också ett fan av Håkan eller är jag ensam på den fronten?
DoughT


Snögubbe @ golfbanan

Idag var det typ snöstorm och vilket håll man än gick åt var det motvind och man fick ha skidglasögon ifall man ville se nåt. Så jag såg inget för skidglasses har aldrig vart min grej riktigt ;) Idag har jag och my love som har kommit hem nydligen vart ute på golfbanan och åkt pulka, müsigt värre faktist! Jag fick ge igen lite efter att han mulade mig i Sälen förra året då jag spydde lite i min mun. HAHA! Men det var tydligen orättvist eftersom han är sjuk och febrig nu.

Imorgon kommer några finfina bilder på våran homemade snögubbe med truckerkeps och golfklubba. men det imorgon eftersom sladden till mobilen är @ hemma.
DoughT

Lyxfällan

Ibland kollar jag på Lyxfällan när jag har annat för mig, som nu tillexempel. Efter att ha sett alla dessa historier om folk med massa lån, kreditkort på alla affärer, beroenden av olika slag - är det inte snus så är det väskor eller internet-shopping, har jag bestämt mig för att jag aldrig ska låta det gå så långt för mig. Jag ska betala mina räkningar i tid och inte låna pengar som jag inte kan betala tillbaka. Än så länge har det gått bra, jag betalar alltid räkningarna så fort jag får pengar. Å andra sidan har jag ju bott hemma hela livet och alltid haft okej med pengar eftersom jag får både studiebidrag, månadspeng av pappa och lön. Men det ska alla fall bli mitt mål, att kunna behärska mig så pass när jag vill köpa saker att jag tänker steget längre och inte drar på mig massa skulder. Låter inte alls kul...

DOUGH D.


Men jag behöver ju inte oroa mig för jag kommer ju kunna förvara alla mina pengar som jag tjänar på att vara översättare i madrassen, sånt överflöd kommer det vara ;)

Sms

Jag skickade precis ett sms till mamma:

"Snälla kan jag få lite pärondryck ? :) jag gjorde ju kex till dig..."

Jag blev så törstig av dedär digestivekexen.. Så nu kom hon in med ett stoort glas.. Sneelhest är hon :)

DOUGH D.

Slut som artist

.. det är vad jag är ! kom hem från gymmet för ett tag sen, där jag var med på två pass i rad !! :O orsaken till detta var att jag åkte direkt från skolan och skulle gå på Afro.. Nästan där börjar jag fundera, tänk om dte var på det andra gymmet ?? (det finns två lokaler hos gymmet jag tränar på, en inne i stan och en lite utanför) när jag kommer upp kollar jag på schemat och självklart har jag åkt till fel ! toppen, men det fanns alla fall ett funkpass där jag var.. Bara det att när jag kommer till salen så står det en lapp utanför att passet har bytt tid med aerobicen... Suck gillar ju ej vanlig aerobic, det är så enformigt och stelt. Funk är ju ballare, bara hiphop och Rn'B musik.. Så jag gick på det första passet för att fördriva tiden till funken.. Så jag va alltså på pass i två timmar. Det var slitsamt, speciellt för mina stackars knän, har riktigt ont nu så det kanske ej var så smart av mig att gå på två konditionspass med massa snurrar och sånt. Men men, gjort är gjort och det känns skönt i efterhand alla fall...

Nu känner jag peppheten bara ökas och ökas eftersom det snart är helg och jag har massa skojiga saker inplanerade. Det är ju nämligen FF här hela helgen ;) haha.. Jonathan kommer hit imorn och vi ska väll spela GH, kanske hyra en Blue-Ray för första gången, har ej provat den än.. Sen är det lördag och då kommer några trevliga flickor från klassen hit för att kolla på melodifestivalen, det är ju trotts allt final ! :O jag hejjar på EMD om nån vill veta.. Alla fall så ska vi ha lite knytis plock - massa go frukt, chirre och dirre, godis i massor och kex och ost som ingen kommer äta av , haha

Idag har jag en bild som passar liiite till inlägget alla fall. Det har nämligen vart nära på snöstorm här idag, massa massa snö, jag som hade tatt på mig nya vårskorna för första gången (det var fint väder imorse), men tji fick jag !


En blöt och nersnöad Dough

DOUGH D.

UTMANING

Utmaning!
Julia har utmanat mig!

1. Ta närmsta bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Den sidan var tom, ett nytt kapittel skulle börja

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min gröna nattduksbords lampa

3. Vad såg du senast på TV?

Just nu kollar jag på "sveriges värsta bilförare"

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?

antagligen några minuter över åtta eftersom programmet nyss började

5. Bortsett från datorn, vad gör du just nu?
Äter äpple

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Skyndade mig som fan från bussen, det snöade, jag var kall och hade sommarskor på mig i snön

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Några bloggar

8. Vad har du på dig?
Pyamasbyxer och en hoodtröja

9. Drömde du något inatt?
Ja, jag pussades tydligen med en pojke i klassen :S

10. När skrattade du senast?
när jag var med dough så klart, vilket betyder på kinesiskan.. Skrattade lite extra för läraren skackade om "dough" hela tiden, men det stavades duo.. lät samma dock ! 

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En spegel, en tavla på paris, en hjätteklocka

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Hmmm.... neej faktiskt inte.. eller jo snö i mars, det är konstigt för mig !! bort ska det !

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Jag slipper ju läxorna alla fall..

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Patrik 1.5

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Allt jag ville ha

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Jag sover med elefanten son jag köpte på ikea för ett tag sen, eller inte bara sover med, jag lixom, håller om den - hela natten.. Om jag vänder mig om tar jag med mig honom automatiskt :$
 
17. Tycker du om att dansa?
Det är ju givet, all sorts dans, men mest hardcoer-vev ! ^^ men idag blev det bara funk på träningen.. Locking som dough och jag gick på för ett år sen var oxå kul !

18. George Bush?
Har alltid tyckt han ser bra ut för sin ålder

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Hmm, när jonathan och jag var tillsammans bestämde vi Tilia till flickan och Anakin till pojken.. tror iofs inte att jag kan övertala nån annan kille att döpa sitt barn till det så.. men jag gillar massa namn, Nathaniel typ

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Det är allt jag vill typ... nej där ljög jag, inte allt, men har alltid velat alla fall.. nån stans där man talar spanska och New York, dit ska jag !
 
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Du skulle inte ha bitit din lillebror i fingrarna när du var liten bara för att få trösta honom, du får ta hissen ner till den andra killen.

23. Vilka fyra  två personer vill du ska svara på dessa frågor?
Hmm svårt, känner ju inga med bloggar typ :P

Clara
Lina

DOUGH D.

En månad

Nu är klockan 00.00 den 12/3 -09 och jag har varit singel i exakt en månad, varken mer eller mindre.. För första gången på 1.7 år. Jag firar inte direkt, men deppar gör jag inte heller, så jag är nöjd !

Gonatt !

DOUGH D.

Kväll

jag är fortfarande frusen som fan när jag sitter här i mitt inte så lilla rum. Orsaken till detta är att jag kämpade som fan på träningen, blev svettig som få, speciellt på ryggen, för att sedan dirket efter det sitta och vänta på en buss i en kvart i nästan minusgrader.. Det kylde ner mig några grader förmycket kan jag tycka, (även fast kroppstempen inte sjunker bara för att man fryser, eller? :S).. Alla fall så sitter det fortfarande i, kall som en pingvin är jag nu. Nått som kunde hjälpa skulle ju vara att jag stänger fönstret men jag orkar tyvär ej gå den långa biten.

Just nu sitter jag och funderar på vad jag kan skriva om som kräver att man lägger ut en bild... Kanske borde göras tvärt om men bloggen har sett lite tråkig ut de senaste inläggen... Kan inte riktigt komma på nått speciellt just nu.
Sitter bara och halvkollar på Grey's anatomy, och alla vet ju hur de ser ut eller?  lägger in nån random bild istället så alla som inte läser hela inlägget blir helt förvirrade typ.. Moahahahha skoj ! ^^



DOUGH D.


Slappt

ÅÅÅåh ork.. visste att det skulle bli såhär ! Alltid när jag inte har massa saker att göra efter skolan blir jag så slapp, ligger bara och glor på massa dåliga tv-program.. blir bara tröttare och tröttare, orkar mindre och mindre. Alltid innan tror jag att det ska blir så skönt och chill när jag inte har massa och göra, men det blir tvärt om, slappt som sagt.. Borde göra läxor nu, eller nått nyttigt.. Men det ser ej ut som om det kommer bli så just nu :P får ta tag i det efter träningen istället säger vi !!

DOUGH D.

Pankisar

Nu är jag hemma och har slängt in en ungspankaka i ugnen.. Mmm sånt gillar vi ! massa vispad grädde och jordgubbssylt, eller varför ej den smarriga blåbär/hallon-sylten mamma köpte på IKEA ! sånt gillar vi oxå ! billig mat från ikea alltså

Har alltså vart hos herr doktor idag, inget allvarligt - skulle bara kolla på mina födelsemärken. De var finfina om man kan säga så om nått som inte är så fint :S
Det som däremot ej var finfint var herr doktor !! jag fick ju ta av mig tröjjan för att han skulle kolla, och kolla var precis vad han gjorde !! men på lite fel ställen kan man säga, när han var klar och skulle säga att altt såg bra ut sa han det till mina bröst, för det var ej mitt ansikte han talade med om man säger så.. yuuuck ! han var väldigt mycket för kroppskontakt oxå .. :S blä för sånt

Det är alla fall skönt att ha slutat så tidigt idag, plus att jag ej ska jobba som vanligt heller. Massa tid över för träning och annat skoj ! Kanske tillochmed hinner göra en liten spellista tills på lördag, massa veviga låtar !

DOUGH D.

Sådärja

Nu är mitt glada humör återställt! mycket tack vara en viss person, som alltid haft den förmågan. Idag har vi även bestämt att vi är varandras bästa kill/tjej kompis..  ^^ Låter ju lite bättre än X lixom..

Nu hoppas jag innerligt på átt mitt humör får stanna här uppe, utan några rubbningar ! kan dock komma en imorn för då sa jag till doktorn och kolla upp lite saker, hoppas allt går bra på den fronten, och den andra oxå.. Jag har ju redan börja tänka ut massa partylåtar ju ! pepp


Jag känner gladheten ! ^^

DOUGH D.

Hemma igen

Dagens teckenspråk var jättekul as usuall.. Vi höll på med massa döv-lekar.Man fick olika kort som det stod grejer på, ex på mitt så stod det tuff och ledsen.. så skulle man visa dem med ansiktsuttryck utan att använda kroppen. Skoj, det blev lite fel för vissa ... Mycket annat hände ej, rätt mycket chill som vanligt.
Justja i början berättade en kille om en katolsk tjej som hade blivit våldtagen av sin pappa i flera år. Vid nio års ålder blev hon gravid med trillingar, och när hon då gjorde abort blev hon utkickad ur den katolska kyrkan, lika så blev läkaren som gjorde aborten. Pappan däremot fick stanna. Det är ju helt sjukt, men alla fall, vi började diskutera hur hon ens kunde bli gravid när hon var nio, det borde ej gå. "Well, det beror ju på om hon har fått mens än.. Hade nån av er fått det när ni var nio?" frågar vår lärare.. Haha ofta man hade sagt ja om man hade det inför alla lixom ?! :S

Nu kollar jag på Den rätte för Rosing.. Lagom roande.. Men tyckte jag förtjänade en pluggfri kväll när jag slutade vid åtta lixom :P

DOUGH D.


I'm off...

... to teckenspråket nu !

Vänner är serriöst helt oslagbart.. Hur dåligt humör jag än är på så piggar det alltid upp , tummen upp för det !

DOUGH D.


Helvete !

Så här besviken har jag ej varit på länge... men vad hade jag förväntat mig?? att nått skulle gå bra för mig och bli som jag ville? hur fan kunde jag tro det?!

DOUGH D.

Barn

Fråga mig inte varför men varje måndag den senaste månaden har jag kollat på "Familjen annorlunda" på fyran som handlar om tre familjer som alla har sjukt många ungar - kaninfamiljer alltså. Jag tror en familj jag tio bar, alla fall 8. Och saga vad man vill om detta men jag tycker alla fall att det är fel, tycker synd om ungarna. Hur mycket uppmärksamhet får man av sina föräldrar om man har sju syskon att dela den med? inte mycket alls kan jag tänka.. Jag har ju själv tre syskon, ett "lossas" och två halva. Jag har alltid tycket att det har vart fullt hus HÄR, kan då bara ana hur det är för dem.
När jag "blir stor" vill jag ha ett barn, möjligtvis två. Det barnet ska få mycket kärlek, uppmärkasamhet och därför ska det bli helt perfekt. Den ska vara chill och tycka om att vara med oss vuxna och alla vuxna kommer älska honom. Nej men skämt och sido, jag ska INTE ha många ungar. Aldrig.

Jag har en teori om detta, inte så invecklat egentligen. Jag tror att om man själv har haft många syskon vill man själv bara ha ett eller två barn och tvärt om. Om man vuxit upp ensam och alltid längtat efter ett syskon vill man nog ge det till sitt eget barn, syskon alltså. Eller om man som jag har haft många syskon vill man ha få... Jag har märkt att detta stämmer i många fall. Min pappa tillexempel har tre syskon, och alla dem har fått ETT barn var, mina kussar alltså. Två av dessa är vuxna och har fyra resp. tre barn var. Inga syskon - många barn ! så de så ! eller vad tror ni?

DOUGH D.  


En sån ska jag ha ! söt som fan, den ska ha massa sötsöta kläder oxå.. Jag lovar att kommer spendera mer pengar på den än mig själv ^^

Många timmar matte

Nu har jag pluggat matte sedan halv tre vilket blir precis tre timmar, varav nästan två på lektionen och resten hemma. Jag anser nu därför att jag är klar !

Ska ta och slänga i mig lite föda innan jag beger mig av för att träna.. Sen har jag spanskaprov imorn som kräver några timmars pluggande. Så de så !

DOUGH D.

Lunchtips

I hela trean har jag ätit i bamba sammanlagt en gång, vilket jag är mycket stolt över. Jag föredrar helt klart att äta hemma, även fast jag då oftast måste slänga ihop nått själv. Håltimmar är bra på många sätt !
Någonting som är väldigt lätt att laga och även en av mina favoriter är tomatsoppa med pasta. Mor min köper hem en sån Kelda Tender Tomato, jag kokar pasta (fjärillar är min favvo), värmer soppan , blandar och så vipps är det klart.. Ni kanske ej tycker det låter så gott, tomatsoppa lixom? jag trodde ej det heller innan jag testade denna, men nu älskar jag det !



DOUGH D.


Måndag

Sitter och kollar på Rachel Ray eller vad det heter.. De hade just ett inslag om ett hus som måse vara det coolaste jag någonsin sett. Orkar inte ens förklara varför :P
Är alla fall hemma på håltimme nu som vanligt. Lämnade in projektet innan vilket känns hur skönt som hellst.. Nu är det bara opponentskapet och allt sånt kvar :/ för övrigt har jag massa skit i skolan nu, även fast projektet är undanröjt. Aldrig kan man få en lugn stund. Men man känner alla fall att studenten börjar närma sig nu, projektet var ju det man fruktade mest med trean...

Nu väntar jag på Ellen DeGeneres, var hur länge sen som hellst jag kollade på det. Undrar varför, det är ju kanon !


Är det bara jag som diggar Ellen eller? ^^ sköna gäster oftast oxå, jag gillar när ungar är med och gör massa talangfulla grejer !

DOUGH D.

Wipeout

Sitter här med en festis och en banan. Kollar på Wipeout och spelar lite poker. Har tappat bort sugröret så jag får smutta direkt ur förpackningen. Men alla fall, Whipeout verkar rätt skoj, nått jag skulle vilja prova. Har alltid haft en svaghet för hinderbanor och sånt. Den enda anledningen till att lumpen någonsin har lockat, vill att folk ska stå och skrika åt mig att kräla fortare. Hinerbanan i detta programmet verkar ju kanonskoj ! :D



DOUGH D.


HIPP HIPP HURRAAA !!

För jag är klar med mitt projektarbete !!!! :O trodde aldrig den dagen skulle komma då jag kunde säga så! men nu har jag skrivit den sista meningen i rapporten, trotts att jag fortfarande är helt förvirrad av vad den ska innehålla :S jag får hoppas på det bästa. Om nått är fel har jag ju alla fall en hel skolvecka på mig att ändra det eftersom det är fem dagar kvar tills den ska vara inlämnad. Stolt är jag över mig själv, detta måste firas.. Hur då kanske ni undrar? Jo, men en av mina favvorätter som mor min håller på att tillaga - köttfärslimpa och potatismos ! - massa godis som blev kvar från igår och (...) matte :/ glädjen varar ej länge här inte..
Har dock ett litet problem kvar och det är att jag ska lägga in avsnittet på en CD. Som tur var köpte mamma en "rewritable", så om nått blir fel kan jag ju alltid försöka igen. Hoppas på det bästa dock !

DOUGH D.

Nu jävlar !

Idag SKA jag göra klart projektet, inga ursäkter. Jag har hela dagen på mig, och faktiskt inte såå mycket kvar tror jag. Efter det finns det dock massa annat jag skulle behöva göra oxå, veckans matte står högst upp på listan.. Sen har vi ju den där "Utvandrarna" boken som jag ska ha läst tills nästa vecka.. Den är 525 sidor lång och just nu har jag läst så mycket som NOLL sidor.. bra där Fredrika !
Efter det har jag en massa ren tvätt som ligger utspritt lite här och var som skulle behövas plockas in. Lite träning hade inte suttit fel ikväll heller, men tvivlar på att jag kommer ha tid för det :/

 
Någon som har läst den och känner ett starkt sug efter att återberätta hela boken för mig?? Nej tänkte väl det ... :/

DOUGH D.

Jag känner peppheten...

tillsammans med denna låten.. Jag har en liten grej för bongotrummor tror jag minsann ^^ men man vill ju bara typ, hoppa runt när man hör den, kanske slänga in lite hardcore-dans oxå om man känner för det !



DOUGH D.

New look

Som ni förhoppningsvis har lagt märke till nu har vår lilla blogg ändrat utseende lite.. Vad tycks? jag stör mig bara så in i *piiip* på att profilbilden vägrar ändra på sig och texten "Victoria & Fredrika" fortfarande är lila, kan ej finna var man ska ändra det :S Headern är oxå lite förnyad och förbättrad, skulle jag vilja säga. Jag har bytt ut en av bilderna, nån som kan se vilken?

Just nu spritter det i bena på mig som aldrig förr. Anledningen till det är att någon här i närheten har fest. Musiken, som är förvånansvärt bra, spelas på högsta volym, människor är glada, skriker och vevar... JAG VILL OXÅ !! är så partysugen att jag snart dör, kan ej bärga mig tills nästa helg ! ska bli så skoj ! qw 


Jag vill stå på ett rökfyllt dansgolv och känna armar och ben sprattla i takt till musiken !



Old but nice

DOUGH D.

Doughkväll

Om ett tag kommer Dough hit. Hennes päron dissade henne och gick på bio så jag bjöd hit henne för lite melodifestivaltittande och godisätande. Vi ska även planera vart vi ska gå nästa helg när det är utgång, och jag hoppas på lite ändringar på bloggen oxå så det får vi diskutera...

Nu ska jag försöka göra lite på projektet.... Kan ej lova nått dock !

DOUGH D.

Balklänningar

Dough och jag har alltså spenderat hela dagen på stan, i jakten på den rätta balklänningen.. Vi besökte 6 affärer sammanlagt tror jag. Tog MASSA bilder, inte så många bra dock :P min helvetes kamera vägrade ju acceptera att klänningarna var lila och ej blå.. men men här är några av bilderna.. Dough har köpt en.. avslöjar ej vilken !

           

Så det var nästan alla ! vilken var finast? Den näst sista där, den svarta var ej så glansig och plastig som den ser ut i kameran dock...

DOUGH D.

Min värsta mardröm...

eller alla fall en av dem...

Kom precis upp från tvättstugan med mamma. Hon berättade att förra gången Christer och hon var nere där sent hade det suttit en "dam" där, på en stol i ett hörn och stirrat in i väggen. Hon såg uteliggs-aktig ut och hade ytterkläder på sig...
DET är en av mina värsta mardrömmar, att komma ner ensam i tvättstugan på kvällen och det är nån äcklig typ där som ska våldta eller mörda mig - det har man ju hört om massa gånger på Efterlyst. Det underlättar ju inte heller min rädsla att vår källare, där tvättstugan ligger, har en svinlång korridor precis bervid sig, eller alltså man ser korridoren precis där, men inte slutet för den är så lång.. Så är det massa suspekta dörrar överallt oxå. Rena guldgruvan för skumma typer...
Så när vi väl var därnere nu då så släcktes helt plötsligt lyset !! :O jag hoppa till som fan och mamma garva åt mig.. Det släcks tydligen automatiskt när man ej rör sig därute.. Sen när vi skulle in i hissen börja hon och typ skrika "skynda" och pressa in mig i hissen och slängde igen dörren... Bara för att driva med mig! det är ju kul att man kan roa någon i alla fall ...

DOUGH D.

Fy för denna tråkiga fredagskväll !

Jag har absolut inget vettigt att göra.. eller jo om jag ville skulle jag kunna plugga men ofta man vill en fredagskväll?? Vill bara bli trött och sova för imorn händer alla fall lite skojjiga saker, ska nämligen kolla på balklänning med Dough som jag har nämnt innan. Lovade julia lite bilder så ska väl försöka fixa det med.

Förövrigt blev jag glatt överraskad av Så ska det låta ändå.. Hon frida var ju asbra, hade jag aldrig trott.. Och dansbandsgubben sjöng ju ej så mkt. Martin Stenmark har ju alltid vart en charmerande man dock (när jag skrev det hörde jag det med min farmors röst i huvudet, pröva det det passar bäst! ni kan ta er egen farmors om ni ej känner min, vilket ingen gör...)
Har alltid gillat det programmet dock. Gillar de flesta liknande musikprogram, mest för att jag tror att jag själv skulle äga i dem.

Här kommer lite gammla klipp, kanon om ni frågar mig !

Iwwh blir helt nostalgisk hon har så jävla skön röst ! verkligen helt full av gåshud här, ända upp till öronen, hur fan kan man vara så bra??

okej detta är riktig töntvarning men gillar verkligen den här låten, blir varm lixom. Molly är inget för mig dock, jag håller på Amy Dimond :P

hahaha älskar detta, programmledaren kan ej hålla sig för skratt, blir helt till sig
Detta skulle kunna bli hur bra som hellst, låten är en av mina favoriter alla kategorier, jag diggar Brolle och peter settman har en konstigare utstyrsel på sig än någonsin innan.. men ändå funkar det inte riktigt för mig, och jag tror att det beror på det som händer runt 1.05..jag klarar ej av sånt, jag skäms och kan ej kolla mer, tyvärr.. Det hade ju alla förutsättningar för att bli kanon, men men..


DOUGH D.

Besviken

Fan vad besviken jag blev nu, såg precis vilka som ska vara med i kvällens Så ska det låta... Jill Johnson och nån jävel ur Lasse Stefanz.. Ofta man vill se det? är ju nästan värt att bojkotta det och kolla Let's Dance istället.. Men bara nästan !

DOUGH D.

Namnbyte

Känns som om det vore dag för det, ett namnbyte på bloggen.. Från Dough's till Dough.. Det  är ju bara jag nu för tiden.. Dough fixar fortfarande med sitt internet och samtidigt blir trycket på mig mycket högre att underhålla våra få men kära läsare... Hoppas de fixar det snart, så dough kan bli doughs i plural igen..

För övrigt är jag hungrig som en jävla varg som inte ätit på veckor känns det som.. Åt två (färdigköpta) pankisar med ungen förut men nu kurrar det som fan. Mamma är iväg och har spinning och som vanligt på fredagar går jag här hemma och nästan dör av hunger tills hon äntligen kommer hem. God forbids att nån skulle ta tag i nått eller laga mat utan att mamma är hemma, right? men i dag ska vi allafall köpa pizza så då måste vi tydligen vänta.. Men jag vill ej vänta vill ha min feta pizza nu nu nu !!

DOUGH D.

Dagis

Nu är jag hemma igen efter några timmars "slitsamt" arbete.. Eller förresten, det var lite slitsamt, utan situationstecken ! alla fall att ta sig hem från dagiset. Tydligen skulle massa grejer med hem eftersom det var Fredag, och dagen till ära skulle busungen åka sparkcykel istället för vagn... Hon sparkade i ca 10 meter och orkade sedan inte mer.. Så det blev ännu en sak att lägga på/under vagnen som jag skulle köra. Kan oxå meddela att vägen hem är riktigt jävla jobbig, bara massa backar som tar död på en.. Så när vi kom hem hade ungen mage att säga "skynda, hjälp mig (med stövlarna och kläderna) jag är jättesvettig"... Hon hade bara suttit still i en halvtimme för guds skull.. Men men det var tydligen lika jobbigt som att putta på vagnen..
Jag passade alla fall på att ta några pauser under tiden och tog några bilder...


Jag hann inte ens ta en bild på sparkandet, så snabbt gav hon upp


Fullpackad vagn på både höjden och bredden


Hon hjälpte ju till lite alla fall - genom att bära hunden.. Plus att hon underhöll mig med sina berättelser om Askungen och vilka det nu var, medan jag kämpade som fan


Detta glädjer mig lika mycket varje gång - hennes vagn heter One Tree Hill !! :O

DOUGH D.

Oförtjänt sovmorgon

Idag försov jag mig tydligen, och vaknade halv tolv. Vilket är åt helvete för nu kommer jag ej hinna plugga innan jag ska åka och hämta sötoungen på dagis och sen knalla hem till dem. Jag kommer ej vara hemma innan sex alla fall, så hinner ej med träning idag skulle jag misstänka.. Sen ska vi tydligen tvätta ikväll också, det är verkligen välbehövligt för mig, men ändå... Toppenfredag väntar mig ... ! eller ej...

Haha kollar på Vänner nu när jag äter frukost, en tjej säger till Ross att prata snuskigt med henne när de ligger och strular... Han fummlar jättemycket och får tillslut fram ordet "vulva" ! haha det är mitt hatord, förutom fläsk och venusberg.. Bläää hur kan det finnas ord som låter så äckligt !?

DOUGH D.

Let's make something up

Jag kännde för att skriva nått jätteintressant och kul nu.. men har tyvärr ej så mkt att bjuda på nu för tiden tydligen...hmm
skulle ju kunna hitta på nått, men det känner jag ej att jag har fantasi till nu såhär på kvällen... nu kom jag på ! jag kan klaga lite !!

Jag vill klaga på tjejer ! inte på alla tjejer eller på tjejer som ett fenomen, utan på en viss slags tjejer.. de tjejerna som ej kan vara en bra kompis åt sina "kompisar".. som säger en sak till ens ansikte men en annan när man ej hör på... Som är barnsliga och tror att livet handlar om att vara snyggare och populärare än sina kompisar.. som gör taskiga saker mot de "kompisarna" när de inte klarar av att vara bättre, snyggare eller populärare. Men vad spelar de för roll egentligen? Jag är glad att majoriteten av mina vänner ställer upp för mig när jag mår dåligt istället för att skvallra om det bakom min rygg, att de frågar hur jag mår och bryr sig om svaret. Vänner som säger eller gör saker de vet kommer muntra upp mig. De är de som är ens riktiga vänner och det är dem man ska hålla hårt om och hoppas att man har med sig resten av livet. Jag har ej en massa vänner som känner mig väl som jag gör massa grejer med, jag har några få, och de känner mig bättre än någon annan. De tävlar inte med mig och vill ej vara bätte än mig. De umgås inte med mig för att höja sin status och jag umgås inte med dem för den anledningen heller. Sånna vänner är värda tusen gånger mer än sånna som är dina "bästa vänner" ena sekunden (jag älskar dig du är bästast och snyggast av alla <333-vänner), för att andra sekunden vända dig ryggen helt och sprida ut massa rykten om än. Jag hoppas och vet att ingen av mina riktiga vänner skulle göra så mot mig, lika mycket som jag aldrig skulle göra så mot dem.

Gonatt !

DOUGH D.

Godkväll

Klappar mig själv lite lätt på axeln eftersom jag nyss var och tränade och GICK hem !! Det är vi nöjda med.. Nu skulle inte lite mat sitta fel för jag är hungrig som en varg. Mamma verkar ej va hemma så det få jag väl ta tag i själv... Men innan det ska jag duscha.
Har inte gjort minsta lilla med projektet idag så nu måste jag börja efter maten.. Suck jag orkar verkligen inte.. Men så går det när man skjuter upp saker, fyskäms !

DOUGH D.

Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan



DOUGH D.

Vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö - men inte heller leva ?


Jag önskar att min syster inte hade förstört magin med Håkan genom att spela alla låtar hundra gånger om dagen och sjunga med. Men han är ändå den största.

Har ej så mkt att skriva än så länge, gick ju precis upp - har ätit risgrynsgröt från igår och gjort mig i ordning. Snart kommer jonathan. Kanske har mer att skriva ikväll, när jag har pluggat klart och tränat.

DOUGH D.


Detta kommer Dough ej gilla....

Semestersvenskar

Eftermiddagen blev inte alls som jag tänkt mig, det kan ju bli så ibland. Kom alla fall iväg på träning, som tur var var det ett pass vid sju oxå. Nu kollar ja på semestersvenskar och äter äpple. Funderar på om jag ska börja på rapporten ikväll eller strunta i det och bara chilla. Det senaste låter lockande... Borde iofs göra ikväll eftersom Jonathan kommer förbi ïmorn på sin håltimme. Det brukar ej bli så mkt pluggande av då.. Nej nu gav jag mig själv dåligt samvete.. Jag kan börja med att läsa igenom papprena och hur man skriver alla fall... Suck

DOUGH D.

Snälla, skjut mig någon

Det hade gjort mindre ont än det här.

Äntligen !

Jag är klar med mitt projekt !!! Eller ja, har ju rapporten på 8-20 sidor kvar, men det struntar vi i för tillfället. Nu gläds jag åt att jag är klar med hela översättningen, 21 minuter, av ett The Hills avsnitt. Det var jättekul faktiskt ! Fixa med videoprogrammet så att allt kom in på rätt plats, pussla med orden så att det skulle få plats. Skoj skoj, nu har jag bara den tråkiga biten av projektet kvar som sagt. Ska börja med den idag, men nu ska jag ta en välförtjänad paus, kolla lite på TV, kanske spela lite poker och laga mat...Damn, jag lovade ju mamma att jag skulle dammsuga oxå :/... det tar vi lite senare tycker jag !

DOUGH D.



Så här har det sett ut när jag har skridat till verket

God förmiddag alles!

Vaknade för ett tag sen efter en lååång och skön sovmorgon. Har ätit lite frulle, mackorna från teckenspråket kommer alltid bra till hands, och kollat på vänner. Nu ska jag förhoppningsvis kunna ta tag i dagens sysslor.. vilka är plugg gånger 1000, laga lite smarrig mat, lax tror jag, och sen träna ikväll, funk blir det! Hade hoppats på att jag skulle hinna sola oxå, men det får nog bli imorn. Nu har jag ej så mkt mer att säga...

DOUGH D.


Olivia Palermo i mina mardrömmar

Är det någon som vill joina min hata Olivia Palermo klubb? Den tjejen får mig serriöst att må illa.. För varje avsnitt av The city har jag bara ogillat henne mer och mer. Idag fick jag helt ärligt ont i magen när jag såg vad hon gjorde.. Hur lågt som hellst ! Gaaawh jag avskyr henne !


Fint jag har gjort va? ^^

DOUGH D.

Hejja mig !

Jag ligger just nu 2:a av 500 i pokerturneringen jag är med i, om nån vill veta ! :P



DOUGH D.

Uppochner







I tvåan hade vi ibland kul på lektionerna... Uppochnervända ansikten hade vi här !

Äntligen helg!!

Nu kanske ni tror att jag skrev fel där men det gjorde jag ej ! Ska ej till skolan förens på måndag igen, vi har nämligen projektdagar ons, tor och fre. Det blir iofs inte bara slappa för det eftersom jag hade tänkt att göra klart mitt projekt tills på måndag, även fast det ska vara inne på fredag. Då slipper man känna sig stressad alla fall !

Idag har jag vart i skolan ett jävla tag känns det som, hade en extra lektion i engelska efter jag hade slutat. Det var nämligen en tant där och informerade om CPE-grejen vår klass har möjlighet till och läser just för att göra. Det är ett slags diplom som man får som ska göra det lättare att komma in på högskolor och universitet, speciellt utomlands.. Det är bara det att det kostar 1750 spänn och tydligen är skitsvårt, det svåraste provet man kan ta i engelska om jag ej hörde fel.. :S Det låter ju inte jättelockande lixom att betala så mkt pengar för att frivilligt göra ett prov?! Men men, får ta och tala igenom det med mor min, det kan ju trots allt vara bra att ha.

Nu borde jag ta och laga mig lite mat eftersom jag har haft lektioner hela dagen och ej hunnit med lunch.. Men å andra sidan är ju mackorna man får på teckenspråket så goda att man vill vara lite hungrig innan ^^

Inget One Tree Hill eller Gossip Girl idag heller tydligen. Vad sysslar de med egentligen? ska det vara såå svårt att komma ut med lite nya avsnitt eller? det kommer ut nått nån gång ibland, sen får man vänta i flera veckor för att få ett nytt.. tacka vetja The City ! segt bara att de ej släpper det förens klockan 23, what's up with that?

DOUGH D.


Migrän...

.. är inte skönt. Inte heller passande när man måste plugga. Speciellt inte trååkiga och förvirrande saker som Strindberg.. Har ont som fan i ögonen och upp mot pannan och huvudet, mår illa som en stucken gris. Jag är mycket bestämd på en punkt, när det gäller smärta, vissa smärtor är okej, andra vekligen inte. De värsta är magen, mensvärk, huvudet och som jag alltid får på köpet - ögonen. En annan värsting är öronen, de kan göra så ont att man ej vet vart man ska ta vägen.. Tandvärk och också förjävligt.. Ont i halsen eller vanliga kroppsdelar kan man ju dock leva med, lika dant med blåsor i munnen eller sår på kroppen... Men som sagt, magen och huvet är mina värsta... Vilka är era?

DOUGH D.

   

Inget speciellt

Har ej så mkt att berätta tror jag.. Är förjävla trött idag, sov lite i natt och gick upp tidigt. Har därför även en lite lätt huvudvärk. Ändå slipper jag inte undan allt plugg som måste göras ikväll, strindbergprov imorn och projektarbete..
Kläderna jag hämtade innan passade som ett smäck som man säger.. Eller? :S Finfint alla fall det ser vi fram emot att använda. Lite töntvarning på mig dock som kommer använda dem direkt imorn, jag har ej is i magen och kan chilla på det några dagar, måsta använda dirre !

En chilldill låt kan jag bjuda på alla fall, för alla serielovers som jag själv.. Denna har nog vart med i dem flesta, alla fall Gossip Girl vad jag vet, OC oxå tror jag


Alla utom denna versionen vägrade tydligen att bädda in sig, så det blir lite bilder till istället för videon tydligen

DOUGH D.

Pepp till tusen !

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag hämta mitt paket från H&M ! de som känner mig väl vet att jag sällan blir så exalterad som när det är dags att hämta paket, speciellt från H&M... Hoppas allt passar nu bara !

DOUGH D.

Pappas nya place

Som jag har nämt innan har pappa köpt en ny lägenhet här lite utanför Oslo. Vi har i dagarna två kört massa kartonger dit och även fixat med lite andra grejer. Idag passade jag även på att ta några bilder.

¨
Jag gillar kranen i badrummt, lite hotellkänsla sådär


Det lilla köket


Nytt bord och stolar, köpt av förra ägaren


Och vad är väl inte en balkong i Norge utan lite träd? ja tydligen inte en balkong
alla fall eftersom det inte finns en enda utan dem...

Nu ska jag snart åka hem, på bussen blir det massa pluggande till Strindbergprovet.. Om jag kan slita mig från Breaking Dawn boken vill säga :P
Ikväll får jag besök av Jonathan, det blir nog trevligt som vanligt.. Har längtat lite efter mitt GH och, så det blir nog en hel del spelande hoppas jag !

DOUGH D.

RSS 2.0