"It's my way or the lame way"

Jag har alltid hatat specner i The hills men alltid skrattat åt hans översittarattityder och uttryck, som de ovan.
Måste säga att jag blev lite besviken på the City dock, så himla kort och händelselöst typ.. Men the hills! när man fick se när mitt hatobjekt nr.1 Kirstin får en drink i ansiktet i vad som skulle komma denna säsongen pirrade det riktigt ^^ Pepp är jag på vad som ska komma !

PS. om ni av nån anledning ej skulle veta det innan kan man se alla avsnitt på MTV.com

DOUGH D.




When she was 22 the future looked bright


Brukar verkligen ej gilla Lily Allen men denna låten är ju hur skön som hellst !

Anyway, här sitter jag när jag egentligen borde ha spanskalektion men det är ej så att jag skolkar första lektionen, snarare att läraren gör det. Eller aa hon är tydligen sjuk tills på måndag så... Jag släpade med mig tunga lexikonet i onödan.
Annars har det varit en bra dag, jag peppar för lönen imorn och helgen sen. Dock ska jag ej spendera lönen denna gången utan spara spara till alla mina besök så jag oxå kan shoppa (Y)
Ines och jag var och gungade för första gången idag i nån slags bebisgunga, det avr uppskattat. Sen har vi även bevitnat en spybomb av nått slag, när jag skulle ta upp sötan ur vagnen exploderade hon typ. Sprutade mjölk över hela vagnen och över väskorna som hängde och allt. Jag klarade mig men ändå, lite underligt var all power kom ifrån :P Fick även ett brev på posten från mamma men kunde ej hämta ut det igda eftrsom posten hade stängt, nått mer att se fram emot tills imorn.

Nu ska jag äntligen äntligen äntligen kolla nya avsnitten av The Hills och The City !!! :D sjukt nöjd är jag, dessutom väntar 90210 därefter så kanske tur att det ej blev nån spanska....

DOUGH D.


Haha älskar bilden i mitten, glaadheeest är hon ju ^^


Iwwwwwh, jag ska få finbesök !

Har just hjälpt jonathan att boka biljett hit ner !! :D han kommer den 3:e november och stannar hela två veckor, nöjd är jag ^^

Nu återstår bara resten av alla vänner och familj där hemma, men lugna jag kan hjälpa er med ;) tur och returbiljett för under 2000 !

DOUGH D.


Bienvenido mi mejor amigo !


Hemma och vänder

Nej där ljög jag lite, för just nu är jag hemma och laddar iPoden, ej hemma och vänder. Det var dock livsnödvändigt eftersom jag ej hade några battisar kvar men boken jag lyssnar på, The lost symbol av Dan Brown, är jättespännande nu! Kan verkligen rekomendera boken, är den tredje i serien om Robert Langdon.

Jag gick hem efter jobbet för att hämta min dra-maten, för att snart nu då gå tillbaka till hasse och elena och hämta maten de köpt plus gå till affären för att köpa lite eget, det smarriga lixom. Det var nämligen så att jag skulle ha sprungit idag egentligen, men det är så varmt och jag känner verkligen ej för det så jag tyckte det var en bra kompromiss att gå den extra rundan istället för att ta med mig maten och ta bussen redan när jag slutar. När jag är hemma igen ikväll kommer jag alltså ha gått ca 3 timmar idag sammanlagt, två ggr från och till dem blir 2 timmar plus den timmen jag var ute och strosade med lillklumpen på förmiddagen. I like !

DOUGH D.

Eftermiddags schema


Jag var och hämtade ut mitt schema för en av skolorna jag ska läsa spanska på i eftermiddags. På den skolan hade jag tre ggr i veckan och på den andra har jag två, vilket som ni ser leder till att jag har spanska mellan halv sex och nio sammanlagt på torsdagar. Som tur var är det bara en serie den dagen så ;)

DOUGH D.


Happy Birthday to ya

Grattis allas vår älskade DOUGH på 19 års dagen ! <3




Helgen lider mot sitt slut

Var precis och lämnade av Kim på busstationen. Helgen har varit mkt trevlig, vi var ute med Javi, hans vän som är här över helgen och hans tjej i fredags vilket var väldigt skoj. Mycket folk ute och trevlig stämning osv.
Igår knallade vi till hasse och elena efter frukosten och låg vid poolen ett tag innan vi åt med dem plus elenas föräldrar som är här, vilket var en upplevelse för oss båda. Högljudda samtal från alla håll, alla pratade i munnen på varandra plus att elena sa att nu var det bara bara bara spanska som gällde så det var bara att sätta igång tankeverksamheten igen. Efter det knallade vi ner på stan, kollade in festen lite i vår trötthet. Jag köpte en väldigt söt glasflaska med jordgubbar att ha vatten eller saft i i kylen.
När vi kom hem var vi så trötta man kan bli efter loite sömn och mkt promenerande. Vi orkade inte göra nått speciellt så vi knallade till mataffären med min kära dramaten och köpte pasta, nån soppa/sås att blanda med pastan, choklad och vitt och rosévin. Om nån är intresserad så kostade det vita vinet 8 kr och rosén ungefär det dubbla. Det var ändå drickbart tyckte vi, jag gillar ju inget vin så jag blandade med lite läskaktiga grejer och då gick det ner fint.
Vi spelade kort och kollade klipp från studenten, mkt trevligt!

Nu är hon alltså påväg hem och jag ska byta om till mjukiskläderna igen, tillaga några småpizzor och kolla massa massa serier jag missat under helgen plus alla säsonger av OC som äntligen är klara !

DOUGH D.


Mitt första besök!

(Om man ej räknar med mamma då men hon åkte ju lixom hit med mig från början)

Det är nämligen så att min spanskaallians Kim som numera bor i madrid för en tid ska titta förbi i helgen. Kommer om två timmar och jag har precis kommit hem från en padelmatch med elena så ska hoppa in i duschen! Får se vad som hittas på ikväll, jag hoppas alla fall på att få se de sista fyrverkerierna som är ikväll !

DOUGH D.

Varända själ vill va en lirarkatt


Dagens låt finns med på barnskivan vi har i bilen när ines och jag åker till bodegan varje dag och är min favvo på just den skivan. Själv föredrar jag versionen på skivan, det är lite mer fart i den men men. Aristocats såg man ju när man va liten oxå så det är ju skoj!

För övrigt har dagen gått snabbt, kom precis hem. Jag förljde med och handlade efter jobbet och gjorde sen pankisar hemma hos dem. Nu har jag en låda i kylen och en i frysen här om jag skulle bli sugen! Eller ja, den i kylen kommer la antagligen ta slut redan ikväll eftersom magen kurrar som aldrig förr men.
Roligt att när jag lyssande på radion medan jag fixade med pannkakorna kom hela tre svenska låtar ! Big big girl, nån med ace of base och en med abba ! haha kul tyckte jag

Värmen verkar förövrigt vara tillbaka oxå, runt 30 grader såg jag förut vilket är lite jobbigt eftersom det är 15 på morgonen när jag går till jobbet. För kallt för shorts då men för varmt för jeans nu.. Får la bli leggings då eller, kompromiss?

Nu ska jag äta upp resten av äppelpajen och kolla dagens top model!

DOUGH D.


Och hon går som en stuttsande boll

Sicken bra onsdag ! Lillklumpen och jag tog en långpromenad idag i till stan för att kolla på nån slags parad. Jag trodde först vi hade missat den för jag blev så hungrig på vägen att vi var tvugna att springa in på Burger King en snabbis och köpa pommes, men det tog ju en sån jävla tid att tåget redan skulle ha nått sitt slut när vi väl kom där ifrån. Men vi hade tur antar jag för när vi satt där på en bänk kom det förbi helt plötsligt, massa gigantiska dockor och så negerpojkar, ursäkta uttrycket. Lite läskiga var de fakriskt men lillan var nöjd. 


Efter jobbet hade jag tänkt gå och handla lite småsaker, mat asså. Jag gick till "ica Maxi" som hasse säger, den största affären typ som ligger nära där de bor. Jag var ute efter en dra-maten, och måste bara lägga till oxå att de är fullt normala här, inte bara för pensionärer! Jag letade och letade, på väskavdelningen och över allt. Hade gett upp när jag fick syn på "hemma"-avdelningen lite längre bort så jag tog all mat jag hade packat på mig och blev hur nöjd som hellst när jag hittade några! Priset var jag ej lika nöjd med, den kostade 250 kr ca, har sett en på en "kinesisk affär" som man säger här, en affär med massa kraffs alltså, för hundra kronor. Men jag ville ha en och jag ville ha den NU så jag slog till. En riktig sorhandling blev det på samma gång eftersom jag nu skulle slippa bära hem allt själv. Olivolja och skit slängde jag med till och med, serriöst tycker jag ! Nu är både kylen, frysen och skafferiet fulla med mat så det räcker och blir över. Nöjd som aldrig innan ^^


DOUGH D.  

 


Favorit i repris


Det gamla vanliga linnet från Zara med de gamla vanliga chinos(arna?)(osen?) från Cubus. Men idag slängde jag öven på den gamla sjalen från H&M ! Behövdes dock ej mer än på morgonen eller knappt då för varmt varmt har det varit idag!

DOUGH D.


If it was easy it wouldn't mean nothing, no

Hellu. Favvodagen idag - tisdag. Nu kanske ni undrar varför just denna udda dagen är min favvo men det kan jag lätt svara på - det är den bästa seriedagen, båda One Tree Hill och Gossip G ju ! som tur var för mig åkte jag och ines förbi här hemma en sväng efter hennes lunch så jag kunde sätta igång att tanka då så allt var klart nu när jag kom hem !
Hasse är på resande fot denna veckan så jag jobbade till tre idag, passade även på att överraska elena med blåbärspaj som hon tjatat om så länge. Jag köpte ju vaniljsås och allt på ikea så hade lovat att baka. Det var för övrigt vaniljsåsen vi var här och hämtade på lunchen :P Efter vi hämtat den dock skulle vi och köpa blåbären. Kan säga att jag hann besöka 4 affärer innan jag äntligen hittade i den femte... De kostade 30 kr för 100 g !!! så jag köpte bara en burk och lite äpplen istället.
Väl hemma hos dom såg jag att de hade en liten miniform så jag tog den till blåbären och en vanlig till äpplena (?). Som tur var för mig blev den med äpple hur god som hellst, den lilla med blåbär var lite sur så den lämnade jag hos elena för hon gillade den alla fall :P
Annars har det ej hänt mkt idag, första dagen tillbaka efter långhelgen. Ska försöka sova tidigt ikväll för att komma upp imorse var ej lätt minst sagt.

DOUGH D.




Jävligt skön låt förövrigt, värd att lyssna på. Rubriken kommer på sista raden han sjunger dock :P


Förrgårdagens


I went curly again.

DOUGH D.


Monster

När jag skulle äta mina minipizzor förut, som förövrigt var supergoda, kände jag för att se på en film på tv:n för en gångs skull. Har ju tyvärr bara en dvd film här och den är hos hasse och elena så jag kollade i hyllan där det fanns tre stycken. Blev jätteglad när jag såg att en av filmerna var Monster med Charlize Theron. Har velat se filmen sen den kom ut men alltid missat när den gått på tv eller så. Så jag kollade hela medans jag åt vilket kanske ej var en jättebra kombination kanske men :P Filmen var kanon dock, eller aa väldigt hämsk och äcklig men ändå bra.
Jag är dock fasinerad över hur en så snygg människa kan bli så ful. Man såg lixom inte en nån antydan till vackerhet på den kvinnan i filmen. Scary!

DOUGH D.



Städa städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul

Har precis skurat ur badrummet riktigt ordentligt, var på tiden. Det tog mig hela 35 min om någon vill veta. Har dessutom torkat av golven i köket och städat rummet.
Jag är ju ledig idag och ville chilla i mjukis hela dagen så sa till hasse att jag äter hemma idag. Men man kan ju inte ligga på latsidan hela dagen så tvätta och städa har jag som sagt fått gjort. Nu ska jag nog ta och slänga in minipizzorna från frysen i ugnen till lunch.
Internet är ej tillbaka än så jag står som vanligt på balkongen nu, men innan funkade inte ens det så jag var helt internetlös, sånt gillar man ej. Hoppas på the return of the internet ikväll !

DOUGH D.


Shorty fire burning on the dancefloor


Igårkväll var vi alltså och titta på fyerkerierna och det var bland det ballaste jag nånsin sett! Varje dag är fyrverkerierna från olika stälen, igår var det Italiens dags. Platsen de hade valt var helt perfek för nedanför var floden och bakom precis låg bergen. Hur fint som hellst när det fyrades av. I en hel kvart stod vi där tror jag och alla bara stirrade, någras barn som sa - aj qué precioso ! 

DOUGH D.





Say hello to my little friend

Vid tretiden idag gick jag för att möta Mari, för att sen möta hennes två franska vänner som oxå bor här. Vi gick till deras lägenhet som inte ligger alltför långt här ifrån. Mari var där i fem min ca sen ville hon gå hem men jag stannade och åt lite lunch :P De förklarade för mig hur Mari var, väldigt old fation, bär ej byxor för hon tycker ej det är för tjejer, tycker att tjejer ska städa och killar ej osv. Men men, jag hade alla fall en väldigt trevlig dag med vännerna som heter Suzi och ... Paulina? nått sånt fast på franska alla fall:P Efter luchen, eller aa vid sex, gick vi ner på stan där det ej fanns allt för mkt folk än.
 Lite senare ska jag möta dem på stan igen för att kolla på fyverkerierna som är vid 23 varje dag nu när det är las fiestas.
Ska ta och äta lite mat innan och byta om till lite varmare kläder, är bara ca 17 grader här nu och lär väl bli lite kallare ikväll oxå.

Hasta mañana!

DOUGH D.


And you said hey hey ho you know this is the way to go

Är precis hemkommen från stan. Jag var nämligen där för att kolla in festligheterna med Mari som jag nu vet att hon heter. Redan på vägen dit sa hon, åå hoppas det ej är så långt för jag vill ej komma hem för sent. När vill du komma hem då sa jag? Vid åtta sa hon. Okej....
 Vi skulle börja med att kolla in nån tjurfäktningstävling eller nått sånt, men när vi kom fram till arenan såg vi att det kostade pengar så hon ville ej gå in.. Vi skulle gå vidare till Calle Laurel för att ta några tapas och nånting att dricka. När vi kom dit spelades det massa musik, det var mycket folk som var glada och mycket hände.. Calle Laurell är en ganska smal gata och när vi väl var framme säger hon att hon ej vill gå in. Hon gillar ej sånt med så mkt folk och när de har druckit... Så vi gick hem igen!
Nu är vi hemma, 20 över sju på kvällen. Innan hälften av befolkningen ens har gått ut. Suck.
På vägen berättade hon oxå att hon aldrig går ut hemma heller, som sagt föredrar hon att vara hemma. Hon har aldrig druckit nån alkohol och gillar verkligen ej sånt. Inte heller att dansa.

High five till mig för min roliga rummskamrat ! Kunde ju ej blivit bättre,....

Hon var förövrigt med idag och åt lunch med hasse och elena, vilket hon säkert uppskattade eftersom hon ej gör så mkt här men. På stan träffade vi oxå hennes franska vänner som alla fall evrkade lite mer normala, vi ska träffa dem imorn vid tre och kolla in festligheterna då.. Kanske är en lite mer passande tid för henne.....

DOUGH D.

PS. Har dessutom ej internet nån stans förutom på balkongen. Kommer alltså bli en luuuuugn kväll för mig , aka. tråkig.


Looking forward to a little afternoon delight

Kom precis hem från hans och elena där jag åt lunch, nån potatis och äggsallad med morötter, ej min favvo så jag ska knapra ihop en egen sallad till kvällsmat snart med valnötterna och russina jag köpte igår samt lite andra mumisga saker. Ska självklart ta några av vitlöksskorporna som har blivit en favvo här nere, som vitlöksbröd fast skorpor, alltså ännu bättre!
 Där tar det nyttiga slut för på hemvägen köpte jag en massa godsaker - choklad, fruktcocktail och yoghurtglass, kakor med äppelpajsmak och chreme fraise om jag vill göra dipp. Haha är det långhelg så är det, då måste man ha mkt godsaker på lager ^^
 
Ska ta och spela lite poker nu och kolla film eftersom jag har handlat så mkt mat på senaste så kan vara gött med lite mer pengar :P  Ingen utgång ikväll alltså för när jag frågade Marie som jag tror hon heter sa hon att hon föredrar att vara hemma, precis som jag trodde! Haha yes vilken fullträff jag fick i vår nya roomie asså....

DOUGH D.


Now I'm free, free fallin'

Vaknade för några minuter sedan, vilket betyder att jag sovit mer än 10 timmar. Mer än flera nätter tillsammans innnan så det var hur skönt som hellst. Jag är som sagt ledig idag, och ska inte göra nått speciellt på hela dagen för jag har alltid så mkt att göra annars känns det som. Så idag ska jag ta mig tid att platta håret osv :P haha

Festligheterna här i stan börjar väl nu om jag ej har fel, San Mateo som det kallas. Jag vet inte så mkt om vad det handlar om förtom det hasse sagt att man firar San Mateo då som är vinskördeguden och javi sagt att alla dricker som fan dygnet runt hela helgen. Men jag vet som sagt ej. Kanske ska ta och fråga min roomie om hon vill hitta på nått, men hon verkar ej som en sån som går ut direkt.. Kanske är bra att fråga vad hon heter först...

DOUGH D.


The Bitch is Back; The hills ny säsong


The Hills - MTV Shows

Precis som The City i klippet nedanför har nya säsongen av The Hills premiär den 29 september. Av nån anledning har de bestämt sig för att visa båda serierna samtidigt vilket jag tycker är konstigt. Då täcker de ju bara en liten del av året lixom. Jag menar de flesta som kollar the hills kollar antagligen the city oxå, var ju bättre innan när the city säsongen började när the hills slutade. Nu blir det ju massa massa månader att vänta.
Kanske ej gör så mkt ändå eftersom lauren inte är med i the hills längre så kommer det nog tappa endel tror jag, så the city kommer nog gå om för mig.
Jag hoppas dock att avsnitten kommer ut på onsdagar här för oss, eftersom de kommer ut på tisdagarna i USA, med tanke på att jag redan har två serier att kolla på på tisdagar, Gossip Girl och One Tree Hill, så blir det lite tight annars :P

DOUGH D.

The City, nya trailern

The City - MTV Shows

Långledig

Elena ringde precis och sa att hon kan jobba hemifrån imorgon så jag är ledig! men inte nog med det för på måndag är det röd dag pga. att det är Logroños festival eller vad man ska säga så jag är ledig fred-måndag, 4 dagar ! :D
Detta ska jag fira med att koka mig lite av det nya tet (?), lite kyligt är det faktiskt !

DOUGH D.

Dagens; flickigt VS. grått är flott


Jag
Kjol och bälte: Stardivarius
Lång kofta; Zara

Ines
Kofta och byxor; Zara baby


Saying that I'd look better if I was thinner, don't you know you should love me for my inner

På hela dagen idag så har EN ynka person lagt märke till att jag färgade håret - elena, och jag berättade för henne igårkväll att jag skulle göra det annars skulle hon ej heller märkt nått säkert... Hon tyckte det knappt syndes, men hasse var ju ännu värre för han sa ingenting ! Inte heller nån här hemma eller på elenas jobb. Antagligen tyckte de väl att det var så fult att de ej vågade säga nått eller så märkte de helt enkelt inte, vilket skulle vara otroligt för jag tycker skillnaden är stor. Avgör själva:

Hur kan man inte se skillnad på pissoranget och chocolat? hee, jag är nöjd alla fall, viktigaste !


Livsnjutarn

Sitter här med en stor skål harkluttar med mjök som Stina-Lee så fint beskrev dom, ni vet dom chokladbollarna/flingorna från Nestlé. Älskart ! Dessutom ska jag, samtidigt som jag kollar nya 90210, avnjuta lite melon och plommon samt skorpor med en jättegod mjukost med typ brie-ost smak, mumma!

Kan oxå raportera att det lilla jag har sett av håret än så länge verkar bra, är ju fortfarande blött men ser allaf all jämt ut, var rädd att min fula utväxt skulle ge spår i färgniongen som den brukar, blir alltid ljusar i hårbotten, men tror det blev rätt jämt denna gången faktiskt. Färgen såg liiiite rödakig ut oxå men hoppas jag såg fel. Nu är jag alla fall mörkhårig igen ! Sticker ej ut lika mkt här nere :P

DOUGH D.

Running around like a clown on purpose

Det kurrar i magen på mig. Har ej haft tid att göra nån mat sen lunchen. Efter jobbet åkte jag nämligen till affären, skulle köpa tvättmedel. Jag tog en sväng förbi en utagsautomat för att se om pengarna pappa satt in till alla mina kurser kommit in än vilket de hade. Sen blev det ännu bättre när jag kom på att hasse innan insisterat på att betala alla kurser som tack för allt på resan. Därför passade jag på att "storhandla" istället ! Kom hem med tre kassar trotts att kylskåpet och skafferiet var fullt redan innan. Nu har jag läsk så det räcker och blir över i olika smaker, massa massa grönsaker och frukter, ett skafferi fyllt med gosaker och "bra"-saker. Även frysen är lite påfylld. Känne rmig nöjd, spenderar mina pengar på mat - så typiskt mig!

Efter det åkte jag och hämtade upp elena, vi skulle ner på stan och fixa massa grejer. Först gick vi till en mobilaffär för hon skulle ha ny mobil och jag fråga några saker om mitt kontantkort. Där fick vi vänta minst en timme. Sen knallade vi vidare till Universidad Popular som det heter, ett ställe med massa kurser, där jag och elena ska gå på dans , för att skriva in mig på spanska för invandrare där oxå ^^ Var nämligen på ett annat ställe igår med hasse, så nu har jag spanska fyra kvällar i veckan med start i oktober ! Kanske jag lär mig nått alla fall...
Egentligen skulle vi oxå ha låst upp min kära gamla rosa Sony Eriksson mobil, men när jag öppnade den lilla luckan såg jag att batteriet var helt fuckat. Det hade svällt och var helt tjockt, hur konstigt som hellst. Självklart kunde man ej sätta på telefonen därför så ska se vad ett nytt battis kostar innan jag låser upp telefonen, kan ju vara bra om den funkar innan...

Sist men INTE minst idag har jag färgat håret !!! :O har ej vågat kolla själv än, men om några minuter kommer jag veta om Choklad är nått för mitt hår eller inte.....

DOUGH D.


As ready as can be

Nu har jag bytt om till myskläder, tänt ljus, blandat dipp och även tagit in choklad, cola och godis på rummet, samt chipsen till dippen så klart. Jag känner mig nu redo för att kolla nya One Tree Hill och Gossip Girl avsnitten !

DOUGH D.


Made in sweden


Alfie är nöjd för han har fått en vän - Britten.. Gosigt värre för mig att sova ^^


Min nya skohylla, från ikea som gosesakerna ovan. La märke till att den var lite liten, eftersom det fattas ca 5 skor på hyllan och den är redan smockad. Men bättre än inget antar jag !

DOUGH D.


So we made our own computer, out of macaroni pieces

Idag skulle det komma en tjej och titta på lägenheten, hon skulle vara fransk. Det var hon. Nu ska hon bo här.

Hon kom med sina föräldrar, som ej talade spanska. Hon är ungefär på samma nivå som mig, lite bättre kanske. När Javi frågade - När kan du flytta in ? som han har gjort till alla för att veta när lixom, svarade hon - Idag, nu ! Vi typ... Ahaa okej.. Aja varför inte.
Inatt ska hon sova här med sina föräldrar. De håller på att flytta in lite saker tror jag.
Hon verkade trevlig och snäll och så, men förverkligade alla mina fördomar mot fransyskor (?), hon hade en låååång jeanskjol ner till fötterna, ett par små smala solglasögon på huvudet, miniryggsäcken högt uppe på ryggen.

Men hon var alla fall 19 år!

DOUGH D.


This time baby I'll be bulletproof

Eftersom jag alltid fastnar för rader i låtar som jag gillar extra mycket och har en lite känsla för låttexter sådär så har jag bestämt mig för att jag ska börja med nått nytt här i bloggen. Varje dag ska minst ett inlägg ha en rubrik som är en liten textrad ur en låt. Sen kommer jag antagligen lägga ut låtarna oxå eftersom jag bara kommer ha rader ur bra låtar ;) Kan dock inte lova att alla låtar blir nya och fräscha, speciellt eftersom jag känner mig helt efter här på musikfronten i spanien, men oxä för att jag gillar att digga gamla gamla låtar oxå.

Dagens var mer som ett exempel eftersom jag redan skrivit endel men valde den eftersom jag känner att efter denna resan där allt som har kunnat gå fel på resor har gjort det, vi har alla varit sjuka, jag har jobbat 10 dagar i rad utan ledighet och ska jobba denna veckan oxå, osv osv - kommer göra mig bulletproof lixom ! inget framöver kommer nånsin vara omöjligt ! :D haha

DOUGH D.



Dagens; chill dill


Jeans; jonathans
Skor; old old kawasaki
Tröjja; H&M sport (INTE polotröja, har drakkedja!)
Klocka; DKNY

Dagens Lunch: Mumsigaste salladen

Sallad, tomater, burgosost, tonfisk, russin, valnötter, olivolja, balsamvinägerkräm; kan ej bli bättre !

DOUGH D.


Varma välkomnanden

Dagen igår var låååång, ca 6-7 timmar på flygplatsen efter att ha sovit fyra timmar osv. Massa roliga saker hände, eller de var antagligen ej roliga bara att jag och elena antagligen var så trötta att det blev roligt. Därför orkar jag ej berätta och riskera att ha dålig humor :P

När vi äntligen landat i Valladolid dit vi flög fick vi vänta ett pra tag på bagaget men när det väl kom hände en av de roliga sakerna som jag kan dela med mig av. Två delar av vagnen kom in med en sån fart att det flög av bandet och in innanför så elena fick sätta sig på bandet för att nå över och sen åka med en bra bit innan hon kom av, två ggr. För mig var det väldigt kul just då alla fall.
När vi kom ut var hasse där och väntade på oss och var nöjd som aldrig innan. Inte nog med det så hade han packat med sig en stor kylväska med massa kvällsmat till mig och elena, chokladmüssli och mjölk, och massa melon till mig :D

Imorse när jag gick ut på balkongen fick jag även se detta: 



Javi hade googlat alla ord till svenska oxå, snällt ^^

Dessutom skickade hasse ett sms imorse att jag ej behövde göra nått förutom att vara med ines och när hon sov kunde jag oxå göra det. Problemet var bara att jag såg smset en kvart innan jag slutade och då hade jag redan gjort massa ju. Men måste erkänna att jag oxå hade vilat lite, på eget initiativ när ines gjorde :P

DOUGH D.


...

Jag har verkligen noll lust att blogga, tänkte bara säga det så att ni vet varför jag ej kommer att blogga så mycket mer ett tag framöver. Det kommer säkert bli ett inlägg då och då men just nu tycker jag det är ganska meningslöst för min del. DoughT

H E M M A !

Men.måste.sova!

DOUGH D.

To-do

Idag är det mycket som står på schemat. DoughT

♥ Cykla till backaplan
♥ Läsa körkortsboken
♥ Sola (ute)
♥ Kolla igenom mormors gamla grejer
♥ Övningsköra

HAHA, kolla vad jag hittade på Gynnings blogg!


Dagens


Blus och väst; H&M
Jeans; Gina
Skärp; spansk affär som jag är för trött för att minnas namnet på nu
Handavtryck på spegeln; Ines

DOUGH D.


Overprized and overdone

Elena beordrade mig att gå ner i restaurangen förut för att äta middag eftersom jag ej ätit nån mat på hela dagen eftersom den blev så fuckad. Jag var ej sugen på att sitta där nere själv och inte heller speciellt hungrig men orkade ej säga emot.
När jag får menyn ser jag att en huvudrätt kostar minst 220 kr typ. Plus dricka på det. Inte heller finns det nått jag gillar. Vad fan ska man göra lixom jag kunde ju ej bara gå så jag fick beställa en förrätt som huvudrätt, en sallad med grillad getost. Den smakade inte som nått som passade mina smaklökar alla fall, tror ej jag har ätit getost innan men tänkte mig typ fetaost. Fel fel, kommer aldrig äta igen. Strävt i munnen typ. Jag fick göra som på lågstadiet när man spred ut och gegga runt maten så det skulle se ut som om jag hade ätit mer än jag egentligen hade.


Jag knaprade i mig äpplena och nötterna, prisvärt ? nej

DOUGH D.


Sista plågsamma dagen på turné


Som ni kan se på bilden ovan har denna lilla, för mig innan okända, stad verkligen sin charm. Som jag sa för några dagar finns många turister här pga alla fina gammla byggnader och osv. Däremot kan jag efter dagen intyga att den är ett helvete att hitta i och det överväger det mysiga så just nu är min allmäna bild av Brygge dålig.
För att ta allt från början så skulle elena jobba idag igen, men inte lika långt bort. Vi skulle ändå åka med henne på morgonen för att spendera halva dagen som igår, utomhus väntandes på att tiden ska gå, men efter ines hade ätit lunch skulle vi gå de ca 3 km hem.
Förmiddagen gick bra, vi knallade runt på stan där vi fann massa loppisstånd, ostprovingar osv. Tyvärr så regnade det men vi lyckades hålla humöret uppe ändå.
Efter maten skulle vi då gå hem till hotellet, som förövrigt ligger så mkt in the middle of no where att GPS:en till och med haft svårt att hitta hit många gånger. Vägarbete gör det oxå ännu svårare för man måste ta omvägar. Det jag visste var alla fall att vi var tvugna att på nått sätt ta oss över ån som går runt hela staden. Om vi bara hittade en bro skulle vi alla fall vara på rätt sida och sedan var det ej långt - trodde jag. Hur man någonsin kan komma så långt åt vänster när man bara svängthöger hela tiden kommer jag aldrig förstå men jag kan säga att efter mer än en timmes frustrerad promenad i rask takt var vi tillbaka där vi startade.
Kartan jag hade var värdelös för hotellet hade satt sin reklamruta precis för den delen jag skulle befinna mig i så alla gator där var borta. När jag efter ca 30 minuter inser att jag är så fel man kan bli så frågar jag några efter vägen och de är bergsäkra att jag ska gå tillaka den vägen jag kom ifrån, fast utan att svänga. Med gråten i halsen skyndar jag vidare, försöker fråga massa men de kan ej engelska. När jag äntligen hittar nån som kan visar han mig att jag är på helt fel sida av staden, inte ens utanför den som jag ville. Jag hade gått i en kvadrat och det närmaste nu var att gå tillbaka till affären och vinprovningen där elena var. Jag var på lagom bra humör när vi då väl kom fram kan jag säga!
Eftersom jag vägrade försöka en gång till och inte får köra hyrbilen var det bara till att spendera resten av dagen på affärens innansida typ. Kul kul, hur tött och sur som hellst var jag. Nu ska det bli så jävla skönt att komma hem imorn. Men med vår tur så bannlyser väl Ryanair oss från att åka hem pga allt bagage.

Det positiva jag kan se nu är att jag ska vara lite ledig framöver pga allt slit här. Nästa vecka kommer elenas föräldrar och då behöver jag bara jobba nån dag. Plus att nästa måndag är röd dag så helgen blir lång. Tyvärr är det ju dock ej helg nu när vi kommer tillbaka efter 10 dagars arbete utan en hel arbetsvecka till väntar oss innan vilan. Men just nu känns det vanliga jobbet jag gör hemma som semester jämfört med detta !

Känner att jag förmedlade en hel del negativ energi i allt jag nu skrivit, men trotts denna dagen är jag på bra humör nu. Ska kolla massa smaskigt Entourage sen sova tidigt!

DOUGH D.


Torget där det spelades massa musik och hästar kallade runt med vagnar i regnet och låååång ostprovning...


Pic. DoughT


Åtta timmar hemlös


Imorse när jag vaknade trodde jag att denna dagen skulle bli som bilden ovan. Grå, tråkig och ensam. Det var nämligen så att elena skulle jobba i en stad typ 10 mil från hotellet idag och vi var därför tvugna att följa med. Vi hade däremot ingen stans att vara så vi skulle få knalla runt i denna lilla by hela dagen, från 10 - 18. Ush vad tråkigt detta skulle bli och vad tiden skulle gå sakta.
Tvärtemot vad jag trodde dock så har dagen gått rätt fort. Vi har varit inne i massa mataffärer, stora leksaksaffärer och vanliga shoppingaffärer och klumpen har varit jättenöjd hela dagen. Jag köpte en del grejer till mig själv och en ny haklapp på önskan av Hasse, en hård och fast en, till Ines. Vi har alltså varit ute hela dagen förutom affärerna och dessutom gått minst en mil säkert, hur mkt hinner man ej gå i min takt på åtta timmar lixom. I slutet hade lillklumpen förståligt tröttnat på att sitta i vagnen efter hela dagen så jag fick ta upp henne och ha henne i bärselen på magen. Jätteskoj tyckte hon, jättevarmt tyckte jag för oxå till skillnad från vad man ser på bilden ovan så blev det jättevarmt och soligt till slut.
BIlden togs alltså i början av dagen, innan jag visste och vädret oxå tydligen, att det skulle ljusna lite. Dessa små grejerna inhandlade jag alla fall till slut:


Belgisk choklad, söta näsdukar som tyvär nästan är slut redan, en te-sil, lila mössa (som vanligt kan min kamera ej uppfatta lila...) och nya hörlurar till iPoden :)

Nu gick elena precis för att äta middag med leverantören, aldrig får hon en lugn stund stackarn. Ines sover och jag ska chilla med Harry P eller Entourage framför datorn hade jag tänkt!

DOUGH D.


Svårt

Jag har för en stund sedan handlat chips, dipp och dricka och sitter nu och funderar över vad jag ska kolla på för program. Det är ju två premiärer idag, Kändisdjungeln och Här är ditt liv (med ingvar oldsberg) eller om jag ska fortsätta att kolla på sthlm - arlanda. Hmm, svårt val. DoughT


Mina köp från loppisen



Det var inte en sådan stor loppis men det var härligt att se att det kom så mycket folk! Det var mest barnfamiljer som sålde gamla leksaker, några sålde kläder och andra sålde hemmagjorde grejer som min ljushållare  (som min granne har gjort), glas med motiv på, flätade korgar osv. Jag tog mig en kaka och gick runt och tittade och blev sugen på att köpa både Monsters inc & Djungelboken på ps1 men då skulle ej mina pengar räcka. Det är ju loppis och då tycker jag att man bara ska fynda och inte köpa använda grejer för ett så högt pris som 60:- för ett gammalt ps1(!!) spel med lite repor i. Och jag tycker verkligen att jag har fyndat eftersom mitt puzzel jag köpte inte ens är öppnat och bara kostade 20:-. Jag älskar att puzzla när jag inte har något anant för mig :) DoughT

Let's celebrate!

Idag har området som jag bor i en dag, sin dag. Det firas med loppis, ståhej + lite fika&saft. Så efter jag har druckit upp mitt te och kollat bloggar ska jag cykla upp till skolan där allt ståhej är och vi får se ifall jag kommer hem med ett loppisfynd. Jag hoppas på lite fräcka smycken eller liknande. DoughT


Gocart @ Chalmers

Igårkväll åkte jag och min man till Chalmers för att Andreas var med och anordnade gocart för alla nollor, så vi åkte dit för att titta på det hela. Redbull var där och dj:a och delade ut dricka, det var smarrigt och uppskattande! jag hade egentligen lite mer att säga men det var lite väl taskigt tycker jag så jag skippar det.. DoughT


Redbull ger dig vingar!


En av dom hemmagjorda gocartarna


En liten del av banan som dom hade byggt upp. Precis framför oss var det en tank som lossnade så det sprutade bensin överallt!


I've got a feeling..

.. that toningt's gonna be a good good night!

Jag hoppas det alla fall för dagen har varit baj. Dåligt som en påse skit mår jag, ont överallt, framförallt på mitt hata-att-ha-ont-på-ställe nr. 1 - öronen ! Det är ju ej ständig jävla plåga asså, men har knaprat panodil eller nått liknande hela dagen som oxå har hjälpt mot febern.
Dessutom tyckte klumpen det var ett bra tillfäll att få ett utbrott som aldrig innan av ingen anledning för nån timme sen. Jag var redan hur varm och svettig som hellst, och hon vägrade sluta skrika, reagerade inte ens på nått man gjorde. Panik asså blir så sur då även fast jag vet att det är fel för hon är så liten och det ej hjälper nått men jag var inte långt från att bryta ihop själv kan jag säga. Nu längtar ja bara tillbaka till spanien och lugnet.

Jag har dock en tillfällig lösning på alla mina problem. Såg nämligen att nya avsnitt och nya säsonger av både Top Model och 90210 har kommit ut ! dessutom har jag massa godis kvar eftersom jag däckade igårkväll efter att elena var snäll och kom upp med varm choklad med grädde till mig från baren.

Nu sover bebben och elena kommer förhoppningsvis snart, är redan en timme sen, som innan då hon var minst 1.5 timmar sen. Det jag skulle komma fram till var alla fall att när hon väl kommer hem och kan vara med ines så ska jag gå in i en bubbla i min egna lilla värld med massa tvprogram och strunt och ignorera allt runtom mig! Så det så!

DOUGH D.


Money money money

Dagen har bara börjat och jag har fått ihop 100kr! Jag har nämnligen klippt gräsmattan och den är inte liten den..Om man skulle lägga ut alla våningsplan i vårt hus (övervåningen, undervåningen och källaren) så skulle det endå inte täcka gräsmattan. Det är inte heller någon fjuttig gräsklippare utan en med bensin som bara blir tyngre, tyngre och tyngre, blää. Nu när det är gjort ska jag ut i den stekande solen jag läsa Flickan som lekte med elden. DoughT

Europaturné - Brygge

Måste börja med att erkänna att jag ej själv visste var jag var förens jag googlade namnet nu och såg att det hetter Brygge på svenska. Jag visste ej ens vad det hette på spanska eller engelska heller för den delen så fick kolla vår reseplanering. Men här är vi nu alla fall. En stad kanske 10 mil från Bryssel dit jag trodde vi skulle men tydligen skulle vi bara flyga dit (så den kissande pojken som jag lovade en bild på till dough kan jag nog tyvärr ej hålla :/)
Vi hämtade hyrbilen på flygplatsen, en Volvo V50 - wohooo jag älskar och är jättestolt över allt svenskt nu för tiden som ni kanske såg igår med Dag Hammarskölds-grejen :P.

Väl framme här i Brygge åt vi på hotellrestaurangen innan vi tog en trip på stan. Staden är tydligen väldigt känd och har mkt turister för det finns många gamla grejer och så men jag hade alla fall aldrig hört talas om det innan :P Nu ligger jag här på hotellet som jag inte ens orkar ta bilder på, speciellt eftersom det bara ser ut som vilket annat hotell som hellst men det som är bra är alla fall att vi här har både frukost och internet gratis! Det viktigaste för mig ju :P innan har vi bara haft en av dem på samma hotell, inte båda samtidigt.

För övrigt så har dagen varit jobbig som fan för mig trotts roliga grejer. Huvudet är sprängladdat känns det som och halsen värker som fan av allt hostande. Till råga på allt höll öronen på att explodera idag på flyget kändes det som. Måste vara allt snor i ledningarna som gjorde allt extra jobbigt!
 Nu ska jag njuta av allt gott jag köpt idag och kolla klart på sista Harry P, mellan alla snytningar så klart!

DOUGH D.

    

  
Idag har jag även gjort de första inlöpen för resan, förutom mat då, nämligen en bok - Marian Keys nyaste, te i lösvikt - vanilj och mint, ska nog köpa mig en påse tutti-frutti imorn men :P och massa godis och halstabletter :P

Rullar fram

Ni undrar säkert varför jag inte har uppdaterat direkt sen jag kom hem från bilskolan, ni kanske till och med trodde att jag skulle ligga på sjukhuset nu. DÅ TROR NI ALLT FEL.. Det gick nämnligen kanonbra och vi körde lite överallt, upp till ramberget, hem till mig, vårväderstorget och lite sådär. Jag gjorde inga misstag som han påpekade och han bokade tid åt mig för halkan på onsdag. Surprise surprise, men jag antar att det blir några lektioner till efter halkan, så jag verkligen är redo för uppkörning när nu det kommer bli av. DoughT


Efter körlektionen promenerade jag hem och köpte en glass för det var helt sjukt fint väder.

For the very first time

Om bara en timma är det dags för min allra första och förhoppningsvis inte sista körlektion! Jag är så nojig för att läraren ska testa vad jag kan så jag vaknade klockan 8.00 för att läsa en snutt av alla kapitel i boken. När väl Niklas hade gått upp fick han fråga mig var dittan och dattan satt under motorhuven och jag satte alla. Men det är iof inte konstigt för alla lock hade märken på sig så att man såg vad det var för något. DoughT

Jag saknar svenskt nässpray!

ÅÅÅÅÅååh ! näsan är hur täppt som hellst men ibland vill allt bara rinna ut jättesnabbt utan att man hinner märka nått typ.. haha förlåt för att jag är så äckligt ärlig men det är så. Vill bara ha lite nässpray men inte fan tänker jag köpa nått här, bara för att. Det suger säkert lixom.

Och för att svara på min kära mors kommentar så har jag ätit så mkt C-vitaminer jag bara kunnat. Alla frukter jag hittade till frukost, färskpressad apelsinjuice osv. Plus massa frukt där emellan oxå. Men nån knoblauch aka. vitlök har jag ej fått tag på och undviker gärna så länge det går men snart blir jag nog tvungen till att knapra i mig en liten klyfta.

DOUGH D.


Europaturné - Första riktiga maten

Nu är vi tillbaka på hotellet efter några timmar på stan. Vi har ej kollat så mkt i affärer utan mest promenerat runt och ätit förstås. Elena tvingade mig att äta "riktigt mat" idag, tydligen duger ej McDonalds och Subways som jag levt av hittills. Vi var båda sugna på pasta så vi letade upp en Italiensk restaurang. Inte den finsate som fanns kanske men första bästa, vi satt på uteserveringen och maten var helt okej. Trotts att min pasta carbonara inte såg ut som eller smakade som det brukar men ändå.

Nu har min stackars näsa börjat rinna oxå till råga på allt. Hade redan fullt upp med att hosta och få ont i halsen av det men det räckte tydligen ej...
Jag har säkert mer att berätta men just nu är huvdet för tungt av allt snor så jag kan ej komma på nått :P

DOUGH D.


Streetart, jag var hygglig och skänkte en slant eftersom jag tog massa bilder :P


Min pasta, utsikten från hotellet och receptionen



Tips

Lunchen dvs vitlöksbrödet ligget i ugnen och medan jag väntar kan jag tipsa om ett té vi nydligen köpt. Det är ett grönt té som heter Höga Höjder som man köper i lösvikt, jag handlade det på coop men det finns väl säkert lite överallt. DoughT


Europaturné - tillbaka i Hamburg

Tidigt imorse, vid halv sex, gick vi upp för att åka tillbaka till flygplatsen och ta flyget till Hamburg igen. Tyvärr innebar det att vi bara han äta den sjukt goda och stora frukosten i tio min ungefär.

Nu befinner vi oss på Radisson Blue i Hamburg då alltså. Inte lika lyxigt som alla andra hotellen men... Det fanns konstigt nog rulltrappa upp till reseptionen men ej hiss ! Ca 30 våningar är huset och antagligen varenda en av dom håller på att renoveras för det luktar... Skummt !

Jag klagar inte i alla fall för Internet finns det till skillnad från de andra hotellen och det är ju det viktigaste right :P
Just nu chillar jag och klumpen på hotellet och elena är på nått möte. När hon kommer tillbaka ska vi ta oss en liten promenad runt stan.

Imorgon bär det sedan av till Bryssel som är det sista stoppet på resan. Samma hotell i 4 dagar, yeeeey ! :D

DOUGH D.




Skoj tyckte jag !


Gårdagens


Jeansjacka; Zara
Chinos; Cubus
Vitt linne; Zara
Sjal; New York
Tofflor; Four Seasons ;)

Alla dessa kläder behövdes verkligen inte igår, eller inte idag heller för den delen för det måste vara närmare 30 grader ute, skönt !

DOUGH D.


Europaturné - München

Another day another hotel...


Tisdagen spenderades i München. Upp tidigt och ta planet dit, sen åka massa jobbigt tåg och taxi för att komma fram till hotellet. Det var väldigt fint det med, lite mer .. ja jag vet inte. Har ej bestämt viklet av alla hotell vi har bott på som jag gillar mest än.

För övrigt så är alla väldigt trötta efter allt resande plus att alla är förkylda nu, Ines oxå. Därför spenderades mestadels av dagen på hotellet. Vi tog det lungt och gick mest ut för att handla mat osv. Dock upptäckte jag att det ej fanns nån Starbucks i närheten igårkväll när min hals var i stort behöv av nått varmt och gott.

Efter ett skönt bad i det stora badkaret tittandes på Harry P på datorn gick vi och la oss för vi skulle upp tidigt dagen efter, idag, och åka tillbaka till Hamburg.

DOUGH D.



Första lektionen bokad!

Såg ni idol eller? Jag kollar endast på alla auditions för efter det är det rätt trist tycker jag. Men jag har skaffat mig en favorit, han med glasses som frågade om stolen! Han var grymt bra. Till Idol sjönk jag jag ner mig hos min man som har kommit hem nu men jag cyklad hem nån timma efter att programmet var slut för han var helt slut och jag vill ej sitta uppe helt själv halva natten så nu är jag hemma igen. Måste bara slänga in att jag ska ha min första körlektion på torsdag!! Hoppas det inte går åt skogen bara.. DoughT

Ärenden

Hela förmiddagen har jag sysslar med lite ärenden. Det blev ett besök på arbetsförmedlingen för att berätta hur det står till osv och ett till meningslöst besök på bilskolan. Tillskillnad från förra gången då det var öppet men ingen var där var det nu låst. Jag ringde upp för att kolla vad dom sysslar med men dom ska ringa upp lite senare. DoughT


Kvällsfika från Starbucks

Medan jag och alla andra svenskar utomlands har oturen att missa Färjan, njuter jag alla fall av en god varmchoklad med grädde och en vit/mörk-chokladmuffin. Ska samtidigt passa på att kolla på femte Harry P filmen ikväll oxå eftersom elena ska på nån middag så jag är på hotellet med goseklumpen. Hon sover ju så klart så knäpptyst måste man vara men jag brukar ej vara så mkt annat när jag kollar på film så.. Inga större problem.

DOUGH D.


NI FÅR BARA INTE MISSA FÄRJAN!!

Ååååååh, jag är helt överlycklig! Färjan drar äntligen igång igen, hurra hurra hurra! Ett riktigt toppenprogram och det är också "i en annan del av köping" som för er som inte visste också ska komma på tv snart igen. Jag ser verkligen fram till alla kommande måndagar. DoughT


Dagens och gårdagens


Allt; H&M :p

DOUGH D.


Europaturné - Hamburg sightseeing




När elena gick ner till mässan och jobbade så tog vi en liten promenad. Sjön ovanför på bilden ligger mitt i stan och precis vid hotellet. Affärerna och gatorna går lixom runt om den.
Lillklumpen sov en bra stund idag med så jag fick Sightsee:a lite själv först, vilket jag mest gjorde inne på HM för det fanns tre st på den lilla biten vi gick. Men jag måste ju hålla i slantarna nu så det blev inget. När snuttan vaknade kollade vi på en stor fågelsamling och sen knallade vi till sjön och satt där ett tag. Sen blev det mat från Subways som togs med till hotellet. Nu sover lillan efter att ha fått mat osv och jag kollar MTV som vanligt. Det finns ca 200 kanaler på massa olika språk men orkar ej anstränga mig och leta egenom alla.

Förkylningen min blir bara värre och värre, hostar som bara den. Varm choklad är jag sugen på och ska nog gå ner på Starbucks idag igen och köpa med en. Är inte direkt kallt ute, man kunde gå utan jacka till skillnad från igår men ändå. Alltid gott för halsen och själen!

DOUGH D.


Lunch - check!

Nu har jag precis ätit en supergod lunch, det blev tomatsoppa med pasta + vitlöksbröd. Jag ska snart iväg och jobba en sväng, Emma kanske också tittar förbi så det blir nog en trevlig eftermiddag. DoughT


Europaturné - Four Seasons

   



 s 

Europaturné - Hamburg

Vi är nu framme i Hamburg efter en liten incident på vägen hit oxå så klart...

Tidigt var vi uppe imorse, men som vanligt ej tidigt nog för det blev massa stress och elena hann ej ens äta frukost innan vi var tvunga att hoppa in i taxin till tågstationen. Men vagnen är nu tillbaka till allas glädje.
Vi "råkade" sätta oss i första klass fast vi hade andraklass biljetter på tåget men konduktören sa inget så... När vi körde in på stationen i Hamburg sov jag och ines och elena trodde att det avr en station kvar så vi fick skynda oss på med alla kläder och jag fick ut alla väskor medan elena la ines i vagnen osv. Precis när jag skulle hjälpa dem ner så stängs dörrarna och går ej att öppna. Plötsligt rullar tåget vidare, jag står på på stationen och de är i tåget. Inte mycket att göra åt saken då, jag knallar med alla fyra väskorna mot trapporna och äntar där, elena ringer och säger att de tar nästa någ tillbaka, det tog ej mer än kanske 15 min så var ej så farligt :P

Just nu befinner vi oss på Four Seasons här i Hamburg och tack och lov så finns det internet på hotellet gratis. Lyxigt är det oxå minst sagt, ska lägga upp lite bilder snart.

Haha glömde det på förra hotellet men hade tänkt packa på mig alla gratisgrejer man får, som Ross i vänner lixom man måste ju utnyttja allt ! Här fanns det massa små söta tvålar och krämer, men oxå tofflor men dessa kom jag ihåg på förra stället oxå så har nu redan två par :D

DOUGH D.


Spotify

HAHA, nu har jag äntligen skaffat mig spotify! Jag är århundranden efter men nu har jag som sagt äntligen fixat det. DoughT


första låten jag sökte på var Don't bring flowers after I'm dead - Erik Hassle, den vanliga fanns ej men denna remix var grym när väl sången kom igen ♥


Testing Photoshop CS3 Extended

Ååååh, svetten rinner nu efter träningen men jag kom just på att jag fotade lite igår på landet så jag kunde ha något att pilla med i photoshop så jag kommer ej iväg till duschen riktigt.. Jag återkommer med lite prov på vad jag pysslar med snart. DoughT



Updt.

Jag har testat att ladda upp mina bilder i evigheter nu men det har inte funkat, då kom jag på att jag har glömt att minska dom och att dom var waaaay to big! Man har ju sett allt detta brus på fotobloggar och likande som man har klickat in sig på så jag testade att lägga på lite brus jag med + att jag har fixat lite med färg och laddat ner lite nya brushes. Jag är inget photoshp-proffs bara så ni vet..




Europaturné - Berlin



Första och enda hela dagen i Berlin idag. Vi vaknade, eller snarare Ines, runt halv nio och gjorde oss i ordning och knallade ner till frukosten. Den var minst sagt mumsig. För mig blev det några goda frallor, fruktsallad med yoghurt och chokladmüssli och varm choklad. Det sista mest för att jag är ganska förkyld. Det leder till att alla som möter mig eller ser mig hosta flyr eftersom de antagligen tror att jag är svin-sjuk.
Resten av dagen har elena jobbat på nån vinmässa här på hotellet och Ines och jag har myst på hotellet och knallat runt lite i Berlin. Tyvärr är affärerna ej öppna idag så vi har mest tittat på vad jag gissar är kända saker och platser, för insatt i Berlin och dess historia kan jag ej påstå att jag är. Efter det knallade jag till McDonalds och beställde lite mat att ta med upp på hotellet.

Nu när jag skriver detta sitter jag på hotellrummet och kollar på MTV, på engelska för en gång skull. Lustigt att när jag är i Tyskland kan jag se engelska MTV men i spanien kan jag bara se tyska mtv, störande för allt är ju dubbat istället för textat. Ines sover alla fall igen, på golvet denna gången. Jag tror stackarn blivit smittad av mig för hon hostar och sover mkt. Inte konstigt om hon har eftrersom hon gillar att mysa så mkt nära ansiktet men...

Ska gå ner till Starbucks när Elena kommer tillbaka vid sju för att publicera detta. Det finns internet på hoteller men det kostar 5 kr i min så det skippar vi nog. Ska försöka somna i skaplig tid ikväll oxå eftersom vi ska upp tidigt imorgon för att fara till Hamburg.DOUGH D.


Jag vid en bit av berlinmuren


Äckligt mycket tuggummi på sidan av en murbit

Grejer som jag ej vet vad de heter, nån som gör?

Ballt !


Ines leker på golvet




Europaturnén börjar

Lördagen var en lång dag. Den började runt tio då vi åkte till IKEA. Kände verkligen pirret i magen när man såg alla svenska saker och textrer på svenska ^^ Jag inhandlade en hel del men hade ju trotts allt en ganska tight budget eftersom jag shoppade i veckan och ska vara borta i 10 dagar nu OCH ha pengar kvar när jag är hemma. Men jag lyckades alla fall hålla mig under budgeten, med 5 euro :P Jag köpte bland annat:

En stor vovve, numera "Britten" efter mormor

Skoställ

Barngalgar i olika färger

Handkräm

Innetofflor

Skålar

Diskborste

Kudde

Filt

Skohorn

Doftljus


Från mataffären:


Flädersaft

Blåbärssylt

Vaniljsås

Ballerinakex

Marabouchoklad

Chips


Tror det var allt :P


Sen bar det av till flygplattsen efter ånga varv runt Bilbao för att hitta dit. När vi väl gått igenom säkerhetskontrollen och sagt hejdå till en mkt tårögd Hasse såg vi att planet var försenat. Vi skulle mellanlanda på Mallorca men hade bara en timma där så vi oroade oss lite att vi ej skulle hinna med planet till Berlin.

Väl framme på Mallorca efter en kort resa där Ines skött sig utmärkt, sprang vi med allt handbagage, 4 väskor plus Ines, till gaten som såklart var längst bort, för att sedan se att det planet oxå var försenat.

Vi flög i 2.5 timmar och Ines var jättetrött eftersom det nu var flera timmar efter hennes läggdags. När vi kom fram var det bara att vänta på allt bagage, minst fyra väskor där med plus vagn. Självklart skulle någonting gå fel där med - vagnen kom aldrig. Vid 12 på natten fick vi sitta och fylla i papper osv för att fåhit vagnen idag. Den har ännu ej kommit men är påväg från Mallorca med 18 planet.

Därefter tog vi taxi till hotellet som var vääldigt stort och fint. Somna gjorde vi snabbt efter den långa dagen.DOUGH D.



Ballt flygplan och två mallorcabilder :P

Naaawe, söteklumpen somnade på planet med huvudet hängande, inte fan är det skönt att sova på flyg!

Lite bilder från hotellet.. ser mindre ut men är jättestort rummet och badrummet är som tre rum i ett! ^^

Ines humör var på topp trots den sena timmen och alla förseningar




Ellinorak tipsar

Bloggen Ellinorak som jag läset tipsade nyss om hur man gjorde en god chailatte, se här. Jag har aldrig riktigt tagit tummen ur och köpt espresso house's chail te men jag har däremot köpt vanligt chaite men inte riktigt fått till det. Så nu tänkte jag också tipsa om chai té på burk. DoughT


såhär gjorde jag:
♥ Koka vatten och fyll upp en liten del
♥ Skumma sedan varm mjölk och fyll på tills det nästan svämmar över
♥ Häll i tre överfulla skedar chai tea
♥ Rör om och toppa sedan med kanel

Idag har jag blivit bjuden på bullar & saft!

Nu kom jag nyss hem efter ha varit i Lilleby och hälsat på en familj som kanske blir det 3:e familjen jag ska jobba åt, barnvakt där med men det är bra att jag får in lite pengar iaf tycker jag! Denna gången är det genom ett företag jag ska jobba och det var också dom som kontaktade mig som jag berättade för någon vecka sedan. Det kändes bra idag när jag hälsade på familjen men vi får se ifall det blir något, dom står just nu och väljer mellan två olika företag. Det kanske blir extremt tråkigt att läsa denna blogg för det kommer bli så mycket om barn osv så jag kommer nog ej skriva något om det men ni vet ju iaf vad jag sysslar med lite då&då. DoughT

Lurendrejeri

Nu har jag kommit ut från bastun och jag känner att kroppen nu kan andas fritt, jag kände mig ganska så smutsig för vi har plockat massa svamp i skogen idag så håret var säkert fullt av spindlar också, uuäh. I bastupauserna njöt jag av en mycket god årgång av champis, kanske 100år gammal så som den såg ut? En fin årgång som sagt. Förresten, har ni tänkt på att champis, pommac och trocadero smakar iprincip likadant? My ass att någon skulle kunna pricka alla rätt ifall man hällde upp dom olika drickorna i glas och smakade utan att etiketten är där och leder en på vägen och lurar en att det smakar annorlunda. DoughT


...

Idag ska jag till landet över dagen. Jag passade på att följa med för då kan jag övningsköra långt och på den lilla vägen som är askul men vi ska hämta upp min bror på vägen så det blir motorväg helatiden, blää. Hur tråkigt som helst faktist, bara ligga i samma fart på raksträckor osv, icke lockande! Jättekul att det spöregnar också..

Förresten var jag varit hos bilskolan för typ en vecka sedan för att skriva in mig (eftersom jag inte orkar åka till den jag redan är inskriven i) men när jag kom dit var alla poff borta, antagligen lunch men nu vet jag vilket paket jag ska köpa iaf så det är väl bara att ringa. DoughT

Dagens; reseoutfit



Jeans; Gina Tricot
Fjärillslinne; Zara
Kofta; H&M

Nu ska jag trycka i mig lite frukost och packa ner det sista, sen kommer de och ämtar mig !

DOUGH D.


Bättre sent än aldrig

Vi har haft lite besök här hemma plus att jag tuppade av på soffan i några timmar under dagen så jag har ej hunnit visa vad jag fick med mig hem idag. Det är egentligen inget speciellt, mest nödvändiga grejer ;) DoughT


Chai Tea från Espresso House
Nya träningsbyxor från Stadium
CHAILATTEN!!
Ny tunika från Replay som jag lite hastigt fotade


Dagens; rosa leopard


Jeans - Gina, Leo-linne (eller är det blommer tro?!) Zara, Kofta - old från gina

DOUGH D.


Photobooth

Äntligen fredag! eller ja veckan har gått väldigt snabbt men alltid skönt med helg. Detta betyder ju nu att vi ska åka till tyskland imorn oxå! Har ej packat än men ska börja aldreles strax. 10 dagar ska vi vara borta nu tror jag, kommer hem lite tidigare.
Trött som få har jag varit idag eftersom jag jobbade igårkväll oxå.. Dessutom har det varit grått och molningt och bara 21 grader. Men kan vara skönt med lite svala vindar då och då oxå !
Fick ta och knalla iväg till ett litet fotobås idag för när vi är borta ska hasse anmälsa oss till kuresrna om vi nu kommer in och då behöver man småfoton. Helt oförberädd var jag oxå eftersom jag ej tänkte på det imorse och nu för tiden sminkar jag mig ej i veckorna för att få typ 2 min extra att sova men :P

Imorn innan vi åker ska vi oxå ta en sväng förbi IKEA i Bilbao !! Skoj ska det bli och mkt svensk mat ska jag köpa med mig ! eller aa med hasse, han får ju ta med hem igen..

Hoppas det finns internet på hotellen, men lär det nog göra för här ska det bo lyxigt !

DOUGH D.


Slänger in en passande låt oxå, av en av favvogrupperna - Death Cab For Cutie


Yesterday I went shopping


Oversized T-shirt och linne, 3.90 euro styck - Zara

T-shirt, 1.9 euro - Beshka
Lång kofta, 19 euro - Zara

Jeans, 19 euro, Kofta 19 euro - H&M

Igårkväll tog jag en promenad till ett köpcenter som ligger en bit här ifrån. Var väldigt nära egentligen märkte jag när jag gick, tog ca 15 min. Nöjd är jag oxå att jag fick hem så mkt saker men ej spenderade sååå mkt pengar ! Duktigt fredrika !

DOUGH D.


Helt slut..

Idag började jag jobba mycket tidigt, klockan 9 närmare bestämt. Det betyder att jag var tvungen att gå upp klockan 7 och stressa för att hinna med bussen 7.45. Mitt under stressen ser jag att plattjäveln inte gick igång när jag satte på den!!! Den är numera sönder, måste skaffa mig en ny. Det intressanta är att min gamla från nåt random märke som ligger hos Niklas funkar bättre än min relativt nya från OBH Nordica, hmm. Efter jag hade jobbat träffade jag mamma på Frölunda torg för att köpa lite grejer, jag visar antaglien det senare. DoughT

My new shoes


Jag tycker att mina nya stövlar är helgrymma. Lite grövre, lite högre och en aning ridinspirerande, mums! För mig har det varit ett måste att mina skor ska se snygga ut när dom bara står för sig själva och inte bara när man väl tar på sig dom, det kanske bara är jag som tycker att skor kan vara hur fula som helst men snygga på men det är väl min ensak. Dessa skor passar väl in där en aning eftersom jag inte i vanliga fall faller för sånna här skor men nu kände jag för att testa och då var jag helnöjd! DoughT

Godsaker med posten

Idag när jag kom till jobbet låg en lapp där till mig från posten om att jag hade fått brev. På vår lilla promenad gick vi till posten, som visade sig vare fel post.. Andra promenaden för dagen kom vi till rätt ställe och jag fick ett stort kuvärt som jag såg var från mor min.. Vi skyndade hem (efter att ha gått liiite i affärer) och jag öppade det hela och fann inget mindre än Män som hatar kvinnor på DVD, svenskt LÖSGODIS - väldigt passande eftersom mitt tog slut för några dagar sen, doftljus och ett sött kort från mamma med hälsningar från alla där hemma. Lite fredagsmyssaker som mamma så fint uttryckte det. Väldigt sött tycker jag och det värmde trotts värmen här nere. Tack igen kära mor :*

DOUGH D.

En träningspartner för dagen

Idag har det varit en kul dag! Jag bestämde mig för att dra med mamma på träningen idag eftersom hon var hemma och ville hitta på något kul och varför inte passa på att träna nu när det är prova-på-dagar!? Det var lite nervöst för min del också faktist, jag är inte alls i form så jag blir trött ganska snabbt men kör på endå för varför sega?. Det gick verkligen kanonbra för mammas del och jag var verkligen överraskad, lite kinder surprise över det hela, typ. Så nu ska hon följa med och träna nån gång då & då. Sedan åkte vi och köpte höstskor till mig, skitsnygga! Jag visar dom senare :) DoughT


Bra där Fredrika!

Jag är så smart va, tvättade alla mina badlakan på en gång så att de är blöta nu när jag ska duscha ! MEN som tur var fick jag en handduk och ett badlakan av Jonathans mamma innan jag skulle åka i pressent. Har ej använt det än men tvättat så det passade sig ju utmärkt.. Tur där !

DOUGH D.

Jag känner sorgen komma smygande igen...

... som förra gången jag hade läst klart den sista Harry P boken.. Nu har jag ju lyssnat på den, men ändå.. Så himla bra, lyssnar hela tide, nä jag stryker på jobbet.. På vägen till och från jobbet, ja ni förstår. Nu är den alltså slut och jag känner mig deppig, inte för att jag ej gillade slutet utan för att man vet att det är den sista boken lixom och man aldrig mer kommer få lyssna :/

DOUGH D.




Olidlig smärta

Uuuuäh, jag har varit helt utslagen mestadels av dagen och har haft solglasögon på mig eftersom allt ljus är för starkt för min smak. Jag hade solglasögon igårkväll när Let's Dance var på tv men allt blinkande ljus var smärta för mig. Jag inbillar mig att jag har fått svininfluensan för jag mår illa och bara vill gå och lägga mig. Så nu ska jag opp på rummet, ta på mig mina solglasögon och fortsätta läsa Män som hatar kvinnor. DoughT


Det börjar närma sig..

.. dagen för vår avresa på vår lilla europaturne vi ska på med elenas jobb. På lördag flyger vi till Berlin tror jag, sen vidare till München, Hamburg, Bryssel och två eller tre andra städer i Belgien. Jag längtar efter alla hotellfrukostar ! qw
Därför är det oxå dags för mig att börja förbereda, som jag oxå har. Tvättar nu första av två tvättar, ska sedan bädda rent och lite så. Annars ska jag bara ta det lungt idag, fortsätta på mitt harry p marathon är bara på första filmen så har en del kvar. Efter det är det OC som gäller ! Jag har alla avsnitt hemma nästan på skivor men inte här så ska börja ladda ner idag, lär ta ett tag för alla avsnitt alla säsonger är 32 gig stort !

Hasta luego !

DOUGH D.

Problem

DET ÄR HELT OTROLIGT VILKEN HUVUDVÄRK JAG HAR!! Det känns som om huvudet kommer sprängas vilken sekund som helst! Jag har också svettats som en gris idag på bussen till Skintebo där jag jobbade en stund idag och det var en jäkla tur att jag blev hämtad med bil när jag skulle hem för annars hade jag varit död för längesen. DoughT


RSS 2.0