Hata-klubben

När dough och jag började 2:an hade vi kollat upp våra scheman inför den kommande terminen och såg att 3 st nya skulle börja i våran klass. Vi blev huuur nyfikna som helst och jag visste redan hur en av de såg ut, jag blev lite...rädd måste jag erkänna då jag har väldigt svårt för vissa typer av personer...Svårt att förklara och jag tror inte jag ska gå in på det något mer...Men första dagen blev vi riktigt förvånade över en av dessa, inte bara jag och dough faktist, utan ryktet gick runt och nådde till sist också våra öron, folk hade för en gång skull likadan åsikt som oss, men jag väljer att bara visa bild på mig & doughD där vi och några andra just har ingått en pakt om att ignorera denna person totalt för att visa att detta beteende inte är okej!...

DoughD

Kommentarer
Postat av: The Hills Gossip

Kolla gärna in min blogg! Den handlar om The Hills och The City. Såg att du undrade om Olivia Palermo, skrev ett inlägg om henne för ngn dag sedan.. du kan ju kolla om du vill :)

2009-01-10 @ 18:09:11
URL: http://gossipla.blogg.se/
Postat av: S

Sv; Olivia är en socialite, så hon är väl känd i NYC kretsar. Jag kan inte förklara vad det innebär eller vad det är, så läs på wikipedia om du orkar/kan/vill: http://en.wikipedia.org/wiki/Socialite :)

2009-01-10 @ 18:18:49
URL: http://laurenconrad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0