The Bitch is Back; The hills ny säsong


The Hills - MTV Shows

Precis som The City i klippet nedanför har nya säsongen av The Hills premiär den 29 september. Av nån anledning har de bestämt sig för att visa båda serierna samtidigt vilket jag tycker är konstigt. Då täcker de ju bara en liten del av året lixom. Jag menar de flesta som kollar the hills kollar antagligen the city oxå, var ju bättre innan när the city säsongen började när the hills slutade. Nu blir det ju massa massa månader att vänta.
Kanske ej gör så mkt ändå eftersom lauren inte är med i the hills längre så kommer det nog tappa endel tror jag, så the city kommer nog gå om för mig.
Jag hoppas dock att avsnitten kommer ut på onsdagar här för oss, eftersom de kommer ut på tisdagarna i USA, med tanke på att jag redan har två serier att kolla på på tisdagar, Gossip Girl och One Tree Hill, så blir det lite tight annars :P

DOUGH D.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Japp det ska jag! :D Ska du? Skoj! Ska se honom för fjärde gången på Liseberg, sen såg honom förra sommaren när han hade gratiskonsert här i Halmstad :)Jag vet, helt underbart!

2009-09-17 @ 23:15:38
URL: http://lolloll.blogg.se/
Postat av: Anna

jag älskar både the hills och the city <3

2009-09-17 @ 23:34:08
URL: http://twilightdevil.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså jag älskar thehills är jätte ledsen att lauren ska sluta hon var ju bäst!

2009-09-18 @ 00:53:08
URL: http://nymann.blogg.se/
Postat av: Patrick

sv: Jo, jag hade hört om The City men hade ju mina tankar om det så jag kollade aldrig in det men nu efter du tipsade så fastna jag direkt på första avsnittet så tack :)

2009-09-18 @ 09:45:31
URL: http://numbertwentythree.blogg.se/
Postat av: The hills & The City

Avsnitten kommer upp på onsdagen på nätet så du har tur=) EHEH kika in i min blogg om du vill jag kommer lägga upp avsnitten där och en massa annat=)

2009-09-21 @ 23:24:17
URL: http://hillsandcity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0